@Necmi abi zaten sebebi demedim sebeplerinden biri dedim
Tabi ki anlattığın sebepler temel sebepler ama karşı çıkılırken öne çıkarılan anlattıkların değil tc mizi alıyorlar fişleniyoruz oldu. Ben sistemi söylediğin sebeplerden kesinlikle desteklemiyorum en başta tekelcilik var ortada. Kulübe kendi passossunu kendi oluşturma şartı konsa bunlar olmazdı. Kart1903 ün içine aktive edeceklerdi sadece ya da fenerkarta ama işlerine gelmedi. Ama sebeplerden biri de bu gösterdiği için çArşı Biraz komik oluyor bu haliyle 
@Çağrı hocam tamamen yanlış düşünüyorsun.O dediğin şey hiçbir zaman öne çıkan şey olmadı hatta" tc mizi istiyorlar" diyen de olmadı.Passonun salak saçma kadir çöpdemirli reklamında olayı o kadar basite indirgeyip algı yönetimi oluşturmaya çalıştılar.Çarşının bildirisine de bakarsan biz fişlenmekten korkmuyoruz,"rantta ve hırsızı zengin etmeye karşıyız" yazıyor .
Passonun ne kadar yalan olduğunu hepimiz biliyoruz.Ben Demirspor maçlarına gidiyorum her hafta gördüğüm 3-4 eleman var maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Allah Kitap sövüyorlar.Bu heriflere ceza geliyor mu gelmiyor her hafta maçtalar..Demek ki passo küfür edeni falan yakalamıyor,koca bir yalan.
Beleş bileti bitirdi diyorlar.Şimşeklerin bir bölümü yönetim ile el altından anlaştı yaklaşık 200 kişilik gruba beleş bilet verildi hem de numaralı tribünden.daha dün kale arkasına bilet parası bulamayanlar bugün numaralıda maç izliyor.Beleş bitti mi?bitmedi koca yalan.
Senden 25 lira alıyor,seni bankanın zorunlu müşterisi yapıyor,yandaşı zengin etme,sistemdeki aksaklıklar bilet okumamaları ,sürekli maça gitmeyen taraftarın ayağını tamamen staddan kesmesi,Bir takımın zorunlu passosunu aldırıp başka maçlara girememen (Adanaspor-Demirspor maçına TFF dahil hiçbir yabancı takım taraftarı alınmadı ben bjk passoyla giremedim mağdur oldum) ,hepsinden de önemlisi işine gelmeyen tribün guruplarını stadyum dışında bırakacakları gerçeğini düşünürsek bu olayı sadece "tc verip fişlemesi " olarak kimsenin nitelendirmediğini açıkça görüyoruz