Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972935 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 15:35:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ada basınından Beşiktaş için şok iddia.

Beşiktaş ile Chelsea kulüpleri arasındaki ortaklık anlaşmasının detayları ortaya çıkıyor. İşte Beşiktaş’a kiralanması muhtemel üç isim...

Beşiktaş’ın Premier Lig’in köklü ekibi Chelsea ile yaptığı ortak anlaşması Ada basınında da kendine yer buldu. Chelsea’de fazla forma şansı bulamayan isimlerin Beşiktaş’a kiralanmasını içeren bu anlaşmanın henüz resmen detayları açıklanmasa da iddialar İngiliz basınında ortaya çıktı. Sportif finans kuruluşu Ladbrokes’un haberine göre, Maviler, ilk etapta Beşiktaş’a kiralanması için üç ismi masaya koydu bile.İşte Chelsea’nın Beşiktaş’a göndermeyi düşündüğü isimler.

1- Petr Cech
Thibaut Courtois’nın gelişiyle yedek kalan Çek file bekçisi Cech, Beşiktaş’a gitmesi muhtemel isimler arasında yer alıyor. Ada basını, Cech’in yüksek maaşına dikkat çekerken, Demba Ba’yı bünyesine katan siyah-beyazlıların oyuncunun yıllık ücretinin yarısını ödeyebileceği iddia ediliyor.

2- Mohamed Salah
Geçen sezonun devre arasında 11 milyon sterlin karşılığında Basel’den Chelsea’ye gelen kanat oyuncusu, sadece 14 maçta forma şansı bulup iki kez ağları havalandırdı. Salah’ın önüde Hazard, Willian, Schürrle ve Ramires bulunuyor. Beşiktaş’a kiralanması muhtemel.

3-Nathan Ake
Son isim ise 19 yaşındaki Hollandalı defans Nathan Ake. Stoper ve sol bek olarak oynayan Ake, 2012’de profesyonel oldu. Ake’nin, Chelsea’nin Kurt Zouma hamlesi sonrası forma şansı bulması bir hayli güç. Beşiktaş’a kiralanabilir.

Haber Kaynağı: Eurosport :claps: :super:

Oha bunlar gelirse dehşet olur yalnız  :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 15:38:52
  • Beşiktaş / Bodrum
“Batık” denilen Beşiktaş’ın negatif işletme sermayesi 178 milyon TL iken G.Saray için bu rakamın tam 288 milyon TL olduğu ortaya çıktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 17:38:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikstürü inceledim tahminime göre ilk yarıyı 41 ya da 43 puanla Fener'in 5 puan önünde kapatacağız atın fava bekleyin bakalım. :iblush:
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 17:42:19 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

besiktasın chelsea ile yaptıgı bu feader club işleri canımı sıktı bizi vitesseyle bir tutma  gibi durumları beni rahatsız eder
ne var biz daha cl  takımı olamamısız o ayrı  ama bizim bir tarihimiz var ve biz yetiştirici olmamıssak bu saatten sonrada olmamaya devam edilmeli ki bu stadla boyle olmalı gerisi tam bir hata olur

iyi taraflarıda var tabiki bu konuda karamsar olmayalım ama sadece onların değil bizimde bircok sartlarımız olmalı bizimkilerde orda olmalı

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş ile Chelsea kulüpleri arasındaki ortaklık anlaşmasının detayları ortaya çıkıyor. İşte Beşiktaş’a kiralanması muhtemel üç isim...

Beşiktaş’ın Premier Lig’in köklü ekibi Chelsea ile yaptığı ortak anlaşması Ada basınında da kendine yer buldu. Chelsea’de fazla forma şansı bulamayan isimlerin Beşiktaş’a kiralanmasını içeren bu anlaşmanın henüz resmen detayları açıklanmasa da iddialar İngiliz basınında ortaya çıktı. Sportif finans kuruluşu Ladbrokes’un haberine göre, Maviler, ilk etapta Beşiktaş’a kiralanması için üç ismi masaya koydu bile.İşte Chelsea’nın Beşiktaş’a göndermeyi düşündüğü isimler.

1- Petr Cech
Thibaut Courtois’nın gelişiyle yedek kalan Çek file bekçisi Cech, Beşiktaş’a gitmesi muhtemel isimler arasında yer alıyor. Ada basını, Cech’in yüksek maaşına dikkat çekerken, Demba Ba’yı bünyesine katan siyah-beyazlıların oyuncunun yıllık ücretinin yarısını ödeyebileceği iddia ediliyor.

2- Mohamed Salah
Geçen sezonun devre arasında 11 milyon sterlin karşılığında Basel’den Chelsea’ye gelen kanat oyuncusu, sadece 14 maçta forma şansı bulup iki kez ağları havalandırdı. Salah’ın önüde Hazard, Willian, Schürrle ve Ramires bulunuyor. Beşiktaş’a kiralanması muhtemel.

3-Nathan Ake
Son isim ise 19 yaşındaki Hollandalı defans Nathan Ake. Stoper ve sol bek olarak oynayan Ake, 2012’de profesyonel oldu. Ake’nin, Chelsea’nin Kurt Zouma hamlesi sonrası forma şansı bulması bir hayli güç. Beşiktaş’a kiralanabilir.

Nathan Ake benden 2 yaş büyük ama Chelsea'de oynuyor.  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 17:47:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Mohamed Salah dışında istemem diğerlerini  :alala: Bize genç değil tecrübeli adam lazım  :iscrewy:

Salah asıl hatasını Liverpool yerine Chelsea'ye gitmekle yaptı.

Böyle oyuncuları hiç anlayamadım. Shaqiri de aynı hatayı yapıp Dormtund yerine Bayern'i seçmişti oynayamayacaklarını bile bile gidiyorlar. Halbuki diğer takımları seçseler Dünya çapında yıldız olabilirler.

James Rodriguez de olmayacak bakın 2 sene için 30 milyon civarı bir paraya Liverpool ya da Arsenal yolunu tutar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 17:48:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Nathan Ake benden 2 yaş büyük ama Chelsea'de oynuyor.  :s20:

İyi yönden bak 2 senen var koçum kafa çalışmaya başla  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 17:50:16
  • Beşiktaş / Bodrum
besiktasın chelsea ile yaptıgı bu feader club işleri canımı sıktı bizi vitesseyle bir tutma  gibi durumları beni rahatsız eder
ne var biz daha cl  takımı olamamısız o ayrı  ama bizim bir tarihimiz var ve biz yetiştirici olmamıssak bu saatten sonrada olmamaya devam edilmeli ki bu stadla boyle olmalı gerisi tam bir hata olur

iyi taraflarıda var tabiki bu konuda karamsar olmayalım ama sadece onların değil bizimde bircok sartlarımız olmalı bizimkilerde orda olmalı

Ben de aynısını düşünüyordum ama bu feeder değil tam olarak.

Feeder'a genç pyuncu verilir U19'dan. Egomuzu bir yana koyarsak ve yabancı kuralı kalkarsa Chelsea'nin göndereceği her oyuncu bizi uçurur. Biz zaten Chelsea'ye rakip olamayız en az 4-5 sene. Mali durum toparlanınca anlaşmayı bitiririz istersek şuan için mantıklı geliyor bana.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Veli yeni sözleşme icin hicbir gelisme yok dedi.gorusme de olmadi ayagina yatti.muhtemelen onerdigimiz parayi begenmedi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 19:10:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli yeni sözleşme icin hicbir gelisme yok dedi.gorusme de olmadi ayagina yatti.muhtemelen onerdigimiz parayi begenmedi.

Buyursun kapı açık..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 19:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Kartal yuvasında kaleci formaları geldi kaçırmayın beyler
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1- Petr Cech

2- Mohamed Salah

3-Nathan Ake

O alırım bir dal. Bir de şu Mikel'i yollasalar.  :super:

Çevrimiçi Kartal Ç

gs batmış.tek şansı rivadaki araziyi okutması.

bizim de fulyadan gelirlerimiz gelse borç morç kalmayacak :s20:
aslında kredi falan çekip onların riva arazisine biz çökelim tapuyu gösterip basarız tekmeyi komidincilere  :evillol: nevzat demir tesislerini de şimdiki egsozlu otoban kenarındaki kiralık arsasından alıp temiz havalı rivaya taşırız. klübe gayrimenkul kazandırmak, tesisleşme ve öc alma adına güzel bir fırsat bence  :evillol:
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2014, 19:38:15 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Türkay

aslında kredi falan çekip onların riva arazisine biz çökelim tapuyu gösterip basarız tekmeyi komidincilere  :evillol: nevzat demir tesislerini de şimdiki egsozlu otoban kenarındaki kiralık arsasından alıp temiz havalı rivaya taşırız. klübe gayrimenkul kazandırmak, tesisleşme ve öc alma adına güzel bir fırsat bence  :evillol:

Ama Nevzat Demir tesisleri Dünyanı sayılı tesislerindenmiş. Orayı kullanmalıyız, zemin dışında.

Çevrimdışı Türkay

İyi yönden bak 2 senen var koçum kafa çalışmaya başla  :kop:

Günü geldiğin de bi önceki gece çalışırım. Liseli öğrenci kafası  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Kartal yuvasından GURUR Lan tişörtünü alsam kaç lira kargo gelir?

