Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963479 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Pascal

İzlemedim.İyi oyuncuda olabilir ama ben Güney Amerikadan genç yaşta gelen bir oyuncunun direkt katkı vereceğine inanmıyorum.Özelliklede Arjantinliyse..Lanzini mesela.Ne kafada olduğunu gördük katara gitti.İlla genç olacaksa bence Avrupalı olmalı

Bunu ara transferde alıp Türkiye'ye ve lige alıştırmak gerek. Sene sonunda da bomba orta saha transferi Obi Mikel olmalı.

Orta sahada seneye Obi Mikel, Oğuzhan, Gaspar Íñiguez mükemmel olur.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Deniz

Gecen hafta ROK'u izlemistin galiba @Deniz. Bir de bu hafta izle.. BJK'yi nasil kollayacak...  :lol:
O arkasini kollasin  :kop: :kop: .bizim o çakalin kollamasina ihtiyacımız yok :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mezuroro

ne kadar guzel bi gun ya. gs'nin su hallere dustugunu gormek harika. beter olsunlar. tam kaos!

yarinki maci bekliyoruz da vakit gecmiyo. kadro tahmini ne olur? sosa, mustafa, serdar sakat, gokhan kadroda ama hafif sakatmis galiba. sari kart sinirinda olan var mi? fener macini dusunerek oynatir bilic heralde.

bizim klasik sistemle gonlumden gecen:
              cenk gonen (tolga her mac yerde, bi mac dinlensin)
necip, franco, ersan(ondeysek son 20 dakika atinc), motta(ikinci yari ismail)
            atiba veli
   kerim oguzhan olcay
            demba(ikinci yari cenk)
Alan Walsh

Çevrimdışı Deniz

Rasiiimmmmm gecen hafta ettin bu haftabfazlasiyla cekiyorsun beter ol futbol teroristi  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

rasim paket olmuş satışa sunulmuş  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Olimpos1903

Sinan Engin'in konuşmaları çok rahatsız ediyor.Alttan alttan hep Beşiktaşa zarar verecek nitelikte sözlemlere sahip dün Beşiktaşlı futbolculara bak az para alıyor ama iyi oynuyor falan dedi bu oyuncuların aklında soru işaretleri oluşturur kesinlikle.Şu 2 3 haftadır da Beşiktaşı şampiyon ilan edip duruyor bugün de aynısını söyledi bir de Beşiktaşlı futbolcular bizi izliyor falan dediler İnşAllah öyle bir hata yapmazlar Yıldırım Demirörenle beraber el ele verip Beşiktaşı içten bitirdiler şimdi de bu görevine televizyonlardan devam ediyorlar.Şampiyonluk konusuna da gelirsek daha 7.hafta çok çok erken bunları konuşmak için ki benim pek umudum yok(inşAllah oluruz) çünkü gs bu sene gidemez gibi ama TFF,LigTv,Hakemler,Rakip takımlardan ayarladıkları oyuncularla fenerin 4. yıldızı takmasını sağlarlar.Futbol yorumcularının güvenilirliklerine gelirsek dikkate aldığım 4 yorumcu vardır:Uğur Meleke,Ali Ece,Mehmet Demirkol,Mert Aydın.Bunları dinlemekten zevk alırım işlerini güzel yapıyorlar burada asıl iş taraftara düşüyor çArşının sesi artık çıkmıyor gibi insanlarda Beşiktaş taraftarını sadece çArşıdan ibaret görüyor gibiler.Bizim yapmamız gereken diğerlerini hiç dikkate almamak en ufak bir hatada TFF binasına gitmek gerekirse yakıp dökmek ama takımımızın hakkını almak çünkü bizim yöneticilerimiz bir Şerefli duruştur tutturup gidiyorlar tek güvencem Ahmet Nur Çebi.Haa biz ne zaman ağzımızın tadıyla şampiyonluğa sonuna kadar inanırız:Aziz Yıldırım,Yıldırım Demirören ve neredeyse tüm TFF ile Ligtv bu işten ellerini çektiklerinde yoksa artık 7 8 senede 1 ağzıma bal çalarlar o kadar ha başka bir durumsa bizim yöneticilerimizde sonuna kadar kaba tabirle çirkef olacak hakemleri dibine kadar baskı altına alacak.Benim bu sene tek umudum hakemlerin adil yönettiğini gördüğüm öyle de olacağına devam edeceğine inandığım Avrupa Ligi.Bakın 6 haftada bize verilmeyen net penaltı sayısı en az 7 fenere verilen bedava penaltı sayısı ise sanırım 4.Son 38 haftadır sadece 1 penaltı kullandık geçen ligin son haftasında onda da kazma Almeida kaçırdı.Bu sene zaten sahamız yok o yüzden tüm oyuncuların kendisini Avrupa şampiyonluğuna kilitlemesi lazım sanırsam bu sayede zaten direkt CL'ye gidiyoruz uzun oldu ama uzun zamandır yazmıyordum Aslında iraz işlere kötü yönünden bakıp totem yapmak istedim BU SENE BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ  :D :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 06:03:55 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

Haksız penaltı olayı da gerçek Olcay da rt'ledi amannn kendi akşam bunu yapmasın yazdım ona gerçi o kadar pislik olurken gerçi bize penaltı verilmez orası ayrı ama .... kısaca pozisyon bu hocam
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

Muslera konusu hakkında da fikrimi belirtmek isterim.Muslera'nın aldığı-alacağı ücretler şu şekildedir:Muslera'ya, 2014-2015 sezonu  için 2 milyon 750 bin avro, 2015-2016 sezonu için 3 milyon 300 bin avro, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonları için de 3 milyon 575 biner avro olma üzere, toplam 13 milyon 200 bin avro sabit transfer ücreti ödeneceği aktarıldı. Uruguaylı file bekçisinin ayrıca, gelecek sezon için 15 bin avro, diğer üç sezon için ise 20 bin avro maç başı ücret alacağı kaydedildi.
Bu ücretlerin yarısı bile bizim takımda dengeleri bozabilir gerek yok kardeşim tolga iyi mi çok beğendiğimi söyleyemem haaa güzel kurtarışları var ama aaaaa nasılda kurtardı diyebileceğimiz maçı çevirecek kurtarışları yok ama takımdaki liderlik durumu bile yeter o kaledeyken ister istemez bir güven duygusu var abilikte yapıyor sahada futbolculara defansımız iyi pozisyon vermiyoruz o yüzden fazla gol yemiyoruz cenkede güvenmiyorum mersin maçında çok iyiydi şahsen ama 2 sene önceyi de unutamıyor insan gerçi o sene defansta epey kötüydü ama cenkinde akılda kalır bir kurtarışı yoktu bize 1 tane kaleci  transferi şart gerçi geçende haber olmuştu altyapıdan 1 tane çıkıyor diye inşAllah iyidir ama ne yapıp edip 1 kaleci bulunmalı ama artık bi zahmet renklilerden oyuncu almayalım dünya da 100lerce yi kaleci vardır birini getirelim uygun fiyata işte önder özen olsaydı keşkeeeeeeeeeeeee.BU ARADA BU PEDRO FRANCO NE GÜZEL BİR OYUNCUDUR YA PARTİZAN MAÇINDA DA 10 ÜZERİNDEN 10 NUMARAYDI SESSİZ ÇOCUK  :ok: :super: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 06:08:51 Olimpos1903 ]

Çevrimdışı mezuroro

Muslera o paraları bırakıp bize gelmez zaten. Profesyonel oyuncu bunlar, para için oynuyorlar.

Defalarca gördük, renklilerden gelip de bizde başarılı olan sadece ahmet yıldırım'dir o da Lucescu sayesinde.

Tolga formuz, bence 1-2 maç dinlense Motta etkisi olur, kendine gelir.

Cenk dünyanın en iyi kaleci antrenörü ile çalışıyor 1.5 senedir. Sonuçta o da bir yatırımdır. 2. bir şansı hakediyor Cenk. Takım olarak cok daha iyi savunma yapıyoruz ayrıca. Toraman falan gitti üstelik.

Takımın tek ihtiyacı olan istikrar ve maç tecrübesi.

Yabancı hakkını kaleciye harcamaktan daha önemli eksiklerini var.

Bunlar tabii ki benim görüşüm. Bekleyip göreceğiz.
Alan Walsh

Çevrimdışı Olimpos1903

aklımdan geçen düşünceleri özetleyen ekşi sözlükteki bir arkadaş:
yazmayayım yazmayayım diyorum şu başlığa. her sene bjk tavşan atlet gibi yarışa başlar. bitiş çizgisini 3. tamamlar.
tamam 9/10 luk futbol oynuyorsunuz. mücadele, hırs, takım oyunu, yetenek hepsi var. geçmiş 10 yıla göre en iyi kadro ve oyun bu yıl.
bu takım avrupa liginde gruptan çıkar ona da eyvallah. belki çeyrek finali bile görür. arsenal ile eşleşmesi tamamen bjk nin cenabetliği. yoksa yeri şampiyonlar ligiydi ona da eyvallah.
ama
burası türkiye ve oynanan futbol değil. kraldan çok kralcı var. bir düdükle hakkın olan maçı alırlar, bir kartla takım oyunun mundar olur. lig lig olsa, şimdiden şampiyon beşiktaş olur derdim. burası türkiye, herşey olur. beşiktaş bu ülkenin en büyük 3. kulübüdür.
1 ve 2 yi unutmamak, dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. çünkü bir yanda tff başkanı (Hakaret Yasak)₂, diğer yanda şikeci azize, öbür yanda derin gs var. halkın takımı olmak bjk yi kurtarmaz bu durumda. fb ve gs nin kendi evinde maça önde başladığını unutmamak gerek. öyle veya böyle o maçları kazanıyorlar. size her yer deplasman şu an. efendi gibi teknik adamınıza ve kadronuzdaki adamlara sahip çıkın, stadınızı bitirin bu size yeter. futbolun azcık adaleti varsa zaten, futbol diye bir anlayış varsa bu ülkede beşiktaşın eze eze şampiyon olması gerekir, ama müsade ederler mi scorpion10 dersen, hayır derim.
edit: beşiktaş türkiyenin arsenaline benziyordu. yeni yapısıyla ikizi oldu. emirates de biterse, biliç olur wenger, ama şampiyonluğa yeter mi bilinmez.

Çevrimdışı Olimpos1903

Aslında inanıyorum hatta içimde yıllardır olmayan bir umut var ama bunu söylemeye korkuyorum kusuru bakmayın işlere hep kötü yönlerinden bakıyorum umutsuz yorumlar yapıyorum bunun tek nedeni umutlanırsam bunu dışarıya belli edersem sonumuz yine hüsran olacak diye çok korkuyorum Allahım artık bize göstersin o güneşli günleri bu sene bu takımdan hatta önümüzdeki 5 seneden çok büyük umudum var dediğim gibi mutsuzluğa acı çekmeye o kadar alıştık ki bu günler hemen bitecekmiş gibi geliyor ama unutmamamız gereken 13 resmi maçta 1 tek kök söktürdüğümüz Arsenale mağlubiyetimiz var hadi herkese günaydın ve iyi günler BİZLER İNANDIK ŞAMPİYON OLACAKSIN BU SENE BEŞİKTAŞIM

Çevrimiçi Samet Ç

Alkışlık hareket! Penaltıyı bilerek kaçırdı!

Beşiktaş ile Erciyesspor arasında oynanan U19 maçında futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Antrenör Yasin Sülün, haksız olduğunu düşündüğü penaltı için oyuncusuna "kaçır" emri verdi!

Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan U19 maçında Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Maçta sahalarda eşine ender rastlanacak bir fair play örneği sergilendi.

Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısı 1-1 bitti.

İkinci yarıda ise futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı.

Beşiktaş ikinci yarı penaltı golüyle 2-1 öne geçti.

Skor 2-1 devam ederken siyah beyazlılar bir penaltı daha kazandı. Ancak Beşiktaş U19 Takımı Antrenörü Yasin Sülün haksız olduğunu düşündüğü bu penaltıyı takımına attırmadı. Sülün saha kenarından penaltıyı kullanacak oyuncusu Eslem'e "Penaltıyı gole çevirme" talimatını verdi. Genç oyuncu da hocasından gelen talimat üzerine topu yavaşça Erciyes kalecisinin kucağına gönderdi.

Müsabakayı Beşiktaş U19 takımı 3-2 kazandı.

