Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968205 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ya neler kaçıyor arkadaş.
arkadaş şu topları da sokun içeri bir zahmet böyle pozisyonları atamıyoruz sonra gol yiyince de çıkaramıyoruz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Serdarin ben .... Yeter be yeter ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

arkadaş şu topları da sokun içeri bir zahmet böyle pozisyonları atamıyoruz sonra gol yiyince de çıkaramıyoruz
dedikten kısa bir süre sonra golü yedik
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Yahu bir sag bek neden alinmadi yemin ediyorum sag bekimiz olsa bu takim felaket olur.ama sag beksiz bizden hicbise olmaz.o kadar emegi bir tane rezil heba edio.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Serdar bu takımdan gitsin₁ böyle hata olmaz,Bilic'in yerinde olsam ayni dakikadan İsmail'i koyardım sağ bek'e Beşiktaşta oynuyorsan böyle hata yapma lüksün yok ygs maçının kopyasını yaşıyoruz iyi oynadığımız maçta saçma sapan bir hata yüzünden gol yedik.

Çevrimdışı Deniz

SERDAR KURTULUŞ YOK MU SENDEN!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 21:11:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Güntekin Linnes alındı dedi
Mahallede kosmaya baslayacam dogru mu ?

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 21:12:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Mahallede kosmaya baslayacam dogru mu ?

Rıdvan sağ bek alınmalı dedi Güntekin aldılar Linnes alındı dedi  :sevinc
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Acaba Necmi abiler maçta neler yaşadılar çok merak ediyorum.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Valla linnes de gelirse bu takim felaket olur ..

Çevrimdışı ozan062

Rıdvan sağ bek alınmalı dedi Güntekin aldılar Linnes alındı dedi  :sevinc

yokbe alındı dedide bence onu oyle bilgisi dahilinde soylemedi ciddi olarak soylemedi gibime geldi dikkatle izledim orayı:D

ama ne var hakikaten sag beke adam lazım hadi dun 10 numara tarafına adam alalım diyordum ondan vazgeçtim on liberoya hakiki bir adam alalım gerekirse maasına 4verin ama alın su takıma bir abi lazım bana gore hala o eksiği var...
oguzhanı sevmeyen ben bu sefer onun mızmızlanmasına ragmen basit oyunuyla hakkını vermek istiyorum en azından takıma bir guven getirdi bilicin gokhanı cıkarması gerektiğni birilerinin anlatması lazım oclayı değilde onu

ilk yarı dembabaya sövdüm burası net kerimi begendim ikinci yarıda bu iki oyuncu tam tersi performanslarıyla benim kalp atısımı duzene soktular
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 21:25:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 21:26:25
  • Beşiktaş / Bodrum
yokbe alındı dedide bence onu oyle bilgisi dahilinde soylemedi ciddi olarak soylemedi gibime geldi dikkatle izledim orayı:D

ama ne var hakikaten sag beke adam lazım hadi dun 10 numara tarafına adam alalım diyordum ondan vazgeçtim on liberoya hakiki bir adam alalım gerekirse maasına 4verin ama alın su takıma bir abi lazım bana gore hala o eksiği var...
oguzhanı sevmeyen ben bu sefer onun mızmızlanmasına ragmen basit oyunuyla hakkını vermek istiyorum en azından takıma bir guven getirdi bilicin gokhanı cıkarması gerektiğni birilerinin anlatması lazım oclayı değilde onu

ilk yarı dembabaya sövdüm burası net kerimi begendim ikinci yarıda bu iki oyuncu tam tersi performanslarıyla benim kalp atısımı duzene soktular

Twitter yıkılıyor ozan  :biggrinking:

Aldılar alındı Linnes şampiyonluğa oynayan takımın sağ bekini aldılar dedi  :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Twitter yıkılıyor ozan  :biggrinking:

Aldılar alındı Linnes şampiyonluğa oynayan takımın sağ bekini aldılar dedi  :sevinc

farkettim :D

o zaman simdiden neler yapabiliceğini dusunelim derim
bu muhtesem üclü olcay gokhan oguzhan nın bir diğer kankası linnes olur ise sizce ne olur?:D

savunması iyimidir ??,,tamam çizgiye iniyor ortayı bize bence bu cocuk ogretecek muzu yasıcaz tamam ama savunma?? bazı incelemelerde bu konuda bir problem oldugunu soylediler onun için birde savunmaya adammı almak lazım(stoper)?? birde kulustur 33lük on liberomu alsak?? veya chelseadan heybetli birinimi kiralasak?? bence devre arasına hakikatli birilerini almamız lazım bu riske girmeliyiz neden çünkü bu rezil fener gs  her daim bu sene bizi geriden takip edecek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Beşiktaş seninle ölmeye geldik (kanserden). Yine öldük öldük dirildik ama kazanmasını bildik.

Çevrimdışı Deniz

Artık 1 farklı üstünlükte geriye yaslanmamayı öğrenmeliyiz.Kanser olduk valla...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

2 golü yememizin sebebi geriye yaslanmak 3'ü attık yine akıllanmadılar oyuncularda psikolojik olarak sorun var Bilic eliyle çıkın diye işaret ediyor oyuncular orta sahayı geçmiyor.

Çevrimdışı Deniz

2 golü yememizin sebebi geriye yaslanmak 3'ü attık yine akıllanmadılar oyuncularda psikolojik olarak sorun var Bilic eliyle çıkın diye işaret ediyor oyuncular orta sahayı geçmiyor.
Aynen aynı şeyi ben de gördüm oyuncular korkuyor ama artık yenmek lazım bu korkuyu kaç maçı geriye yaslanmaktan verdik Bilic 2-3 fark istemeli artık galibiyet değil 2 farka kadar atağa çıkmayanı kenara koymalı ki ders olsun anca böyle akıllanırlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 22:29:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben bu kez katılmıyorum akınla yesek anlayacağım ama duran toptan geldi ikisi de adam akıllı baskı yemeden
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat

Ahmet Gökçek: "Beşiktaş, diğer iç saha maçlarını Osmanlı Stadı'nda oynamak isterse keyifle ağırlamaya devam edeceğiz."
Demiş... Sizce devam edilmelimi? Başakşehir işi yattı gibi duruyor zaten  :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

Ahmet Gökçek: "Beşiktaş, diğer iç saha maçlarını Osmanlı Stadı'nda oynamak isterse keyifle ağırlamaya devam edeceğiz."
Demiş... Sizce devam edilmelimi? Başakşehir işi yattı gibi duruyor zaten  :alala:
çok geziyoruz biliç te dedi takımı yormamak lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir yatmadı da ben Ankara'da oynamayı tercih ederim.

Çevrimdışı manyak1903

zemin ve atmosfer bakımından oynanabilir.ancak şu maç sonu mehter marşı idi , golden sonra yallah bismillah idi , yok ba nın yere yatışlarından sonra olanlar.yani bunlar normal akışında değil sadece ba nın çevresinde olanlar normal.onları ayırt edebiliyoruz zaten.

diğerleri beşiktaş taraftarının doğal hareketleri değil.bizimle böyle oynamasalar iyi.yoksa zemin ve atmosfer iyi diyebiliriz.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

farkettim :D

o zaman simdiden neler yapabiliceğini dusunelim derim
bu muhtesem üclü olcay gokhan oguzhan nın bir diğer kankası linnes olur ise sizce ne olur?:D

savunması iyimidir ??,,tamam çizgiye iniyor ortayı bize bence bu cocuk ogretecek muzu yasıcaz tamam ama savunma?? bazı incelemelerde bu konuda bir problem oldugunu soylediler onun için birde savunmaya adammı almak lazım(stoper)?? birde kulustur 33lük on liberomu alsak?? veya chelseadan heybetli birinimi kiralasak?? bence devre arasına hakikatli birilerini almamız lazım bu riske girmeliyiz neden çünkü bu rezil fener gs  her daim bu sene bizi geriden takip edecek
devre arası linnes + kiralık çift yönlü orta saha güzel olurdu.stoperi seneye sivok gidince bakarız.sivok franco+yabancı stoper külfet olur .gerçi yabancı durumları ne olacak göreceğiz.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası