Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979980 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 21:42:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Böyle penaltı çalınmaz inanılmaz fiyasko karar çıktı Kadıköy'de. Ben Lig tv aboneliğimi kapatacağım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Ve yine fenerasyon kuralları işlemeye başladı,sarı lacivertli oyuncuların yere düşmesi yasak cezası penaltı.

Çevrimiçi Samet Ç

Böyle penaltı çalınmaz inanılmaz fiyasko karar çıktı Kadıköy'de. Ben Lig tv aboneliğimi kapatacağım.
Al benden de o kadar aynılarını bizim Rize maçında çalmadılar hatta penaltı olan pozisyonu bile çalmadılar yazıklar olsun.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

hep söylediğim birşey aslında biz sonucu belli olan bir ligi oynuyoruz kimin şampiyon olacağı bile birileri tarafından bir yerlerde tescil ediliyor her sezon başı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

bu lig için fazla şerefliyiz.

bir bakıyorum bize çalınmayanlara ,bir de bakıyorum burada çalınana.burak yılmaz a emek hırsızı diyoruz sonra gökhan gönülün hakemi de kutlamasına.

kısaca bu ligde burak yılmaz neyse gökhan gönül o yolda.sağ bek olarak iyidir ama gittikçe yozlaşıyor.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

bu lig için fazla şerefliyiz.

bir bakıyorum bize çalınmayanlara ,bir de bakıyorum burada çalınana.burak yılmaz a emek hırsızı diyoruz sonra gökhan gönülün hakemi de kutlamasına.

kısaca bu ligde burak yılmaz neyse gökhan gönül o yolda.sağ bek olarak iyidir ama gittikçe yozlaşıyor.
Gökhan sağ bek olmadığı yerde iyi sağ bek avrupada neden eziliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 21:51:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bundan sonra netten kaçak izlerim zerre de umrumda olmaz bu düzene asla para yedirmeyeceğim itin önde gideni (Hakaret Yasak)₅.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Böyle (Hakaret Yasak)₅ olmaz ya. Tam diyorum hakem iyi maç yönetti gökhan leylası kendini yere atıyor ve ona penaltı çalıyor.

Çevrimdışı Tolga

sistem bu işte bu ülkede sen ne kadar iyi takım kurarsan kur birileri istemezse bu ligte şampiyon olamazsın bu sistemde lig tv ile ülke futboluna yerleşti

Çevrimiçi Samet Ç

sistem bu işte bu ülkede sen ne kadar iyi takım kurarsan kur birileri istemezse bu ligte şampiyon olamazsın bu sistemde lig tv ile ülke futboluna yerleşti
Hocam bu sisteminde lig tv nin de .......

Çevrimdışı Deniz

Maçı kapattım izlemiyorum sonuç belli fenere yazmışlar kafadan 3 puani.emek hırsızları.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Hocam bu sisteminde lig tv nin de .......
hocam en başta bu ülke futbolu lig tv gibi bir beladan kurtulmadıkça bu dümenler hiçbir zaman değişmeyecek ve ne yazıkki futbol piyasasında dönen paraları düşününce lig tv belasından hiçbir zaman kurtulamayacaz gibi.

Çevrimdışı Deniz

Rize maçında bize verilmeyen penaltılara bakıyorum fenere verilene bakıyorum ve liginizin a.. diyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Maçı kapattım izlemiyorum sonuç belli fenere yazmışlar kafadan 3 puani.emek hırsızları.
Hocam hadi bizi geçtim de şu kısıtlı imkanlarla maçlara hazırlanan anadolu takımlarına çok üzülüyorum adamlar mücadele ediyorlar bir boktan hakem işgüzarlıği ile bütün planları yerle bir oluyor.

Çevrimdışı Tolga

Hocam hadi bizi geçtim de şu kısıtlı imkanlarla maçlara hazırlanan anadolu takımlarına çok üzülüyorum adamlar mücadele ediyorlar bir boktan hakem işgüzarlıği ile bütün planları yerle bir oluyor.
onları düşünen mi var fb ve gs şampiyon olsun da gerisi ne yaparsan yapsın.işin tuhafı anadolu kulüpleri de bunu kabul etmiş durumdalar maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 21:59:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Yemin ederim federasyonun ve merkez hakem kurulunun içerideki tüm eşya ve insanlarla birlikte yanması lazım.

Başka türlü temizlenmez bu pislik her tarafından akıyor. Bu kadar olmaz. Beşiktaş son dakika golü yese bu kadar sinirlenmem kuduruyorum oturduğum yerde hepsinin her yerin yanması gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Penaltıya gel be hey yavrum heyyy

Çevrimdışı manyak1903

çok net penaltı

bizimkileri de işte direkt düşürüyorlar , ayağına vuruyorlar , arkadan müdahale ediyorlar.

penaltı tanımı değişmiş bizim haberimiz yok.demek ki kendini yere atacaksın.

Çevrimdışı manyak1903

Yemin ederim federasyonun ve merkez hakem kurulunun içerideki tüm eşya ve insanlarla birlikte yanması lazım.

Başka türlü temizlenmez bu pislik her tarafından akıyor. Bu kadar olmaz. Beşiktaş son dakika golü yese bu kadar sinirlenmem kuduruyorum oturduğum yerde hepsinin her yerin yanması gerek.
ateşler salsın  :kop:

Çevrimdışı manyak1903

Gökhan sağ bek olmadığı yerde iyi sağ bek avrupada neden eziliyor.
vallaha sağ bekliğine laf edemeyeceğim.zaten olmadığı yerde iyi diyorsun bizde de yokki  :kop:

salla sağ bek gökhanı.emek hırsızı gökhanı konuşalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Penaltıya gel be hey yavrum heyyy

Ben bu ülkede spor yorumcusu olsam herhangi bir tv de bu hataları bir albüm haline getirip mhk ve demiröreni canlı yayına çağırıp hepsini izletirim bunlar mı sizin iyi hakem dedikleriniz derim cevapları ne olur acaba.

Çevrimdışı Tolga

üzüm üzüme baka baka kararır derler ya gökhan gönül ü överdik her zaman karakterli oyuncu diye ama o da fbnin diğer oyuncularına benzemiş yazıklar olsun.

Çevrimdışı manyak1903

ben de lig tv nasıl para kazanıyor diyordum  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

vallaha sağ bekliğine laf edemeyeceğim.zaten olmadığı yerde iyi diyorsun bizde de yokki  :kop:

salla sağ bek gökhanı.emek hırsızı gökhanı konuşalım.
Önceden karekteri düzgün çocuktuda çok değişmiş görmeyeli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 22:12:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan yarım ağızla ben çalmam dedi bunu bile konuşamıyorlar ve 10 saniye içinde konuyu değiştirdi eminim bir daha da değinmeyecekler penaltıya. İnsan bu ülkede yaşaması için her şeye kulaklarını tıkaması sadece kitap okuması gerek.

Haberleri iziyoruz ihmaller ölümler.

Gazetede günün olayları yok şaka gibi haberler.

Futbolun her yerinden pislik akıyor.

Çalışma ve sağlık şartları rezalet.

Biz niye yaşıyoruz ki gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli