Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979751 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

ah ulan 6s tarihi farktan kurtuldu  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Su takim bu sene sampiyon olamazsa zaten bi daha hic bi zaman olmasin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Su takim bu sene sampiyon olamazsa zaten bi daha hic bi zaman olmasin...
aynı şeyi ben de söylüyorum her fırsatta.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

aynı şeyi ben de söylüyorum her fırsatta.
fener rezil cincon rezil ts rezil tek oturmuş kadro bizde var cidden olamazsak rezillik olur.ezici bir şampiyonluk almalıyız.4-5 hafta önceden ilan etmeliyiz.

Çevrimdışı Tolga

fener rezil cincon rezil ts rezil tek oturmuş kadro bizde var cidden olamazsak rezillik olur.ezici bir şampiyonluk almalıyız.4-5 hafta önceden ilan etmeliyiz.
aynen hocam yani şu ligte şampiyon olamıyorsak daha da olamayız çok net söylüyorum.

Çevrimdışı Tolga

neyse biz bugünkü maçı düşünelim önce  :)

Çevrimdışı Deniz

Oyunumuzu oynarsak tottenhamı rahat geçeriz.macera aramaya gerek yok.bizim taktiğimiz kapanan takımlara karşı işe yaramıyor,adam gibi top oynayan takımlarda çok işe yarıyor.Ben güveniyorum takımıma.

Çevrimdışı Tolga

Oyunumuzu oynarsak tottenhamı rahat geçeriz.macera aramaya gerek yok.bizim taktiğimiz kapanan takımlara karşı işe yaramıyor,adam gibi top oynayan takımlarda çok işe yarıyor.Ben güveniyorum takımıma.
normal oyun düzenini bozmaması lazım zaten bilicin yoksa zor olan maç daha da zorlaşır.

Çevrimdışı Deniz

fener:takım içi karışık yerlilerle yabancılar birbirine girmiş durumda.2 sezonun en formda oyuncusu kuyt bitmiş,şampiyon takımın tdsini yollamış amatör kartalı getirmiş.

cincon:prandelli takımı düğünde oynatamaz,takımın golcüsü burak kalası,başkanı istifa etti,taraftarı kaypak en ufak durumda takımını ıslıklıyor

ts:onlarca oyuncu transfer ettiler ama takım olamadılar,dağılmaya çok müsait takım.

Ömrümüzdeki en kolay liglerden biri olmalı bu.bu kadar rakibi bu kadar güçsüz yakalayamayız.

Çevrimdışı Salih A.

yazın göndermek için can attığımız pektemek yok iken neler çektik :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Olcay çok yetenekli bir oyuncu değil.çok da saç baş yoldurdu.Ama kimse olcaydan beklenilenin fazlasını verdiği gerçeğini inkar edemez.Tablo burda:

Bruma, Amrabat, Yasin, Hajrovic -> 26 Milyon Euro. 4 GOL

Olcay Şahan -> 1 Milyon Euro. 22 GOL

Çevrimdışı manyak1903

biz bilici en iyisi gönderelim.değişik şeyler denemiyor  :evillol:

bu arada o taktik 3-5-2 değil 5-3-2 oldu.3-5-2 oynayan takım sahasına hapsolmaz.Gs yi hiç mi izlemedin daha 1-0 ken 4-4-2 yapmalıydı zaten.

kırmızı karta dua etsinler.bunlar üzülmez de şimdi ,nasılsa arsenallilerdi  :ok:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2014, 07:59:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Molde şampiyon oldu lig bitti bakalım şimdi ne olacak Linnes'in durumu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

İşte bu maçlar bizim opsiyon maçlarımız olmalı , nasıl ? Yen kardeşim Yunan takımını içerde git sonra Londrada yenil istersen onlardan alacağın içerde 1 beraberlik seni hayli hayli 2.tura taşır o zaman , diğer maçlarını yen yani.

Ligde yav 2 önlibero oynama maç kilitken korkaklık yapma , aç maçı al 3 puanı sonra git derbilerde ne halt yersen ye , opsiyonu olsun takımın , Es-Es ve Rize maçlarında kaçan 4 puan senin opsiyonun olabilirdi rakipler puan kaybederken.

@Çağrı inşallah Linnesi bitirirler.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Fourbeck  :sevinc

Prandelli : "Welbek niye forvet oynuyoki. Biz "bek" olur diye bekledik"..

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Sesli güldüm  :D

Çevrimdışı manyak1903

bunu dememiştir yav.gülmelik değil mi bu :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

ben bu kadar şansız bi takım daha dünya üstünde görmedim belki marsta falan vardır :s20: :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sosa oğuzhan atiba iç saha maçlarında banko oynamalı harika bir orta sahaya sahibiz bu ortasaha ve demba ba olcayla ligi sürkülase etmemiz lazım bu fb ve gs ye karşı
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Dünyalar kaçtı ama resmen Tottenham'ı sahaya gömdük futbol şansı yanımızda değildi ama Avrupa arenasında deplasmanda yenilmeyeceksin 1.kural bu,çok iyi mücadele oldu içerdeki 2 maçı kesin almamız lazım.

Çevrimdışı Deniz

Helal bilic helal.linnes de gelson bu takima sampiyonuz .

Çevrimdışı murat

bunu dememiştir yav.gülmelik değil mi bu :D
mizah bölümüne mi yazsaydım :D

Çevrimdışı Tolga

yine de herşeye rağmen bilicin bu oyun şablonu bu tarz avrupa maçlarında işe yarıyor ligte oğuzhan ve sosa aynı anda oynarlarsa hücumda kalitemiz daha da artacaktır.