Çevrimiçi Kartal Ç

Ama Nevzat Demir tesisleri Dünyanı sayılı tesislerindenmiş. Orayı kullanmalıyız, zemin dışında.

dünyanın sayılı tesisini başka yere de yaparız ben şahsen otoban kenarını sağlıklı bulmuyorum. bir de şöyle bir habere rast gelmiştim:

"Beşiktaş kamuoyunda "2B Yasası" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin satışı kapsamında alınması beklenen tapu için Ankara'da çok yoğun bir şekilde temaslarını sürdürüyor. Bu konuda önemli mesafe kat eden siyah-beyazlı kulüp, tapunun alınması halinde kısa vadede tesislere dokunmayacak. İlk etapta faaliyetine devam edecek olan BJK Nevzat Demir Tesisleri, futbol takımına İstanbul'da uygun bir yer bulunması halinde yıkılacak. Siyah-beyazlı yönetim, tesislerin bulunduğu arazide konut projeleri gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyor. Ancak yönetimin elinde bu aşamada somut bir proje bulunmuyor. Siyah-beyazlılar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan, Orman Bakanlığı'na geçen tesislerin en kısa sürede kulübe kazandırılması için tapu tesliminden önce devlete arazi için belli bir ödeme yapacak."

o uygun yer de mis gibi riva olabilir 3. köprüye de yakın hem. Aaah ah klübün parası olacaktı şimdi var yaa... :bandit:

Çevrimdışı Türkay

dünyanın sayılı tesisini başka yere de yaparız ben şahsen otoban kenarını sağlıklı bulmuyorum. bir de şöyle bir habere rast gelmiştim:

"Beşiktaş kamuoyunda "2B Yasası" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin satışı kapsamında alınması beklenen tapu için Ankara'da çok yoğun bir şekilde temaslarını sürdürüyor. Bu konuda önemli mesafe kat eden siyah-beyazlı kulüp, tapunun alınması halinde kısa vadede tesislere dokunmayacak. İlk etapta faaliyetine devam edecek olan BJK Nevzat Demir Tesisleri, futbol takımına İstanbul'da uygun bir yer bulunması halinde yıkılacak. Siyah-beyazlı yönetim, tesislerin bulunduğu arazide konut projeleri gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyor. Ancak yönetimin elinde bu aşamada somut bir proje bulunmuyor. Siyah-beyazlılar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan, Orman Bakanlığı'na geçen tesislerin en kısa sürede kulübe kazandırılması için tapu tesliminden önce devlete arazi için belli bir ödeme yapacak."

o uygun yer de mis gibi riva olabilir 3. köprüye de yakın hem. Aaah ah klübün parası olacaktı şimdi var yaa... :bandit:

Hele bi mabeti yapsak basketbol arenası da yaparız yeni tesisler de  :bandit:

Çevrimdışı WarrChief

Ben de aynısını düşünüyordum ama bu feeder değil tam olarak.

Feeder'a genç pyuncu verilir U19'dan. Egomuzu bir yana koyarsak ve yabancı kuralı kalkarsa Chelsea'nin göndereceği her oyuncu bizi uçurur. Biz zaten Chelsea'ye rakip olamayız en az 4-5 sene. Mali durum toparlanınca anlaşmayı bitiririz istersek şuan için mantıklı geliyor bana.

evet evet baya artıları var tabiki biz bunu benimsediğimizde baska takımlarlada anlasırız agımızı buyuturuz

ama tabiki bazı seylerden odun vermediğimiz dakika sorun yok bunu bizimkilerin farkında olması gerekir baska birsey gerek yok zaten

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 21:03:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Kartal yuvasından GURUR Lan tişörtünü alsam kaç lira kargo gelir?

Kargo dahil oluyor alırken fiyata site ekliyor sanırım kargo ücretini  :ok: Bana 5-6 liraya gelmişti
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Daha önce belirttim. Şampiyonlar ligine kalıp elde edilen gelir eğer kurulan takım çok msliyetliyse bir işe yaramaz. Bunun için bakınız komodinspor un durumu. Battıkça batıyorlar, finansal yönetim Hayati öneme sahiptir

Çevrimdışı Türkay

Kargo dahil oluyor alırken fiyata site ekliyor sanırım kargo ücretini  :ok: Bana 5-6 liraya gelmişti

O zaman 25 liraya geliyor tişört erkenden alıyım da sonra beden kalmaz falan formalar gibi :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 21:35:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray'da kriz büyüyor!
Ödemeler olmadığı için Euroleague maçı için Sırbistan'a gitmek istemezken, araya giren Ergin Ataman büyük krizi 'şimdilik' dondurdu.

Komidin çocukları çok ahımızı aldınız son 2 yılda kendinizi bir halt sandınız bunlar başlangıç daha..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 21:36:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Erceg ile Arroyo'yu geri alalım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli