Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979768 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

ne zaman bu ülkede takımlara göre özel muamele yapılmamaya başlar bunların önüne geçecek bir mekanizma oluşturulur o zaman bu ülke futbolunda birşeyler düzelir yoksa aynı tas aynı hamam devam eder herşey.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Rıdvan yarım ağızla ben çalmam dedi bunu bile konuşamıyorlar ve 10 saniye içinde konuyu değiştirdi eminim bir daha da değinmeyecekler penaltıya. İnsan bu ülkede yaşaması için her şeye kulaklarını tıkaması sadece kitap okuması gerek.

Haberleri iziyoruz ihmaller ölümler.

Gazetede günün olayları yok şaka gibi haberler.

Futbolun her yerinden pislik akıyor.

Çalışma ve sağlık şartları rezalet.

Biz niye yaşıyoruz ki gerçekten.
hocam zaten ilk fırsatımı buldum mu bireysel konuşuyorum yani bu ülkeden gidicem.bu ülkenin her yerinden pislik akıyor yaşanacak bir ülke değil maalesef.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 22:18:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hocam zaten ilk fırsatımı buldum mu bireysel konuşuyorum yani bu ülkeden gidicem.bu ülkenin her yerinden pislik akıyor yaşanacak bir ülke değil maalesef.

İnsan sadece iş ve ailesiyle mutlu olamaz ki hocam hiç olmazsa futbol diyoruz artık o bile böyleyse ben bile bile kendimi neden mutsuz edeyim.

Ben de düşünüyorum çünkü stresten öleceğiz yoksa artık her yeri zapdetmişler. Hedef koysan istediğin kadar çalış yeterli olsan bile torpil yoksa seni hakettiğin yere koymuyorlar. O zaman ne yapalım ki. Küfür mü edeyim babam gibi dedem gibi ölene kadar. Potansiyeli olan alsın başını gitsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Diğer ülkelerin de pek farkı yok hocam :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 22:21:45
  • Beşiktaş / Bodrum

En azından duygusallık olmaz be Deniz. Buradaki şeyleri seviyoruz sevdiğimiz için 10 kat fazla üzülüyoruz. Bıktım artık. Hiç olmazsa sevmediğin şeyler olunca ilgilenmezsin olur biter. Bu gece sinirden yatakta dön dur insan yediremiyor. Göstere göstere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Dediğim gibi hiç romantik hayaller kurmayın mesele sadece sana köstek olunması değil, adam rakibine destek oluyor şartlar iki defa adil değil.

şöylemiştim böyle olucağını burası türkiye

Çevrimdışı Tolga

hocam öyle tabi ama buradaki kadar durum vahim değil herhangi bir avrupa ülkesinde hatta iskandinav ülkeleri yaşamak için en rahat ülkeler şuan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 22:25:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu öyle bir ülkedeyiz ki bugün 25 yaşında adam hedef koysa Beşiktaş'ın teknik direktörü olacağım diye 20 yıl bi tarafı çatlayana kadar çalışsa ve gerçekten hakedecek konuma gelse bile başkanın tek lafına bakacak yine. Düşünün 20 yıllık emeğin karşılığı bir insan tek sözüne bakıyor hayır derse her şey çöpe. İnsanların idealleri olmasına bile izin vermiyorlar. Senin yerine hiç haketmeyen eski futbolcunun biri şak diye gelir çünkü tanınmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

hocam öyle tabi ama buradaki kadar durum vahim değil herhangi bir avrupa ülkesinde hatta iskandinav ülkeleri yaşamak için en rahat ülkeler şuan.
Aynen hocam İskandinav ülkeleri yaşamak için bire bir herkes kendi halinde. Mezun olayım oralarda iş arayacağım.

Çevrimdışı Deniz

Bugün ingiltere ligini izledim full.Adamlarda zevk var futbol var.Bizde ne var ?Şeref yoksunluğu, kötü zeminli stadlar ,taraftarsız boş tribünler.Ligine kurban.

Çevrimiçi Samet Ç

Furkan Başoğlu @furkanbasoglu  ·  9 dk.
Verilen penalti 2011'de verilmeyen iki penaltiya sayilsin. Daha bir penalti hakkimiz var, hesap kapanmadi.

Sıradaki cahiller gelsin.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

dötünden penaaltı uydurularak kazanılan 3 puan. rezillik.

Çevrimdışı Türkay

Gökhan Gönül'ün bile bunu yapmasına harbi çok üzüldüm.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Özgür K.

Ridvan Dilmen ben vermem derken Ali Gultiken penalti diyor yaa ona yanarim
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Tolga

bu pozisyona penaltı diyen varsa bir daha futbol maçı falan izlemesin.

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaşlar hepsi tiyatrocu bunların, iyi polis kötü polis oynuyorlar. pozisyonu izleyip kendiniz karar verin. bakmayın bunların ne dediğine.tamamen uydurma bir penaltı bu. fenerin maçta doğru düzgün pozisyonu bile yoktu.baktılar olmuyor uydurdular penaltıyı bu kadar basit

Çevrimdışı Kemal

Boşu boşuna bu Ligde oynuyoruz, yıne kurulmuş düzen. Ulan böyle aşşağılıklık köpeklik olmaz, lanet olsun. Hayır hiç izlemeyeyim diyorum Premier ligi falan takip edeyim dıyorum yapamıyorum. Şimdi bide Kamuoyunda Büyük Kulüpler yüzünden Anadolu takımları eziliyo havası oluşturuldu izleyin yarınki maçımızda kıyımı, yine giren çıkan bize olacak, Allah belalarını versin, başka bişey demiyecem.

Çevrimdışı ilhan mansız

Boşu boşuna bu Ligde oynuyoruz, yıne kurulmuş düzen. Ulan böyle aşşağılıklık köpeklik olmaz, lanet olsun. Hayır hiç izlemeyeyim diyorum Premier ligi falan takip edeyim dıyorum yapamıyorum. Şimdi bide Kamuoyunda Büyük Kulüpler yüzünden Anadolu takımları eziliyo havası oluşturuldu izleyin yarınki maçımızda kıyımı, yine giren çıkan bize olacak, Allah belalarını versin, başka bişey demiyecem.
300000 nüfuslu izlanda gelip 3 tane koyunca hiç ağlamasınlar. tam rezillik. resmen penaltıyı uydurdu.

Çevrimdışı Deniz

Ali gültiken bir göz doktoruna görünsün o zaman.bu pozisyona penaltı diyenden yorumcu falan olmaz

Çevrimdışı Kemal

300000 nüfuslu izlanda gelip 3 tane koyunca hiç ağlamasınlar. tam rezillik. resmen penaltıyı uydurdu.

Ülkede futbolmu oynanıyo koyarlar tabi, topun maçta kalış sürelerini diğer liglerle karşılaştırıverin.  + bide 5+3 yüzünden 2-3m euro net maaş alan dublör yerlilerimiz var, ama yemiyo tabi uluslararası arenada hakemler.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ali gültiken bir göz doktoruna görünsün o zaman.bu pozisyona penaltı diyenden yorumcu falan olmaz
tiyatro yapıyorlar Deniz, maksat konuyu tartışmış olsunlar, isimlerin bir önemi yok bu hadiselerde, satılan decoder sayısı ve bağırıp çağıran,hakem odasını basan yönetimler şampiyonu belirliyor. bu iki faktörün % etkisi duruma göre değişiyor. bu formülasyona göre bizim pek şansımız yok maalesef

Çevrimdışı ilhan mansız

Ülkede futbolmu oynanıyo koyarlar tabi, topun maçta kalış sürelerini diğer liglerle karşılaştırıverin.  + bide 5+3 yüzünden 2-3m euro net maaş alan dublör yerlilerimiz var, ama yemiyo tabi uluslararası arenada hakemler.
bi de bunlar 2-3 milyon euro alıyor şaka bigi.emre gibilerin artistikleri sökmüyor tabi avrupada, elin oğlu evire çevire yeniyor. neyse ağır yazmak istemiyorum

Çevrimdışı kyiv

Zekeriya Alp ne iş yapar MHK başkanı olarak? 2 senedir neden her sene olduğu gibi ençok aleyhine hata yapılan Beşiktaş oluyor?Neden Zekeriya Alp başkan olduğu halde bu işler düzelmiyor? Yazık günah yahu. Yıllarca bu kulübün ekmeğini yediniz...

Çevrimdışı Deniz

tiyatro yapıyorlar Deniz, maksat konuyu tartışmış olsunlar, isimlerin bir önemi yok bu hadiselerde, satılan decoder sayısı ve bağırıp çağıran,hakem odasını basan yönetimler şampiyonu belirliyor. bu iki faktörün % etkisi duruma göre değişiyor. bu formülasyona göre bizim pek şansımız yok maalesef
Bu ligde bağıran kazanıyorsa biz de bağıracaz yoksa oynamayacaz.Sessiz kaldıkça ensemize biniyorlar