Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979755 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Gönlümden çıktı @anilt kardeşim. Biliçten , Şenol Güneş'ten daha mı kötü olacak. Beşiktaş'ın öz evlatları gelince kaprislerini de görmüyorsun hiç olmazsa. Yok şunu isterim bunu isterim, şu kadar yıllık sözleşme isterim, şu kadar para isterim demezler, git deyince de giderler sitem etmeden.

Yine mi menemen

Çevrimdışı Anıl

Bunun için de alt yapı hocasına iyi para vermek lazım
Üç kuruş paraya çalıştırıyorlardı en son Rıza Hoca iyidir Anıl
Küçümseme bence
Abi tamam iyidir de Rıza hoca bizi şampiyon falan yapamaz.

Çevrimdışı src35

Bunun için de alt yapı hocasına iyi para vermek lazım
Üç kuruş paraya çalıştırıyorlardı en son Rıza Hoca iyidir Anıl
Küçümseme bence

katılıyorum. Rıza hoca hakkında küçümseyici konuşmalar olmamış. kendisi Beşiktaş tarihini değiştiren oyunculardan birisidir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Günay'ı beğenenler nedenini söyleyebilir mi adam oynadığından beri hangi maçta takımı ayakta tuttu?
Aksine Konyaspor maçının 1 numaralı sorumlusu oldu kendisi.Vasat bir kaleci Tolga ve Cenk gibi.

Çevrimdışı talha

Günay'ı beğenenler nedenini söyleyebilir mi adam oynadığından beri hangi maçta takımı ayakta tuttu?
Aksine Konyaspor maçının 1 numaralı sorumlusu oldu kendisi.Vasat bir kaleci Tolga ve Cenk gibi.

Yiyin sırayla herkesi yiyin bakalım geride bulacak adam kalacak mı?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

Bence çok iyi bir kaleci olmaya aday
şu an çok tecrübesiz ama kendine güvendikçe açılır şu kaleyi terketme huyundan vaz geçmeli
ben bir sürü çok net gollük vuruşları çıkarttığını gördüm ama daha Beşiktaşın birinci kalecisi olacak seviyede değil
çok ciddi üzerinde durulması gereken kaleci geleceğimiz olabilir

Çevrimdışı Anil

Bence çok iyi bir kaleci olmaya aday
şu an çok tecrübesiz ama kendine güvendikçe açılır şu kaleyi terketme huyundan vaz geçmeli
ben bir sürü çok net gollük vuruşları çıkarttığını gördüm ama daha Beşiktaşın birinci kalecisi olacak seviyede değil
çok ciddi üzerinde durulması gereken kaleci geleceğimiz olabilir
Bence bizim takımdaki bütün kalecilerden daha iyi şu haliyle bile.Tolga karşı karşıya kalınca kesin sakatlanır+Franco'ya kızar :D

Çevrimdışı Batu K.çetin

bence de petr cech olmalı çokiyi kaleciler takımı ayakta tutuyor şekilde görüldüğü gibi..

Çevrimdışı Tolga

Anlamadığım birşey var Bilic kendi gitmek istiyor ama görüyorum ki bizim taraftarlar Bilic kalsın diye çaba içerisinde.

Gitmek isteyen birini zorla tutarak başarı gelmez adam kafasında bitirmiş burayı kalırsa daha büyük sorunlar yaşanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

konya maçında kim ne yaptıki sorumlu günay oldu?

Çevrimdışı ozan062

akhisar macında sadece ve sadece gunayı cagırdık
ve onun bize geri bildirimi cok güzel oldu o gunden sonra benim onunla duygusal bagım kuruldu
ama tabiki işi profesyonel futbol endüstrisi oldugu için hala cok yolu oldugunuda ekliyorum...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

konya maçında kim ne yaptıki sorumlu günay oldu?

Ön direğe adam istemedi

Çevrimdışı A_Aydin

akhisar macında sadece ve sadece gunayı cagırdık
ve onun bize geri bildirimi cok güzel oldu o gunden sonra benim onunla duygusal bagım kuruldu
ama tabiki işi profesyonel futbol endüstrisi oldugu için hala cok yolu oldugunuda ekliyorum...
:ok:
ve hiç kimse kadrolar açıklandığı zaman kalede Günay'ı görünce 'EYVAH' demedi. Keşke sezon boyunca Günay oynasaydı önümüzdeki yıl çok daha tecrübeli bir kalecimiz olurdu, artık her yıl kaleci aramazdık.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 20:29:42 A_Aydin ]

Çevrimdışı Oktay

Yaşamadıgın hissetmediin için malesef anlatılmaz hissetidilir...! @Oktay abi
biz o ruhun kurucusu ve ağababasını hisseden nesiliz senin yaşındayken 6 TANE  ( 1985-86, 1989-90, 1990-91, 1991-92, 1994-95, 2002-03, )şampiyonluk gördüm..bilmem anlatabildimmi @ALI RIZA  :icool: :icool:

Çevrimdışı cisse557

Şenol Hoca be. Hiç sağa sola bakmaya gerek yok. Al gel.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada birilerinin o çook istediği fb-gs kupa finali de olmayacak gibi
ama tabi bursa ya da vermezler o kupayı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maçtan sonra Şenol'a karşı tavrım biraz yumuşamaya başladı devamı gelirse biraz daha pozitif düşünebilirim.  :bandit:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şenol hocadan aynı tarifeyi bizdeykende bekliyoruz ! Derbi hasretimizide şampiyonluk hasretimizide söndür hocam !  Görüyoruz, bu sene de karanlığın sonundaki o GÜNEŞi , Bekleyin, Geliyoruz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan şu vasıfsız arap bile önünde Bilic utan utan bu takımı ne hallere düşürdün adamın gole ihtiyacı var Hasan Ali'yi sokuyor Meireles'in yerine  böyle bir hoca arap işte.  :s20:

Çevrimdışı talha

Fernandao tam öküz. Adamı Alves bile yıkamıyor. Baba'nın yanına alabilsek keşke. :boxin:

Bu arada ATV'nin de bir tarafında patladı ya FB-GS derbisi en çok ona seviniyorum en kısa zamanda batmaları dileğiyle. :sevinc

Çevrimiçi Kartal Ç

renkli taraftarların nasıl da iyi gün taraftarı olduğunu görüyoruz. hemen yönetim istifalar başladı.

Çevrimdışı cisse557

Bu maçtan sonra Şenol'a karşı tavrım biraz yumuşamaya başladı devamı gelirse biraz daha pozitif düşünebilirim.  :bandit:
:D

Çevrimdışı blackeagle35

Şu İsmail Kartal ve Hamza Hamzaoğlu'na geçildik ya hiç kabullenemiyorum..Buna rağmen hala  Bilic kalsın diye uğraşanlar var..

Çevrimdışı talha

renkli taraftarların nasıl da iyi gün taraftarı olduğunu görüyoruz. hemen yönetim istifalar başladı.

Bizde e pek farklı sayılmaz bugün kü Çarşı haberini görmedin heralde. Türkiye de tüm taraftarlar aynıdır pek değişmez.

Bu arada GS şampiyon olsun Aziz belki istifa eder. Hem biz hem Fb hem de türk futbolu kurtulur bu pislikten.