Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980354 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu ligde bağıran kazanıyorsa biz de bağıracaz yoksa oynamayacaz.Sessiz kaldıkça ensemize biniyorlar
işte hakem resmen oturma organından uydurdu bu hep böyle oluyor. ben 2. yarıyı seyrettim fenerin pozisyonu bile yok penaltıya kadar. antepin yüzde 100 pozisyonu var. baktı olmuyor oturma organından uydurdu. her sene aynı soytarılık.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

malesef her konuda artık yeni düzen bu.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Özgür K.

Zekeriya Alp ne iş yapar MHK başkanı olarak? 2 senedir neden her sene olduğu gibi ençok aleyhine hata yapılan Beşiktaş oluyor?Neden Zekeriya Alp başkan olduğu halde bu işler düzelmiyor? Yazık günah yahu. Yıllarca bu kulübün ekmeğini yediniz...
Zaten yeni yontem bu onemli noktalara etliye sutluye karismayan besiktasliyi getir onlarda icinden ciktiklari camianin haklari yendiginde bisey yapmasin lafa gelincede tff baskani bile besiktasli gecelim bunlari.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı CanEmre

Hocam eski düzeni biliyoruz ba  :lol: :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

:muhaha: :zuhaha:
olmuş bu hakkaten  :evillol:
ben face de paylaştım bile daha fenerlilerden tepki gelmedi.işler yolundayken sesleri çıkmıyor.

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle valla ama şunu da söylemek istiyorum herkes bağırıyorsa bizde bağırmalıyız bunu hep söylüyorum haksız kazanç elde etmek için değil hakkımızı korumak için bağırmalıyız yoksa meydan hep fb ve gslılara kalacak maalesef yönetim bu konuda pasif kim ne derse desin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

ben face de paylaştım bile daha fenerlilerden tepki gelmedi.işler yolundayken sesleri çıkmıyor.
Hasan Şaş'la Metin Tekin de Şenol'a kesmişler faturayı. "Dokunma ne dokuyosun" diyolar.  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı CanEmre

aynen öyle valla ama şunu da söylemek istiyorum herkes bağırıyorsa bizde bağırmalıyız bunu hep söylüyorum haksız kazanç elde etmek için değil hakkımızı korumak için bağırmalıyız yoksa meydan hep fb ve gslılara kalacak maalesef yönetim bu konuda pasif kim ne derse desin.
Hocam bağırma ile de olmaz bu işler. Para konuşur bu işlerde. Taraftarının tüketim gücü, vs, vs.
Bütün Antep bağırsa ne olur lig sonuna kadar.
2-3 tane de bize kıyak olur zaten illa ki. Bir ofsayttan gol atarız, rakibimizin 1 penaltısı verilmez.
"Al senin lehine de  olmuş hakem hatası", "Hata bunlar hep, hakem de insan" denir geçilir.
 :akuma: :boxin: :akuma:

Çevrimdışı kyiv

Zekeriya Alp bu kadar korkuyor mu? Bu adamın işi gücü yok mu?Para pula ihtiyacı var mı?Yok...E o zaman kimden korkuyorsun be kardeşim? Topla hakemleri ver mesajı. Ben bundan sonra Beşiktaş maçlarında hata istemiyorum.Mesajı alan alır.Beşiktaş maçında hatalı karar verene bir daha maç vermeyeceksin. Bu kadar basit. Bir kulüp bu kadar saf duruma duruma düşürülmez. Hakemler 1 sene Fenerbahçeye 1 sene Galatasaraya çalışıyor. Bizim içimizden çıkan Zekeriya Alp de olan biteni izliyor. Hakemler senden korkmalı hakemler Beşiktaşa hata yapmaktan korkmalı.

Çevrimdışı Tolga

Hocam bağırma ile de olmaz bu işler. Para konuşur bu işlerde. Taraftarının tüketim gücü, vs, vs.
Bütün Antep bağırsa ne olur lig sonuna kadar.
2-3 tane de bize kıyak olur zaten illa ki. Bir ofsayttan gol atarız, rakibimizin 1 penaltısı verilmez.
"Al senin lehine de  olmuş hakem hatası", "Hata bunlar hep, hakem de insan" denir geçilir.
 :akuma: :boxin: :akuma:
2008-2009 sezonu ilk yarısında ligi 6.bitirmiştik hatırlıyorsanız devre arasında yd hakem hatalarından oluşan bir kaseti tüm medyayı çağırarak göstermişti ligin 2. yarısında hakemler ydnin çıkışından dolayı biraz olsun bizim maçlarda daha dikkatli davranmaya başladılar ve hakem hataları biraz olsun azalmıştı.ben zaten fb ve gsya yapılan hakem hatalarını çıkıp medyada bas bas bağırarak önlemenin zor olduğunu biliyorum fakat bizi hakem hataları ile saf dışı bırakmaya çalışanlara karşı sesimizi yükseltirsek bunu engelleyebiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı pascal26

Bu ligde bağıran kazanıyorsa biz de bağıracaz yoksa oynamayacaz.Sessiz kaldıkça ensemize biniyorlar
[/quoukte]
Aynen. Medya, iletişim yönetimi işlerini bilmiyoruz. Başkan a bağlı sağlam bi ekip olmalı ve bu soytarıların ele geçirip her gün malzeme vererek her gün kendilerini konuşturtan düzene çomağı sokmalı. Önce bunlara malzeme vereceksin. İddialı olacaksın. Futbolcularına da artık biraz konuşma imkanı vereceksin. 2 haftada 3 penaltımız verilmedi, koca kulüpten gık çıkmadı yaw gık çıkmadı. Adamlar seni niye konuşsun, niye gündemde tutsun, çok sıkıcısın onlara göre. Önce kendini konuşturt, sonra her türlü yönetirsin buraları. Kendi hakkını kendi koruyamayanı başkası niye korusun.

Çevrimdışı Tolga

Aynen. Medya, iletişim yönetimi işlerini bilmiyoruz. Başkan a bağlı sağlam bi ekip olmalı ve bu soytarıların ele geçirip her gün malzeme vererek her gün kendilerini konuşturtan düzene çomağı sokmalı. Önce bunlara malzeme vereceksin. İddialı olacaksın. Futbolcularına da artık biraz konuşma imkanı vereceksin. 2 haftada 3 penaltımız verilmedi, koca kulüpten gık çıkmadı yaw gık çıkmadı. Adamlar seni niye konuşsun, niye gündemde tutsun, çok sıkıcısın onlara göre. Önce kendini konuşturt, sonra her türlü yönetirsin buraları. Kendi hakkını kendi koruyamayanı başkası niye korusun.
bende bundan bahsediyorum tam olarak sonra bizi konuşmuyorlar bize yapılan hakem hatalarını kimse gündeme getirmiyor diye düşünüyoruz peki sen bunun için ne yapıyorsun diye sorarlar adama.

Çevrimdışı CanEmre

bende bundan bahsediyorum tam olarak sonra bizi konuşmuyorlar bize yapılan hakem hatalarını kimse gündeme getirmiyor diye düşünüyoruz peki sen bunun için ne yapıyorsun diye sorarlar adama.
Evet, Kasımpaşa maçınının tekrarını sağlayabilmiştik hakikaten bu şekilde.
Beşiktaşlı Zekeriya Alp de "o kararın açıklandığı günün akşamı gözüme uyku girmedi" tadında bir açıklama yaptı daha sonra. Çok dokunmuş bu karar kendisine.  :s20:
Fener'in şutunu rakip elle çıkardığında penaltıyı vermeyen hakem ise çok üzülmüş o kararı yüzünden. Arayıp ağlamış hatta Zekeriya Bey'e. Karşılıklı ağlaşmışlar "ah biz ne yaptık" diye  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı CanEmre

Son tahlilde Beşiktaşlı olmanın gereği çıkıp sahaya rakip, hakem, yan hakem kim varsa yenmektir.  :kop: :kop:

Çevrimdışı pascal26

Doğru yaptığımız çok şey var. Ama bu işin bi tarafı istesek de istemesek de Entertainment Management. Ama bu konuya hiç girmiyoruz. Elbetteki bi duruşumuz var ama buna ters olmayacak şekilde işin bu tarafına da girmemiz lazım. Adamlar bi maç kazanıyo, deplasmandan dönerken bütün kameralar takım otobüsünde. Sen sadece; iyi oynadık kazandık.. Bu işin gırgır şamata tarafı da var, zaten taraftarlık denen bu şeyin temellerinden biri bu. Yok diyosan o zaman da duruma razı olacaksın.

Çevrimdışı Geovani

Ne kadar BEŞİKTAŞ düşmanı varsa (Küfür Yasak)₆.Bu sene alayını sevicez alayını öpücez...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı atakan eraslan

Beşiktaş sayesinde meşhur olan , Beşiktaşın sırtından yolunu bulan ve işine gelmediğinde bizi yüzüstü bırakan herkes kongre üyeliğinden ihraç edilmelidir. Zekeriya Alp'le başlansın bence. Yanlış anlaşılmasın , kimse kıyak beklemiyor , ama sen tutar Hüseyin Göçek gibi Beşiktaş sabıkası olan bir hakemi verirsen ve o da 3 penaltımızı yerse , ve sen ödül gibi bu hafta ona yine maç verirsen başka yapacak bir şey bırakmazsın. Biri federasyon başkanı olur, tutar bize hep pazartesileri maçı çakar öteki Hüseyin Göçek gönderir.

Trabzon fener maçını tv den izledim , küfürden sadece spiker sesiyle izledik maçın yarısını , onlara 50 bin TL ceza , biz rize maçında hakeme bir dakika belki en fazla o da küfür değil , 50 bin TL ceza. Eeeeh yani  :ebebe:

Çevrimdışı Yakup

BAK ÇOCUK, BEŞiKTAŞLI OLMAK ZORDUR !
Az olmaktır, azınlık olmaktır, mağlup olurken bile aşık olmaktır.
Kolay değildir çocuk, gerekirse 15 yıl beklemektir
ŞEREFinle oynayıp HAKKInla kazanmaktır.
Unutma çocuk…
Beşiktaş’ı güneşli günlerde bulmadık ki karanlık çökünce terk edelim..!
UNUTMA ÇOCUK..”KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR”  :ok: :ok: :ok:

bence en önemlisi rıdvanın dediği gibi BEŞİKTAŞ'lı olmak hiç bir zaman hakemle kazandık diyememektir.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı eski inönü

BAK ÇOCUK, BEŞiKTAŞLI OLMAK ZORDUR .
Az olmaktır, azınlık olmaktır, mağlup olurken bile aşık olmaktır.
Kolay değildir çocuk, gerekirse 15 yıl beklemektir
ŞEREFinle oynayıp HAKKInla kazanmaktır.
Unutma çocuk…
Beşiktaş’ı güneşli günlerde bulmadık ki karanlık çökünce terk edelim...
UNUTMA ÇOCUK..”KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR”  :ok: :ok: :ok:
bence en önemlisi rıdvanın dediği gibi BEŞİKTAŞ'lı olmak hiç bir zaman hakemle kazandık diyememektir.
:claps:

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş o kadar buyuk bir klup ki başka takımların müzesinde bile kupaları var.

Çevrimiçi murat

Beşiktaş o kadar buyuk bir klup ki başka takımların müzesinde bile kupaları var.
:claps: