Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965534 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı hakank

Abi eski nesilin bunu kabul etmesi çok zor.Ama ben 21 yaşında biri olarak kabul ediyorum Beşiktaş'ın hedefi şampiyonluk değildir,olmamalıdır.Çünkü her anlamda gerisinde rakiplerinin.Önde olduğu bir unsur yok.Düşünüyorum bulamıyorum.Her anlamda geri kalmışız

Klopp diyor ya;
Bizde ok var yay var hedefi vurabiliriz ama Bayern'de bozuka var diye.

Aynı hesap,geri kalmışız her anlamda güçlüler bizden

hangi anlamda bizden ileridelerki senin hocan belli yanlışları bıkmadan usanmadan yapıyorsa ve sonucunda bu sene gelenden gidenden dört yiyen ve üçüncü hocası gelen bir takım şampiyon oluyorsa bu beşiktaşın değil hocanın hatalarından gelen bir üçüncülüktür senin hocan belli yanlışları yapmasaydı bu sene sence kim şampiyon olurdu
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Böyle bir durum yok bunu asla ama asla ne kabullen ne de başkasına kabul ettir. Bu kulübün fitilini ipini bu çeker.

Umudunu savaşını kaybedersen her şeyini kaybedersin.

Bu kulüp 50 yıl boyunca hep çok gerideydi hep böyle dönemler yaşadı sonra 3 yıl üste üste çaktı bıraktı. Herkesin dönemi gelir, gelecektir.

3 takımın da bütçesi seneye birbiri ile aynı olacak neyin farkı? Sadece basın ve lobi olarak güçlüler.

Kaldı ki Türkiye liginden bahsediyoruz. Gençler ve profesyonel yönetilen takım Bursa olsa o bile şampiyon olur 3 yıl içinde burada.

Valla 40-50 sene öncesini hatırlayan büyüklerim aynı şeyleri söylemiyor pek.Bizim zamanımızda doğru düzgün Gs'li yoktu diyorlar futbolun Bjk-Fb odaklı olduğunu söylüyorlar.Eskiye bakıyorum Beşiktaş yine 3-5 senede bir kapıyormuş şampiyonluğu.Şimdi ne zaman alacak kestiremiyoruz o duruma geldik.Basın ve lobi diyorsun da kim bunun önüne geçebilir ki zaten?
Sadece iyi futbolla nereye geleceksin?geleceğimiz nokta buydu işte.ilk yarı yaptık bir şeyler sonu gelmedi.
Bu takım liderken 4'te 0 yaparak şampiyonluğu verdi.Lobisi güçlü olan Gs ve Fb'nin böyle bir şey yaşaması imkansız.

Bence bu yıllar Beşiktaş'taki evrimleşme yıllarıdır.Geriye düştük kabul edelim.Böyle kalırız demiyorum ama şuanki konumumuz bu.

Çevrimdışı Deniz

Adamlar kasayı doldurdu.1 şampiyonlukla 50 FEDA geliri elde ettiler. :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bu sene bu işin lobiyle alakası falan yok bildiğin kendimiz verdik şampiyonluğu. Ya koskoca Beşiktaş derbilerden puan alamaz mı? 1 puan alsak yetiyordu be. Son 4 hafta bütün iddiasız rakiplerle yaptığın maçlarını kaybediyorsan lobiye falan bağlanmaz bu. Bildiğin biz kendi elimizle verdik şampiyonluğu.

Hakem hataları elbet oldu en çok mağduriyet yaşayan biziz ama bu, bu sene şampiyonluğu Gs'ye bizim hediye ettiğimiz gerçeğini değiştirmez.

Çevrimdışı Tolga

Üst üste 4. kez direk Ş.Ligi'ne gidecekler bu daha da vahim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Galatasaray'ın bütün oyuncuları şampiyonluk için hırsla oynuyordu bizimkiler ruhsuz 3.lük yetiyor psikolojisi içindeydi, üstelik liderken. Ben burada işi lobiye falan değil direk bizim hatamıza bağlarım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene 2.liği, bu sene şampiyonluğu kaptıran bizzat takımımız utansın :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:36:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valla 40-50 sene öncesini hatırlayan büyüklerim aynı şeyleri söylemiyor pek.Bizim zamanımızda doğru düzgün Gs'li yoktu diyorlar futbolun Bjk-Fb odaklı olduğunu söylüyorlar.Eskiye bakıyorum Beşiktaş yine 3-5 senede bir kapıyormuş şampiyonluğu.Şimdi ne zaman alacak kestiremiyoruz o duruma geldik.Basın ve lobi diyorsun da kim bunun önüne geçebilir ki zaten?
Sadece iyi futbolla nereye geleceksin?geleceğimiz nokta buydu işte.ilk yarı yaptık bir şeyler sonu gelmedi.
Bu takım liderken 4'te 0 yaparak şampiyonluğu verdi.Lobisi güçlü olan Gs ve Fb'nin böyle bir şey yaşaması imkansız.

Bence bu yıllar Beşiktaş'taki evrimleşme yıllarıdır.Geriye düştük kabul edelim.Böyle kalırız demiyorum ama şuanki konumumuz bu.

Öncelikle doğru analiz etmen gerek.

Biz iyi futbol oynamadık sezon boyunca. 14 hafta iyi oynadık hepsi bu. Son 5 hafta ise yakamızdan paçamızdan çektiler.

Artı olarak hocamız sağolsun intihar etti.

Senin dediğin gibi farkın olması için Fener2in şimdi Töre'yi 15 milyon verip alabilmesi lazım alabilir mi? Mümkün değil.

Bir takım bir takımdan parayı basmasına rağmen adamı alamıyorsa o iki kulüp arasında fark yoktur aynı ligde senin belirttiğin gibi.

Geriye düştük düşmedik değil ama söylediğin örnekler çok ağır ve tamamiyle alakasız.

Dortmund'u örnek veriyorsun Bayern resmen içini boşalttı. Şampiyonluk sayılarına bak kaça katlamış aynı şey mi?

Aramızda 7 fark var sadece bu fark da 15 yılda oluşmuş. Sakın ola gömmeyin takımı bu şekilde adamların zaten istediği bu.

2 büyük yaratmak istiyorlar. 20 yıl olamayalım yine beceremezler. Becerebilmeleri için tek şans var bizim bunu kabul etmemiz.

Her yaz kaç tane İngiliz ile konuşuyorum her Manchesterlı aynı şeyi söylüyor hala. Bizim tek rakibimiz Liverpool'dur diyorlar.

Bunlar çok farklı şeyler kıyasa gerek yok. Sadece başarısız bir 10 yıl geçirdik fazlası da yok eksiği de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:36:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
arkadaşlar bu neyin  kafası son bir haftadır garip garip yorumlar okuyorum acaba renklilerin forumunamı girdim diye kontrol ediyorum sadece senin yazdıkların diil birçok garip yorumlar var sakın eleştiri falan demeyin böyle eleştiri olmaz siz resmen gömüyorsunuz yeter ama ... Herkes tabelacı olmuş akhisar maçında hakem 90+ da 14 cm ofsaytı görmeseydi (bizimkini kaçırmazlar ) böylemi konuşacaktınız
abi napalım şampiyonluk mu gördük , ben 23 yaşındayım gördüğüm 2 şampiyonluk var onun dışında sıralamada 2.bitirdiğimizi bile hatırlamıyorum. Ayrıca bu demek değildir ki artık hedefimiz 2.li,k olsun bunun anlamı şampiyon olamıyosak bari 3. olmayalım 2. olalım . Mesela geçen sene 2. olsak bu sene şampiyonlar liginden temniz 25 milyon euro gelecekti . ya da bu sene 29.hafta liderdik şampiyonluğu kovalıyorduk son hafta loser herifin yüzünden 3. bitirdik .Benim aklımda Beşiktaşın gümbür gümbür oynayıp kazandığı bir şampiyonluk yok kusura bakmayın .Siz MAF jenerasyonunu gördünüz ben 100.yıl şampiyonluğunu bile zor hatırlıyorum . 

Çevrimdışı Alper1903

Bu saatten sonra ya batariz ya cikariz otesi berisi kalmadi.

Çevrimdışı Türkay

Küçük çocuklar Beşiktaşlı olmuyor asıl sıkıntı bu. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:42:08
  • Beşiktaş / Bodrum
abi napalım şampiyonluk mu gördük , ben 23 yaşındayım gördüğüm 2 şampiyonluk var onun dışında sıralamada 2.bitirdiğimizi bile hatırlamıyorum. Ayrıca bu demek değildir ki artık hedefimiz 2.li,k olsun bunun anlamı şampiyon olamıyosak bari 3. olmayalım 2. olalım . Mesela geçen sene 2. olsak bu sene şampiyonlar liginden temniz 25 milyon euro gelecekti . ya da bu sene 29.hafta liderdik şampiyonluğu kovalıyorduk son hafta loser herifin yüzünden 3. bitirdik .Benim aklımda Beşiktaşın gümbür gümbür oynayıp kazandığı bir şampiyonluk yok kusura bakmayın .Siz MAF jenerasyonunu gördünüz ben 100.yıl şampiyonluğunu bile zor hatırlıyorum . 

Ben seni çok iyi anlıyorum ama odaklanman gereken gerçekler sadece yazacaklarım.

Stad bitince 3 takımın da bütçesi aynı olacak hatta Fener 3. sıraya gerileyecek.

3 takımın da aktif yani alışveriş yapan taraftar sayısı birbirine çok yakın.

3 takımın da 500 milyon dolar bile harcasa getirebileceği oyuncular belli kaliteyi aşamaz. En fazla Ba gelir burada 27 yaşında Ibra'yı 3 takım da getiremez. Dolayısıyla fark oluşamaz bütçe farkı olsa bile.

Burası Türkiye. Takımlara 100 milyon dolardan fazlası hiçbir şeye yaramaz aslında çünkü o parayı hakedecek futbolu oynayan oyuncular buraya gelmez zaten.

Biz haketmeyenlere bunları ödüyoruz.

Özetle 3 takım arasında kim doğru yönetilirse o şampiyon olur. Biz 20 yıldır doğru yönetilemedik durum bu.

Adam akıllı futbol beyni olduğunda 3-4 defa arka arkaya şampiyon olmaman için hiçbir sebep yok istedikleri kadar çeksinler paçalarından.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:43:17
Öncelikle doğru analiz etmen gerek.

Biz iyi futbol oynamadık sezon boyunca. 14 hafta iyi oynadık hepsi bu. Son 5 hafta ise yakamızdan paçamızdan çektiler.

Artı olarak hocamız sağolsun intihar etti.

Senin dediğin gibi farkın olması için Fener2in şimdi Töre'yi 15 milyon verip alabilmesi lazım alabilir mi? Mümkün değil.

Bir takım bir takımdan parayı basmasına rağmen adamı alamıyorsa o iki kulüp arasında fark yoktur aynı ligde senin belirttiğin gibi.

Geriye düştük düşmedik değil ama söylediğin örnekler çok ağır ve tamamiyle alakasız.

Dortmund'u örnek veriyorsun Bayern resmen içini boşalttı. Şampiyonluk sayılarına bak kaça katlamış aynı şey mi?

Aramızda 7 fark var sadece bu fark da 15 yılda oluşmuş. Sakın ola gömmeyin takımı bu şekilde adamların zaten istediği bu.

2 büyük yaratmak istiyorlar. 20 yıl olamayalım yine beceremezler. Becerebilmeleri için tek şans var bizim bunu kabul etmemiz.

Her yaz kaç tane İngiliz ile konuşuyorum her Manchesterlı aynı şeyi söylüyor hala. Bizim tek rakibimiz Liverpool'dur diyorlar.

Bunlar çok farklı şeyler kıyasa gerek yok. Sadece başarısız bir 10 yıl geçirdik fazlası da yok eksiği de.

biz yine 14 hafta oynadık hocamızda final haftalarında ağır batırdı takımı eyv.de , bu herifler 3-5 maç iyi oynayıp şampiyon oldular gel de yanma

Çevrimdışı hakank

doğru bizler maf jenerasyonunu gördük ama aynı zamanda doğan arabalarıda gördük averajla şampiyonluğun gittiğinide gördük son iki haftada şampiyonluğun gittiğinide gördük ama hiçbirzaman beşiktaşın hedefi ikinciliktir demedik
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Türkay

Seneye Vodafone Arenayla 2 yıl üst üste şampiyon olmamız şart artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:44:34
  • Beşiktaş / Bodrum
biz yine 14 hafta oynadık hocamızda final haftalarında ağır batırdı takımı eyv.de , bu herifler 3-5 maç iyi oynayıp şampiyon oldular gel de yanma

İşte bu lobi ve destek.

Ama sen 25 hafta oynarsan senin önünü kesemezler.

Gerçeklerle yüzleşelim ama teşhisi doğru koyalım.

Onlar çok büyük olduğu için değil biz yönetemediğimiz için bu durumdayız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Küçük çocuklar Beşiktaşlı olmuyor asıl sıkıntı bu.

Niye olsun ki? Buyuklerinden duyduklari takimlar hep gs, fb. Besiktas'in son yillarda ne basarisi var ki?

Çevrimdışı Tolga

Bizi tek şampiyonluk kurtarmaz arka arkaya en az 2 kez şampiyon olmalıyız ki şu üzerimizdeki ölü toprağı atabilelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye Vodafone Arenayla 2 yıl üst üste şampiyon olmamız şart artık.
Arena tek başına şampiyon yapmıyor o stadta oynayabilecek yetenekte adamlar lazım yoksa o stada Neciple Ersanla Pektemek Olcay ile çıksan ne olacak yine üçüncü olacaksın şu stat olayını bırakmak lazım stat olmadan da şampiyon olabilirsin ki biz öyle İnönü zamanında da abuk subuk puanlar kaybediyorduk kadro vasat olduğu için

Çevrimdışı Türkay

Niye olsun ki? Buyuklerinden duyduklari takimlar hep gs, fb. Besiktas'in son yillarda ne basarisi var ki?

Bunu sağlamak için üst üste şampiyon olmamız gerekiyor

Ayrıca bunu yapamıyorsak en kısa zaman içinde Uefa kupasını almamız gerekiyor çok zor ama bir patlama lazım bizim için değil tekrar Beşiktaş'ın büyüklüğünü göstermek için.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:47:19
İşte bu lobi ve destek.

Ama sen 25 hafta oynarsan senin önünü kesemezler.

Gerçeklerle yüzleşelim ama teşhisi doğru koyalım.

Onlar çok büyük olduğu için değil biz yönetemediğimiz için bu durumdayız.
o da doğru , kimse gidip balıkesir'e Eskişehir'e puan kaybet demedi bize .Biraz da biz alamadık şampiyonluğu

Çevrimdışı Alper1903

Valla ben artik yapilanmaymis, genclermis, yatirimmis zerre umursamiyorum, durus falan da umrumda degil. Ben oyle ya da boyle her ne sekilde olursa olsun sampiyonluk gormek istiyorum. Bunun icin ne yaparlarsa benim icin mubahtir, helaldir.

Çevrimdışı Alper1903

Bunu sağlamak için üst üste şampiyon olmamız gerekiyor

Ayrıca bunu yapamıyorsak en kısa zaman içinde Uefa kupasını almamız gerekiyor çok zor ama bir patlama lazım bizim için değil tekrar Beşiktaş'ın büyüklüğünü göstermek için.

Bunun icin kimi bagliyorlar, kimle pazarlik yapiyorlarsa yapsinlar, tenekeleri sokup koysunlar muzeye yetti artik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2015, 23:49:23
  • Beşiktaş / Bodrum
5 tane adam lazım. 5 free oyuncu. Piyasada var.

Adamlar farkındaysa gidip bu adamları alacaklar biz de şampiyon olacağız.

Ha yapmazlarsa artık gençler geliyor. Eleştiri çok sert oluyor o koltukta oturamazlar da yönetemezler de.

Kimse Yd dönemi gibi 8 yıl 3 maymunu oynamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli