Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965792 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimi bilemiyorum ama kartalgözü fena çalışmıyor kardeşim izlemişlerdir bence.

Zaten hepi topu Polonya , İskandinavya , Çek ve Belçika'yı izleyecekler. Geri kalanı bize yedirmiyorlar.
İnşallah izlemişlerdir. Sağlam bir bek lazım .

Çevrimdışı mezuroro

Serdar'la Sosa oynayabilecek mi fb macinda arkadaslar? alttaki video'da iyi durumda gozukuyolar ama macta oynayip oynayamayacaklari hakkinda bilgi vermemis doktor. mustafa takimla calismaya baslamis bu arada. serdar ve sosa gibi hayati degil ama onun fb macindaki olasi etkisi.

tolga, serdar, pedro*, ersan, motta*, veli, atiba*, sosa*, oguzcan, olcay, ba* gibi bi kadroyla 3-0 gibi bi net skor bekliyorum.

saglam bi dm olsaydi atiba'yi saga cekerdik bu mac. emenike, kuyt ya da sow her kimse artik orumcek gibi yapisirdi. bilic sezon basi sag bek o kadar onemli degil derken atiba'yi sag bek'e cekmekten bahsediyodu heralde. o durumda da 5+3 sikintisi var; hocalik zor is gercekten. bekara(taraftar) kari bosamak kolay; o gitsin bu gelsin.

maca gidecekler sahaya atlamasin! :)
Alan Walsh

Çevrimdışı Türkay

Adamlarda ki coolluğa bakın.  :lol: :claps:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 22:37:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haber yalan değilse 6 aydır parasını alamadığı için Arroyo'nun ayrıldığı geçiyor twitterda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi zaten sebebi demedim sebeplerinden biri dedim  :) Tabi ki anlattığın sebepler temel sebepler ama karşı çıkılırken öne çıkarılan anlattıkların değil tc mizi alıyorlar fişleniyoruz oldu. Ben sistemi söylediğin sebeplerden kesinlikle desteklemiyorum en başta tekelcilik var ortada. Kulübe kendi passossunu kendi oluşturma şartı konsa bunlar olmazdı. Kart1903 ün içine aktive edeceklerdi sadece ya da fenerkarta ama işlerine gelmedi. Ama sebeplerden biri de bu gösterdiği için çArşı Biraz komik oluyor bu haliyle  :)
@Çağrı hocam tamamen yanlış düşünüyorsun.O dediğin şey hiçbir zaman öne çıkan şey olmadı hatta" tc mizi istiyorlar" diyen de olmadı.Passonun salak saçma kadir çöpdemirli reklamında olayı o kadar basite indirgeyip algı yönetimi oluşturmaya çalıştılar.Çarşının bildirisine de bakarsan biz fişlenmekten korkmuyoruz,"rantta ve hırsızı zengin etmeye karşıyız" yazıyor .

Passonun ne kadar yalan olduğunu hepimiz biliyoruz.Ben Demirspor maçlarına gidiyorum her hafta gördüğüm 3-4 eleman var maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Allah Kitap sövüyorlar.Bu heriflere ceza geliyor mu gelmiyor her hafta maçtalar..Demek ki passo küfür edeni falan yakalamıyor,koca bir yalan.

Beleş bileti bitirdi diyorlar.Şimşeklerin bir bölümü yönetim ile el altından anlaştı yaklaşık 200 kişilik gruba beleş bilet verildi hem de numaralı tribünden.daha dün kale arkasına bilet parası bulamayanlar bugün numaralıda maç izliyor.Beleş bitti mi?bitmedi koca yalan.

