Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979942 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 01:30:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
 Çok uzun bir aradan sonra Avrupa'da deplasmanda bu kadar karakterli dik duran bir takımımız vardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

4-1-4-1 oynamalıyız ligde  :claps:
4-1-4-1 . 4-4-1-1 ,4-3-3 ,4-5-1 hepsi aynı sistem aslında sadece bizim yapmamız gereken ortasahada tek defansif ortasaha ve iki toptan anlayan oyuncu ile oynamak.4-2-3-1 de oynasak atiba veya veliden biri oynamayacak başka yolu yok.

Çevrimdışı Deniz

4-1-4-1 . 4-4-1-1 ,4-3-3 ,4-5-1 hepsi aynı sistem aslında sadece bizim yapmamız gereken ortasahada tek defansif ortasaha ve iki toptan anlayan oyuncu ile oynamak.4-2-3-1 de oynasak atiba veya veliden biri oynamayacak başka yolu yok.
Veli kendini toparlayana kadar yedek oturmalı.Çok düştü performansı.Kesinlikle 1 ön libero oynamalıyız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nannan

İç saha maçlarını Londra'da mı oynasak.

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

hep dediğim şeyi hatırlattı tekrar bana bilic.

ben daha önceden atiba ileride oynasın diyordum.uzun süredir göremeyince tekrar diyim :D

biz her pres yaptığımızda bugün de olduğu gibi , 4 1 olcay atiba sosa töre ba.

atiba bugün orta saha yuvarlakta hep ilk atağı karşıladı.sosa da yardım etti.işte oğuzhan'da bahsettiğim ,geçen maçlarda geri geri gelmesiydi.

veli tek önlibero.atiba boğucu pres için önde olmalı.sosa oğuzhan birlikte oynarsa , ya şimdikinden daha çok koşmalılar ya da çok net pozisyon yapıp tehlikelerini hissettirmeliler ama iyi yoldayız.(zeminler iyi oldukça)

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 10:24:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu tekrarını izledim maçın Sosa'nın ortaları inanılmaz etkili.

Devre arasında ya da sezon sonu bir 10 numara daha alıp Sosa sağ kanada atsak Töre'yi sol kanada atsak sanki çok etkili oluruz gibi duruyor.

Zaten Töre ters kanattan gelip vurmaya çalışıyor golü her türlü az solda hiç olmazsa sadece orta yapmaya odaklanır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Yahu tekrarını izledim maçın Sosa'nın ortaları inanılmaz etkili.

Devre arasında ya da sezon sonu bir 10 numara daha alıp Sosa sağ kanada atsak Töre'yi sol kanada atsak sanki çok etkili oluruz gibi duruyor.

Zaten Töre ters kanattan gelip vurmaya çalışıyor golü her türlü az solda hiç olmazsa sadece orta yapmaya odaklanır.

artı olarak fernandes gibi bütün kornerleri ön direğe atmıyor. dünya alem biliyordu fernandesin ön direğin ötesine top atamadığını.ona göre önlemini alıyordu. sert ve isabetli ortalarını beğendim sosanın. adam sahanın tümünü izliyor kafasını kaldırıp.

Çevrimdışı Anil

Dün müthiştik.Bence devre arası Linnes ve pek olacağını düşünmesemde Atibanın yanına Emre tarzında çift yönlü yüksek tempoya alışık birisi alınmalı..Noboa da olabilir.Kesinlikle şampiyonluk bu transferden geçiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 12:30:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün müthiştik.Bence devre arası Linnes ve pek olacağını düşünmesemde Atibanın yanına Emre tarzında çift yönlü yüksek tempoya alışık birisi alınmalı..Noboa da olabilir.Kesinlikle şampiyonluk bu transferden geçiyor.

Noboa  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 12:30:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada şans mıdır Bilic'in inadı mıdır Bilmem dehşet bir ofansif ortasaha bulduk.

Sosa Sneijder etkisi yaratacak gibi duruyor hücum anlamında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 12:41:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray an itibariyle bizim durumumuza tam olarak düştü.

İki başkan adayı aşırı zayıf listeler. Umarım komidini hatırlarlar zira önümüzdeki 5 yıl komidinle geçinecekler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Noboa  :iblush:

o bizi apra babası olarak goruyyor bosver kes sen ondan umudu :lol:

aynı seyi bu swensea ya giden arapta yapmıstı gomis :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Dizilişi falan bilmem ama bu takımda Oğuzhan ve Sosa birlikte oynamalı kesinlikle. Zaman zaman 4-2-3-1 oynadığımızda sol kanatta oynayabilir Sosa veya 4-2-3-1'in 2 sinde Atiba ile yanyana bile oynayabilir dün hep rakip oyuncuları kovaladı ve başarılı hamleler yaparak topu takıma kazandırdı. Ve herkesin de dediği gibi 4-1-4-1 şeklinde de oynayabiliriz. Dünkü çok iyi futbolun ardından çokta bahsetmek istemiyorum ama dün takımda bana göre kötü 1 oyuncu vardı oda Motta. Topla buluştuğu zaman hep bir çalım atma isteği var ancak başarılı da olamıyor çalımda. Biraz daha basit oynamalı ve özellikle defanstayken aldığı topu ayağında çok tutuyor gelişigüzelde olsa hemen uzaklaştırmalı dün 1 pozisyonda kaptırdı beklerken gol yiyorduk az daha  :iscrewy:

Çevrimdışı Anil

Dizilişi falan bilmem ama bu takımda Oğuzhan ve Sosa birlikte oynamalı kesinlikle. Zaman zaman 4-2-3-1 oynadığımızda sol kanatta oynayabilir Sosa veya 4-2-3-1'in 2 sinde Atiba ile yanyana bile oynayabilir dün hep rakip oyuncuları kovaladı ve başarılı hamleler yaparak topu takıma kazandırdı. Ve herkesin de dediği gibi 4-1-4-1 şeklinde de oynayabiliriz. Dünkü çok iyi futbolun ardından çokta bahsetmek istemiyorum ama dün takımda bana göre kötü 1 oyuncu vardı oda Motta. Topla buluştuğu zaman hep bir çalım atma isteği var ancak başarılı da olamıyor çalımda. Biraz daha basit oynamalı ve özellikle defanstayken aldığı topu ayağında çok tutuyor gelişigüzelde olsa hemen uzaklaştırmalı dün 1 pozisyonda kaptırdı beklerken gol yiyorduk az daha  :iscrewy:
Katılıyorum.Hatta sistemi bozmayada gerek olduğunu düşünmüyorum.Veli çıkar Oğuzhan girer ligde.Ortasaha nın savunmadaki ritmi düşer mi ? Evet ama orayı darmadağın edecek bir rakipte yok ligde.Gs,Fb maçlarında zaten avrupadaki taktikle oynarız.

Çevrimdışı Tolga

İki başkan adayı aşırı zayıf listeler. Umarım komidini hatırlarlar zira önümüzdeki 5 yıl komidinle geçinecekler.
o günlerin intikamı elbet birgün gelecek demiştim ve yakında gelecek ama biz onlar gibi karaktersiz değiliz kulüplerin maddi sıkıntısı ile alay edecek olsak zamanında gs sms le para dilenirken alay ederdik işte bu yüzden en büyük kulübüz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Valla öyle oldu.Ve bizim başkan adaylarının doğru dürüst planları vardı mesela Fikret Ormanın seçim propogandası stadı yerinde yapmak üstüneydi,Bület Deriş -Süleyman Seba Rezidans projesi- gibi projeler yapacaktı.

gs nin şimdiki adaylarına bakıyorum doğru dürüst proje ortaya koyan yok.kulübün borçlarından bile kimsenin haberi yok.ilk seçilen başkan aysal ın hasır altı yaptığı o kadar borcu görünce ne yapacak merak ediyorum.

Çevrimdışı Deniz

Almeida hala takım bulamadı beyler.Biz bu adama senelik 2 milyon + imza parası teklif etmiştik  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Almeida hala takım bulamadı beyler.Biz bu adama senelik 2 milyon + imza parası teklif etmiştik  :akuma:
bizden 3 kuruş daha fazla kopartmak için aylarca oyaladı aha da böyle kaldı gerçi gs alır diye güveniyordu onlarda almayınca ortada kaldı şimdi ağlanıp dursun :)

Çevrimdışı Tolga

acaba linnes işi noldu başkan norveçe gitmişti acaba ön protokol falan imzalanmış olabilir mi :)

Çevrimdışı Deniz

bizden 3 kuruş daha fazla kopartmak için aylarca oyaladı aha da böyle kaldı gerçi gs alır diye güveniyordu onlarda almayınca ortada kaldı şimdi ağlanıp dursun :)
Aynen  :tabe:

Çevrimdışı forzatunga

Beyler Olcay fanı değilim de her fırsatta Olcayı kesmeye çalışıyorsunuz ama Bilic böyle bir şey katiyyen yapmaz pozisyon zenginliğinin ve takım savunmasının kilit oyuncularından biri en son yerine transfer yapacağı ya da rotasyona sokacağı adam.

Çevrimdışı Tolga

bizi ilgilendirmiyor belki ama onur 6 ay sahalardan uzak kalacakmış gerçekten üzüldüm geçmiş olsun

Çevrimdışı Necmi

Beyler Olcay fanı değilim de her fırsatta Olcayı kesmeye çalışıyorsunuz ama Bilic böyle bir şey katiyyen yapmaz pozisyon zenginliğinin ve takım savunmasının kilit oyuncularından biri en son yerine transfer yapacağı ya da rotasyona sokacağı adam.
kesinlikle katılıyorum takımın önemli bir oyuncusu her ne kadar gece benden bayağı küfür yesede :D takımdan kesilmez o gollerde kaçmazdı ama :bandit: