Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970887 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için satışa çıkarılan 30 bin biletin sadece 7.700'ü satılmış durumda (Ntv Spor)

orası tem kenarı kamyoncular maç saati yanaşır sıkıntı yok @Deniz  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 18:03:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
musa muhammed 14 gün sonra kartal olmak için yaşını dolduruyor. kesinlikle musa muhammed denenmeden kimseyle anlaşılacağını özellikle devre arası transfer yapabileceğimizi pek düşünmüyorum. ocakta yabancı kuralı açıklanınca ersan,veli ve mustafa ile sözleşme imzalanır bizim için devre arası böyle geçer diye umuyorum.

18 yaşında oyuncuya sıfır tecrübesi olan bir futbolcuya bel bağlamaz Bilic , bağlamamalı da. Bu çocuk en erken Ocakta maça çıkabilecek kaldı ki fiziği oynayacak düzeyde değil kas anlamında çok eksiği var.

Muhtemelen imzalanır hemen bir takıma kiralanır Musa.

Yabancı kuralı sürse bile ;

Elimizde Pedro , Motta , Sivok , Atiba , Sosa , Ba var. 6 yabancı.

Kiralayamasak bile hem Musa alınır Hem sağ bek alınır 8 yabancı olur. Musa'nın durumuna göre Linnes de Kaderabek de Türkiye'de kanat da oynayabilecek düzeydeler oraya rotasyona kayarlar  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 18:30:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bizimkine kötü diyordum aziz fenerliler bildiğin aptal yerine koymaya çalışıyor üyelik projesinde olaya gelin.

Fenerbahçe Spor Kulübü Üyelik giriş ücreti 10.000 TL, Temsilci Üyelik giriş ücreti 2.000 TL ‘dir.

Yani diyor ki önce 2000 sonra yılda 50 vereceksin üstüne başkan seçerken oy da atamayacaksın kısacası sadece para vereceksin :kop: :kop: :kop:

Hatırlayan vardır belki Selçuk Parsadan vardı Tansu Çiller'i filan dolandıran onu geçti geçecek artık Azize  :kop:
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 18:47:22 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 18:32:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Kim farkındalık yaşadı bilmiyorum bu arada ama Aziz Fener'in başına geçeli tam 17 yıl olmuş..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

ilk maçta "paran komidinin üstünde hala duruyor geri al sana lazımdır " diye pankart açacan  :evillol: :evillol:

biran once donmek istiyorum stadıma ancak su dunya derbisinde 7bin bilet baya beni düsündürüyor fakat adamlar basarıya endeksli tabi buda dogru ama bizimde son durumumuz dusunuldugunde baya soru isaretlerim var

ha ne var biz stada geçene kadar bu sistem oturur veya tam tersi eskiye doner buda bizim lehimize olur ya tersi olursa:(( bu borca girdiğimize lanet ediyormusuz birde:((
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2014, 19:17:20 WarrChief ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Piyasada sağ bek için Kaderabek ve Linnes var sadece.

İkisi de çok benzer tip.

Linnes bu sene 4 gol 6 asist yaptı

Kaderabek geçen sene 5 gol 10 asist yaptı.

İkisi de çabuk oyuncu ama ikisi de hızlı oyuncu değil yani uzun alanda hızlanamıyorlar.

Kaderabek fizik olarak çok daha iyi. Daha uzun , daha dengeli , kondisyonu daha iyi ve güçlü. Linnes ise teknik olarak çok daha iyi. Driblingi Töre kadar iyi nerdeyse ortaları ve şutları çok iyi.

İkisi de takım oyuncusu ikisi de çalışkan.

Özetle hangisi gelirse gelsin fark yaratacak ancak Bilic seçecekse kesinlikle Kaderabek'i seçer eminim.

Bence ikisini de alıp Kaderabekin önünde Linnesi oynatalım sağ tarafı otobana çevirsinler :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ozi takımla çalışmış bu adamın omzu çıkmamış mıydı?

Çevrimdışı WarrChief

Ozi takımla çalışmış bu adamın omzu çıkmamış mıydı?

calıssa nolur pazartesi mac lutfetmesin  milli maçta yere dusuyor mızmızlanıyor hemen bi aglamaklı hale geliveriyor ya bu cocuktan hayır olmaz beni her gecen gun sogutuyor kendinden:((

kerim tosun tercihinde zorlanıyormus duyduguma gore bilic  ikiside bence bizim kalibrede değil heleki birinciyken daha net adamlar lazım vallahi cok sanssızız ama halledicez inş sonunu getirelim gerisi muhim değil

Çevrimdışı ilhan mansız

Yazılsa neler yazılır da biz vicdanlı taraftarız yazmayız  :D
bence komodini aln g...e sokun yazmak lazım.

Çevrimdışı okansosa

Hocam o konu farklı biraz.

Bizim taraftarın aşırı radikalliği çok yansıdı buralara.

Sabri Ülker Beşiktaşlıdır ancak Kalkavan'a dinci diye kapıyı gösterdiğimiz için o grup bize asla olumlu bakmıyor.

Efes ile Ülker çok farklı. Efes Türkiye'nin Gelmiş geçmiş en iyi basketnol takımı ve ekolü ve Özilhan kazıya kazıya yaptı bunu. Her maçına 7-8 bin kişi gidiyor taraftarı da var. Yani Ülker gibi yandaş arama zorunluluğu yok ancak gerçekten isterse birleştirir. Bence bunu kendi değil ileride oğlu yapacak ama eğer babası vasiyet bırakırsa yapma etme diye orası da yaş.
@Çağrı yaşıtım olan oğlunu tanıyorum da o galatasaraylı fazla ümitlenmeyelim :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 20:16:53
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı yaşıtım olan oğlunu tanıyorum da o galatasaraylı fazla ümitlenmeyelim :D

İş başa düşmüş yap bir şeyler çocuğu çevirmemiz lazım   :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

İş başa düşmüş yap bir şeyler çocuğu çevirmemiz lazım   :biggrinking:
o iş yaş abi bayadır görüşmüyorum çocukla :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  1 dk.1 dakika önce
SON DAKİKA !!!
MUSTAFA PEKTEMEK VE CENK GÖNEN İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ !!!

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  27 sn.27 saniye önce
Mustafa Pektemek ilk sene 1.500.000 maaş alacak. 600.000 zam yapıldı. Maç başı ücreti 15.000

Doğruysa çok yüksek.

Çevrimdışı WarrChief

Mustafa Pektemek ilk sene 1.500.000 maaş alacak. 600.000 zam yapıldı. Maç başı ücreti 15.000

Doğruysa çok yüksek.

gs 3milyon dagıtıyor kızıyoruz ama bizde 1.5 lara fix ettik  bilmiyorum yani denge menge tamam anladıkta bari tl yapaydınız bastan sunları:((

Çevrimdışı ozan062

Kim farkındalık yaşadı bilmiyorum bu arada ama Aziz Fener'in başına geçeli tam 17 yıl olmuş..

biri farkındalık mı dedi

:evillol:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Doğruysa çok yüksek.

Yok abi dengeli. Sosa Oğuzhan falan herkes + - bu paralar alıyorlar. Bi Demba BA 2.5 alıyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Musa Muhammed de benden 1 yaş büyük ama Beşiktaş ile sözleşme imzalıyor.  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 22:02:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 22:02:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Musa Muhammed de benden 1 yaş büyük ama Beşiktaş ile sözleşme imzalıyor.  :s20:

Hala 1 yılın var kafanın yanına depar ve kros çalışmalarını da ekle  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 22:04:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Doğruysa çok yüksek.

Sanırsam Euro. 1,5 fix normal takımda herkes aynı seviyede burada tek tartışılması gereken zamı hakedecek ne yaptı? Bu adam 2 yıl sakattı zaten toplasan 1 yıl anca oynadı. Bence kademe kademe artmalıydı Mustafa'nın.

Cenk'e de 1 milyon verirler kesin.

Bu durumdayakında Ersan da 1,2 filan imzalar Veli de kabul ederse 1,3 civarına atar yok 2 filan istiyorsa Almeida örneği var aklını başına alsın. Biz Fernandes'i aramadık gidince Veli hiç aramayız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Herkes gelsin sen gelme @ozan062  :kop:

ovv olmadı bu :bawling:

buraya yine gelme zamanım gelmis gibi yine karamsar kimseleri goruyorum onların gozunu dahada acmalıyım :kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 22:11:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir dönem üç hatta dört büyüklerin genel kurullarında en etkili kişi Alaattin Çakıcı‘ydı. Herkes ona yalakalık yapıyordu. En iyi arkadaşım diye hava atıyordu.
Hatta firarda olduğu günlerde. Çünkü Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Emin Cankurtaran vurulmuştu. Gazeteci Hıncal Uluç da.
Tabii ki Federasyon eski Başkanı Haluk Ulusoy, Çakıcı’nın bir dediğini iki etmezdi.

Borsada çok büyük para batıran Sinan Engin’e Genç Milli Takım antrenörlüğü görevini kim sağladı sanıyorsunuz? Futbolcu
Tanju Çolak beni bile tehdit etmişti. Meğerse vurulacakmışım da direkten dönmüşüm. Alaattin Ağabey’ine beni vurdurtacakmış. Aynı Tanju otomobil kaçakçılığı yapmaktan hapse girdi.
Eline kelepçe vurulurken hüngür hüngür ağlıyordu. Acaba cezaevindeki ilk gecesinde yanında kim vardı? ‘Reis’ dediği ağabeylerini cezaevinde ziyaret ediyor mu?
Şimdilerde futbolcuların özel yaşamlarını eleştiren TRT yorumcusu Sergen Yalçın‘ın kumarhane borçlarını kim sildirirdi? Sedat Peker olmasa acaba başına neler gelirdi?

-Eski Bir Yazı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Sanırsam Euro. 1,5 fix normal takımda herkes aynı seviyede burada tek tartışılması gereken zamı hakedecek ne yaptı? Bu adam 2 yıl sakattı zaten toplasan 1 yıl anca oynadı. Bence kademe kademe artmalıydı Mustafa'nın.

Cenk'e de 1 milyon verirler kesin.

Bu durumdayakında Ersan da 1,2 filan imzalar Veli de kabul ederse 1,3 civarına atar yok 2 filan istiyorsa Almeida örneği var aklını başına alsın. Biz Fernandes'i aramadık gidince Veli hiç aramayız.
25 kişilik kadro ortalama 1.3 milyon euro alsa 32.5 milyon eıro olur. yıllık yaklaşık 100 milyondur. 20 milyonda maç başılara gitse 120 milyon. normaldir bence ama bu bütçeyi en fazla 150 milyona çıkarabiliriz. ondan sonrası kesinlikle tehlikeli

Çevrimdışı Deniz

bence komodini aln g...e sokun yazmak lazım.
onlar geniştir alırlar  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba