Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980402 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

bu ligden hiçbirşey olmaz arkadaş.Adamlar düzeni kurmuş bir fener bir cincon şampiyon olsun arada da Beşiktaşı yaparız böyle böyle yayın gelirlerimiz düşmez mantığı.Pazartesi oynatma geleneği devam.yönetim ses çıkartmadıkça daha bizi çok ezerler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş o kadar buyuk bir klup ki başka takımların müzesinde bile kupaları var.

Müzemiz küçük geliyor tabi ne yapalım  :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2014, 14:20:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sezon da stat konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın yeni adresi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu olarak işaret ediliyor. Ancak siyah beyazlılar, kapasitesi karşılaşma günleri 15.000'e düşen Başakşehir Stadı'nda, bilet satamayabilir.

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynaması halinde, bilet satışında sıkıntı yaşayacak.

Beşiktaş Vadofone Arena tamamlanana kadar bu sezon tüm iç saha karşılaşmalarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı kararlaştırdı. Ancak stat zeminindeki problemler ve taraftar ilgisinin düşük seviyede kalması, yönetimi farklı alternatiflere yönlenirdi.

Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde Avrupa ve derbi maçları dışındaki karşılaşmaları Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabileceklerini söyledi. İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da bu duruma olumlu baktığını ifade eden Orman, teknik heyet ile görüştükten sonra kesin kararlarını vereceklerini vurguladı.

Ancak Başakşehir Stadı'nın kapasitesinin 17.500 olması siyah beyazlı kulübün bilet satışında sıkıntı yaşamasına neden olabilir. Maç günleri deplasman taraftarına ayrılan yer ve güvenlik için boş bırakılan koltuklar sonucu kapasite 15.000’e düşüyor. Beşiktaş bu sezon için 13 bin kombine kart satışı gerçekleştirdi. Sponsorlara ayrılan 2 bin bilet ile 15 bin kişilik kapasite doluyor. Bu durumda siyah beyazlılar Başakşehir Stadı'nda oynayacakları maçlar için bilet satışı yapamayacak.

Yönetimin teknik heyet ile görüştükten sonra, bilet satışı konusunu da masaya yatıracak ve kararını verecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2014, 14:21:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Açıkçası biz zaten derbiler hariç olimpiyatta çok nasir 20,000 üstüne çıktık bence Başakşehir'e geçelim derbileri olimpiyatta oynarız bu statta atmosfer oluşturabiliriz çok rahat stad kutu gibi.

Kombine almayanların da kulübe destek olmayı seçmedikleri için bu sezon zaten pek Beşiktaş'ı izlemeye geleceklerini sanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Başakşehirde oynansın atmosfer iyi olur da olimpiyatta 17 maçlık yenilmezlik serimiz var yanılmıyorsam.biz oynayamıyoruz da rakip de oynayamıyor :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

başakşehir de oynamak daha mantıklı zaten 11.000 civarında kombine satıldı onların da bir kısmı maça gitmiyor zaten olimpiyatta bomboş tribünlere oynamak varken başakşehir de az gelen seyirci de olsa o kadar boş gözükmez atmosfer daha iyi olur.takım iyi giderse zaten marttan sonra olimpiyata döneriz en az 30-40.000 civarı kişiye oynarız en mantıklı tercih bu olur yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

3-4 mac için gecicekmişiz baskanın dediğine gore basaksehire,, bence gerek yok,, zaten hakemler formunda,, biz birazda olsa olimpiyatın ahavasını bilyioruz takım için burası artık bir nevi kendi sahamız oldu,, tekrardan yine hiçbilinmedik bir atmosfer yani deplasman macları gibi oalcak bu ibb stadı,, bence bilc kabul etmicektir,, ha 17 maca denk gelse tamam ama olmucagı için bence hiç gecilmeden yine olimpiyatta olucazdır benden soylemesi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Diğer ülkelerin de pek farkı yok hocam :)

bizim ülkede dısarda bagırsan yardıma ihtiyacım var diye kosan olmaz,, dolayısıyla herkes artık ulkeden gidebilir,, eskiden bunu dusunurdun cıkmazdın ama oyle bir duzen olustuki sana bunu unutturdular,, artık herkes bireyselci,, dolayısıyla zaten dunyanın sonunada geliyoruz kimse kendisini uzmesin zevk aldıkları seyleri yapsınlar herkes mesela madrid takımlarından birini tutsun:)))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı manyak1903

BAK ÇOCUK, BEŞiKTAŞLI OLMAK ZORDUR .
Az olmaktır, azınlık olmaktır, mağlup olurken bile aşık olmaktır.
Kolay değildir çocuk, gerekirse 15 yıl beklemektir
ŞEREFinle oynayıp HAKKInla kazanmaktır.
Unutma çocuk…
Beşiktaş’ı güneşli günlerde bulmadık ki karanlık çökünce terk edelim...
UNUTMA ÇOCUK..”KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YALNIZ UÇAR”  :ok: :ok: :ok:

bence en önemlisi rıdvanın dediği gibi BEŞİKTAŞ'lı olmak hiç bir zaman hakemle kazandık diyememektir.
vallaha gururla hakemle kazandık diyemem , kazansak bile , olmadığına inandığım şekilde bir golle kazanınca buruk oluyor , galibiyeti konuşamıyorsun ,çünkü yüzüne pozisyonu çarpınca susuyorsun.ama bu renkliler oh yendik diyebiliyor , bu iş böyle olur diyebiliyor.

geçen sene son maçta penaltı kaçsın diye dua ediyordum.çünkü penaltı değildi.ayrıca almeida için de güzel oldu.
ofsayt olduğunda ve düdük çalmayınca olmasın gol diyorum.beşiktaşlı olmak zor  :ebebe:

Beşiktaş o kadar buyuk bir klup ki başka takımların müzesinde bile kupaları var.
:icool:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

anladım ki burada birçok kişi yeni çıkan ama eski olandan habersiz hala.çok garip.üzülmemek elde değil.ya da konuşulduğunu ben görmedim sanırım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Özgür K.

Anadolu takimi gibi vakit gecirmeye calisiyoruz bir tac atmak otuz saniye gelde kahrolma
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Deniz

Tolga degaj vurmayi unutmus yeter be hepsini taca atiyor

Çevrimdışı Özgür K.

Josue-belusi atiba-veli ikilisine cok ustun oynuyor bilic mudahale etmezse gol geliyorum diyor

Çevrimdışı Özgür K.

Tolga degaj vurmayi unutmus yeter be hepsini taca atiyor
Ozellikle tac cizgisine vur demisler belliki ama sonrasi ne belli degil

Çevrimdışı wbishop82

valla maç bitmeden gerçekleri yazmak görmek lazım.bu futbol anlayışıyla olmaz.biliç korkak futbol oynatıyor.35 dkda tek yapılan uzun top şişir.onu bile beceremiyoruz ayrı konu.veliyi çok sevmeme rağmen önündeki adama pas atamaz durumda.bu orta saha pas yapamaz,oyunu tutamaz.futbolcular müthiş çekingen.oğuzhan a gökhana kızamayız.top atacak ver kaç yapacak orta saha yok.açıkcası şampiyonluk hayal.kimse kusura bakmasın

Çevrimdışı wbishop82

necip sağ bek olmaz,olamaz.sivok saatli bomba pedro nun kademe ve önsezileri çok iyi fakat ağır ve yumuşak.sert bir stoper şart bu takıma.lider ruhlu oyuncumuz yok maalesef.özür dilerim burda amacım negatif enerji yaratmak değil.kendimce gördüklerimi yazdım sadece.sinirden çıldırsam da takıma sonuna kadar destek :(

Çevrimdışı Özgür K.

Degisiklige bak veli olcay necip cikar beni diye bagiriyor sahadaki tek istekli adam oguzhan cikiyor

Çevrimdışı wbishop82

abi aynen top tutamayan adam lazım.onuda çıkardı.sosa oğuzhan hem topu tutar,duvar pası,ara pası yapar.oyunu uzun toplarla açar.bunları yapamıyoruz zaten.yani bilmişlik yapmak istemiyorum ama bas bas bağırıyor takım

Çevrimdışı Deniz

Degisiklige bak veli olcay necip cikar beni diye bagiriyor sahadaki tek istekli adam oguzhan cikiyor
Hocam farkli maci mi izledik oguzhan fazla bile kaldi.takimin 8 numarasi en az pas atan oyuncusu olur mu?veli ve olcay da acil cikmali.

Çevrimdışı Anıl

Sezon başlamadan önce de söylemiştim hep söylüyorum. Bilic Beşiktaş'ın hocası olabilicek birisi değil. Necipten sağ bek olmaz, Olcay artık bu takımda oynamamalı. 45 dakika boyunca 2 dakika üst üste top bizde kalmadı. Demba Ba'ya 1 tane top gönderemedik. Atiba-Veli'nin bu sene son maçları olur ikisi de birbirinden berbat haldeler. Hele Atiba bir oyuncu aldığı her topta önce geriye mi döner ya ? Allahtan Tolga iyi, allahtan  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Paralarini falan mi alamadilae oynadiklari yok?bilincli yapsalar bu kadar olur

Çevrimdışı wbishop82

veli-atiba top yapamıyor,uzun top şişiriyor ( onu bile beceremiyor ) paralel uzun toplar atıp kanatlara oyunu açamıyor,verkaç,duvar pası yapamıyor,ara pas atamıyor,topu tutup oyunu rahatlatamıyor.ikisi aynı anda olmuyor,birisi fazla arkadaş. olmuyor işte

Çevrimdışı Deniz

Mac seciyorlar ya da paralarini alamiyorlar.baska ihtimal yok.kimsede ruh yok.

Çevrimdışı Anıl

Önder Özenle beraber gidicekti Bilic. En baştan bir yapılanma olucaktı. O yapılanma da Vodafone Arena'ya kaldı malesef. Ben Bilicle şampiyonluk görebileceğimizi düşünmüyorum.

Çevrimdışı Özgür K.

Hocam farkli maci mi izledik oguzhan fazla bile kaldi.takimin 8 numarasi en az pas atan oyuncusu olur mu?veli ve olcay da acil cikmali.
Hocam en son geldi iki stoper arasindan top cikarmaya calisti istekliydi sorumluluk almaya calisti ama topu veren arkasini dondu gorusune saygi duyarim ama cikarilacak son adamdi hele bu kadar mahkum oynuyorken. Ha dersen ki koskoca besiktas oguzhanin eline mi bakacak o konuda sabaha kadar dertlesiriz.