Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963264 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aylarca sağ bek sağ bek dedik Linnes'i alıyorduk alamadık Opare'yi aldık ne kadar katkı verdiği ortada.

Tosic de aşağı yukarı benzer katkıyı verir sonra onu da yollamaya kalkarız.
Tosic bu sene dikkatimi çekti. Google da detaylı olmayan bir arama yaptım. Yaşı sorundu ama eğer kısa vadeli düşünüyorsak bu adam sol taraf için çok ideal. Bilmiyorum sen seyrettin mi @Tolgaozkhrmn Yani seyretmişsindir de dikkatini çekti mi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Aylarca sağ bek sağ bek dedik Linnes'i alıyorduk alamadık Opare'yi aldık ne kadar katkı verdiği ortada.

Tosic de aşağı yukarı benzer katkıyı verir sonra onu da yollamaya kalkarız.

Aynen öyle. Tosic falan gerekli değil. Şu iskandinav tarafından bir çocuğun ismi geçiyordu ona bile razıyım ama Tosic olmaz.

Bir de bedava bir Fuchs var piyasada. Al getir. Maaşı çok uçuk olmaz. Yaşı daha genç. Ve alman. Çok uzaklara bakmamıza gerek yok.

Eğer yönetim Tosic hamlesi yaparsa taraftar sert bir tepki koymalı. Bazı işler böyle yürümez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Fuchs varken tosic almaya ne denir bilemiyorum. Adam BE DA VA.

Hala yanlışa gidiyoruz günü bile kurtarmayacak adamlar konuşuluyor biz Beşiktaşın geleceğini düşünüyoruz oysa.

Yıldız alacaksın imkanın varken kaçırmayacaksın. Hem yıldız dediğin istenen katkıyı veren gevşemeyen profesyonele denir bitik guti simaoya yıldız dendiği için ön yargılı olduk. Öyle adamlara da gerekirse 5 m verilir. Örneklerini rakipte görüyoruz.

Çevrimdışı atalay

Bu arada bize mobil özellikli bir forvet lazım. Yani topla kat edebilen, tamamlayıcı özellikte ve tabii ki topu taşıyabilen bir santrafor.

Yoksa gelecek yıl Demba durduğu an geçmiş olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 00:54:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tosic ile anlaşılmadı. Şenol Güneş ile anlaşıldı :D

Bakın 1 haftadır söylüyorum yormayın beni  :biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Fuchs-Samba-Maxi ile de anlaşıldı mı :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 00:56:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bayern alıp turşusunu mu kuracak?  :evillol:

O canavar kaleci en 10 sene daha rahat korur. Sakatlanma falan da geçirmiyor? Eee ne diye çocuğun geleceği ile oynuyorlar. Valla çocuğa uygun yaklaşıldı mı kabul eder. Biraz bonservisi tuzlu olur ama. Valla değer yani. Kaleyi bir 10 sene kapatır. Hele ki Şenol hoca ve Sambade düşünülürse.

Tamam da para yok işte. Mesela Atalanta'nın kalecisi var Sportiello o da 5 kağıt. Ama işte money money money  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Tosic bu sene dikkatimi çekti. Google da detaylı olmayan bir arama yaptım. Yaşı sorundu ama eğer kısa vadeli düşünüyorsak bu adam sol taraf için çok ideal. Bilmiyorum sen seyrettin mi @Tolgaozkhrmn Yani seyretmişsindir de dikkatini çekti mi
Abi dönem dönem parlamış olabilir ama yapacağımız transferler biraz daha bu takımın kalitesini arttıracak düzeyde olmalı eğer hedef şampiyonluksa.

Fuchs'u haftalardır burada bu yüzden yazdık maaşı da düşük sayılır bir ara ilgilendiğimize dair haberler geliyordu ama vazgeçilmiş olabilir tabi.

Tosic Anadolu kulüpleri seviyesinde bir oyuncu bana göre alınırsa çok fazla katkı vereceğini düşünmüyorum ama alınırsa da çok tepki koymam maalesef transfer yapmakta oldukça zorlanıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Tosic ile anlaşılabilir ,tabi yedek olarak.
Sakın ola ki as oyuncu statüsüne koymasınlar sezon başlamadan patlar.
Fuchs gibi adam var alsınlar işte.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tosic ile anlaşılmadı peki kimle anlaşıldı :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

İddianı ispatlamakla yükümlü kişi sensin kardeşim. Ben niye olmayan birşeyin olmadığını ispatlamakla uğraşayım.

Fikret Orman'ın iki seçimde aldığı oyları yazdım işte. Bundan daha açık ispat olabilir mi?

O zaman iki önceki mesajımı tekrar okuyun.  Daha başkan olmamış yd nin ne kadar oyu olacak. Bilgilinin yönetiminden birden çıkmadı mı adam? Onunla seba destekli ormanı mı kıyasladın. Bu kadar az ve kapanacak fark varken orman 3-4 yıl sonra neden yine girmedi de hesap soracağı yd ye bıraktı meydanı. Çünkü alamayacağı garantiydi. Yd başkan olduktan sonra kongreyi adamıyla doldurdu. Kulüple alakası olmayanları 2-3 yılda bir kez gelip oy versinler diye üye yaptı. Orman o zaman girse farkın 100-150 olacağını mı sanıyorsunuz. Adalıya olduğu gibi tek sandıktan çıkamazdı.

Çevrimdışı talha

http://www.transfermarkt.com.tr/abdul-rahman-baba/profil/spieler/224884

Scout ekibi böyle olmalı birazda adamlar bu sene 2.5m'e almışlar. Sen bu çocuğu nasıl göremedin?

Çevrimdışı Tolga

http://www.transfermarkt.com.tr/abdul-rahman-baba/profil/spieler/224884

Scout ekibi böyle olmalı birazda adamlar bu sene 2.5m'e almışlar. Sen bu çocuğu nasıl göremedin?
Kaç ay önce burda yazmıştık sol bek deyince direk aklıma BABA geliyor çok iyi oyuncu  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Önümüzdeki sene bu seneki kadrodan Günay-Pedro-Tolgay-Töre-Sosa-Ba hariç diğerlerini yedek yaptığımız anda şampiyonluğa inanılmaz yaklaşırız.
Tolga-Serdar-Milosevic-Ersan-Motta-Veli-Oğuzhan-Olcay-Frei-Tosun-Şişmanoğlu bunlar yedek olursa harika olur. En azından türkiye kupasını alırız :D
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 01:03:49 anilt ]

Çevrimdışı talha

Kaç ay önce burda yazmıştık sol bek deyince direk aklıma BABA geliyor çok iyi oyuncu  :bandit: :bandit:

Bir bu bir de Retro var. Ama o hollanda'da o yüzden biraz kapalı kutu.

Şu iki isim. Ortalardaydı. Ghana'da adam hem a milli hem u21'e çıkmış. Vala bunugetiremiyorsak daha ne diye scout ekibi var?  :busted_cop:

Çok gelişmeleri lazım çok.

Çevrimdışı Tolga

Bir bu bir de Retro var. Ama o hollanda'da o yüzden biraz kapalı kutu.

Şu iki isim. Ortalardaydı. Ghana'da adam hem a milli hem u21'e çıkmış. Vala bunugetiremiyorsak daha ne diye scout ekibi var?  :busted_cop:

Çok gelişmeleri lazım çok.
Scout'lık konusunda daha yolun çok başındayız maalesef :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tosic Orta yapmasını bilen tek bek olur kadroda. İsmail opare motta serdar dahil.

Neyse, dilerim gelir. Kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok. Tecrübesi ile bize katkı sağlar.

Ayrıca ben kendi adıma da bir karar aldım, Rüzgar sağnağın bile konuşmasını bel altı vurma olarak nitelendirebilen zihniyetle asla futbol tartışmayacağım, Beşiktaşı tartışmayacağım. Hazır yoğunken burası, bilsin herkes.

Bir çok arkadaşıma da bunu öneririm. Ruh sağlığınız açısından önemli.  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

O zaman iki önceki mesajımı tekrar okuyun.  Daha başkan olmamış yd nin ne kadar oyu olacak. Bilgilinin yönetiminden birden çıkmadı mı adam? Onunla seba destekli ormanı mı kıyasladın. Bu kadar az ve kapanacak fark varken orman 3-4 yıl sonra neden yine girmedi de hesap soracağı yd ye bıraktı meydanı. Çünkü alamayacağı garantiydi. Yd başkan olduktan sonra kongreyi adamıyla doldurdu. Kulüple alakası olmayanları 2-3 yılda bir kez gelip oy versinler diye üye yaptı. Orman o zaman girse farkın 100-150 olacağını mı sanıyorsunuz. Adalıya olduğu gibi tek sandıktan çıkamazdı.

Kardeşim senin neyi tartıştığın bile belli değil. YD'nin blok oyları var, yarın seçime girse FO'a karşı kazanır, bunların ben de farkındayım. Bunun tartışmasını yapmadım zaten.

YD'nin blok oylarının Adalı'ya karşı Orman'ı desteklediğini iddia etmiştin ki ben buna cevap yazdım. İspatı da ortada, Orman'ın YD'ye karşı yarışırken de Adalı'ya karşı yarışırken de aldığı 3000 küsür oy var.

2013 seçiminde YD blokları Orman'ı desteklese rakamlar 3800-2000 değil 5000-1000 gibi olurdu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Deniz

Tosic cok kotu transfer olur.adamin yasi olmus 30 ,en az 2 sene sözlesme ister .

Yedek olarak 800.000€ ya gelecekse gelsin ama as oyuncu olarak dusunuyorlarsa felaket olur.

Fuchs ile anlasilsin 29 yasinda, 3 senelik sozlesme ile iyi verim aliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Scout'lık konusunda daha yolun çok başındayız maalesef :)

Valla çok meşakatli olsada ekip kurması çok kolay. Bir ekip kurun ve biraz masraf yaparak Avrupa'da açılan kurslara yollayın. Çok aşırı bir para kaybetmezsin hem de kaliteli bir ekibin geri getirisini katıyla alırsın. Herşeyimiz yarım yamalak. Bizim profosyonelleşmemiz için 1 ton daha yola ihtiyacımızz var maalesef. :tabe:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tosic cok kotu transfer olur.adamin yasi olmus 30 ,en az 2 sene sözlesme ister .

Yedek olarak 800.000€ ya gelecekse gelsin ama as oyuncu olarak dusunuyorlarsa felaket olur.

Cidden korkunç yaş farkı varmış kardeş. Matematiğim yetmedi.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Transfermarkt Tosic 31ta 1 gol 0 asist yapti diyor dogru mu bu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Dağlarda gezen kartalım
Kırıldı mı kanatların?
Can mı çıktı boğazından
Niye düştün düz tarlaya?"  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Ya butun free oyuncular elimizdeymisiz gibi konusuyoruzda bi zeki biz miyiz fuchs bizden daha kaliteli takıma gider anlattıgımız kadar oyuncuysa bize kalmaz pereira samba falan hele para sıkıntısı varken tosic saglam adam guven bana her mac fark yaratıyordu genclerde
See you in another life,brother.