Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965343 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Seba kupası melonun elinde kalkacak ya otur ağla psikoloji kalmadı artık.

Çevrimiçi mayguntr

Beşiktaşlı bir grup Üsküdar'da küfürlü tezahürat yapan 6 Galatasaraylı taraftarı denize attı. (TRT Spor)

:bandit: :bandit: :bandit: kafayı yedirttiler millete en sonunda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum bi anda uyku moduna geçti :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni teknik direktör ne kadar çabuk gelirse o kadar iyi. Yoksa futbolcular gelecek sezona konsantre olamazlar bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

:money:

Uyumam lazım yan tarafta ki p.clerin bağırışına uyandım, biryandanda konvoy yaptılar dışarıda. Arkadaş ara sokakta ne konvoyu ya. Küfür ettim bir ton. Uyuyamıyorum da şimdi.  :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

34 yıllık çoğu ortamın tozunu yutmus,  burokrasiyle fln bayaa tanışmış biri olarak nacizane seneye oynanacak sezonun şampiyonluk oranlarını yazıyorum ;

FB % 75
BJK % 20
GS   % 5

Hamza gs den özellikle cl de aldığı tarihi yenilgilerden sonra ayrılacak gs down olacak

Bize ise çeşitli kulislerde sus payı verilecek dogranacaz ama susacaz , çünkü daha şimdiden başlayan fb taraftar tepkisinin özellikle ligtv Baronu gazını almak zorunda , gs ve fb farkı açılamaz.

Biz ise diğer sene cl on elemesini geçip ivme yakalayacaz ve çeşitli spor kulislerinin iteklemesiyle 2 yıl üst üste şampiyon olup 3. Yıldızı takacaz,  sus payimizi almış olacaz.

Üzgünüm ama yeni sistemde hamsilere fln yer yok.

Not alın bekleyin ve görün ölmez yaşarsak 1 sene ve 2 sene sonra bunu ayrı ayrı alıntılarİm.

Stadi bile bitiremedik ki hala, nasil sampiyon olacak bu takim...Ne adam gibi geliri ne kendi sahasi var,  bir mac Ankara'da obur mac Konya'da olmadi Olimpiyat'ta debelen dur, daha yeni sezona da yetismeyecek deniyor...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Stadi bile bitiremedik ki hala, nasil sampiyon olacak bu takim...Ne adam gibi geliri ne kendi sahasi var,  bir mac Ankara'da obur mac Konya'da olmadi Olimpiyat'ta debelen dur, daha yeni sezona da yetismeyecek deniyor...

Başını göremeyiz ama Ocak'a açılır inşallah. Beraber gitme şansımız olur inşallah sıkıntı yapmayın.  :icool:

Çevrimdışı f_madida

Başını göremeyiz ama Ocak'a açılır inşallah. Beraber gitme şansımız olur inşallah sıkıntı yapmayın.  :icool:

Insallah goruruz de, gec kaliniyor yine...puan farki olursa yakalamak zaten imkansiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

Yönetim eylül 15 hikayesini bırakıp ,gidecek parası neyse verip başakşehir ile anlaşacak yarım sezonluk.Yine ankara falan olursa sezon başlamadan biter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Insallah goruruz de, gec kaliniyor yine...puan farki olursa yakalamak zaten imkansiz.

Gelecek adama bağlı birazda. Ocak'a kadar götürürse bizim yönetim bir hediye oalrak Ocak'ta bir oyuncu daha dagetirebilir belli olmaz. :D

Çevrimdışı Deniz

Başakşehir de seneye avrupada olacak gibi.İlk turlarda elenseler bari sonra göksel bize imkansız stadı vermez.
Yönetim gidip masaya oturacak yarım sezon stadı kiralayacak.
Yarım sezon burdayız diyecek millete bu fikri alıştıracak.
Yok yine eylül 15 hikayelerine devam edip bu işi bir kenara bırakırlarsa seneye şampiyon fener olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Sarı kırmızılılar, gruplara doğrudan girerek 12 milyon Euro’yu garantiledi. Grup etabında da her galibiyete 1 milyon 500 bin, her beraberliğe 500 bin Euro ödenecek. Geçen sezon 409 milyon 600 bin Euro olan "market pool" (yayın havuzu payı) bu sezon 482 milyon 900 bin Euro’ya yükseldi. Türkiye Ligi Şampiyonu’nun gruptan çıkabilmesi durumunda yayın havuzundan yaklaşık 10 milyon Euro alabileceği öngörülüyor. Gruptan çıkabilmek için asgari 10 puan gerektiği düşünülürse, sarı-kırmızılılar gruptan çıkmaları halinde ikinci tur primi olan 5 milyon 500 bin Euro ile birlikte 32 milyon 500 bin Euro alacak."

Hey yavrum hey..

Çevrimdışı Tolga

"Sarı kırmızılılar, gruplara doğrudan girerek 12 milyon Euro’yu garantiledi. Grup etabında da her galibiyete 1 milyon 500 bin, her beraberliğe 500 bin Euro ödenecek. Geçen sezon 409 milyon 600 bin Euro olan "market pool" (yayın havuzu payı) bu sezon 482 milyon 900 bin Euro’ya yükseldi. Türkiye Ligi Şampiyonu’nun gruptan çıkabilmesi durumunda yayın havuzundan yaklaşık 10 milyon Euro alabileceği öngörülüyor. Gruptan çıkabilmek için asgari 10 puan gerektiği düşünülürse, sarı-kırmızılılar gruptan çıkmaları halinde ikinci tur primi olan 5 milyon 500 bin Euro ile birlikte 32 milyon 500 bin Euro alacak."

Hey yavrum hey..
Sonra da Gs neden batmıyor ya da UEFA'dan neden ceza almıyor diyorlar cevabı ortada işte.

Üst üste 4. kez Ş.Ligi'ne doğrudan giden bir kulüp nasıl batabilir ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'a 3 yılda 150 milyon euro gibi parayı altın tepside sunduk.

Bundan iyi sıcak para olamaz.

İstediğin kadar bilet, loca, lisanslı ürün sat. Bu paranın yarattığı etki zaten birden fazla iken Galatasaray'ı ihya ettik.

Çevrimdışı Serkan P.

Mabed+Senol hoca+dogru transferler=2 sene ust uste sampiyonluk.

Çevrimdışı doctore

günaydın Beşiktaş Arena.

sabah yola çıkmamla başladı düşünceler... kafam çok karışık  :iscrewy: :iscrewy:

bir yandan diyorum ki ulan adamlar battı denilen kulübü kimse taşın altına elini koymazken aldılar bir dünya sponsor buldular, bir yandan da davalarla icralarla uğraştılar. davaları ama kazandılar ama kaybettiler bilmiyorum ama Beşiktaş o cendereli süreçte çorabına bile sponsor alabilecek kadar marka değeri yüksek bir kulüp olarak dim dik ayakta kaldı. e tabi bir yandan da stat. zor iş... hiç  kolay değildi hala da değil. şahsen ben o stada çim serilmeden rahat edemeyeceğim.

bir yandan da Rüzgar SAĞNAK ın mali genel kuruldaki konuşmasının altına imzamı atarım. Bu Allah ın cezası YD kulübe musallat olduğundan beri hep aynı muhabbet. öte yandan 4 sezonda sıfır sportif başarı. kupa yok, yarı final yok, avrupada başarı yok, ikincilik bile yok, hatta çeyrek final bile yok. nasıl geçti anlamadık ama 4 sene çok uzun bir süre beyler. hiçbir büyük kulüp bu denli sportif başarısızlığa bu kadar tahammül etmez. üstelik ( YD kadar olmasada ) bu kadar paralar harcanıyorken. ha şunu anlarım; denir ki biz öz kaynakağa dönüyoruz, transfer yapmayacağız, para harcamadan kendi yağımızda kavrulacağız, dolayısıyla bizden bir 3-4 sene sportif başarı beklentiniz olmasın, eyvallah.

tek kurtuluş bu stad... bütün yollar sana çıkıyor Vodafone Arena. bitte bitsin şu çile... sabır taşı çatlıyor...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın Beşiktaş Arena.

sabah yola çıkmamla başladı düşünceler... kafam çok karışık  :iscrewy: :iscrewy:

bir yandan diyorum ki ulan adamlar battı denilen kulübü kimse taşın altına elini koymazken aldılar bir dünya sponsor buldular, bir yandan da davalarla icralarla uğraştılar. davaları ama kazandılar ama kaybettiler bilmiyorum ama Beşiktaş o cendereli süreçte çorabına bile sponsor alabilecek kadar marka değeri yüksek bir kulüp olarak dim dik ayakta kaldı. e tabi bir yandan da stat. zor iş... hiç  kolay değildi hala da değil. şahsen ben o stada çim serilmeden rahat edemeyeceğim.

bir yandan da Rüzgar SAĞNAK ın mali genel kuruldaki konuşmasının altına imzamı atarım. Bu Allah ın cezası YD kulübe musallat olduğundan beri hep aynı muhabbet. öte yandan 4 sezonda sıfır sportif başarı. kupa yok, yarı final yok, avrupada başarı yok, ikincilik bile yok, hatta çeyrek final bile yok. nasıl geçti anlamadık ama 4 sene çok uzun bir süre beyler. hiçbir büyük kulüp bu denli sportif başarısızlığa bu kadar tahammül etmez. üstelik ( YD kadar olmasada ) bu kadar paralar harcanıyorken. ha şunu anlarım; denir ki biz öz kaynakağa dönüyoruz, transfer yapmayacağız, para harcamadan kendi yağımızda kavrulacağız, dolayısıyla bizden bir 3-4 sene sportif başarı beklentiniz olmasın, eyvallah.

tek kurtuluş bu stad... bütün yollar sana çıkıyor Vodafone Arena. bitte bitsin şu çile... sabır taşı çatlıyor...
Hem başarı vaadiyle yola çık milyonlarca euro transfere ve futbolcu maaşlarına para harca öbür tarafta elinde kalan sıfır kupa olsun. Dediğin gibi en azından 2-3 sene özkaynak düzenine dönüyoruz daha çok genç takımla çıkacağız sonrasında daha aktif ve güçlü bir şekilde gelmeyi planlıyoruz de bu camia arkanda durmazsa o zaman konuş. Ben hem şampiyon olacağım diyorsun, bir yandan stat yapmaya çalışıyorsun, icra davalarıyla uğraşıyorsun öbür tarafta 3.olup rezil oluyorsun diğer yandan da gün geçtikçe takımı dahada batağa sokuyorsun.
Korku akıl katilidir.

her ne kadar tasvip etmesemde dün fransız uşakları denize dökülmüş.real ve barcada bile kırmızı kart gören varken gsde yok.ne olursa olsun lobin olmadıktan sonra bitiyorsun.tmsf ligtv ye el koydu.tmsf yi hükümet yönetiyor.albayrak vergi borcu diğer borçlar olduğu zaman nereye çıktı.aksaraya.ondan sonra herşey sütliman oldu.ulusoy gelirse tff ye o zaman iyice ortalık kötüleşecek.

Çevrimdışı ahmetx

Lobiyle alakası yok  :bandit: değirmene su taşıman lazım gs gibi ,bizim zaten ÇArşıdan dolayı , fener Aziz Yıldırımdan dolayı üstü çizik.Ayrıca  devlet bilerek takımları denetlemeyerek vergi borcuyla borçlandırıyor sonra gel bakalım devlet babanın  kucağına diyor ondan sonra aktifbanklı passo ligi dayatıyor, ,saraya ziyarete gel ne güzel saraymış yav de , benim için birde 3 temmuzu paralele yık diyor ,başkanlara benim seçim tanıtım programıma katıl diyor. Bu şartlarda Türk futbolunun gram ilerleme şansı yok.Ligin sponsoru bir devlet kurumu,Ligi yayınlayan kanal Tmsf de , gelecek yıl Süper ligde bizzat yönetenlere omurilikden bağlı  3 tane takım olacak ,  tff nin başında telefonda fırça yiyen bir babanın oğlu var düşünün Türk futbolunda ki vesayeti..Bunca yazdıklarımdan sonra bunların ardına sığınılmasını ve devamlı ağlayan bir beşiktaş imajını da istemiyorum her şeye rağmen bu gemi yürümeli bu sezon en kötü 2. olunmalıydı gerçi anlamadığım bir şey de bizim takım 2. olarak şampiyonlar ligine gitmek istemiyor sanki  :D
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 10:44:46 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

BAşakşehir işi yaş unutun orayı , dolmabahçeye kadar Osmanlıdan vazgeçmemeli.Avrupa maçlarını olimpiyatta oyna geç.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı yedic

Fikret Orman ve Bilic 1 sene icerisinde 3 baskani ve 2 teknik direktoru degisen klup kadar basari yakalayamiyorsa ve 10 puan arkasindan 3. oluyorsa burada ciddi bir yanlis var demektir. Kisisel gorusum olarak ulke olarak kafayi degistirmemiz lazim, Lucescu ve Denizli daha once 2 sene once calistilar ve sampiyon olamadiklari icin yol verildi. Simdi kovdugumuz adamlarin pesinden kosup gunu kurtarmaya calisiyor gibi bir hava veriliyor, butce kisitini ve mevcut durumda gelebilecek en iyi opsiyon Senol Gunes bana gore.

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman ve Bilic 1 sene icerisinde 3 baskani ve 2 teknik direktoru degisen klup kadar basari yakalayamiyorsa ve 10 puan arkasindan 3. oluyorsa burada ciddi bir yanlis var demektir. Kisisel gorusum olarak ulke olarak kafayi degistirmemiz lazim, Lucescu ve Denizli daha once 2 sene once calistilar ve sampiyon olamadiklari icin yol verildi. Simdi kovdugumuz adamlarin pesinden kosup gunu kurtarmaya calisiyor gibi bir hava veriliyor, butce kisitini ve mevcut durumda gelebilecek en iyi opsiyon Senol Gunes bana gore.
benim anlamadığım Sneijder ve Muslera gibi adamlar nasıl bu takımı tercih ediyorlar ?

Çevrimdışı Deniz

benim anlamadığım Sneijder ve Muslera gibi adamlar nasıl bu takımı tercih ediyorlar ?
basit cevap,camiası sahip çıkılıyor kıymet veriliyor onlar da kalıyor.
Bizde yönetim geldiği gün q7 yi yollayacaz dedi kadro dışı bıraktı.ne 1 kuruşa satabildik ne de verim alabildik.Aylarca çatır çatır parasını aldı sonra da bedavaya gitti.
Duygun amca geldiğinde sneijderin parasına laf etti mi?Sneijderin Hak ettiğinden fazla aldığını,avrupada bu paranın yarısına zor oynayacağını herkes biliyor.
Ama adam öyle anlarda goller attı ki muslera ile birlikte şampiyonluğu getirdi.Aldığı paranın kat be kat fazlasını hepsinden önemlisi şampiyonluğu ,4. yıldızı kazandırdı.