Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966221 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu oyuncular hata yapmaktan korkmadı hiç.Çünkü başlarında onlara kızacak bir teknik direktör yoktu maalesef.Rahat,laubali takıldılar sonuç da böyle oldu işte.Töre'ye bakın adam takım otobüsüyle dönmüyor var mı böyle gevşeklik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:14:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

11'e 10 üstün oynuyoruz, kazanmak zorundayız. Kornerin dönüşü olmayacak(temdit) Bilic, Günay'a çıkma diyor. O da çıkmıyor.

Dönüşünde top direkten dönmedi mi  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:15:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu oyuncular hata yapmaktan korkmadı hiç.Çünkü başlarında onlara kızacak bir teknik direktör yoktu maalesef.Rahat,laubali takıldılar sonuç da böyle oldu işte.Töre'ye bakın adam takım otobüsüyle dönmüyor var mı böyle gevşeklik

Şenol Güneş Volkan en formda halindeyken 45 dk tonla aptallık yaptı ve bencil oynadı diye oyundan aldı.

Josue'yi en önemli maçta kadro dışı bıraktı.

Ama hepsindne süper verim aldı. Önce vazgecilmez olmadığını bilecek sonra korunduğunu da bilecek oyuncu.

Bilic kendi korktuğu için oyuncuları tepesine çıkardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Bu kulübün ilacı kısa vadede gelecek şampiyonluklardır beyler.Uzun vadeli sistem hocasına zaman harcayacak vakti yok bu camianın,sabrı da yok.Anında başarı kazandırabilecek WİNNER hocalar lazım.Avrupa başarısı da istemiyoruz sadece yerel başarı istiyoruz.Sanki başarın çok fazla da gidip sistem hocaları alıyorsun.

Şenol Güneş Volkan en formda halindeyken 45 dk tonla aptallık yaptı ve bencil oynadı diye oyundan aldı.

Josue'yi en önemli maçta kadro dışı bıraktı.

Ama hepsindne süper verim aldı. Önce vazgecilmez olmadığını bilecek sonra korunduğunu da bilecek oyuncu.

Bilic kendi korktuğu için oyuncuları tepesine çıkardı.

Şenol Güneş gelsin isterim ben de ama sence uzun soluklu olur mu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak ne diyorum Gs'lı oyuncular o kek kalıbıyla dalga geçilmesinden bile hırslanıp motive olmuşlar işte bizim oyuncular böyle şeylere hırslanıp sahaya çıkmıyorlar.
Olsun canım bizim Olcay da Ahmet abisinin "derbicik" lafına hırslanmıştı öyle deme şimdi hakkını vermek lazım mükemmel oynadı sonra o hırsla :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Dönüşünde top direkten dönmedi mi  :D

Hatırlamıyorum, o son pozisyon muydu bir sonrası mıydı? Fakat önemli dönsün hatta girsin. Önde bir tane oyuncuları var arkayı zaten kısa boylu iki oyuncu alır. Sezon başında beri dikkat etmiyor musun?

Duran topta tehlike yaratamadığımız gibi yerleşmeyi de bilmiyoruz. Kullandığımız her duran top kontra oluyor. Dediğin gibi ise mesele kaleci iyi çıkmadı gol olur meselesi değil. Sorun bizim saha yerleşimimiz de. Dünde aynısı oldu Tolgay kaptırdı 4'e 1 yakalandık duran topta. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:23:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatırlamıyorum, o son pozisyon muydu bir sonrası mıydı? Fakat önemli dönsün hatta girsin. Önde bir tane oyuncuları var arkayı zaten kısa boylu iki oyuncu alır. Sezon başında beri dikkat etmiyor musun?

Duran topta tehlike yaratamadığımız gibi yerleşmeyi de bilmiyoruz. Kullandığımız her duran top kontra oluyor. Dediğin gibi ise mesele kaleci iyi çıkmadı gol olur meselesi değil. Sorun bizim saha yerleşimimiz de. Dünde aynısı oldu Tolgay kaptırdı 4'e 1 yakalandık duran topta. 

Genel olarak katılsam da O top için bence haklıydı.

Çünkü 1 puan almak Gs'yi yenince şampiyon olmak sıfır almak her şeyin bitmesi demekti ben de göndermeyebilirdim.

Asıl sıkıntı ondan sonraki maç göndermemesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:24:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş gelsin isterim ben de ama sence uzun soluklu olur mu?

Kumar.

Ben 2 yılı geçeceğini malesef sanmıyorum.

Bence ilk sene şampiyon yapar ikinci sene 2. ya da 3. olur bizimkiler aptallık yapıp gönderirler ya da hoca istifa eder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Genel olarak katılsam da O top için bence haklıydı.

Çünkü 1 puan almak Gs'yi yenince şampiyon olmak sıfır almak her şeyin bitmesi demekti ben de göndermeyebilirdim.

Asıl sıkıntı ondan sonraki maç göndermemesi.

Benim kafa karıştı. Yaşa  :lol:

Akhisar maçını diyorum ben zaten.  :kop:

Sosa firkik attı. Korner oldu o maçı diyorum. Yazmıştın zaten daha önce Antep maçı değil.

Akhisar maçı temdit korneri Günay'a çıkma diyor.

Çevrimdışı Alper1903

Ya luce ya da senol gunes... Onumuzdeki senenin stresini baskisini genc hocalar kaldiramaz.

Kumar.

Ben 2 yılı geçeceğini malesef sanmıyorum.

Bence ilk sene şampiyon yapar ikinci sene 2. ya da 3. olur bizimkiler aptallık yapıp gönderirler ya da hoca istifa eder.

Bence seneye şampiyonluk çok zor.Şu Pektemek-Olcay-Ersan-Necip çöplerinden kurtulmamız lazım çünkü öyle ya da böyle işimiz sezon içinde bunlara düşüyor zaman zaman.Transfer sayısının 3'ü geçeceğini düşünmüyorum o yüzden seneye bir üçüncülük olmadı düşük bir ihtimal dördüncülük veya ikincilik olası görünüyor.

Fener seneye takar 4'ü.
2016-2017'de bir çıkış yapabiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:36:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim kafa karıştı. Yaşa  :lol:

Akhisar maçını diyorum ben zaten.  :kop:

Sosa firkik attı. Korner oldu o maçı diyorum. Yazmıştın zaten daha önce Antep maçı değil.

Akhisar maçı temdit korneri Günay'a çıkma diyor.

Şimdi oldu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Bence seneye şampiyonluk çok zor.Şu Pektemek-Olcay-Ersan-Necip çöplerinden kurtulmamız lazım çünkü öyle ya da böyle işimiz sezon içinde bunlara düşüyor zaman zaman.Transfer sayısının 3'ü geçeceğini düşünmüyorum o yüzden seneye bir üçüncülük olmadı düşük bir ihtimal dördüncülük veya ikincilik olası görünüyor.

Fener seneye takar 4'ü.

Hocam bu bildigin komplo teorisi, besiktasin fisinin cekilmesi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:39:10
  • Beşiktaş / Bodrum

Fener seneye takar 4'ü.

Şimdi hışım etmeyin ben farklı bir şey söyleyeyim.

Sistem vardır oyuncunun defosunu çıkarır sistem vardır kral yapar.

Ersan Bilic'in sisteminde çöp olur gider çünkü durarak oynuyor. Ancak öne çıkarak savunma yapan takımlarda iyi performans verebilir. O yüzden ondan bile verim alabilir.

Necip zaten yedek ama Pektemek Köybaşı filan bunları at direk.

Free oyuncu piyasısına göre değişecektir. Ama ben sol bek sağ bek ve stoper yüzde 100 bekliyorum. Atiba giderse Belluschi ile 4 olur. Kaleci alınmaz. Danny yüzde 50-50.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Samandıra karışmış bizimkiler hala sevinmek için sevmedik seni diye zırvalıyorlar aramızdaki en büyük fark bu bence bizi başarısızlığa alıştırdıkları için taraftar da razı her şeye halbuki azıcık kafa kaldırsak böyle üzülmeyeceğiz.

Aynen öyle bizde elestirmeyeceksin arkadaş,  burda bile ibra da eleştirdik diye yemedigimiz söz kalmadı ,  Su sosyal medyaya bakıyorum vir vir vir anca laf yok böyle sampiyon olacaksak olmadığımız iyi olmuş böyle kirli şampiyonluk istemezmisiz , ulan adamlar 100 milyon TL yi kasalarina kemiksiz indirdiler heyyyyyy uyanda balığa gider , derler adama.

Çevrimdışı talha

Ersan Bilic'in sisteminde çöp olur gider çünkü durarak oynuyor. Ancak öne çıkarak savunma yapan takımlarda iyi performans verebilir. O yüzden ondan bile verim alabilir.

Free oyuncu piyasısına göre değişecektir. Ama ben sol bek sağ bek ve stoper yüzde 100 bekliyorum. Atiba giderse Belluschi ile 4 olur. Kaleci alınmaz. Danny yüzde 50-50.

Atınç Şenol hocanın sistemine nasıl oturur mesela. Biraz sıkıntı yaşayabilir çünkü ileri çıkıncı biraz hata yapıyor.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Aynen öyle bizde elestirmeyeceksin arkadaş,  burda bile ibra da eleştirdik diye yemedigimiz söz kalmadı ,  Su sosyal medyaya bakıyorum vir vir vir anca laf yok böyle sampiyon olacaksak olmadığımız iyi olmuş böyle kirli şampiyonluk istemezmisiz , ulan adamlar 100 milyon TL yi kasalarina kemiksiz indirdiler heyyyyyy uyanda balığa gider , derler adama.

Onlar tipik anadolu kafasi

Atiba gitsin.Geçen sene vazgeçilmez geliyordu gözüme ama Tolgay-Sosa'dan sonra düz bir orta saha oyuncusu olduğunu gördük.Yan pas+top saklama Atibanın tek olayı bu.

Atınç Şenol hocanın sistemine nasıl oturur mesela. Biraz sıkıntı yaşayabilir çünkü ileri çıkıncı biraz hata yapıyor.  :evillol:

Atınç'ın geliştirmesi gereken çok şey var bizim de buna vaktimiz yok bence.Yediğimiz iki golde de hatası var.Kademeye iyi giriyor ama pozisyon bilgisi zayıf ve nerede duracağını hiç ama hiç bilmiyor.

Çevrimdışı talha

Atiba gitsin.Geçen sene vazgeçilmez geliyordu gözüme ama Tolgay-Sosa'dan sonra düz bir orta saha oyuncusu olduğunu gördük.Yan pas+top saklama Atibanın tek olayı bu.

Hacı zaten artık modern futbolda önlibero tanımı çok gride kaldı. Belki ben yanlış düşünüyorum ama iki oso vardır. Teknik olmalı bu ikisi.

Tolgay-Oğuzhan normalde olması gereken budur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:50:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Bence oynatmaz kiralık gider :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 00:53:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaşlı bir grup Üsküdar'da küfürlü tezahürat yapan 6 Galatasaraylı taraftarı denize attı. (TRT Spor)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

34 yıllık çoğu ortamın tozunu yutmus,  burokrasiyle fln bayaa tanışmış biri olarak nacizane seneye oynanacak sezonun şampiyonluk oranlarını yazıyorum ;

FB % 75
BJK % 20
GS   % 5

Hamza gs den özellikle cl de aldığı tarihi yenilgilerden sonra ayrılacak gs down olacak

Bize ise çeşitli kulislerde sus payı verilecek dogranacaz ama susacaz , çünkü daha şimdiden başlayan fb taraftar tepkisinin özellikle ligtv Baronu gazını almak zorunda , gs ve fb farkı açılamaz.

Biz ise diğer sene cl on elemesini geçip ivme yakalayacaz ve çeşitli spor kulislerinin iteklemesiyle 2 yıl üst üste şampiyon olup 3. Yıldızı takacaz,  sus payimizi almış olacaz.

Üzgünüm ama yeni sistemde hamsilere fln yer yok.

Not alın bekleyin ve görün ölmez yaşarsak 1 sene ve 2 sene sonra bunu ayrı ayrı alıntılarİm.

Çevrimdışı Fatih

Gülmek isteyenler tiklayabilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...