2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869866 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada Fatih Aksoy ile ilgili bazı taraftarlarda baya beklenti var gibi. Şunu söyleyelim, kendisi henüz ortalama bir defansif orta saha bile değil.

Pozisyon alma ve karşılama koşuları harici hiçbir konuda kendini gösterememiş.

%78 pas ortalaması bir ön libero için aşırı düşük, neredeyse iki 90 dakikada bir sarı kart görüyor...

Bana göre Necip'ten bile formayı alamaz, 1M üstü yurt içi dışı talibi varsa fazla düşünmeye gerek yok.

katılıyorum gönderelim  :tabe:

gelecek sene  sol beki n'sakala,rıdvan 2'lisi görmemiz kuvvetli muhtemel :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Fatih Aksoy ile ilgili bazı taraftarlarda baya beklenti var gibi. Şunu söyleyelim, kendisi henüz ortalama bir defansif orta saha bile değil.

Pozisyon alma ve karşılama koşuları harici hiçbir konuda kendini gösterememiş.

%78 pas ortalaması bir ön libero için aşırı düşük, neredeyse iki 90 dakikada bir sarı kart görüyor...

Bana göre Necip'ten bile formayı alamaz, 1M üstü yurt içi dışı talibi varsa fazla düşünmeye gerek yok.
Ben orta saha olarak değerlendirmiyorum Fatih'i. O fizikle de ne bek ne de stoper oynayabilir. Tipik Anadolu topçusu. Talibi varsa gitsin bence de. Fatih'e güvenip orta sahaya birini almazsak hata ederiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Ben orta saha olarak değerlendirmiyorum Fatih'i. O fizikle de ne bek ne de stoper oynayabilir. Tipik Anadolu topçusu. Talibi varsa gitsin bence de. Fatih'e güvenip orta sahaya birini almazsak hata ederiz  :tabe:

orta sahada olmaz ondan :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/HaberKartali/status/1275422881594343432?s=19
Sevindirici haber ama nsakala sevdasından vazgeçelim fb bile novak falan kovalıyor
N'Sakala ile anlaştığımız için o bölgede sorun yaşamasak da eskisi kadar verim alamayacağımızı düşünüyorum. Hücumcu beklerden savunmacı beklere döndük. En azından bir tane hücumcu bek yapmamız lazımdı. Anadolu takımı gibi sürekli defansta kalmak istemiyorsak bence o bölgeye hücumcu bir oyuncu eklemesi genç de olsa yapmamız lazım. Rıdvan - N'Skala ikilisi ile sadece idare ederiz. Önlerinde N'Koudou olduğunu düşünürsek o kanat hiç işleyecekmiş gibi durmuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Caner gittiğine göre n'sakala hayırlı olsun diyebiliriz.Dün alıcı gözle biraz izledim atletik hızlı hamleli hava toplarında etkili.Biraz IQ düşük sanırım o yüzden ne kadar basit oynarsa o kadar verimli olur düşüncesindeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Öyle yok sayılacak bir oyuncu değil tabi ama bizde yapamaz, en azından şu performansına güvenip kadroya alamayız. Necip hem neredeyse her şeyi ondan iyi yapıyor hem de %90 pas ortalamasıyla oynuyor.

Bize karşı hayatının maçını oynayacak kadar hırslanan, 1 sezon süper lig tecrübesiyle bulduğu her mikrofona konuşan bir arkadaş. Öyle kolay değil burada oynamak, talibi çıkmazsa bir sezon daha kiralamak en mantıklısı: böylece standartı-gelişim gösterip gösteremeyeceği de belli olacaktır.

Çevrimdışı worns

sürekli yönetimle sergen hoca arasında transferler konusunda anlaşmazlık olduğuna dair haberler görüyorum. umarım dikkate değer bir kriz yoktur ortada.

hocanın popülaritesi yönetime göre daha fazla olduğundan çıkan isimler tatmin etmeyince yönetime sallanıyor. fakat eğer bu isimler n'sakala welliton volkan babacan filansa bunlar yönetimin listesi değildir, dikkatinizi çekerim. :)

Çevrimdışı worns

frydek'i kesinlikle n'sakala'ya tercih ederdim. gökhan'ın kalmasına da çok pozitif bakmıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

frydek'i kesinlikle n'sakala'ya tercih ederdim. gökhan'ın kalmasına da çok pozitif bakmıyorum.
Gökhan Gönül'ün kalmasına ben de pozitif bakmıyorum. Özellikle Gökhan ilk 11 için düşünülüyorsa en az Gökhan kadar iyi bir oyuncuyu yedeğe koymadan sezona başlamak intihar olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eren Dinkci'yi istiyormuşuz ama büyük kulüpler peşindeymiş.  Boşa uğraşıyoruz yani  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Burak Yılmaz: "Teklif yapan kulüplere teşekkür ederim. Futbolu, kaptanı ve kongre üyesi olduğum Beşiktaş’ta bırakacağım."

Eren Dinkci'yi istiyormuşuz ama büyük kulüpler peşindeymiş.  Boşa uğraşıyoruz yani  :tabe:

sözleşmesi 2022 de bitiyor istatistikleri baya iyi bize yedirmezler  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

sözleşmesi 2022 de bitiyor istatistikleri baya iyi bize yedirmezler  :tabe:
Juventus falan konuşuluyor. Bize gelmesi imkansız. Zaten oyuncuyu bile ikna edememişiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Nsakala 3 yıllık 850 bin eurodan gerçekten daha iyisi bulunabilirdi her türlü

Çevrimiçi yaço58

Juventus falan konuşuluyor. Bize gelmesi imkansız. Zaten oyuncuyu bile ikna edememişiz  :tabe:
İlk 1 ay transfer beklemeyin dedi yayında geçmiş olsun yine pazara çıkıp elde ne kalırsa toplayacağız bonservissizler kaçacak o arada

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1275464284315795457?s=19
Bir nsakala olurda wellinton falan ne Anadolu takımımı olacağız şuana kadar gidilen yol yol değil

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1275464284315795457?s=19
Bir nsakala olurda wellinton falan ne Anadolu takımımı olacağız şuana kadar gidilen yol yol değil

Aytemiz Beşiktaş JK :)

Çevrimdışı mrred

N'sakala hayırlı olsun her türlü caner'den daha verimli bir bekimiz olacak. Bek dediğin önce savunma yapmayı bilecek. Caner bek bile değil 3 5 2 nin sol kenarı. Dikkatle izledim N'sakala inanılmaz derecede taktik disipline bağlı bir bek garantici ve bilerek çok fazla ileri çıkmıyor. Seneye kesinlikle daha az gol yeriz. Hızlı koşuyor reaksiyon sürati yeterli boyu uzun hava toplarında da ezilmez. Yan toplarda +1 opsiyon olur. Caner gibi aldığı topu ortalamayacağı için iyi orta yapıp yapmamasının hiçbir önemi yok o yüzden iyi orta yapmıyorsa zaaf bile sayılmaz. Her türlü Caner'den daha verimli bir bek. Biraz Andreas Beck havası var onun sol ayaklısı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Takımda Nsakala gibi askerlerin olması şart o bakımdan bence doğru transfer gibi duruyor. Hoca da istiyormuş sanırım Murat Özen baya üstüne basa  basa söyledi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bernard Mensah için ise ciddi girişimler varmış. Dribblingçi 8 numara isteyen arkadaşlar bayram edebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bernard Mensah için ise ciddi girişimler varmış. Dribblingçi 8 numara isteyen arkadaşlar bayram edebilir.
Sanki bize çok yakınmış gibi konuştu. Alırsak baya iyi olur ama alabileceğimizi düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★