Antrenör Yasin Sülün maçtan sonra BJK TV'ye yaptığı açıklamada penaltı kararının yanlış olduğunu ve oyuncusunun da hatalı olduğunu vurgulayarak bu kararı verdiğini söyledi.

HELAL OLSUN

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozan062

farklı birsey soylemek istiyorum arkadaslar

bu gs burdissoyu nerden buldu brumaya verilen para ,, tellesler sinan gümüsler,,koray gunterler dahası bunların hepsi bir scout işi ya

yani bu transferler için zaman ve sabır gerekiyorya ve dolayısıyla takımın marka değerine buyuk zarar kısa donemde çünkü burada bireysel beceriksizliklerde var fazla paralar maaslar gibi...
ama temelinde baya(takılmayın:D) gelişmeye acık oyuncu kadrosu ve yetiştiricilik işin içinde,,buda türkiyede olmaz heleki sampiyonluga oynadıgınız vakit sizi büyük sıkıntıya dusurur

aynı sey değil ancak bizim 3 sene onceki durumumuz nasıl bu sekilde caylaklarla doluysa ve baya sıkıntılar cektiysek aynısını gs cekiyor bu vakit

biz artık hazır net oyuncular almalıyız kafasındayım,, linnes vari oyunculara su asamada karsıyım yani gecen sene olsa tamam ama bu sene biz net oyuncuya ihtimacımız varken yani bir caner etkisi lazımken bu sekilde adaptasyon sorunu yani suresi gecirecek bir arkadas için ben biraz olumsuzum birde defanstaki yabancı doluluguda ayrı bir planlama konusu...oyuncu alınsın bende cok begeniyorum

ama soyle bir gercekte var tabiki para basıp ilk 15 te yer alan takımın sag bekini alamıyoruz bu sebeble tamam eyvallah,, mesela simdi goruyorum bircok isim oneriyorsunuz hepsi birer caylak,, belki bu kelime agır ama bana baskıyı kaldıran,, onemli macta fark yaratan oyuncuyu zaten yası ve kariyeri farklı olur... biraz eski kafadayım su sıralar idare edin:D

özet geceyim

sampiyonluk gecirmiş oyuncu alalım yani winner:))
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 14:01:13 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Sinan Engin'in konuşmaları çok rahatsız ediyor.Alttan alttan hep BEŞİKTAŞa zarar verecek nitelikte sözlemlere sahip dün BEŞİKTAŞlı futbolculara bak az para alıyor ama iyi oynuyor falan dedi bu oyuncuların aklında soru işaretleri oluşturur kesinlikle.Şu 2 3 haftadır da BEŞİKTAŞı şampiyon ilan edip duruyor bugün de aynısını söyledi bir de BEŞİKTAŞlı futbolcular bizi izliyor falan dediler İnşAllah öyle bir hata yapmazlar Yıldırım Demirörenle beraber el ele verip BEŞİKTAŞı içten bitirdiler şimdi de bu görevine televizyonlardan devam ediyorlar.Şampiyonluk konusuna da gelirsek daha 7.hafta çok çok erken bunları konuşmak için ki benim pek umudum yok(inşAllah oluruz) çünkü gs bu sene gidemez gibi ama TFF,LigTv,Hakemler,Rakip takımlardan ayarladıkları oyuncularla fenerin 4. yıldızı takmasını sağlarlar.Futbol yorumcularının güvenilirliklerine gelirsek dikkate aldığım 4 yorumcu vardır:Uğur Meleke,Ali Ece,Mehmet Demirkol,Mert Aydın.Bunları dinlemekten zevk alırım işlerini güzel yapıyorlar burada asıl iş taraftara düşüyor çArşının sesi artık çıkmıyor gibi insanlarda BEŞİKTAŞ taraftarını sadece çArşıdan ibaret görüyor gibiler.Bizim yapmamız gereken diğerlerini hiç dikkate almamak en ufak bir hatada TFF binasına gitmek gerekirse yakıp dökmek ama takımımızın hakkını almak çünkü bizim yöneticilerimiz bir Şerefli duruştur tutturup gidiyorlar tek güvencem Ahmet Nur Çebi.Haa biz ne zaman ağzımızın tadıyla şampiyonluğa sonuna kadar inanırız:Aziz Yıldırım,Yıldırım Demirören ve neredeyse tüm TFF ile Ligtv bu işten ellerini çektiklerinde yoksa artık 7 8 senede 1 ağzıma bal çalarlar o kadar ha başka bir durumsa bizim yöneticilerimizde sonuna kadar kaba tabirle çirkef olacak hakemleri dibine kadar baskı altına alacak.Benim bu sene tek umudum hakemlerin adil yönettiğini gördüğüm öyle de olacağına devam edeceğine inandığım Avrupa Ligi.Bakın 6 haftada bize verilmeyen net penaltı sayısı en az 7 fenere verilen bedava penaltı sayısı ise sanırım 4.Son 38 haftadır sadece 1 penaltı kullandık geçen ligin son haftasında onda da kazma Almeida kaçırdı.Bu sene zaten sahamız yok o yüzden tüm oyuncuların kendisini Avrupa şampiyonluğuna kilitlemesi lazım sanırsam bu sayede zaten direkt CL'ye gidiyoruz uzun oldu ama uzun zamandır yazmıyordum Aslında iraz işlere kötü yönünden bakıp totem yapmak istedim BU SENE BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ  :D :ok:

dostum güzel tespitlerin var kutlarım

Çevrimdışı forzatunga

dostum güzel tespitlerin var kutlarım

aynen bu işi çözmüş. s.e denilen fb sempatizanı  sinsi çakal ve muadilleri çok yapar bunları.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 16:49:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aklımdan geçen düşünceleri özetleyen ekşi sözlükteki bir arkadaş:
yazmayayım yazmayayım diyorum şu başlığa. her sene BJK tavşan atlet gibi yarışa başlar. bitiş çizgisini 3. tamamlar.
tamam 9/10 luk futbol oynuyorsunuz. mücadele, hırs, takım oyunu, yetenek hepsi var. geçmiş 10 yıla göre en iyi kadro ve oyun bu yıl.
bu takım avrupa liginde gruptan çıkar ona da eyvallah. belki çeyrek finali bile görür. arsenal ile eşleşmesi tamamen BJK nin cenabetliği. yoksa yeri şampiyonlar ligiydi ona da eyvallah.
ama
burası türkiye ve oynanan futbol değil. kraldan çok kralcı var. bir düdükle hakkın olan maçı alırlar, bir kartla takım oyunun mundar olur. lig lig olsa, şimdiden şampiyon BEŞİKTAŞ olur derdim. burası türkiye, herşey olur. BEŞİKTAŞ bu ülkenin en büyük 3. kulübüdür.
1 ve 2 yi unutmamak, dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. çünkü bir yanda tff başkanı (Hakaret Yasak), diğer yanda şikeci azize, öbür yanda derin gs var. halkın takımı olmak BJK yi kurtarmaz bu durumda. fb ve gs nin kendi evinde maça önde başladığını unutmamak gerek. öyle veya böyle o maçları kazanıyorlar. size her yer deplasman şu an. efendi gibi teknik adamınıza ve kadronuzdaki adamlara sahip çıkın, stadınızı bitirin bu size yeter. futbolun azcık adaleti varsa zaten, futbol diye bir anlayış varsa bu ülkede BEŞİKTAŞın eze eze şampiyon olması gerekir, ama müsade ederler mi scorpion10 dersen, hayır derim.
edit: BEŞİKTAŞ türkiyenin arsenaline benziyordu. yeni yapısıyla ikizi oldu. emirates de biterse, biliç olur wenger, ama şampiyonluğa yeter mi bilinmez.

Buna kısmen katılmak mümkün ama bazı yerler var ki asla katılmam. Çok teslimetçi bir yorum çünkü.

İlk olarak burası İspanya değil. Yani tepede Barca Real olup da3.büyük Valencia yok. SEebep ise bütçeler. Her şey taraftar sayısı ile bitmez. Evet adamlar taraftar olarak bizim iki katımız. Ama stad bittiği anda Beşiktaş'ın bütçesi Fener'in baya bir üstüne çıkacak umarım bunun farkındasınızdır. Taraftar sayısı filan kurtarmaz.

İspanya'da Real'in bütçesi 600 milyon euro senede. Barcelona 560 milyon euro. Valencia ise 240 milyon euro. Aradaki farka lütfen dikkat edin.

Türkiye'de G.sarat bütçesi 150 milyon dolar. Fener'in 120 milyon dolar. Beşiktaş'ın şuan 80 milyon dolar ama stad bittiği anda 145-150 arasına fırlayacak.

Konumun ana noktasına döneyim. Futbolda sahayı hakemler tabi ki etlkiler ama sen diğer iki takımın 2 gömlek üstüne çıkarsan etkileyemez. Kabul ediyorum ben bildim bileli hakkımız yenir ama 2003'te biz eze eze şampiyon olduk unutmayın bunu. Her şeyin başında kadro kalitesi gelir. Türkiye'ye ambargo koymak için ahım şahım kadrolar şart değil. Doğru seçimlerle 100 milyon dolarlık bütçe ile 5 yıl hegamonya kurarsın kimse de kesemez önünü.

Biz Demirören nesli olduğumuz için her şey tes gittiği için üstümüzde ölü toprağı var. Hep kaybedeceğiz sanıyoruz. 40'lı yaşlarda olan Beşiktaşlılara sorun bizim gibi düşünmezler.

Fener'den mesela biri bile korkmaz o jenerasyonun çünkü adamları inim inim inletmişiz. O zaman yok muydu bu çete? Yine vardı. Bunlara takılarak takımın özgüvenini düşürmekten başka bir şey yapmayız. Herkes önce hayal etsin sonra kararlı olsun. Ah yandık aman bak bizi elliyorlar yine dersek tabi ki 5 yılda 2 fenere 2 gs'ye 1  bize verirler ligi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 16:55:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada ek olarak Futbol çetesi dediğimiz olay asıl Portekiz'de vardır. Bizim belki iki katımız.

Ülkenin yarısı Benfica taraftarı. Evet yarısı. 4 te 1'i Lisbon'lu. Porto taraftar sayısı 8de 1 yani Lisbon'un yarısı , Benfica'nın 4 te 1'i kadar.

Porto 10 yılda 9 kez kanırta kanırta şampiyon oldu. Hala sevilmez hala nefret edilir Portekiz'de Porto'dan çünkü onlar direndiler , sistemi kurdular ve hem Benfica'yı hem sistemi eziyorlar.

Biz de bunu yapacağız bu kadar net.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Olimpos1903

Buna kısmen katılmak mümkün ama bazı yerler var ki asla katılmam. Çok teslimetçi bir yorum çünkü.

İlk olarak burası İspanya değil. Yani tepede Barca Real olup da3.büyük Valencia yok. SEebep ise bütçeler. Her şey taraftar sayısı ile bitmez. Evet adamlar taraftar olarak bizim iki katımız. Ama stad bittiği anda BEŞİKTAŞ'ın bütçesi Fener'in baya bir üstüne çıkacak umarım bunun farkındasınızdır. Taraftar sayısı filan kurtarmaz.

İspanya'da Real'in bütçesi 600 milyon euro senede. Barcelona 560 milyon euro. Valencia ise 240 milyon euro. Aradaki farka lütfen dikkat edin.

Türkiye'de G.sarat bütçesi 150 milyon dolar. Fener'in 120 milyon dolar. BEŞİKTAŞ'ın şuan 80 milyon dolar ama stad bittiği anda 145-150 arasına fırlayacak.

Konumun ana noktasına döneyim. Futbolda sahayı hakemler tabi ki etlkiler ama sen diğer iki takımın 2 gömlek üstüne çıkarsan etkileyemez. Kabul ediyorum ben bildim bileli hakkımız yenir ama 2003'te biz eze eze şampiyon olduk unutmayın bunu. Her şeyin başında kadro kalitesi gelir. Türkiye'ye ambargo koymak için ahım şahım kadrolar şart değil. Doğru seçimlerle 100 milyon dolarlık bütçe ile 5 yıl hegamonya kurarsın kimse de kesemez önünü.

Biz Demirören nesli olduğumuz için her şey tes gittiği için üstümüzde ölü toprağı var. Hep kaybedeceğiz sanıyoruz. 40'lı yaşlarda olan BEŞİKTAŞlılara sorun bizim gibi düşünmezler.

Fener'den mesela biri bile korkmaz o jenerasyonun çünkü adamları inim inim inletmişiz. O zaman yok muydu bu çete? Yine vardı. Bunlara takılarak takımın özgüvenini düşürmekten başka bir şey yapmayız. Herkes önce hayal etsin sonra kararlı olsun. Ah yandık aman bak bizi elliyorlar yine dersek tabi ki 5 yılda 2 fenere 2 gs'ye 1  bize verirler ligi.
Çok haklısın hocam zaten o 3.büyük noktası çok saçma ama dediğin gibi 2003'te nasıl eze eze şampiyon olduysak yine olacağız ama 2004'ü,şampiyonluğumuzun nasıl çalındığını da insan unutamıyor.Benim asıl gözden kaçırdığım nokta başımızda Yıldırım demirören denen kişiliksiz yok o kadar etkiledi ki adam bizi insan ister istemez umudunu kaybediyor bu fener konusundan da yine çok haklısın şu son 4 yıldaki derbi performansımız çok kötü o biraz yanılttı sanırım ama vikipediadan bakınca 86-93 yılları arasındaki 30 maçta 21g 5b 4y performansına sahibiz inşAllah o günlere tekrar döneriz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 17:13:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok haklısın hocam zaten o 3.büyük noktası çok saçma ama dediğin gibi 2003'te nasıl eze eze şampiyon olduysak yine olacağız ama 2004'ü,şampiyonluğumuzun nasıl çalındığını da insan unutamıyor.Benim asıl gözden kaçırdığım nokta başımızda Yıldırım demirören denen kişiliksiz yok o kadar etkiledi ki adam bizi insan ister istemez umudunu kaybediyor bu fener konusundan da yine çok haklısın şu son 4 yıldaki derbi performansımız çok kötü o biraz yanılttı sanırım ama vikipediadan bakınca 86-93 yılları arasındaki 30 maçta 21g 5b 4y performansına sahibiz inşAllah o günlere tekrar döneriz

Yanlış hatırlamıyorsan Fenere karşı 24 maçlık yenilmezlik serimiz var bizim o yıllarda Rıdvan ondan çekinir hep Beşiktaş'tan çünkü Metin Ali Feyyaz'ı bizden çok onlar ezberlediler  :evillol:

Demirören bizi mahvetti. Sadece maddi kayıp olsa içim yanmayacak toparlıyoruz işte. Asıl zararı manevi o adamın. Bir Beşiktaş neslini yedi resmen.

Dah derin analiz yapalım. Etrafınıza bakın Beşiktaş'a çok bağlı olan adamların hayatı da Beşiktaş gibidir. Bir özgüven problemi yaşar her noktada. Biz 10 yılda sayısız derbi kaybettik , 1 tane uyduruk şampiyonluk kazandık 2009'da tadını bile alamadık. Yıldız manyağı yaptı taraftarı sahadaki toptan çok Portekizlilerin giyim kuşamıyla ilgilenir olduk. Başkalaşırsan kaybedersin bu hep böyle. Her yer de böyle.

Şimdi 2016 yılında Beşiktaş'ı çok büyük bir sınav bekliyor.  Bu sene şampiyon olacağız yeni stad yüksek bütçe şampiyonlar ligib bizi sarhoş edecek. Bu noktada gerekli yerlere gerekli ve bizim kültürümüze uyan adamları alırsak biz  3 yıl üst üste şampiyon oluruz. Ama olur da bu Ronaldinho Etoo saçmalıkları gibi saçmasapan adamların peşine düşersek bu takım mahvolur Allah da bizi affetmez.

Biz bir kez Seba'ya kıydık onun günahı hala üstümüzde. Bu takım Oğuzhan 22 Töre 22 Cenk 23 Linnes 23 Pedro 23 çok genç. Yapıyı bozmazsak 10 yılda 5 şampiyonluk bırakacak bu çocuklar bize en az. 2 alırız 1 nefesleniriz 2 daha alırız ama 10 yılda kupa farkını kapatırız. Ama eğer bozarsak bu sefer ne borç batağından kurtulabiliriz ne de popülizmin etkisinden. Bu bizim son şansımız ya tam çıkarız ya tam batarız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 17:19:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Prandelli istifa etmez tazminatı almadan. Mancini 6 nilyonu aldı gitti sıra Prandelli'de. Bir 6 da o istiyorum derse adam istifa etmeden yollayamazlar sms çeksin komidin çocukları  :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli