Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963454 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu takımda kendini geliştirmeyen 1 Necip 2 Oguzhan 3 MUhammed var...
ah necip ah canlı bomba yeminle

Çevrimdışı manyak1903

şu maç 1-0 bitse millet bu kadar afallamazdı sanırım.
10 kişi kal, 2-1 öne geç, birden yenil.

zaten normal değildik gerisini bulamıyorum  :evillol: buldum

Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar, Yaşasın Tam Bağımsız, Ruh Hastası BEŞİKTAŞ'lılar

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

şu maç 1-0 bitse millet bu kadar afallamazdı sanırım.
10 kişi kal, 2-1 öne geç, birden yenil.

zaten normal değildik gerisini bulamıyorum  :evillol: buldum

Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar, Yaşasın Tam Bağımsız, Ruh Hastası BEŞİKTAŞ'lılar

aynen öyle sakin kalmaya çalışıyorum ama olmuyor gözüme uyku girmiyor marul varya marul seni ben

Çevrimdışı Tolga

bugün fb ya da gs olsa bu maçı 2-1den vermezdi hakeme falan suç bulmak mantıksız sonuçta 10 kişiyken galip geliyorduk az kalsın
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

bugün fb ya da gs olsa bu maçı 2-1den vermezdi hakeme falan suç bulmak mantıksız sonuçta 10 kişiyken galip geliyorduk az kalsın
Fb vermiyebilirde gs bu oyunla her türlü verirdi birazda şans lazım. Neyse unutmak lazım 10 kere oynansa bu şekilde maç 1 i anca böyle biterdi bu güne kısmetmiş

Çevrimdışı Deniz

ben onu bunu bilmem son dkda verilen maçın ardından taraftar karşılamaya gidiyorsa görevini yapmıştır.Şimdi sıra futbolcularda..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Buna kısmen katılmak mümkün ama bazı yerler var ki asla katılmam. Çok teslimetçi bir yorum çünkü.

İlk olarak burası İspanya değil. Yani tepede Barca Real olup da3.büyük Valencia yok. SEebep ise bütçeler. Her şey taraftar sayısı ile bitmez. Evet adamlar taraftar olarak bizim iki katımız. Ama stad bittiği anda Beşiktaş'ın bütçesi Fener'in baya bir üstüne çıkacak umarım bunun farkındasınızdır. Taraftar sayısı filan kurtarmaz.

İspanya'da Real'in bütçesi 600 milyon euro senede. Barcelona 560 milyon euro. Valencia ise 240 milyon euro. Aradaki farka lütfen dikkat edin.

Türkiye'de G.sarat bütçesi 150 milyon dolar. Fener'in 120 milyon dolar. Beşiktaş'ın şuan 80 milyon dolar ama stad bittiği anda 145-150 arasına fırlayacak.

Konumun ana noktasına döneyim. Futbolda sahayı hakemler tabi ki etlkiler ama sen diğer iki takımın 2 gömlek üstüne çıkarsan etkileyemez. Kabul ediyorum ben bildim bileli hakkımız yenir ama 2003'te biz eze eze şampiyon olduk unutmayın bunu. Her şeyin başında kadro kalitesi gelir. Türkiye'ye ambargo koymak için ahım şahım kadrolar şart değil. Doğru seçimlerle 100 milyon dolarlık bütçe ile 5 yıl hegamonya kurarsın kimse de kesemez önünü.

Biz Demirören nesli olduğumuz için her şey tes gittiği için üstümüzde ölü toprağı var. Hep kaybedeceğiz sanıyoruz. 40'lı yaşlarda olan Beşiktaşlılara sorun bizim gibi düşünmezler.

Fener'den mesela biri bile korkmaz o jenerasyonun çünkü adamları inim inim inletmişiz. O zaman yok muydu bu çete? Yine vardı. Bunlara takılarak takımın özgüvenini düşürmekten başka bir şey yapmayız. Herkes önce hayal etsin sonra kararlı olsun. Ah yandık aman bak bizi elliyorlar yine dersek tabi ki 5 yılda 2 fenere 2 gs'ye 1  bize verirler ligi.
aziz yıldırım kimmiş birde Ali Şeni görseydiniz biz fenerin yıllarca tozunu attık aziz varkende emin ol hala her maça çıktıklarında bizden korkuyorlar onlara öyle şeyler tattırdıkki yüz yıl geçse unutmazlar onların lobisi falan yok çirkeflikleri ve lig tv sayesinde bu güne geldiler bu gün havuzu patlat bir hiç olurlar ellerindeki tek lobi gider ama gs öyle değil her işini masa başında çözer her şampiyonluğu masa başında alınmıştır yüz yılın başında kendi menfaatleri için vatan satmaktan çekinmeyen fransız işbirlikçilerinden bahsediyoruz Atatürkün gs yi kapatmasına bile o lobileri engel olmuştur her zaman arkasına derin ilişkileri alır ve emin olun gs nin o kadar taraftarı yok hepsi basın tarafından şişiriliyor yıllardır hocalarına sığınmış ve onun tarafından korunan bir takım bakalım bundan sonraki hükümet ilişkileri nasıl olacak keyifle izleyeceğim en son istanbul belediye seçimlerinde yanlış ata oynadılar :D bunun faturası fersah fersah çıkacaktır zaten peşinden hokkalı bir vergi cezası yediler bizim bu sene rakibimiz fenerdir ve biz onları geçeriz yeterki takımımıza inanalım tabi birde lig tv ama bu sene lig tv lobiside pek işe yaramaz azizi çok bağırırken göreceğiz :evillol:

Çevrimdışı Olimpos1903

aziz yıldırım kimmiş birde Ali Şeni görseydiniz biz fenerin yıllarca tozunu attık aziz varkende emin ol hala her maça çıktıklarında bizden korkuyorlar onlara öyle şeyler tattırdıkki yüz yıl geçse unutmazlar onların lobisi falan yok çirkeflikleri ve lig tv sayesinde bu güne geldiler bu gün havuzu patlat bir hiç olurlar ellerindeki tek lobi gider ama gs öyle değil her işini masa başında çözer her şampiyonluğu masa başında alınmıştır yüz yılın başında kendi menfaatleri için vatan satmaktan çekinmeyen fransız işbirlikçilerinden bahsediyoruz Atatürkün gs yi kapatmasına bile o lobileri engel olmuştur her zaman arkasına derin ilişkileri alır ve emin olun gs nin o kadar taraftarı yok hepsi basın tarafından şişiriliyor yıllardır hocalarına sığınmış ve onun tarafından korunan bir takım bakalım bundan sonraki hükümet ilişkileri nasıl olacak keyifle izleyeceğim en son istanbul belediye seçimlerinde yanlış ata oynadılar :D bunun faturası fersah fersah çıkacaktır zaten peşinden hokkalı bir vergi cezası yediler bizim bu sene rakibimiz fenerdir ve biz onları geçeriz yeterki takımımıza inanalım tabi birde lig tv ama bu sene lig tv lobiside pek işe yaramaz azizi çok bağırırken göreceğiz :evillol:
hocam epey mutlu ediyorsun dediklerinle rakibimizin fener olması kısmına da katılıyorum ama lig tv lobisi nasıl işe yaramazmış onu pek çıkaramadım futbolu yönetenlerin başında geliyor lig tv. :iscrewy:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Türkay

Lig tv havuzdan cekilsek nolur ki?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Basın ve Transfer Haberleri bölümünü açın bakın , sayfalarca günlerce aylarca SAĞBEK SAĞBEK SAĞBEK diye yazdık, sinirlendik ağzımızdan sinir bozucu cümleler çıktı, burdaki arkadaşlarlada tartışma yaşadık, logları silinmediyse ordadır.

ve hop önümüze tam nefes alacağımız anda kronik sorunumuz sağbek olayı çıktı koptu geldi. 2. ve 3. gol %100 necipin hatasıdır, klasik sağbek Necip olayını yine yaşattı bizi 3 puandan etti, ama ben suçu Necipte bulmuyorum.

Bana göre 1. suçlu, bu takıma sağbek almayıp devreye kadar idare ederiz devrede Linnes gelir diyen YÖNETİMİN , Arsenal maçına dahil sağbek Köybaşı solbek Motta çıkIp, sonradan yine Necip alışkanlığına dönen, maçın sonuna doğru uyanıp Köybaşını yetiştirmeyeçalışırken 2 gol yiyen BILIC'indir.

Evet Beşiktaş bu ligin en tempolu oynayan takımı, Şampiyon favorisi ama aksayan yönlerine müdahale edilmezse hem lig gider hem Uefa ;

1- Sokaktaki çocuklar bile biliyo sağbek, ki oraya Necip en buyuk hatadır.
2- Duran toptan gol yeme hastalığı, bunun sebebide uzun - yapılı stoper eksikliği. Önde olduğumuz65-70. dk lardan sonra BILIC'in Atınçı oyuna sokmayı öğrenmesi gerek. Bakın Antep maçına, sanırım antep maçıydı, Atınçı aldı son dakikalarda duran topları nasıl kesti uzun boyuyla atınç.

Geçen gün %100 futbolda istatistiklerini çıkarmışlar, Barcelona- Real- Chelsea vb. takımlarla bizim Bjk- Gs- FB 'nin stoper hattının boy ortalamaları farkı 10 cm nin üstünde,   Türkiye'de bunu tespit edip çözecek ilk takım Lige 3-4 yıl damgasını vuracak.

dün takımımız şöyleydi böyleydi herşeye katılıyorum.kaybedilen birşey yok.herşey bitmiş gibi yapmayın.
ikincisi artık lobimiz olmalı.dünkü hakem aynı kararları renklilere verebilirmi?12 tane beşikltaşımızın maçını yönetmiş 1 galibiyet var.4 kırmızı bize karşı takımlara 0.yani art niyetli...

Çevrimdışı ahmetx

devre arası Linnes ve Lasse Schøne yi almamız lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Lig tv havuzdan cekilsek nolur ki?
neden dün lig tv yüzünden mi yenildik,2-1 öndeyken skoru tutamazsan,transfer dönemini sağ bek almadan bitirirsen olacağı buydu,hiç hakem de,federasyonda ,lig tv de ,aziz yıldırımda suçu bulmayalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

neden dün lig tv yüzünden mi yenildik,2-1 öndeyken skoru tutamazsan,transfer dönemini sağ bek almadan bitirirsen olacağı buydu,hiç hakem de,federasyonda ,lig tv de ,aziz yıldırımda suçu bulmayalım.

Aynen katılıyorum +1903

zaten Tüm Türkiye tepende gidip 4.hakeme sövmeyeceksin, adamla tacı yerinde kullan diye boş yere dalaşmayacaksın arkadaş haftaya FB maçı var .

Lig TV mi Necip denen kazmaya pas verememeyi öğretti ? Geçtim 2. golü yok adam tutamadı yok sağbek değil tamam , ya 3. golde ben futbolcu değilim dedi adam resmen . Türkiyede bunu 2 kişi yapardı biri Serdar biri Necip ve yaptı, 2 futbolcuda bizde ve Beşiktaşın sağbekleri.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla ben bu Beşiktaş taraftarındaki komple teorilerine hasta oluyorum bu günlerde..

Her olayda birilerine suç atma her olayda bir bahane bulma..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yakup

Ya arkadaş bırakın bir mağlubiyetle takımın kötüne dinamit koyup havaya uçurma planlarınızı. Bu çocuklar 4 gün önce gidilemez denen deplasmanda 4 atmadı. bu çocuklar ki sizlerin şampiyonluk hayalini kurmanızı sağlamadı mı? (benim BEŞİKTAŞ'IM her sene şampiyonluğun en büyük adayıdır. Aybaba dönemi başlarken de öyleydi bugünde öyle.) Sizler çok biliyorsunuz zaten hoca suçlu , necip suçlu , tolga suçlu .....  Yeminle bizim kadar takımına muhalefet olan başka topluluk yoktur. Sorgula kendini sen takımına neler yaptın. aklınıza forma,kombine vs. gelmesin. Bu takımı hangi ortamda savunma cüretini gösterdin. Bu takımı kötü günde stat dışında sadece 4-5 otobüs parası vererek kaç kere destekledin. Bu çocuklar , bu hoca ve bu yönetim sahipsiz değildir. Hele ki şerefli armamız için mücadele ederken onu yüceltmek isterken asla ve asla sahipsiz değildir. Gün destek günü , günü beraberlik günü. Çık meydanlara ,eğme bir mağlubiyetle başını öne sen kartalsın bunu asla ve asla unutma. Yılma bu yolda çok engel olacak. gerekirse hepsini yıkıp geçecek takım ama onun için sana ihtiyacı var. Şimdi git elini yüzünü yıka sonra pazar günü takımına bir başka sahip çık. O oyunculara bunu dün gece hissettiren bütün abi , dost ve kardeşlerimize helal olsun. Pazar günü sıra biz stadyuma gitmeyi kafaya koyanlarda. Gün  pazar günü olimpiyatta cehennemi yaşatma günü. Şimdi başka bir şeyi düşünme, dün geceyi unut gitsin.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Olimpos1903

en büyük suçlu tabikide yönetimindir ama ben necibe suç bulmam ne demektir arkadaşım belki alacağımız sağ bekte sakatlanacaktı necibi zorunlu kullanacaktık bu adam bırak sağbeki kendi bölgesinde bile vasatın altı mahalle maçında kadroya almayacağın adam Beşiktaşta oynuyor bilic ne yapsın gidip necibe sen rakipe pas at,yanlış yeri tut,iyi kafaya çıkamama mı dedi 2 tane şansına bulduk 2 tane de şanssızlığına yedik bilicin hatası atınçı sokmamak bu çocugun diğerlerinden ne eksiği var gerekirse 11 de başlat hep aynı kadro en ufak bir rotasyon yok nereye kadar dayanacak bu adamlar sok işte atıncı,cenk göneni korkma yıllardır necibin ayağına top gelince korkmak zorunda mıyım az para alıyormuş maaşına zam yapalım kötü top oynaması önemli değil hah ben 20 liraya oynarım o hatalarında hiçbirini yapmam bırakısınlar artık bu acıma,haysiyetli duruşu sizin haysiyetinizden biz ekran başında delirmek zorunda mıyız satın dünyada başka oyuncu mu kalmadı gökhan da kendisine yapılmasını istenilen şeyi en güzel biçimde anlattı AÇIK AÇIK BANA SAHİP ÇIKANLARA İHANET EDİYORUM DEDİ Q7'den ne farkı vardı maç boyunca zaten 3 kişinin arasına girmeler topu kaptırmalar bol bol top ezmeler haaa tek fark trivela yapamıyor
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 10:51:09 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

Ya arkadaş bırakın bir mağlubiyetle takımın kötüne dinamit koyup havaya uçurma planlarınızı. Bu çocuklar 4 gün önce gidilemez denen deplasmanda 4 atmadı. bu çocuklar ki sizlerin şampiyonluk hayalini kurmanızı sağlamadı mı? (benim BEŞİKTAŞ'IM her sene şampiyonluğun en büyük adayıdır. Aybaba dönemi başlarken de öyleydi bugünde öyle.) Sizler çok biliyorsunuz zaten hoca suçlu , necip suçlu , tolga suçlu .....  Yeminle bizim kadar takımına muhalefet olan başka topluluk yoktur. Sorgula kendini sen takımına neler yaptın. aklınıza forma,kombine vs. gelmesin. Bu takımı hangi ortamda savunma cüretini gösterdin. Bu takımı kötü günde stat dışında sadece 4-5 otobüs parası vererek kaç kere destekledin. Bu çocuklar , bu hoca ve bu yönetim sahipsiz değildir. Hele ki şerefli armamız için mücadele ederken onu yüceltmek isterken asla ve asla sahipsiz değildir. Gün destek günü , günü beraberlik günü. Çık meydanlara ,eğme bir mağlubiyetle başını öne sen kartalsın bunu asla ve asla unutma. Yılma bu yolda çok engel olacak. gerekirse hepsini yıkıp geçecek takım ama onun için sana ihtiyacı var. Şimdi git elini yüzünü yıka sonra pazar günü takımına bir başka sahip çık. O oyunculara bunu dün gece hissettiren bütün abi , dost ve kardeşlerimize helal olsun. Pazar günü sıra biz stadyuma gitmeyi kafaya koyanlarda. Gün  pazar günü olimpiyatta cehennemi yaşatma günü. Şimdi başka bir şeyi düşünme, dün geceyi unut gitsin.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: OH BE ABİ 10LARCA FORUM TWİTTERDA FACETE DOLAŞTIM SENİN GİBİ AKLISELİM CÜMLELER KURANI GÖRMEDİM 1 MAÇLA HER ŞEY BİTMİŞ GÖZÜYLE BAKILIYOR HEMEN ELBET İNİŞLER ÇIKIŞLAR OLACAKTIR BU ARADA GEREKLİ CEZALARIDA VERMEK GEREK AMA SONUÇTA BİZİM TAKIMIMIZ BİZ SAHİP ÇIKMAZSAK KİM SAHİP ÇIKACAK

Çevrimdışı Kemal

Hocam şöyle anlatayım , bir hastalık vardır arada kendini unutturur gezer dolaşırsın süper hissedersin ama sana sirayet etmiştir adapte etmez , yatağa düşürür sonra yine kalkarsın ama treni kaçırtır sana , bunun tek çözümü tedavidir. Ben diyorum ki bizde yukarda yazdığımız hastalık uzun zamandır var ve tam iyi giderken hep önümüze çıkıyor, bunu tedavi edersek yıllar boyu ambargo koyarız lige diyorum. Bunu artık çözelim diyorum. Müdahale etmezsek yine bizi en iyi anımızda kahredecek diyorum.

Çevrimdışı ahmetx

şaka gibi arsenal rövanş maçında biliç,fener derbisine en etkili oyuncularımızdan Töre ceza yedi,bir insanın ters gitmeye görsün işi muhallebi yerken kırılır dişi.

Çevrimdışı Yakup

Hocam şöyle anlatayım , bir hastalık vardır arada kendini unutturur gezer dolaşırsın süper hissedersin ama sana sirayet etmiştir adapte etmez , yatağa düşürür sonra yine kalkarsın ama treni kaçırtır sana , bunun tek çözümü tedavidir. Ben diyorum ki bizde yukarda yazdığımız hastalık uzun zamandır var ve tam iyi giderken hep önümüze çıkıyor, bunu tedavi edersek yıllar boyu ambargo koyarız lige diyorum. Bunu artık çözelim diyorum. Müdahale etmezsek yine bizi en iyi anımızda kahredecek diyorum.

hocam sana da cevap vereyim. Dün akşam yanlışlar yok muydu elbette vardı. Necip mesela sağ bek olur mu ? Olmaz ama demek ki hoca antremanlarda denedi ya da denemedi ama hoca onu koydu ki devre arasına kadar linnes gelene kadar sağ bekte demba ba olsa yapacak bir şeyimiz yok. Elimizde bunlar var. Tolga konusunda hepiniz haklısınız. Belki de bütün konularda haklısınız. Peki sağ bek aldık , cenki koyduk kaleye takım yine kaybetti diyelim. O zaman ne diyeceğiz hocayı değiştirelim. Klopp bile bu huyumuzdan dolayı bizimle dalga geçmedi mi? İstikrar arıyoruz ya hani. Ben yapıcı olan her eleştiriye açığım ama asla takımını yerden yere vurup onları yalnız bırakmayı kabul edemiyorum. Hele biz ki takım kötüyken bile şeref bey stadyumuna gidip takıma sırtını dönüp asla armaya saygısızlık yapmayan taraftar topluluğuna hiç yakışmayan hareketler gibi geliyor.

Çevrimdışı Yakup

şaka gibi arsenal rövanş maçında biliç,fener derbisine en etkili oyuncularımızdan Töre ceza yedi,bir insanın ters gitmeye görsün işi muhallebi yerken kırılır dişi.

Töre yoksa kerim var. Dün akşam attığı 2 gol sonrası ilk maçında 11 başlamayı zaten hak etmedi mi? beni asıl düşündüren olcayın umarım bir şeyi yoktur. 2 kanatta sorunluysa o zaman kötü şeyler olabilir. Derbi 11 miz şu şekilde olur.

Tolga , Atiba , Franco , Ersan , İsmail(Motta) , Veli , Necip , Kerim , Olcay(Sosa) , Ozzie , Demba ba

Atiba'nın sağ bek derbide daha sağlam duracağını düşünüyordur bilic. Bu arada 3 gün sonra musa muhammed sözleşmeli oyuncumuz oluyor.

Çevrimdışı FARUK

Töre yoksa kerim var. Dün akşam attığı 2 gol sonrası ilk maçında 11 başlamayı zaten hak etmedi mi? beni asıl düşündüren olcayın umarım bir şeyi yoktur. 2 kanatta sorunluysa o zaman kötü şeyler olabilir. Derbi 11 miz şu şekilde olur.

Tolga , Atiba , Franco , Ersan , İsmail(Motta) , Veli , Necip , Kerim , Olcay(Sosa) , Ozzie , Demba ba

Atiba'nın sağ bek derbide daha sağlam duracağını düşünüyordur bilic. Bu arada 3 gün sonra musa muhammed sözleşmeli oyuncumuz oluyor.

dün stattaydım hocam olcayda bir sorun yoktu 2. yarı yedek kulübesinde oturdu
hatta gökhan olayında 4. hakemin yanında itiraz ediyordu koşarak geldi :)

Çevrimdışı FARUK

ayrıca hakem art niyetli değildi diyen arkadaşlar
2 yedek kulübesi arasında 1. sıradaydım maçta
bülent korkmaz emin olun 1.dk dan itibaren sistemli olarak hakeme yüklenmeye başladı
sesi yetmediğinde kulübeye dönüp sen söyle şuna diye ayhanı gönderiyordu 4. hakemin yanına
ilk yarıda yanımdaki abim şöyle dedi bülente dönüp bakmaktan maça konsantre olamıyorum 
bunlar önemli değil olabilir tabi ki ama
bilic hakeme bir kere yanına yürüdü sarı kart istedi frei i düşürdükleri bir pozisyonda
maçın düdüğü geldi ve tribüne atarım dedi bilice
bu yüzden gökhan olayında oraya gidemedi bilic
nikola jurcevic koştu
bülent korkmaz o kadar hırslıydı ki tolganın kurtardığı pozisyonda kulübe ye eliyle öyle bir vurdu ki tüm taraftar noldu diye kulübeye baktı
eli ağrıdı tahminen ve yerinde duramayan adam sağ eli cebinde dolaştı