Senden 25 lira alıyor,seni bankanın zorunlu müşterisi yapıyor,yandaşı zengin etme,sistemdeki aksaklıklar bilet okumamaları ,sürekli maça gitmeyen taraftarın ayağını tamamen staddan kesmesi,Bir takımın zorunlu passosunu aldırıp başka maçlara girememen (Adanaspor-Demirspor maçına TFF dahil hiçbir yabancı takım taraftarı alınmadı ben bjk passoyla giremedim mağdur oldum) ,hepsinden de önemlisi işine gelmeyen tribün guruplarını stadyum dışında bırakacakları gerçeğini düşünürsek bu olayı sadece "tc verip fişlemesi " olarak kimsenin nitelendirmediğini açıkça görüyoruz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

O değil de İnşallah 1-2 yıl içinde Bayern Münih ile karşılaşmayız. Hatta hiç bir Türk takımı karşılaşmaz. Hunharca top oynuyo vicdansızlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 23:04:05
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hocam tamamen yanlış düşünüyorsun.O dediğin şey hiçbir zaman öne çıkan şey olmadı hatta" tc mizi istiyorlar" diyen de olmadı.Passonun salak saçma kadir çöpdemirli reklamında olayı o kadar basite indirgeyip algı yönetimi oluşturmaya çalıştılar.Çarşının bildirisine de bakarsan biz fişlenmekten korkmuyoruz,"rantta ve hırsızı zengin etmeye karşıyız" yazıyor .

Passonun ne kadar yalan olduğunu hepimiz biliyoruz.Ben Demirspor maçlarına gidiyorum her hafta gördüğüm 3-4 eleman var maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Allah Kitap sövüyorlar.Bu heriflere ceza geliyor mu gelmiyor her hafta maçtalar..Demek ki passo küfür edeni falan yakalamıyor,koca bir yalan.

Beleş bileti bitirdi diyorlar.Şimşeklerin bir bölümü yönetim ile el altından anlaştı yaklaşık 200 kişilik gruba beleş bilet verildi hem de numaralı tribünden.daha dün kale arkasına bilet parası bulamayanlar bugün numaralıda maç izliyor.Beleş bitti mi?bitmedi koca yalan.

Senden 25 lira alıyor,seni bankanın zorunlu müşterisi yapıyor,yandaşı zengin etme,sistemdeki aksaklıklar bilet okumamaları ,sürekli maça gitmeyen taraftarın ayağını tamamen staddan kesmesi,Bir takımın zorunlu passosunu aldırıp başka maçlara girememen (Adanaspor-Demirspor maçına TFF dahil hiçbir yabancı takım taraftarı alınmadı ben bjk passoyla giremedim mağdur oldum) ,hepsinden de önemlisi işine gelmeyen tribün guruplarını stadyum dışında bırakacakları gerçeğini düşünürsek bu olayı sadece "tc verip fişlemesi " olarak kimsenin nitelendirmediğini açıkça görüyoruz :)

Denizcim ben bunlara katılıyorum zaten benim düşüncem aksi yönde değil ki :) Olayı basite de indirgemedim sadece olayın küçük bir parçasına ironik yaklaştım kaldı ki bu kadar da nefer olmayalım kimse için.

E-bilet zaten tutmayacak hiçbir yerde tutmamış bizim gibi 3. dünya ülkesinde mi tutacak. Ama sen çık sokakta sor bilinçlinin bir kademe altındaki insanlar ranttan nefret ettikleri kadar fişlenmekten de korkuyorlar.

Olayı kendi iç dinmaikleriyle değerlendirmek farklı bir olay nerede tutsan elinde kalır. Lakin konu rant ise rantı en çok sevenlerin başında da taraftar grupları gelir futbolun içinde bunu da unutmayalım  :)
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 23:05:44 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 23:06:50
  • Beşiktaş / Bodrum
O değil de İnşallah 1-2 yıl içinde Bayern Münih ile karşılaşmayız. Hatta hiç bir Türk takımı karşılaşmaz. Hunharca top oynuyo vicdansızlar.

Biz 4'le filan yırtarız da mazallah Gs aynı grupta olsa 9-10 tane yerdi  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Haber yalan değilse 6 aydır parasını alamadığı için Arroyo'nun ayrıldığı geçiyor twitterda.
Doğru olma ihtimali çok yüksek. Ayrıca Erceg Furkan ve Arroyo 3 gündür antrenmana çıkmıyormuş.

Çevrimdışı Deniz

Denizcim ben bunlara katılıyorum zaten benim düşüncem aksi yönde değil ki :) Olayı basite de indirgemedim sadece olayın küçük bir parçasına ironik yaklaştım kaldı ki bu kadar da nefer olmayalım kimse için.

E-bilet zaten tutmayacak hiçbir yerde tutmamış bizim gibi 3. dünya ülkesinde mi tutacak. Ama sen çık sokakta sor bilinçlinin bir kademe altındaki insanlar ranttan nefret ettikleri kadar fişlenmekten de korkuyorlar.

Olayı kendi iç dinmaikleriyle değerlendirmek farklı bir olay nerede tutsan elinde kalır. Lakin konu rant ise rantı en çok sevenlerin başında da taraftar grupları gelir futbolun içinde bunu da unutmayalım  :)
Haklısın hocam da her gurubun içinde bu tip beleşçi küçük gruplar var,şimşekler örneğini verdim ya eski tribünü 3000 kişilikti ve full dolduruyorlardı,bugün beleş alan 200-250 kişi,şimdi kale arkası bomboş kalanları protesto ediyor beleş bilet de almıyor :).Uzağa bakmaya gerek yok ultraslanın %70 i beleş bilet alıyor,tribün lideri yönetimden rüşvet alıyor,anadolu grubu desen aynı,çArşıda bu tipler emin ol diğer taraftar gruplarına göre devede kulak kalır.Yapacak birşey yok 10 parmağın 10 u da bir değil malesef.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar Molde'nin verebilecği en en yüksek maaş 300,000 euro o adama o da çıldırmaları lazım.

Bunun açıklaması belli. Biz bu adamın bonservisi için anlaşmadık sadece öncelik için kapora verdik yani mesela biri 3 milyon mu verdi bize soracaklar verirsek biz alacağız şeklinde.

Ama bizimle anlaşamazlarsa adamın sözleşmesi son senesine girecek bu yüzden de önlem alıp biraz maaşını artırıp adamı mutlu etmişler.

Benim anladığım budur.

egerki dogruysa bu haberler ki klube yakın menejerler bunlardan birisi benim kaynak,, ona gore bu haber dogru, dolayısıyla kapora meselesi varsa bu sekilde yalan olmustur ve fiyatı sismiştir,, sonrasında ondan baska klüpte baska alternatifte yok bunuda rahatlıkla soylerim bunun için kaynaga gerek yok zaten her zaman boyle olmustur linneside cok sıradan bir arkadasımız onermiş sonrasında begenilmiş ve takip edilmiş ama ondan baska yok zaten tek alternatif o aynı gectigimiz sezonlarda birinden redle donunce aptallasmamız gibi olacak,, baskan bir kurus sistiyse fiyatı kimseyi almaz artık o eski kıvamda değil onun için bu konuda rahatım ama alternatifin olmama ihtimalide beni üzüyor 30ustu birine tıkılmayalım istiyorum bakalım

sunu bilmeleri gerek

devre arası transferi o sezon içindir dolayısıyla bunu gozonunde bulundurrarak transfer yapılmalı bence...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bence linnes işi çok zora girdi.1.5 sene sözleşmesi olan adam durduk yere uzatmaz..

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Herhangi bir oyuncunun değeri verildiği zaman satılır Real Madrid Di Maria'yı nasıl sattıysa hiç bir oyuncu vazgeçilmez değildir isterse 20 yıllık sözleşmesi olsun bence yeni sözleşmede bonservis ücretini biraz daha yüksek bir rakama çekmişlerdir fazla bir sebep aramamak gerek ama 2-3 milyondan fazla parada verilmez bu oyuncuya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 07:53:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Hani Doğuş'un babadan oğula nesil bunlar lafı varya bazı yerlere cuk oturuyor.

Sinan Engin oğlum ileride yöneticilik yapmak istiyor demiş. Bunun oğlu daha 20'sinde yoktur 13 yaşında Bjk altyapısına soktu yok süper yıldız olacak üsper yetenekli haberlerini servis etti medyaya , A takıma aldırtmaya çalıştı Ertuğrul döneminde.

Olmadı. Adam futbolcu olamadı şimdi yöneticilikten içeri atmaya çalışıyor. Bizim en büyük sorunumuz bu işte başımıda kene gibi bunlar kulübü oradan olmadı oradan mutlaka tırtıklamak istiyorlar. Beşiktaş olmasa bir hiç bu adamlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Muhtemel Plan.

60 dakika kerim ile idare et maçı berabere götür.

Son 30 dakika al Sosa'yı oyuna maçı kazan.

plan guzel ama kerim defansif zaafiyet yaratmaz mi sence oyun basinda?

Çevrimdışı eski inönü

Veliye teklif varmis bedavaya kacirmayalim elimizden :alala:

Scout olayında çok geç kalsak da Türkiye'de en erken uyanan kulübüz. Henüz daha çok çok başındayız ve sıfır bütçe ile başladık. Hemen meyve beklemek çok saçma olur ama 5 yıl sonrası için güzel şeyler görebiliriz. Önümüzdeki sene 500K'ya 2 topçu alıp, 2 yıl sonra 25 milyona okutacağız hayalimiz varsa bence oyunu kaydetip çıkalım :D 1 yılda kimse Porto olamaz.

Çevrimdışı Deniz

Veliye teklif varmis bedavaya kacirmayalim elimizden :alala:
Biz veliye sözleşme teklif ettik kabul etmedi.

Çevrimdışı bilalabdulselam

onlar bizle karşılaşmaktan korksun  :lol:
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz,
Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz,
Ama herkesi her zaman aldatamazsınız!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 11:58:01
  • Beşiktaş / Bodrum

plan guzel ama kerim defansif zaafiyet yaratmaz mi sence oyun basinda?

Kerim bence bomba :) Ya bizim elimizde patlar ya rakibin bana en az 3 sene daha güven vermeyecek :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 11:59:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Scout olayında çok geç kalsak da Türkiye'de en erken uyanan kulübüz. Henüz daha çok çok başındayız ve sıfır bütçe ile başladık. Hemen meyve beklemek çok saçma olur ama 5 yıl sonrası için güzel şeyler görebiliriz. Önümüzdeki sene 500K'ya 2 topçu alıp, 2 yıl sonra 25 milyona okutacağız hayalimiz varsa bence oyunu kaydetip çıkalım :D 1 yılda kimse Porto olamaz.

Scout olayıne ilk önce Fener uyandı bundan 6-7 sene önce. Aziz Yıldırım 15-20 kişilik ekip oluşturdu bu iş için. Tüm Türkiye ve küçük ülkeleri taradılar ama teokratik yönetildikleri için sonuç vermedi tabi ki
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Haber1903 e göre 9500 bilet satılmış derbiye

Çevrimdışı Türkay

Başkan 2 de basın toplantısı yapacktı gündeme dair bakalım neler diyecek

Çevrimdışı eski inönü

Başkan 2 de basın toplantısı yapacktı gündeme dair bakalım neler diyecek
oyuncuların stresini azaltmak amaçlı olabilir bu toplantı. Her şey yolunda rahat olun mesajını verecektir. Umarım Aziz veya hakemler hakkında fazla konuşmaz hiç gerek yok. Ilımlı mesajlarla takımı ve taraftarı rahatlatsın yeter :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Kerim bence bomba :) Ya bizim elimizde patlar ya rakibin bana en az 3 sene daha güven vermeyecek :)
Sosa tam iyileşirse onla başlasın direk. Takımın sakin kalmaya ihtiyacı var. Liderlik yapsın takıma. Artı duran toplar da çok onemli. Kerimi duruma gore 60dan sonra dusunmek daha mantıklı