Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960302 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Tosic transferi kotu transfer degil ama asla ilk 11 oyuncusu olmaz.kulubede bu ismin olmasi fayda saglar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 01:33:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tosic eğer alınırsa sol bek olarak alınmaz diye tahmin ediyorum.

Muhtemelen stopere yedek için alınır.

Elde Ersan Pedro Atınç Milo kaldı sadece. Atınç'ı geçin. 2 stoper gerekecek çünkü normal şartlarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takım boyunu uzatmak için de tosic iyidir. Stoper oynayabilme özelliği + değer katar.

Dilerim gelir.

Genelde yanılmam böyle işlerde.  :halay:

Çevrimdışı Tolga

Elde Ersan Pedro Atınç Milo kaldı sadece. Atınç'ı geçin. 2 stoper gerekecek çünkü normal şartlarda.
Çok iyimsersin @Çağrı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Ben sol bek bekliyorum hatta stoperde almazlar ikisini idare eder diye düşünürler. Beklerim.

Çevrimdışı Anıl

Tosic eşittir Hakan Balta.
O kadar da değil be abi. Sonuçta Motta'dan daha iyi. Ayrıca fiziği de sağlam. Bileklerine de hakim yani pas yapmasını, orta yapmasını bilen birisi. Fuchs falan gelmez zaten bize ancak ŞL'ye gitseydik olurdu.

Çevrimdışı Deniz

Ben fuchs gelmesin kötüdür demiyorum.

Tosici itin bi tarafına sokmayın diyorum.

motta 2 sezon beşiktaş formasıyla 6 asist yapmış.
Serdar kurtuluş 3

Bu adam tek başına 12 asist yapmış 2 sezonda.

Adam iyi olmasa İngiltereden teklifler olmazdı( Fuchs dan bahsediyorum)

İngilizlerin istediği oyuncuyu yüksek paralara ancak getirebilirsin buraya. Ki oda şu sıralar mümkün değil. Fuchs 8 ise tosic 4 değildir 10 üzerinden.
Tamam iste tosic ile fusch arasindaki fark önemli.tosic 1 sezon boyunca o kanadi rahatlikla emanet edebilecegimiz biri degil ama fuchs oyle biri.

Tosic gelmesin demiyorum gelsin ama o yedek olarak dusunulsun.yedekte ismail duracagina tosic dursun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Ben sol bek bekliyorum hatta stoperde almazlar ikisini idare eder diye düşünürler. Beklerim.

Çevrimdışı atalay

Daha önce yazmıştım bir daha yazayım. Tosic in tek eksisi karısı. Sakın google da arama yapmayın , rezil olacağız valla  :lol:
Abi ben bir eksik görmedim. Hatta fazlası var.  :evillol:

Hey yavrum hey.. Stoperinde ersan, sol bekinde motta olan takım taraftarı tosic iyi yedek olur diyor. Sanırsın ramos ve marcelo kadromuzda.  :lol: :lol:

Ya kendimizi çok dev aynasında görüyoruz, yada oyuncuları yerin dibine sokuyoruz. Ortamız yok.

Fener kadlec e 5 milyon euro verdi, tosici bedava almak ne demek varın burdan hesap edin.

Çevrimdışı Deniz

Fener kadlece 5 verdi ya biz de ona buna para sacalim kriter fenerin kadlece 5 milyon vermesi ya

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene Tosic i izlerken mest olup keşke bizde olsaydı demiştim. Abartmıyorum Beşiktaş'ın en iyi transferi olur bu sene
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mayıs 2015, 01:42:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hey yavrum hey.. Stoperinde ersan, sol bekinde motta olan takım taraftarı tosic iyi yedek olur diyor. Sanırsın ramos ve marcelo kadromuzda.  :lol: :lol:

Ya kendimizi çok dev aynasında görüyoruz, yada oyuncuları yerin dibine sokuyoruz. Ortamız yok.

Fener kadlec e 5 milyon euro verdi, tosici bedava almak ne demek varın burdan hesap edin.

Elde ölüm var diye sıtmaya razı mı olalım :D

Elimizdeki yüzde üzerinden 50 lik adamlar bize lazım 65 70 sen diyorsun 55 iyidir :D

Böyle transfer sadece kulübeye doğru olur artık kalite artması lazım bu şekilde yol alamayız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fener kadlece 5 verdi ya biz de ona buna para sacalim kriter fenerin kadlece 5 milyon vermesi ya
Kriter şu. Yabancı sınırı varken o kalitesizlikte adama 5 verdiler. Yabancı sınırı yok şimdi, istediğin mevkide istediğin rotasyonda, kadlecten daha iyisini hemde bedava almak..

Fener senin doğrudan rakibin güzel kardeşim. Elbette kriteri fenerbahçe olarak alacaksın, çemişgezeksporu değil.

Çevrimdışı talha

Bu sene Tosic i izlerken mest olup keşke bizde olsaydı demiştim. Abartmıyorum Beşiktaş'ın en iyi transferi olur bu sene

Abi Tabata'yı da izlerken millet mest oluyordu ama bizim bir tarafımıza patladı.

Eğer sen şampiyonluğa oynuyorsan Tosic gibi isimlerle olmaz o iş. Zaten bedava alabiliyorsun piyasada bedava adam varken ne diye Tosic?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Yahu para olmadığını, transfer kısıtlamamız olduğunu bilmiyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz.

Alın işte adamların getirdiği adamlar, Benficanın bekini beklerken portonun b takımının beki. Birde milosevic

E ben bunları görünce, tosic için şu şartlarda kutlama yaparım.

Çevrimdışı Tolga

Kriter şu. Yabancı sınırı varken o kalitesizlikte adama 5 verdiler. Yabancı sınırı yok şimdi, istediğin mevkide istediğin rotasyonda, kadlecten daha iyisini hemde bedava almak..

Fener senin doğrudan rakibin güzel kardeşim. Elbette kriteri fenerbahçe olarak alacaksın, çemişgezeksporu değil.
Yalnız şunu atlıyorsun onların elinde Caner ve Hasan Ali var.

Yani Kadlec'i aldılar ama oynatmasalar da ondan çok daha iyi 2 sol bekleri var bizim iyi bir sol bekimiz yokken ortalama bir bek almaya kalkıyoruz. :)

Ben yine de çok kızammıyorum tabi maalesef durumumuz ortada.

Çevrimdışı Renton

Tosic eşittir Hakan Balta.
Aklımı okudun valla aynisi fizik oyun ama tosicin teknigi daha iyi genclerde izlerken sol bek sorunumuz vardi o zamanlar keske bizde olsaydi boyle sol bek derdim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Rakibinse futbolda rakibin yaptığı salak sacma transferler bizi zerre kadar ilgilendirmez.biz de mustafaya 4 sene kontrat yaptik aziz de yarin selçuk u cagirip 4 sene +20 milyon liralik kontrati imzalatsin o zaman mantik bu ya

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi Tabata'yı da izlerken millet mest oluyordu ama bizim bir tarafımıza patladı.

Eğer sen şampiyonluğa oynuyorsan Tosic gibi isimlerle olmaz o iş. Zaten bedava alabiliyorsun piyasada bedava adam varken ne diye Tosic?
O sene Tabata Yusuf sadece bir sene oynadılar ve şampiyon olduk. Ben Tosic in 2 yıl çok verimli olacağını düşünüyorum. Kolay kolay birini beğenmem ama fırsat ayağımıza gelmiş. Diğer gelecekleri bilmem ama Tosic havada karada iş yapar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

O sene Tabata Yusuf sadece bir sene oynadılar ve şampiyon olduk. Ben Tosic in 2 yıl çok verimli olacağını düşünüyorum. Kolay kolay birini beğenmem ama fırsat ayağımıza gelmiş. Diğer gelecekleri bilmem ama Tosic havada karada iş yapar
Abi yanlışın var Tabata şampiyon olduğumuz sezon yoktu sonraki sezon geldi :icool:

Yalnız şunu atlıyorsun onların elinde Caner ve Hasan Ali var.

Yani Kadlec'i aldılar ama oynatmasalar da ondan çok daha iyi 2 sol bekleri var bizim iyi bir sol bekimiz yokken ortalama bir bek almaya kalkıyoruz. :)

Ben yine de çok kızammıyorum tabi maalesef durumumuz ortada.

Zaten sol bek olarak değil stoper olarak aldılar. Ama ne stoper de ne sol bek de, bir tosic değil diyorum işte, farklı şeyler söylemiyorum.

Bizim gibi takımların, yani dar bütçeli takımların 2 mevkide oynayabilen en az 3-5 adamı olmalı. Sağ bek yokluğundan kıvrandık bu sene. Atibayı çekelim dedik, atibanın yerini dolduramadık vs.

Diyorum ki bu adam, kadronda bulunan ersandan daha iyi stoper. Bu adam kadronda bulunan ismail motta ve uğurdan daha iyi bir bek.

Bende isterim çok daha iyisini, ama birde realite var.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi yanlışın var Tabata şampiyon olduğumuz sezon yoktu sonraki sezon geldi :icool:
Şampiyon olduğumuz sene 8 milyon euro ya antepten aldık diye hatırlıyorum ama demek yanlış hatırlıyormuşum  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Elde ölüm var diye sıtmaya razı mı olalım :D

Elimizdeki yüzde üzerinden 50 lik adamlar bize lazım 65 70 sen diyorsun 55 iyidir :D

Böyle transfer sadece kulübeye doğru olur artık kalite artması lazım bu şekilde yol alamayız.

Bu sene stoperdeki performansını bilmiyorum ama geçen sene sol bekteki Tosic bizim Motta ile İsmail'in fersah fersah önünde.

Motta 50 ise Tosic 70'tir yani.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olduğumuz sene 8 milyon euro ya antepten aldık diye hatırlıyorum ama demek yanlış hatırlıyormuşum  :evillol:
Şampiyon olduktan sonra tüm yaz boyunca M.Denizli 10.5 numara istiyorum demişti. :D

Transfer döneminin son günlerine doğru Deco gelecek diye herkes sevinirken 8 m euroya Tabata geldi :s20: