Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968679 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ali Ece Beşiktaş Linnes için Molde'ye kapora verdi.  :sevinc

Çevrimdışı Türkay

Linnes için Moldeye kapora vermişiz Ali Ece az önce dedi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Linnese de bir bmw aldık mı tamamdır  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Linnese de bir bmw aldık mı tamamdır  :evillol: :evillol:
Çare Noboa bizim bütçelere göre.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:06:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Bu maçta bir şeyi farkettiniz mi bilmem? Iyi bir bek, yani Ciccinio takımına neler katabiliyor. Sadece gollerin ortaları değil, bütün pasları adrese teslimi. Onu tutabilseler maç 3-0 biterdi.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:09:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Ahmet Gökçek: "Beşiktaş, diğer iç saha maçlarını Osmanlı Stadı'nda oynamak isterse keyifle ağırlamaya devam edeceğiz."
Demiş... Sizce devam edilmelimi? Başakşehir işi yattı gibi duruyor zaten  :alala:

Kesinlike oluyorsa Başakşehir.

Yolculuklar hiç ummadığınız kadar yorar takımı zaten aynı ortamı Başakşehir'de de yakalarız biz rahat olun. Şimdi 3 derbi olimpiyat 2 başakşehir gözüküyor. 3 de oynadık etti 8 maç. Zaten bu devre 8 maç iç sahda. Ancak 2. devre şimdiden düşünülmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Linnes işi oldu sanırım yakında düşer haberlere,ayrıca Metin Albayrak bu hafta yönetim kurulu toplantısından sonra Kasımpaşa ve Akhisar maçlarını hangi stad'ta oynayacağımızı açıklayacaklarından bahsetti sanırım Başakşehir olabilir başkanları olumlu bakıyormuş.

Çevrimdışı Deniz

Rok şeref.. i daha programa girerken sinan dembaba farkı dedi rok:hee el farkı dedi .Beşiktaş sadece sivasa k..ymamış.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:10:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu maçta bir şeyi farkettiniz mi bilmem? Iyi bir bek, yani Ciccinio takımına neler katabiliyor. Sadece gollerin ortaları değil, bütün pasları adrese teslimi. Onu tutabilseler maç 3-0 biterdi.

Cicnho çok extreme örnek yalnız. Bu kadar ayağı düzgün ve zeki bek çok az var. Dile kolay adam Real Madrid'de oynadı. Süper bir bekti gençliğinde bu yüzde 30'u bile değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:11:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Rok şeref.. i daha programa girerken sinan dembaba farkı dedi rok:hee el farkı dedi .Beşiktaş sadece sivasa k..ymamış.

Şöyle programları niye izliyorsunuz ben bir türlü anlayamadım  :iscrewy: :alala:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:12:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece hayal edin şimdi.

Linnes önünde Töre bunlara deplase olan sağ iç ortasaha Noboa.

Bu üçlü sağ tarafı otobana çevirir. Devamı ise şu. Arka direğe atılan toplara Olcay sokuluyor tabela yapıyor.

Ön direğe Ba geliyor. Ortada Sosa vurmak için hazır.

Sol bek motta bindirirken Töre diagonal pasları süper  atıyor.

Linnes artı Noboa yıkar geçer bu kadar iddaalıyım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Rasimin koltuğunda Demba BA nın golleri var beyler  fena batmış :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Rok futbolu bilmiyor gitsin bir partinin bir taraflarını yalasın o. Biri şuna söylesin vücuttan seken top ele çarpınca el olmuyor. Hay Allah'ım ya Türkiye yorumcu olarak bunlara mı kaldı ?

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece hayal edin şimdi.

Bu üçlü sağ tarafı otobana çevirir. Devamı ise şu. Arka direğe atılan toplara Olcay sokuluyor tabela yapıyor.

Linnes Noboa gelsin bu ligi en az 10-13 puan farkla lider bitiririz. Bu kadar net.

Çevrimdışı manyak1903

Rok futbolu bilmiyor gitsin bir partinin bir taraflarını yalasın o. Biri şuna söylesin vücuttan seken top ele çarpınca el olmuyor. Hay Allah'ım ya Türkiye yorumcu olarak bunlara mı kaldı ?
BA nın pozisyonunda el var diyenler, ilk yarıdaki penaltıyı da konuşuyor olsa, diyeceğim doğruyu konuşmaya çalışıyorlar.salla gitsin.ya ben izlemiyorum o programları sövmemek için ,siz buraya taşıyorsunuz  :kop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı sağduyu

devre arası linnes + kiralık çift yönlü orta saha güzel olurdu.stoperi seneye sivok gidince bakarız.sivok franco+yabancı stoper külfet olur .gerçi yabancı durumları ne olacak göreceğiz.
:ok:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı manyak1903

Kesinlike oluyorsa Başakşehir.

Yolculuklar hiç ummadığınız kadar yorar takımı zaten aynı ortamı Başakşehir'de de yakalarız biz rahat olun. Şimdi 3 derbi olimpiyat 2 başakşehir gözüküyor. 3 de oynadık etti 8 maç. Zaten bu devre 8 maç iç sahda. Ancak 2. devre şimdiden düşünülmeli.
aslında bunun planı programı yapılıyor, nasıl mı ? başakşehir paslıyor gidiyorsun yenikent asaşa.adını osmanlı stadı yapıyorlar.açılışı beşiktaşla yaptı diye haber yapıyorlar.bu iş plansız programsız mı şimdi   :tabe: :busted_cop: insanlar sporda bile bu haldeyse ben günlük yaşamlarını düşünemiyorum.söv söv geç  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

BA nın pozisyonunda el var diyenler, ilk yarıdaki penaltıyı da konuşuyor olsa, diyeceğim doğruyu konuşmaya çalışıyorlar.salla gitsin.ya ben izlemiyorum o programları sövmemek için ,siz buraya taşıyorsunuz  :kop:
Rok Ba'ya emek hırsızı diyeceğine gitsin Burak'a desin bunları diyebiliyorsa hani çok objektif ya boş boş konuşuyor kuru gürültü. Bende izlemiyorum.

Çevrimdışı manyak1903

Rok Ba'ya emek hırsızı diyeceğine gitsin Burak'a desin bunları diyebiliyorsa hani çok objektif ya boş boş konuşuyor kuru gürültü. Bende izlemiyorum.
oha oha emek hırsızı mı demiş.a... , ......................................... , ............................ , ................................... , ........... okuduğunuz yoruma ulaşılamıyor.sinyal yok.şimdi belgesel zamanı.aslanlar günde 50 kez çiftleşebilirler.

Çevrimiçi Samet Ç

oha oha emek hırsızı mı demiş.a... , ......................................... , ............................ , ................................... , ........... okuduğunuz yoruma ulaşılamıyor.sinyal yok.şimdi belgesel zamanı.aslanlar günde 50 kez çiftleşebilirler.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:28:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Ertuğrul 24 yaşındaymış boyu 1,91 fener'de tapusu.

Kaleci konusunda çok şanslılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Sadece hayal edin şimdi.

yalnız ben hatırlıyorum bu cocuk twitterdan mesajlar sallamıstı bize aynı gomis gibi bizimkiler arastırdıklarında buda oda saglam bi maas sunmuslar yonetime dolayısıyla o donem yalan olmus

noboa işinden vazgeçip bize sert cocugu oynayacak pitbull gelecekti o olması bari hakemide baskı altına alabilicek takıma yon veren birisi gelsin  buna para versinler baska birsey istemiyorum en azından saglam kesin yatırım olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız ben hatırlıyorum bu cocuk twitterdan mesajlar sallamıstı bize aynı gomis gibi bizimkiler arastırdıklarında buda oda saglam bi maas sunmuslar yonetime dolayısıyla o donem yalan olmus

noboa işinden vazgeçip bize sert cocugu oynayacak pitbull gelecekti o olması bari hakemide baskı altına alabilicek takıma yon veren birisi gelsin  buna para versinler baska birsey istemiyorum en azından saglam kesin yatırım olur
Noboa'ya teklif götürmedik Özen twitter muhabbeti çıktığında ilgilenmiyoruz demişti. Daha sonra bende bir mesaj attım Beşiktaş'a gelir misin diye ona da olumlu cevap verdi. Franco'yu araya sürerek alabiliriz aslında.