Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980397 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, özellikle sağ bek ve orta saha transferine ihtiyaç duyduğunu tekrarlayınca, siyah beyazlı yönetim devre arasında bu iki transferi mutlaka gerçekleştirmek için harekete geçti.

Sağ bek transferinde Martin Linnes konusunda daha önce olumlu adımlar atan ve 23 yaşındaki
Norveçli futbolcunun transferini ara transfer dönemine bırakan Beşiktaş,Biliç'in ısrarı üzerine orta saha transferi için de Norveç'in yolunu tuttu.

Başkan Fikret Orman ile dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, cumartesi günü Norveç'te Molde'nin Bodo Glimt ile oynadığı ve 2-1 kazandığı lig maçını izledi.

Başkan Orman ile yönetici Torunoğulları, Linnes'in formasını giydiği Molde'nin orta sahasında oynayan Harmeet Singh'tı da yakın takibe aldı. Singh, Molde'nin galibiyet golünü ağlara gönderirken, başkan Fikret Orman ile Erdal Torunoğulları, 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusunun performansından oldukça memnun kaldı.

Siyah beyazlıların, Linnes ile birlikte daha önce Valerenga ve Feyenoord forması da giyen Singh'ın transferini devre arasında gerçekleştirmek için temaslara başladığı öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş'ta perşembe günü Tottenham ile oynanacak Avrupa Ligi grup ilk maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yapılan çalışma ile sürdürüldü. Antrenmana bireysel çaışma yapan Mustafa Pektemek katılmadı.

Lig Tv

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç, özellikle sağ bek ve orta saha transferine ihtiyaç duyduğunu tekrarlayınca, siyah beyazlı yönetim devre arasında bu iki transferi mutlaka gerçekleştirmek için harekete geçti.

Sağ bek transferinde Martin Linnes konusunda daha önce olumlu adımlar atan ve 23 yaşındaki
Norveçli futbolcunun transferini ara transfer dönemine bırakan Beşiktaş,Biliç'in ısrarı üzerine orta saha transferi için de Norveç'in yolunu tuttu.

Başkan Fikret Orman ile dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, cumartesi günü Norveç'te Molde'nin Bodo Glimt ile oynadığı ve 2-1 kazandığı lig maçını izledi.

Başkan Orman ile yönetici Torunoğulları, Linnes'in formasını giydiği Molde'nin orta sahasında oynayan Harmeet Singh'tı da yakın takibe aldı. Singh, Molde'nin galibiyet golünü ağlara gönderirken, başkan Fikret Orman ile Erdal Torunoğulları, 23 yaşındaki genç orta saha oyuncusunun performansından oldukça memnun kaldı.

Siyah beyazlıların, Linnes ile birlikte daha önce Valerenga ve Feyenoord forması da giyen Singh'ın transferini devre arasında gerçekleştirmek için temaslara başladığı öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş'ta perşembe günü Tottenham ile oynanacak Avrupa Ligi grup ilk maçının hazırlıkları sabah saatlerinde yapılan çalışma ile sürdürüldü. Antrenmana bireysel çaışma yapan Mustafa Pektemek katılmadı.

Lig Tv
hocam ben de tam şimdi bu haberi giricektim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

Lig Tv
Futbolcu izleme işini başkan ve(veya) yöneticilerin yapması mantıklı bir şey midir????
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tottenham çok kötü durumda bence korkulacak bir takım değil West Bromwich ile oynadıkları maçta 2 pas üst üste yapamadılar düzgün bir atakları yok sürekli topu Adebayor'a şişiriyorlar,Lamela ve Eriksen diğer hareketli oyuncularından ama bitiricilik konusunda sıkıntıları var bizim orta sahamız daha diri ve daha baskın ayrıca deplasman maçlarında daha konsantre oynuyoruz bununda etkisi var maçı alırız.

Çevrimdışı Tolga

Futbolcu izleme işini başkan ve(veya) yöneticilerin yapması mantıklı bir şey midir????
yöneticileri de geçtim başkanın oyuncu izlemek için herhangi bir ülkeye gitmesi yine herşeyin eski tas eski hamam olduğunu gösteriyor ama eğer transferi bitirmeye gitmişlerse hoş karşılanabilir bu durum.

