Ama Nevzat Demir tesisleri Dünyanı sayılı tesislerindenmiş. Orayı kullanmalıyız, zemin dışında.
dünyanın sayılı tesisini başka yere de yaparız ben şahsen otoban kenarını sağlıklı bulmuyorum. bir de şöyle bir habere rast gelmiştim:
"Beşiktaş kamuoyunda "2B Yasası" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin satışı kapsamında alınması beklenen tapu için Ankara'da çok yoğun bir şekilde temaslarını sürdürüyor. Bu konuda önemli mesafe kat eden siyah-beyazlı kulüp, tapunun alınması halinde kısa vadede tesislere dokunmayacak. İlk etapta faaliyetine devam edecek olan BJK Nevzat Demir Tesisleri, futbol takımına İstanbul'da uygun bir yer bulunması halinde yıkılacak. Siyah-beyazlı yönetim, tesislerin bulunduğu arazide konut projeleri gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyor. Ancak yönetimin elinde bu aşamada somut bir proje bulunmuyor. Siyah-beyazlılar, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan, Orman Bakanlığı'na geçen tesislerin en kısa sürede kulübe kazandırılması için tapu tesliminden önce devlete arazi için belli bir ödeme yapacak."
o uygun yer de mis gibi riva olabilir 3. köprüye de yakın hem. Aaah ah klübün parası olacaktı şimdi var yaa...