2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863823 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kahyaoglueren

Onun yerine Novaka 1.1 1.2 verilip belki şans denemek gerek. Sozlesmesi bitiyor trabzonla. 800 bin euro aliyor novak. Ama baskan trabzonlu böyle bir şey denemez

Çevrimdışı Erman1903

Kemiksiz zaten 3.5 m alıyorsa olmaz o iş. Sözleşme bitiş ben bu sene Aralık ayında bitiyor sandım o yüzden 6 ay sonra sözleşmesi biteceği için cüzi miktara alınır diye düşündüm ama şimdi tekrar kontrol ettim 2021 aralıkta bitiyormuş yanlış görmüşüm . Tabi bu şartlarda gelmesi zor olur. 

O oyuncuyu sözleşmesi bittiğinde de ucuza almak mümkün olmaz. Şu dönemde karşıyım bu tip transfere, klübe para kazandıracak oyuncuları bulmak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Konuşulan ücretler az değil inşallah olmaz ne diyelim kumaşı ortada oyuncunun

Hoca ile iyi oynadığını inkar edemem ama ayarsız bir adam, bu sene kötü oynuyor.

N'Koudou ile nasıl bir ikili olacaklar hiç bağdaştıramıyorum, kaldı ki bana göre mutlaka iki bekten birinin ceza sahası içinde faydalı defansif işler yapabilmesi gerekiyor. Bu bizde uzun zamandır Gökhan'dı, Böyle bir adamımız olmazsa eksikliğini net hissederiz.

Sağ bek yerli deniyor, orada da iyi istatistik veren, net görebileceğin kimse yok gibi. Bir de öylesini bulmak mümkün değil, gözüme çarpan Ahmet Oğuz mesela oralarda hiç yok.

Bu güvensiz ortamda bana göre bonservissizlerden alınması gereken adam Danilo Soares. Belki iyi oynar yine N'Sakala ama Sergen oynatırım diyerek kendi üzerine kumar yapmamalı, her zaman tutmaz. Kelepir bir yanı da yok bahsedilen rakamlar doğruysa. 550-600 üzeri teklif bulamaz bu seneki performansı ortadayken.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2020, 23:29:06 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Murat özeni dinledim severiz sevmeyiz ancak en güvenilir kaynaklardan biri kendisi nsakalada herşey tamammış protokol hazırlanmış kaleci için volkan babacan olur diyor stoperde ligden Sergen hocanın istediği biri diyordu büyük ihtimalle coulker veya wellinton maalesef çıkan isimler beni tatmin etmiyor bizim en çok ihtiyacımız olan scout nerde fp transferi lazım ve bizim listede kalede volkan babacan varsa geleceğe ümitle bakamıyorum 2.kalecimiz en kötü ihtimalle hazır zaten ersini koyarız 2ye ama 1.kaleci rakibimizde bile 2 senedir yedek olan ondan öncede şampiyonluk yarışında kopmada önemli pay sahibi olan volkanı alıp ne yapacağız maalesef onun devri geçti inşallah şu konuşulan isimler yanlıştır yada yemdir

Çevrimdışı cursedofdragon

Murat özeni dinledim severiz sevmeyiz ancak en güvenilir kaynaklardan biri kendisi nsakalada herşey tamammış protokol hazırlanmış kaleci için volkan babacan olur diyor stoperde ligden Sergen hocanın istediği biri diyordu büyük ihtimalle coulker veya wellinton maalesef çıkan isimler beni tatmin etmiyor bizim en çok ihtiyacımız olan scout nerde fp transferi lazım ve bizim listede kalede volkan babacan varsa geleceğe ümitle bakamıyorum 2.kalecimiz en kötü ihtimalle hazır zaten ersini koyarız 2ye ama 1.kaleci rakibimizde bile 2 senedir yedek olan ondan öncede şampiyonluk yarışında kopmada önemli pay sahibi olan volkanı alıp ne yapacağız maalesef onun devri geçti inşallah şu konuşulan isimler yanlıştır yada yemdir

volkan babacan,n sakala içim karardı. :by2:

Çevrimdışı Sinan23

Boffin ve Rize'nin her maç 50 metreden gol yiyen kalecisi yerine Volkan daha iyi. İki kalecide son 2 sezon bizim en çok gol attığımız maçların kalecisi. Volkanı da sevmiyorum bu arada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut yönetimin vizyonu bu kadar. Ben inanılmaz isimler beklemiyorum. Geçen seneden kötü takım kurarsak şaşırmam. Hem bütçe yarıya düşecek hem de daha iyi kadro olacak. Birbirimizi kandırmayalım. Scout ekibimiz hiç iyi değil. Umarım elimizdeki iyi oyunculardan da olmayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Mevcut yönetimin vizyonu bu kadar. Ben inanılmaz isimler beklemiyorum. Geçen seneden kötü takım kurarsak şaşırmam. Hem bütçe yarıya düşecek hem de daha iyi kadro olacak. Birbirimizi kandırmayalım. Scout ekibimiz hiç iyi değil. Umarım elimizdeki iyi oyunculardan da olmayız.
Kimse inanılmaz isimler bekleniyor ancak işte en basit sol bekte 2 tane ülke dışından free adam var gidip nsakala alıyoz kalede işte bonservissiz adamlar var gidip zoet kovalıyoruz volkan babacan kovalıyoruz burada büyük bir sıkıntı var demektir  ayrıca yönetimde transfer sihirbazı diye lanse edilen Erdal torunoğulları ve çok övülen İbrahim altınsayda başkanın danışmanı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimse inanılmaz isimler bekleniyor ancak işte en basit sol bekte 2 tane ülke dışından free adam var gidip nsakala alıyoz kalede işte bonservissiz adamlar var gidip zoet kovalıyoruz volkan babacan kovalıyoruz burada büyük bir sıkıntı var demektir  ayrıca yönetimde transfer sihirbazı diye lanse edilen Erdal torunoğulları ve çok övülen İbrahim altınsayda başkanın danışmanı
Analadığım kadarıyla İbrahim Altınsay ya dediklerimi yaparsınız ya da küstüm oynamıyorum havasında bir danışmanlık yapıyor. Ergin Aslan geçen gün programında bu konuya değinmişti. Erdal Torunoğluları'nı herkes gördü artık. Bir şey söylemeye gerek yok. Bence ucuz etten yahni yapmaya çalışacağız bu sene  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gelecek sezon beşincilik hayırlı olsun o zaman.
Şaka gibi gerçekten bedava yada ucuz en az beş sol bek ve beş kaleci bulundu. Bizde 30 yaşındaki anadolu topçusu Nsakalayı ve otuzu geçmiş Başakşehirin yedek kaleci Volkan Babacanı alıyoruz.
Böyle devam eksik bölgelere Sinan Gümüş, Caulker, Papis Cisse ve Töreyi alında başladığınız işi bitirin.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

Gelecek sezon beşincilik hayırlı olsun o zaman.
Şaka gibi gerçekten bedava yada ucuz en az beş sol bek ve beş kaleci bulundu. Bizde 30 yaşındaki anadolu topçusu Nsakalayı ve otuzu geçmiş Başakşehirin yedek kaleci Volkan Babacanı alıyoruz.
Böyle devam eksik bölgelere Sinan Gümüş, Caulker, Papis Cisse ve Töreyi alında başladığınız işi bitirin.
Töreye 1 artı 1 den teklif yapılacakmış zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Töreye 1 artı 1 den teklif yapılacakmış zaten
Ne kadar eski futbolcu meraklısı bir takım olduk  :money: Eskiler güzeldir ama eskide kaldı. Adamın oynamadığı maç sayısı oynadığından fazla. Üstelik ben Avrupa'ya gideceğim deyip kaçmış bir oyuncu. Anlamıyorum bazen insanları  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gökhan Gönüle  500 bin euro teklif edilmis garanti ücret. 10 mac oynarsa 100 bin 20 mac oynarsa bir 100 bin daha ve 30 mac oynarsa bir 100 bin daha seklinde bonuslar verilmis. Kabul ettiğini iddia eden haber var. Haber kaynağı sabah. Guvenilir degil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Gönüle  500 bin euro teklif edilmis garanti ücret. 10 mac oynarsa 100 bin 20 mac oynarsa bir 100 bin daha ve 30 mac oynarsa bir 100 bin daha seklinde bonuslar verilmis. Kabul ettiğini iddia eden haber var. Haber kaynağı sabah. Guvenilir degil.
FB'nin de 2 yıl için 1 milyon euro teklif ettiği söyleniyor. Bence biz gayet mantıklı bir teklifte bulunmuşuz. Kabul etmezse gidebilir. Yerine bir Anadolu topçusu çok rahat koyarız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1275360600172957697?s=19

İlla yerli birisiyle devam edeceğiz diyorsak doğru karar gibi gözüküyor, alternatifi yok gibi. En iyilerden biri Dorukhan bizde, diğer alternatif Ahmet Oğuz çizgiye yakın oynamayı seven biri ve Gökhan kadar ceza sahası içi katkı vermesi pek mümkün değil.

Gökhan harici bir yerliyle şampiyonluğa oynamak imkansız gibi bir şey, bazı kaynaklar ısrarla Canerle birlikte Fener'e gideceğini söylüyor ama gerçekleştiyse hayırlı olsun diyelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlla yerli birisiyle devam edeceğiz diyorsak doğru karar gibi gözüküyor, alternatifi yok gibi. En iyilerden biri Dorukhan bizde, diğer alternatif Ahmet Oğuz çizgiye yakın oynamayı seven biri ve Gökhan kadar ceza sahası içi katkı vermesi pek mümkün değil.

Gökhan harici bir yerliyle şampiyonluğa oynamak imkansız gibi bir şey, bazı kaynaklar ısrarla Canerle birlikte Fener'e gideceğini söylüyor ama gerçekleştiyse hayırlı olsun diyelim.
Caner için Rusya'ya gidecek diyenler de var. FB yerli oyunculara yine yüksek ücretler verebilir. Yabancı sayısı değişikliği söylentisi bile piyasayı yükseltiyor. Bizim de yerli kadromuza eklemeler yapmamız lazım. Hepsini altyapı ile çözemeyiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Caner için Rusya'ya gidecek diyenler de var. FB yerli oyunculara yine yüksek ücretler verebilir. Yabancı sayısı değişikliği söylentisi bile piyasayı yükseltiyor. Bizim de yerli kadromuza eklemeler yapmamız lazım. Hepsini altyapı ile çözemeyiz  :tabe:

Fb'nin de ücret işi pek kolay değil, Koç geldiğinden beri çer çöp oyunculara milyonlar harcadı. Kruse işi falan çıktı şimdi bir de başlarına :D

Ts desen her iyi oldukları sezon yaşadıkları gibi başlarına işler geliyor. Avrupadan men, o kadar kollanmaya rağmen tek darbede yönetim dirayetsizliğinin ayyuka çıkması vs.

Gs'nin rekor harcamaya rağmen başarısızlığı, iç karışıklıklar...

Kelepir, gözden uzak Türk oyuncuları toplamak lazım ama fazla yok. Töreyle falan uğraşacağımıza uyguna hallolacaksa Rezan Çorlu'yu falan düşünmek bence çok daha mantıklı hareket. Ucuz diye sakatlık riski olan kumar tarzı transfer yapmamalıyız.

Gerçi ne kadar konuşsak boş, Scoutlar düzgün adamları bulamadığı için Sergen'in güvendiği lig içi oyunculara yönelmiş gözüküyoruz...
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2020, 13:59:13 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fb'nin de ücret işi pek kolay değil, Koç geldiğinden beri çer çöp oyunculara milyonlar harcadı. Kruse işi falan çıktı şimdi bir de başlarına :D

Ts desen her iyi oldukları sezon yaşadıkları gibi başlarına işler geliyor. Avrupadan men, o kadar kollanmaya rağmen tek darbede yönetim dirayetsizliğinin ayyuka çıkması vs.

Gs'nin rekor harcamaya rağmen başarısızlığı, iç karışıklıklar...

Kelepir, gözden uzak Türk oyuncuları toplamak lazım ama fazla yok. Töreyle falan uğraşacağımıza uyguna hallolacaksa Rezan Çorlu'yu falan düşünmek bence çok daha mantıklı hareket. Ucuz diye sakatlık riski olan kumar tarzı transfer yapmamalıyız.

Gerçi ne kadar konuşsak boş, Scoutlar düzgün adamları bulamadığı için Sergen'in güvendiği lig içi oyunculara yönelmiş gözüküyoruz...
Bu durum bizi sıradanlaştıracak. Sıradanlaşmak marka değerini düşürür. Zaten açıklamaları ile marka değeri diye bir şey bırakmadılar. Anadolu topçuları ve altyapı ile başarı yakalayacağımızı düşünecek kadar vizyonları dar.  Şu an elimizdeki tek asset Sergen Yalçın. O konuda da tereddütlerim var. İşimiz çok zor taraftar olarak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu durum bizi sıradanlaştıracak. Sıradanlaşmak marka değerini düşürür. Zaten açıklamaları ile marka değeri diye bir şey bırakmadılar. Anadolu topçuları ve altyapı ile başarı yakalayacağımızı düşünecek kadar vizyonları dar.  Şu an elimizdeki tek asset Sergen Yalçın. O konuda da tereddütlerim var. İşimiz çok zor taraftar olarak  :tabe:

Klüpte teknik ekip hariç spor kültürüyle alakalı birileri olmadığı için bu görüntüyü vermemiz çok normal. Sergen hatalar yapsa da iyi kadroyla bizi yarışta tutabilecek bir adam lakin kendisine yeterli teknik destek sağlanamıyor. Kaldı ki yönetim bana göre harici konularda da oldukça acemice davranıyor.

Daha önceki röportajlarından hocanın oyuncu bulmaya zaman ayırmayan birisi olduğunu net olarak biliyorum. Td olmasaydım oyuncu bulurdum, bizim zamanımız yok gibi söylemleri var. Yeterli destek sağlanmaz, kendisi de Anadolu topçularıyla takımı doldurursa alınacak kötü sonuçlar o çok bahsedilen kredisinin hızlıca tükenmesine sebep olacaktır.

Çevrimdışı yoruk

Gokhan çok iyi oldu  :claps:
Forvet hattına ise Papis Cisse 'yi alırsak seneye çifte kupa ( şaka tabi  :ebebe: )

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/HaberKartali/status/1275422881594343432?s=19
Sevindirici haber ama nsakala sevdasından vazgeçelim fb bile novak falan kovalıyor

Çevrimdışı sametbagan

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak: "Beşiktaş'la görüştüm. Caner Erkin'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim." (Radyospor)

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak: "Beşiktaş'la görüştüm. Caner Erkin'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim." (Radyospor)

:bye: :serefe:

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Fatih Aksoy ile ilgili bazı taraftarlarda baya beklenti var gibi. Şunu söyleyelim, kendisi henüz ortalama bir defansif orta saha bile değil.

Pozisyon alma ve karşılama koşuları harici hiçbir konuda kendini gösterememiş.

%78 pas ortalaması bir ön libero için aşırı düşük, neredeyse iki 90 dakikada bir sarı kart görüyor...

Bana göre Necip'ten bile formayı alamaz, 1M üstü yurt içi dışı talibi varsa fazla düşünmeye gerek yok.