Çevrimdışı CanEmre

yöneticileri de geçtim başkanın oyuncu izlemek için herhangi bir ülkeye gitmesi yine herşeyin eski tas eski hamam olduğunu gösteriyor ama eğer transferi bitirmeye gitmişlerse hoş karşılanabilir bu durum.
Linnes için diyecek bir şey yok zaten bütün yaz izlendi,vs. ama bir de orta sahadan bahsedilince kafam karıştı açıkçası...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Linnes için diyecek bir şey yok zaten bütün yaz izlendi,vs. ama bir de orta sahadan bahsedilince kafam karıştı açıkçası...
evet benimde kafamı karıştıran o

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam scout ekibi ve Bilic izlemiştir onay vermişdir yöneticiler de ön protokol için gitmişlerdir.

Çevrimiçi Samet Ç

yani umarım iki maçı da alırız yani şu açıdan söyledim oğuzhan haftada 2 maçı kaldıracak düzeyde değil şuan hani tottenham sonuçta zor bir deplasman olduğunu düşünürsek oğuzhanı sadece balıkesir maçında ilk 11 de oynatsak ondan daha fazla verim alabiliriz diye düşünüyorum neyse görecez bakalım :)
Hocam skoru ele alabilirsek zaten Ozi çıkar Veli girer.

Çevrimdışı Tolga

hasan şaşı hiç sevmem ama söylediklerinde haklı diyor ki ;

beşiktaş camiası futbolcusuyla,taraftarıyla,yönetimiyle,hocasıyla çıkıp biz şampiyon olacaz demiyor kendi kendilerine fb ve gsyın arkasındaymış gibi bir hava yaratıyorlar bjkın onlardan aşağı kalır yanı yok.fb ve gs puan kaybettiği haftalarda bjk bir şekilde çıkıp maçları kazanmalı öyle yada böyle.diğer ikisine göre bjk daha derli toplu bir takım.

Çevrimdışı Sedat

Çorlu'da ki Vodafone merkezinde formalar camda.  :ebebe:
Gittiğimde ilginin yüksek olduğunu söyledi çalışan arkadaşlar... 300bini rahatlıkla geçeriz diye düşünüyorum.
Gerçekten müthiş bir proje.  :iclown:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 19:23:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa'yı Belluschi gibi kullanmamız gerek.

Belluschi sağ kanat orjinliydi Porto'da ofansif ortasaha oldu Türkiye'de ise tempo o kadar düşük ki çok rahat çift yönlü oynayabiliyor.

Sosa hayli hayli oynar. Hem seneye ön libero aramak zorunda kalmayız onu oraya yerleştirip bir ofansif ortasaha daha alırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 19:26:48
  • Beşiktaş / Bodrum

Söylemesi pek hoş olmuyor ama işin aslı şu.

Bu durumlarda hep başkan vs gider lakin izlemeye değil. Orada küçük çaplı partilere    :saeek: :utan katılıyorlar örneği çok fazla. Transfer görüşmesi sadece seni alacağız ha ona göreden öteye gitmiyor zaten.

Türkiye'de yapılamayan bazı şeyleri yöneticiler bu bahanelerle orada çok rahat yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ahmet Başkanın bugünkü açıklamalarının ardından sanırım mesaj alınmıştır. Kazanamamayı normal karşılayanlar ve kabullenemeyenler... Kısa süre içinde gelişmeler olabilir.

Çevrimdışı Kemal

Bılıc ligde yapması gerekeni İngilterede yaparsa hezimete uğrarız oda bu sistem böyle oluyor diye Ligde yine eski sistemine döner.

Çevrimdışı slaven bilic

hasan şaş'ı bende hiç sevmem ki söyledikleri de doğru değil. bu takım ve taraftarı her zaman biz şampiyon olacağız parolasıyla lige başlıyor. bkz. 2013 - 2014 sezonu. ilk 4 haftayı galip tamamladıktan sonra galatasaray maçında hakem hatası ile iki gol atıldı kalemize, sonra tiyatrocular sahaya daldılar, sahayı kapattılar, teknik direktöre ceza verdiler vs vs gençlerden oluşan oyuncularımız da dağıldılar tabi.
bu yıl yine müthiş başladık, arsenal'e kök söktürdük, ama rakiplere verilen penaltılarla, bize verilmeyen penaltılarla (bkz. veli/bursa maçı) yine lige başladık.

basının kulüp ve camia üzerine yaptığı olumsuz haberler de cabası. tüm bunlar birleşince ortaya hasan şaş'ın dediği gibi bir durum ortaya çıkıyor ama gerçekte bunun böyle olmadığını görmek lazım.

hasan şaşı hiç sevmem ama söylediklerinde haklı diyor ki ;

beşiktaş camiası futbolcusuyla,taraftarıyla,yönetimiyle,hocasıyla çıkıp biz şampiyon olacaz demiyor kendi kendilerine fb ve gsyın arkasındaymış gibi bir hava yaratıyorlar bjkın onlardan aşağı kalır yanı yok.fb ve gs puan kaybettiği haftalarda bjk bir şekilde çıkıp maçları kazanmalı öyle yada böyle.diğer ikisine göre bjk daha derli toplu bir takım.
van’da deprem olmuştu...
cebimizde yoktu, üstümüzdekileri gönderdik!
içine yüreklerimizi sarıp sahaya attığımız
atkılarımıza
‘yabancı cisim’ dediler.
gülümsedik...

Çevrimdışı Tolga

hasan şaş'ı bende hiç sevmem ki söyledikleri de doğru değil. bu takım ve taraftarı her zaman biz şampiyon olacağız parolasıyla lige başlıyor. bkz. 2013 - 2014 sezonu. ilk 4 haftayı galip tamamladıktan sonra galatasaray maçında hakem hatası ile iki gol atıldı kalemize, sonra tiyatrocular sahaya daldılar, sahayı kapattılar, teknik direktöre ceza verdiler vs vs gençlerden oluşan oyuncularımız da dağıldılar tabi.
bu yıl yine müthiş başladık, arsenal'e kök söktürdük, ama rakiplere verilen penaltılarla, bize verilmeyen penaltılarla (bkz. veli/bursa maçı) yine lige başladık.

basının kulüp ve camia üzerine yaptığı olumsuz haberler de cabası. tüm bunlar birleşince ortaya hasan şaş'ın dediği gibi bir durum ortaya çıkıyor ama gerçekte bunun böyle olmadığını görmek lazım.

taraftar kısmına bende katılmıyorum ama onun dışında ne yönetim ne bilic ne de futbolcular biz şampiyon olacaz demiyorlar çünkü o havayı hiçbiri solumamış daha önce hiç başka yerlerde suçu aramayın tamam fb ve gs mutlaka hakemler tarafından kollanıyor bunu tartışmıyorum da sen iyi takım olursan ben şampiyon olucam dersen yeri geldi mi hakemi de yenersin.eğer dediğin gibi onları kayırıyorlarsa çıkıp sende yönetim olarak ağırlığını koyacaksın sana yapılan haksızlıklar varsa onları önlemek,bir daha olmamasını sağlamak için gerekli hamleleri ona göre yapacaksın.

ayrıca gs maçında yediğimiz 2 golde de hakem hatası yoktu birinde serdarın diğerinde de velinin bireysel hataları ile yemiştik golleri.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 01:35:12 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimiçi murat

6s nin formalarda güzelmiş bu arada.ortama uygun giyinmişler :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 22:34:04
  • Beşiktaş / Bodrum
İlk yarı 3-0 Allah daha çok versin  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Çorlu'da ki Vodafone merkezinde formalar camda.  :ebebe:
Gittiğimde ilginin yüksek olduğunu söyledi çalışan arkadaşlar... 300bini rahatlıkla geçeriz diye düşünüyorum.
Gerçekten müthiş bir proje.  :iclown:
Vodafone merkezlerine gelmeye basladi demek formalar patlama bekliyorum bu 3 ayda takimda iyi giderse deymeyin keyfe gs nin fb nin hali ortada bizim futbolcular şapkayi onlerine koymalilar gs nin bilmem kac yedigi takimi eleme noktasina getirebilen bi takimiz demeliler ve bu ligi dagitmalari lazim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 22:36:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçı iyi ki D-Smart veriyor erotizm içerikli oldu biraz  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2014, 22:58:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli