Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968817 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Ertuğrul 24 yaşındaymış boyu 1,91 fener'de tapusu.

Kaleci konusunda çok şanslılar.
aslında şanstan çok plan var bence.bu da yabancı kısıtlamasına bilinçli bir önlem bile olabilir.çünkü örnek vermek gerekirse gs nin kalecisi yabancı olmasa daha çabuk toparlanabilirdi.fb nin kalecileri hep milli kaleci vesaire.aslında şansa mı değil mi bilemem ama biz de yapmalıyız.

şu anda tolga var cenk var.rüştü de bizde oynadı.rüştü başta olmak üzere kaleci yetiştirmek için altyapıya sal gitsin.gerçi kaleci antrenörlerimiz var çalıştıran ama daha geniş çalışarak daha çok kişiyi eğitebilirler.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Beşiktaş yönetimi şu anda bir açıklama yapmalı.sert veya yumuşak ama bir şeyler konuşmalı.

şu anda biz yine doğranıyoruz.lig başından beri penaltıları sayamadım kaç etti artı diğer hatalar.konuşmak için bugün bu maçtan beraberlikle ayrılmamız gerekmiyor.ondan sonra derler sadece başınıza gelince ya da kaybedince konuşuyorsunuz diye.

bir ince ayar vermek lazım.ortalığı karıştırmak için olmasa da görüyoruz biliyoruz mahiyetinde.

dünkü derbideki taçtan gol , bugünkü verilmeyen penaltımız.bunlar hep skorlar düzgün diye görülmüyor.

Çevrimdışı ozan062

aslında şanstan çok plan var bence.bu da yabancı kısıtlamasına bilinçli bir önlem bile olabilir.çünkü örnek vermek gerekirse gs nin kalecisi yabancı olmasa daha çabuk toparlanabilirdi.fb nin kalecileri hep milli kaleci vesaire.aslında şansa mı değil mi bilemem ama biz de yapmalıyız.

şu anda tolga var cenk var.rüştü de bizde oynadı.rüştü başta olmak üzere kaleci yetiştirmek için altyapıya sal gitsin.gerçi kaleci antrenörlerimiz var çalıştıran ama daha geniş çalışarak daha çok kişiyi eğitebilirler.

mesela bizim kaleci antrenoru yatırımımız çok anlamsız oldugu kanaatini tasıyorum

nedenmi 30yasını geçmiş bir akelci alındı 3milyon bonservisle bu adama sen ne ogretebilirsin anca formda tutarsın kaldıki hiçbir faydasını gormedim ben
cenk ise zaten gram geliştirmiyor kendini sebebide asırı egosu
genc kaleciler içinse simdi bu hocanın 3senelik anlasması var ve bunun sonunda gidicek kalmıcak bu sebeble onun gibi egitim verecek birisi kalmıcagından burada genc ogrencilerinde bu bilgileri devamlı alması imkansız ve onlarında buyuk maçlarda tecrübe edinmeleri imkansız maç oynama forma girmeleri cokcok imkansız bence bu proje tambir fiyasko oldu bana sorarsanız

fenerbahcedeki volkan dun yediği golleri saymazsak bana sorarsanız devamlılıgı olan ve iyi bir kalitesi vardır fener bu konuda baya iyi işler cıkardı
volkan babacan türk kalecileri arasında en iyi eğitimi almıs arkadastır

herseyi gectim haberlerde bile cechi kiralama haberi cıkıyorsa bunun yüzdfe bir dogruluk payı bile tolgayla devam edilmiceğini bizlere anlatıyor ve onun yerine yabancı alınacak dolayısıyla sambade işi hepten bir zaman kaybı

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş yönetimi şu anda bir açıklama yapmalı.sert veya yumuşak ama bir şeyler konuşmalı.

şu anda biz yine doğranıyoruz.lig başından beri penaltıları sayamadım kaç etti artı diğer hatalar.konuşmak için bugün bu maçtan beraberlikle ayrılmamız gerekmiyor.ondan sonra derler sadece başınıza gelince ya da kaybedince konuşuyorsunuz diye.

bir ince ayar vermek lazım.ortalığı karıştırmak için olmasa da görüyoruz biliyoruz mahiyetinde.

dünkü derbideki taçtan gol , bugünkü verilmeyen penaltımız.bunlar hep skorlar düzgün diye görülmüyor.
Katılıyorum. Bunlara ince ayar vermeli. Rasim Töre'ye silahçı gangster demiş bu adam kendini ne sanıyor çözemedim.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

buna en büyük ornek gecen seneki gokhanın ugraslarıyla zar zor yendiğimiz bursa maçı mesela yonetim bu mactan sonra ses vermedi bu beni cok uzmustu
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 23:45:31 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:42:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yalnız ben hatırlıyorum bu cocuk twitterdan mesajlar sallamıstı bize aynı gomis gibi bizimkiler arastırdıklarında buda oda saglam bi maas sunmuslar yonetime dolayısıyla o donem yalan olmus

noboa işinden vazgeçip bize sert cocugu oynayacak pitbull gelecekti o olması bari hakemide baskı altına alabilicek takıma yon veren birisi gelsin  buna para versinler baska birsey istemiyorum en azından saglam kesin yatırım olur

Var o sert çocuk adı da Freddy Guarin.

Inter kiralasa 5-6 milyon euro da opsiyon koysa hayat ne güzel olur değil mi  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Var o sert çocuk adı da Freddy Guarin.

Inter kiralasa 5-6 milyon euro da opsiyon koysa hayat ne güzel olur değil mi  :bandit:
Çok güzel olur da yemez ben şu Şili'li bir uşak vardı Medel onu da isterim çok oyuncu var da bütçe yok. Sırasıyla sayarsak Mbia Sissokko Guarin Medel Fer bütçe olacak şunların arasından birini alacaksın.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Şu an Beşiktaş hakkında çok fena algı operasyonu yürütülüyor.bizi kesinlikle şampiyon yapmazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:46:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer politikamız o kadar iyi ki bu sene almak isteyip kaçırdığımız adamlar da döktürüyor.

Tadic 8 maç 7 asist oldu.

Depay 8 maç 8 gol.

Şunlardan birini alabilsek neler olurdu neler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şu an Beşiktaş hakkında çok fena algı operasyonu yürütülüyor.bizi kesinlikle şampiyon yapmazlar.
KANIRTA KANIRTA şampiyon olacağız. İnanın yeter.  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:47:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Bunlara alışmak zorundayız zaten hep böyleydi sadece biz zirveye oynamadığımız için 10 yıldır unuttuk bunları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer politikamız o kadar iyi ki bu sene almak isteyip kaçırdığımız adamlar da döktürüyor.

Depay 8 maç 8 gol.

Depay'ı almadığımız için çok üzgünüm. Yanılmıyorsam Özen 3-5 milyon euro arasına bağlamıştı o işi. Ah ulan ah bizim şu futbolu çok bilen yöneticiler yok mu  :s20: :s20:

Çevrimdışı manyak1903

mesela bizim kaleci antrenoru yatırımımız çok anlamsız oldugu kanaatini tasıyorum

nedenmi 30yasını geçmiş bir akelci alındı 3milyon bonservisle bu adama sen ne ogretebilirsin anca formda tutarsın kaldıki hiçbir faydasını gormedim ben
genc kaleciler içinse simdi bu hocanın 3senelik anlasması var ve bunun sonunda gidicek kalmıcak bu sebeble onun gibi egitim verecek birisi kalmıcagından burada genc ogrencilerinde bu bilgileri devamlı alması imkansız ve onlarında buyuk maçlarda tecrübe edinmeleri imkansız maç oynama forma girmeleri cokcok imkansız bence bu proje tambir fiyasko oldu bana sorarsanız

fenerbahcedeki volkan dun yediği golleri saymazsak bana sorarsanız devamlılıgı olan ve iyi bir kalitesi vardır fener bu konuda baya iyi işler cıkardı

herseyi gectim haberlerde bile cechi kiralama haberi cıkıyorsa bunun yüzdfe bir dogruluk payı bile tolgayla devam edilmiceğini bizlere anlatıyor ve onun yerine yabancı alınacak dolayısıyla sambade işi hepten bir zaman kaybı
aslında bizim kaleci antrenörlerimiz tolgayı ya da cenki geliştirmek için değil çalıştırmak için var.hazır tutmak vesaire.örnekle , top atıyor top tutuyor , şut çekiyor ona özel.sonra bize de getirdiler demişlerdi refleks için özel toplar vesaire.

bunlar 2-3 adama yetişebilirler.o yüzden rüştüden bahsettim.gençlere bu eğitim ya da ilgi gösterilmiyor özel kalecilik antrenmanı için hoca da yok imkan da.

bizde öyle kaleci yetiştirmek için bir proje yokki olmadı diyelim.

ama şu eksiğimiz var , özel şut antrenmanı şut teknikleri gibi.sneijderi görüyorsun işte , ceza sahası önünden fotokopi çeker gibi vuruyor adam.bunlar özel antrenman özel zaman ayırma ile olur.öyle ben topa vuruyorum , şut çekebiliyorum dersen sabri olur  :kop: ya da genç tarık

Çevrimdışı manyak1903

Depay 8 maç 8 gol.

neler olurdu , franco linnes atiba sosa ba ile çıktığımızda hangisini çıkarsak diye düşünürdük   :kop: gerçi biz onu düşünemiyoruz daha,  biri hep yok  :kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Beyler öyle bel altına başladılar ki gerçekten işimiz çok zor:

1)sürekli gökhan töre olayını söyleyip gökhana silahlı adam diyorlar

2)Beşiktaş hakemlerle kazanıyor şampiyon yapılacak çoktan belirlendi diyorlar

3)2003 şampiyonluğu şikeydi aynısı yapılıyor diyorlar.

bunların edep kavramı yok ahlak kavramı yok bunlar kuru iftiracı.ki bu adamların tasmalarını kimlerin tuttuğunu düşünmeye gerek bile yok.biz bu sene zor şampiyon oluruz.Biz oluruz da onlar yapmazlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:53:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Sorun şu ki ne kadarı yetenek ne kadarı geliştirme bilmiyorum.

Baktım şimdi Ertuprul'u Volkan'ı aldıktan 2-3 sene sonra Kartalspor'dan almışlar o da altyapıdan değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bunların edep kavramı yok ahlak kavramı yok bunlar kuru iftiracı.ki bu adamların tasmalarını kimlerin tuttuğunu düşünmeye gerek bile yok.biz bu sene zor şampiyon oluruz.Biz oluruz da onlar yapmazlar.
Bunlara yapılacak olay bellide bize yakışmaz. Salla gitsin biz önümüze bakalım yeter.

Çevrimdışı Deniz

Bu yayına 1 yönetici bağlanıp ağızlarının payını vermezse yazıklar olsun.Basından sorumlu yöneticimiz kimse bağlansın şunlara ağızlarının payını versin.40 dkda Beşiktaşı şikecilikle,dolandırıcılıkla,hakem bağlamayla herşeyle suçladılar.Bu bir spor kulübüne yapılacak en büyük hakarettir.şeref yoksunları.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2014, 23:54:48
  • Beşiktaş / Bodrum

Katılmıyorum.

Alınan kaleci antrenörü kaleci geliştirmek için alınmadı bu zaten temel amaçtır. Bizim bu adamı ta oradan almamızın sebebi hem buradaki kaleci antrenörlermizi eğitmesi ki 3 sene yeterli bunun için , hem de değişik metodları ile bu adamlara bilmedikleri şeyleri öğretmek.

Adam pinpon topuyla çalışıyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

geçen senenin şampiyonu bile olabilirdik zaten hiç olmadı direkt şampiyonlar ligi olurdu.

1)keşke gökhan silahın ağzına da ..titreşimli masaj aleti.. bağladı deselerdi.televizyonda canlandırırken çok güzel olurdu , ağızdan ağıza gezdirirlerdi artık  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yayına 1 yönetici bağlanıp ağızlarının payını vermezse yazıklar olsun.Basından sorumlu yöneticimiz kimse bağlansın şunlara ağızlarının payını versin.40 dkda Beşiktaşı şikecilikle,dolandırıcılıkla,hakem bağlamayla herşeyle suçladılar.Bu bir spor kulübüne yapılacak en büyük hakarettir.şeref yoksunları.
Sanmam öyle bir şey yapacaklarını bence de yapmamak lazım kaale bile almıyorlardır şu anda.

Çevrimiçi Samet Ç

Çakar: Ba müslüman bir futbolcuya yakışmayacak hareket yaptı topu eliyle aldı. Bu yorumdan sonuç çıkaracak olursak Burak ateist oluyor o zaman.  :kop:

Çevrimdışı ozan062

Depay 8 maç 8 gol.

tadic hakkında burda ne cok dırdır yapmıstım hatırlarsınız cocugun 8milyona gittiğini sanıyordum habire sovuyordum yonetime meger 14milyona gitmiş :iblush: :lol:

lanzinimiydi neydi noldu o? bi ara kalın kalın zencilerin arasından şık bir gol atmıstı en son

ugrasıp alamadıgımız diego işine seviniyorum yalnız:))

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

şu kanalın telefon numarasını verin açıp ana avrat küfredecem şeref yoksunları bu rok'u Demba Ba öpsün.

Çevrimdışı manyak1903

Sorun şu ki ne kadarı yetenek ne kadarı geliştirme bilmiyorum.

Baktım şimdi Ertuprul'u Volkan'ı aldıktan 2-3 sene sonra Kartalspor'dan almışlar o da altyapıdan değil.
bizim cenk gönen de altyapı değil.önemli olan zaten direkt alt yapından çıkması değil.alt yapının imkanları olması.

mesela biz cenk i çanakkaleden falan almıştık galiba.ülkede de bir sürü böyle oynayan çocuk var.biz bunu aldığımızda gelişime açık olacaklar zaten.ki potansiyeli olmayanı zaten getirmeyiz.şu an cenke öğren bunları desen belki ego yapar ya da zaten beşiktaş'ta oynuyorum ne öğreneceğim diyebilir ama o an oradan getirdiğin çocuklarda bu olmaz.olursa da çok durmaz zaten.

önemli olan imkan ve yetiştirme.birilerinin tanıdığı diye altyapıya adam sokmak değil.bugün batuhan girdi oyuna yağ tulumu gibi suratı vardı.