Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978927 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 14:59:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bizi ilgilendirmiyor belki ama onur 6 ay sahalardan uzak kalacakmış gerçekten üzüldüm geçmiş olsun

Ben de üzüldüm yalnız Onur da Trabzon'da yaşaya yaşaya biraz benzedi onlara kendine çeki düzen vermesi gerek.

Ek olarak Trabzon şimdi topu attı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de üzüldüm yalnız Onur da Trabzon'da yaşaya yaşaya biraz benzedi onlara kendine çeki düzen vermesi gerek.

Ek olarak Trabzon şimdi topu attı.
onur olmadan ts çok sıkıntı yaşayacaktır zaten iyi gitmiyorlardı daha da güç kaybedeceklerdir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim sosa tam aradığımız oyuncu hem kaliteli duran top kullanıyor hem kaliteli ortalar gönderiyor hem de fizik olarak güçlü bir oyuncu tam aradığımız özelliklere sahip diyebilirim oynadıkça kalitesini daha fazla göstereceğinden hiç şüphem yok.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dün akşam bizim maçta topun oyunda kalma süresini bilen var mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2014, 18:33:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pazar günü fener trabzon derbisi var diye asteras maçından 2 gün önce pazartesi bizi maça çıkardılar.

Nasıl oluyorsa Fener çok rahat oynayabilecek olmasına rağmen Fener ve Gs'yi aynı gün oynatmayı göze alarak maçını cumartesiye koymuşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

Valla öyle oldu.Ve bizim başkan adaylarının doğru dürüst planları vardı mesela Fikret Ormanın seçim propogandası stadı yerinde yapmak üstüneydi,Bület Deriş -Süleyman Seba Rezidans projesi- gibi projeler yapacaktı.

gs nin şimdiki adaylarına bakıyorum doğru dürüst proje ortaya koyan yok.kulübün borçlarından bile kimsenin haberi yok.ilk seçilen başkan aysal ın hasır altı yaptığı o kadar borcu görünce ne yapacak merak ediyorum.

borclar demekki dondurulebilir kontrol edilebilirki bizimkiler gibi ellerini tasın altına tutmuyorlar atese yurumuyorlar:)):D

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray an itibariyle bizim durumumuza tam olarak düştü.

İki başkan adayı aşırı zayıf listeler. Umarım komidini hatırlarlar zira önümüzdeki 5 yıl komidinle geçinecekler.
biz komidini onlara hatırlatırız. Hele şu stadda bitsin. İnşallah onları perişan edeceğiz. BEŞİKTAŞ gerçekten çok büyük takım, herşeye rağmen dimdik ayakta

Çevrimdışı Kemal

Bu SOSA yı 15 Ekime kadar almayı unutmazlar değil mi :busted_cop:

Çevrimdışı ilhan mansız

Çağrı dün topun oyunda kalma süresi kaç dakikaydı

Çevrimdışı Tolga

milli takımın kadrosuna bizden 7 oyuncu çağrılmış son 10 yılda bu sayıya hiç ulaşamamıştık gerçekten çok güzel bir noktadayız. :)

tolga,ersan,ismail,oğuzhan,gökhan töre,m.pektemek,olcay
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2014, 21:09:17 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

milli takımın kadrosuna bizden 7 oyuncu çağrılmış son 10 yılda bu sayıya hiç ulaşamamıştık gerçekten çok güzel bir noktadayız. :)

tolga,ersan,ismail,oğuzhan,gökhan töre,m.pektemek,olcay
keşke hiç çağırmasalardı. Emre belez,Tarık bunlar oynasın

Çevrimdışı Tolga

keşke hiç çağırmasalardı. Emre belez,Tarık bunlar oynasın
çağırmasalardı bu seferde niye çağırmadılar diyecektiniz tuhaf

Çevrimdışı ilhan mansız

çağırmasalardı bu seferde niye çağırmadılar diyecektiniz tuhaf
ben oyuncularımızın değerinin zaten farkındayım. Sinyorun götü sıkışınca verdiği değer umrumda bile değil. Her fırsatta oyuncularımızı yerden yere vuranlar düşünsün

Çevrimdışı Tolga

ben oyuncularımızın değerinin zaten farkındayım. Sinyorun götü sıkışınca verdiği değer umrumda bile değil. Her fırsatta oyuncularımızı yerden yere vuranlar düşünsün
zaten çoğunu oynatmayacak orası ayrı ben sadece sayı olarak ilk defa bu kadar oyuncumuzu milli takımda görüyorum buna sevinmemiz gerektiğini düşünüyorum yıllarca en fazla 2-3 oyuncu gönderirdik.

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten çoğunu oynatmayacak orası ayrı ben sadece sayı olarak ilk defa bu kadar oyuncumuzu milli takımda görüyorum buna sevinmemiz gerektiğini düşünüyorum yıllarca en fazla 2-3 oyuncu gönderirdik.
yıllarca berbat şekilde yönetildik. Klübü soyup soğana çevirdiler.amma artık bitti. Bu son zor yılımız.

Çevrimdışı karakartalım

milli takımda 7 beşiktaşlı bu türkleşme ve gençleşmenin faydası bu gençler korunmalı ve elde tutulmalı bundan sonra güzel günler göreceğiz inşallah  :D
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

Seçilen 7 oyuncuda aslında oynayabilir ve yanına birkaç beklemeyle maça çıkabilir.şu an milli takımda oynayanların bir fazlası yok sadece medya korkusu nedeniyle tercihler hep o taraftan yapılıyor.gökhan ve Olcayşu an formda ve daha iyisi yok .ersan hakeza öyle tolga ve volkan aynı şekilde.tek ön libero ile oğuzhan ve arda önünde hemen önlerinde de oynayacak oyuncu umut olmalı.ne Burak ne mevlüt yeterli değil.umut yeterlimi o da değil ama mücadele eder en azından.

Çevrimdışı ilhan mansız

milli takımda 7 beşiktaşlı bu türkleşme ve gençleşmenin faydası bu gençler korunmalı ve elde tutulmalı bundan sonra güzel günler göreceğiz inşallah  :D
yabancı kalitesini arttırabilirsek bizi durdurmaları çok zor. Finansal,yönetimsel ve takımdaki yeniden yapılanma bence çok çok başarılı. Gerçek bir sistem takımı olma yolunda ilerliyoruz. Şartlar ne olursa olsun hoca ile birlikte daha uzun soluklu planlar yapmalıyız. Sonuç alacağımıza eminim. Bu futbol tesadüf değil bilinçli bir çalışmanın karşılığıdır

Çevrimdışı WarrChief

milli takıma cok oyuncu veriyoruzda noluyor oynatmıyor oynattıgındada yanındakiler bizimkileri kabullenemiyorlar adapte olamıyorlar mesela oguzhan hep milli takımlarda o beklenen performansı gosteremiyor pektemek yalnız yine formda bana gore onu kesin oynatmalı terim

Çevrimdışı Fatih

Bilic ile acilen +3 sene sozlesme yenilenmeli...

Milli takima ne kadar az oyuncu gonderirsek ve ne kadar az oyuncu ilk 18'de olursa bizim icin o kadar iyidir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Fatih

Pazar günü fener trabzon derbisi var diye asteras maçından 2 gün önce pazartesi bizi maça çıkardılar.

Nasıl oluyorsa Fener çok rahat oynayabilecek olmasına rağmen Fener ve Gs'yi aynı gün oynatmayı göze alarak maçını cumartesiye koymuşlar.
Gunleri yayinci kurulus belirliyor hocam... Hele ki taraftarlarin stadlara gitmedigi zamanlarda tff'ye birakacak kadar salak degiller... Ligin marka degeri sifirin altinda...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

ligdeki en formda takımlardan biri Beşiktaş.Bİzden bu kadar adam çağırması normal.Ama selçuk 1 senedir kayıpken inatla niye çağırıyor anlamak güç.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

ligdeki en formda takımlardan biri Beşiktaş.Bİzden bu kadar adam çağırması normal.Ama selçuk 1 senedir kayıpken inatla niye çağırıyor anlamak güç.
Fatih terim efendinin piri... ft milli takimda oldugu icin milli takim milli takim degildir...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Milli takıma çağırmamaları bizim işimize daha çok gelir oyuncular yorulmaz,sakatlı korkusu olmaz bırakın renkliler oynasın.