aslında şanstan çok plan var bence.bu da yabancı kısıtlamasına bilinçli bir önlem bile olabilir.çünkü örnek vermek gerekirse gs nin kalecisi yabancı olmasa daha çabuk toparlanabilirdi.fb nin kalecileri hep milli kaleci vesaire.aslında şansa mı değil mi bilemem ama biz de yapmalıyız.
şu anda tolga var cenk var.rüştü de bizde oynadı.rüştü başta olmak üzere kaleci yetiştirmek için altyapıya sal gitsin.gerçi kaleci antrenörlerimiz var çalıştıran ama daha geniş çalışarak daha çok kişiyi eğitebilirler.
mesela bizim kaleci antrenoru yatırımımız çok anlamsız oldugu kanaatini tasıyorum
nedenmi 30yasını geçmiş bir akelci alındı 3milyon bonservisle bu adama sen ne ogretebilirsin anca formda tutarsın kaldıki hiçbir faydasını gormedim ben
cenk ise zaten gram geliştirmiyor kendini sebebide asırı egosu
genc kaleciler içinse simdi bu hocanın 3senelik anlasması var ve bunun sonunda gidicek kalmıcak bu sebeble onun gibi egitim verecek birisi kalmıcagından burada genc ogrencilerinde bu bilgileri devamlı alması imkansız ve onlarında buyuk maçlarda tecrübe edinmeleri imkansız maç oynama forma girmeleri cokcok imkansız bence bu proje tambir fiyasko oldu bana sorarsanız
fenerbahcedeki volkan dun yediği golleri saymazsak bana sorarsanız devamlılıgı olan ve iyi bir kalitesi vardır fener bu konuda baya iyi işler cıkardı
volkan babacan türk kalecileri arasında en iyi eğitimi almıs arkadastır
herseyi gectim haberlerde bile cechi kiralama haberi cıkıyorsa bunun yüzdfe bir dogruluk payı bile tolgayla devam edilmiceğini bizlere anlatıyor ve onun yerine yabancı alınacak dolayısıyla sambade işi hepten bir zaman kaybı