Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960833 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği futbolcusu Dusko Tosic, Beşiktaş ile anlaştı. (TRT Spor / Barış Yurduseven)
Umarım doğru değildir ama doğruymuş gibi hissetmeye başladım iyice çok fazla haberi çıkmaya başladı çünkü.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Badem malumun ilanını yapıyor diyeceğim ama adam bildiğin sallıyor. Bir iki güne stoper ismi düşermiş medyaya. Gelsin bizim foruma baksın kaç tane stoper ismi düşmüş  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı talha

Kaleci almayacaksak bu işin sonu yine hüsran olur.

Ne unutkan bir taraftarız biz.

Tolga, Cenk olmadı işte.

http://www.transfermarkt.com.tr/timo-horn/profil/spieler/84938   :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gençlerbirliği futbolcusu Dusko Tosic, Beşiktaş ile anlaştı. (TRT Spor / Barış Yurduseven)
Umarım doğrudur. 2 sene çok iyi katkı verir takıma. Keşke biraz genç olsaydı .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Evet gerçekten çok komikmiş. Eleştiri yapan insanları aşağılamaya çalışmaktan vazgeçebiliiz.

Fikret orman seçimlerde sebayıda bir şekilde arkasına alıyordu. Kaldı ki o oylamaya 10 binden fazla oyun yarısı katıldı.  Kaçı blok oydu belli değil. 5600 kişi gelip oy verdi.

Yd o oyları başkan olmadan niye yapsın. Çok az bir fark varmış değil mi o zaman orman yd nin seçildiği diğer dönemlerde kendine güvenip niye aday olmadı? Çünkü ezileceğini biliyordu. Adam başkan olduğu andan itibaren kongreyi fethetti öncesinde değil.

Eleştiri yapan kimse aşağılanmaz. Siz eleştiri yapmıyorsunuz, hayal gücünüzden birşeyler uydurup bunların üzerinden yorum yapıyorsunuz. Vakit kaybı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı talha

Umarım doğru değildir ama doğruymuş gibi hissetmeye başladım iyice çok fazla haberi çıkmaya başladı çünkü.

1 yanlış 1 kere yapılır 2 kere yapılır 3.'yü yapmazlar heralde. Gerçi belli olmaz. Ama yapacaklarsa bu ile ilgilenen kim varsa pılını pırtını toplasın terketsin çünkü kendisi etmese taraftarlar tekme tokat kovarlar oradan.

Çevrimdışı Renton

Tosic taş gibi adam yeter de artar bile lige
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Umarım doğrudur. 2 sene çok iyi katkı verir takıma. Keşke biraz genç olsaydı .
Aradığımız ideal sol bek olduğunu düşünmüyorum açıkçası alınırsa da yapacak birşey yok tabi.

Çevrimdışı eski inönü

Evet gerçekten çok komikmiş. Eleştiri yapan insanları aşağılamaya çalışmaktan vazgeçebiliiz.

Fikret orman seçimlerde sebayıda bir şekilde arkasına alıyordu. Kaldı ki o oylamaya 10 binden fazla oyun yarısı katıldı.  Kaçı blok oydu belli değil. 5600 kişi gelip oy verdi.

Yd o oyları başkan olmadan niye yapsın. Çok az bir fark varmış değil mi o zaman orman yd nin seçildiği diğer dönemlerde kendine güvenip niye aday olmadı? Çünkü ezileceğini biliyordu. Adam başkan olduğu andan itibaren kongreyi fethetti öncesinde değil.
sence YD'nin blok oylarına karşı denge oluşturması açısından FO'nun blok oyları bizim hayrımıza degil mi ?

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Tolga

1 yanlış 1 kere yapılır 2 kere yapılır 3.'yü yapmazlar heralde. Gerçi belli olmaz. Ama yapacaklarsa bu ile ilgilenen kim varsa pılını pırtını toplasın terketsin çünkü kendisi etmese taraftarlar tekme tokat kovarlar oradan.
Aylarca sağ bek sağ bek dedik Linnes'i alıyorduk alamadık Opare'yi aldık ne kadar katkı verdiği ortada.

Tosic de aşağı yukarı benzer katkıyı verir sonra onu da yollamaya kalkarız.

Çevrimdışı atalay

Bedava Fuchs var. 1 - 1,5 milyon aralığına. Almanya'da en fazla 500-600 kazanıyordur.

Fuchs var iken Tosic'i ne yapalım.

Çevrimdışı Kadir G.

Eleştiri yapan kimse aşağılanmaz. Siz eleştiri yapmıyorsunuz, hayal gücünüzden birşeyler uydurup bunların üzerinden yorum yapıyorsunuz. Vakit kaybı.

Hayal gücüymüş yazdığıma karşılık verin çürütün o zaman. Vakit kaybı geliyorsa da baştan cevap yazmayın.

Çevrimdışı Deniz

Tosic kapalı kutu günü kurtarma hamlesi olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bu yaz gerçekten doğru hamleler yapıp takımın kalitesi 2-3 tık arttırmak lazım. Sağ bek, sol bek, stoper, orta saha ve kanat alınacak heralde kesin gibi birşey. Önemli olan alınacak 5 adamın da iyi olması. Kanat Danny, orta saha da Belluschi olursa bence gayet iyi olur. Defansa da kaliteli adamlar alırsak iyi iş çıkarmış oluruz. Önümüzdeki yaz da forvet ve kaleci takviyesi olur.

Günay-Sağ bek-Pedro-Stoper-Sol bek-Belluschi-Tolgay-Töre-Sosa-Danny-Ba. Baya sağlam bir 11 olması için 3 tane nokta transfer lazım.

Çevrimdışı Fatih

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum seçime hiç gerek yoktu bu karardan dönmesi gerekiyor ama döneceğini hiç sanmıyorum.

Karşısına aday çıkacağını da sanmıyorum tabi seçimin ne zaman yapılacağı ile de ilgili biraz bu.
Baskanlik donemin de Fikret Orman'in en cok donusleri meshurdur, bilirsin..  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Yine minnoşlarım diyerek geceyi bitirdi :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Bu çocuğu Bayern istiyor.

Bayern alıp turşusunu mu kuracak?  :evillol:

O canavar kaleci en 10 sene daha rahat korur. Sakatlanma falan da geçirmiyor? Eee ne diye çocuğun geleceği ile oynuyorlar. Valla çocuğa uygun yaklaşıldı mı kabul eder. Biraz bonservisi tuzlu olur ama. Valla değer yani. Kaleyi bir 10 sene kapatır. Hele ki Şenol hoca ve Sambade düşünülürse.

Çevrimdışı Tolga

Baskanlik donemin de Fikret Orman'in en cok donusleri meshurdur, bilirsin..  :lol:
:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı muhalefet

UEFA'nın verdiği talimatname yüzünden eğer oyuncu satışından bonservis geliri elde etmezsek bonservissiz oyuncu almak zorundayız. Madem ki Şampiyonlar ligine de gidemiyoruz, sınırsız yabancı kuralı da başlayacağına göre Tosic bence iyi bir yedektir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hayal gücüymüş yazdığıma karşılık verin çürütün o zaman. Vakit kaybı geliyorsa da baştan cevap yazmayın.

İddianı ispatlamakla yükümlü kişi sensin kardeşim. Ben niye olmayan birşeyin olmadığını ispatlamakla uğraşayım.

Fikret Orman'ın iki seçimde aldığı oyları yazdım işte. Bundan daha açık ispat olabilir mi?
Be the change you want to see in the world. 🦅