Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979783 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Ne Ochoa ne Bellushi. İisi de fark yaratmaz biz de. Biz de fark yaratacak adam Arsenal'e gitti bizim parasızlığımız yüzünden.  :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneşi seven saygı duyan gelmesini isteyenlerdenim ama tek çekincem geldiğinde kaleyi Tolgaya emanet eder mi ? Kalecinin hasını o anlar ama içimde bir kuşku yok değil.
Evet ondan ben de korkuyorum açıkçası ama yönetimin de kaleci transferi yapacağını pek sanmıyorum.

Tolga-Günay-Cenk ile devam ederiz böyle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne Ochoa ne Bellushi. İisi de fark yaratmaz biz de. Biz de fark yaratacak adam Arsenal'e gitti bizim parasızlığımız yüzünden.  :bawling:

ochoa iyidir .. bellushide iyidir..

Çevrimdışı yigitcan1903

Şenol Güneşi seven saygı duyan gelmesini isteyenlerdenim ama tek çekincem geldiğinde kaleyi Tolgaya emanet eder mi ? Kalecinin hasını o anlar ama içimde bir kuşku yok değil.
Kaleci gelmese bile Günay bu formdayken ona haksızlık yapacağını sanmam
Ama Tolga'yı da göndermez,orası kesin

Çevrimdışı Tolga

Özellikle Ochoa konusunda katılmıyorum :D

Bonservisi elinde olan bir Bellushi bence fena olmaz yedek kulübesinde Necip'i görmekten iyidir :akuma:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kaleci gelmese bile Günay bu formdayken ona haksızlık yapacağını sanmam
Ama Tolga'yı da göndermez,orası kesin

Lig bitiyor koca bir kamp sezonu hazırlık maçları var. Sezona Tolgayı hazırlamak isteyebilir sonuçta.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Evet ondan ben de korkuyorum açıkçası ama yönetimin de kaleci transferi yapacağını pek sanmıyorum.

Tolga-Günay-Cenk ile devam ederiz böyle.

Bende beklemiyorum kaleci transferi. Aslında şart Günay forumundan düşebilir sakatlanabilir yine Tolga ve Cenke kalabiliriz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Bende beklemiyorum kaleci transferi. Aslında şart Günay forumundan düşebilir sakatlanabilir yine Tolga ve Cenke kalabiliriz.
Bence de lazım ama zannetmiyorum alınacağını.

Çevrimdışı yigitcan1903

Lig bitiyor koca bir kamp sezonu hazırlık maçları var. Sezona Tolgayı hazırlamak isteyebilir sonuçta.
Onu da hazırlasın zaten
Kim iyiyse o alsın kaleyi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tolga'da az biraz haysiyet varsa şu takımda dakika kalmaz. Kendinin ne olduğunu bilmiyor mu ? Anlamıyor mu şiddetle istenmediğini ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Son maçlara bakarak Mustafa Pektemek'i yetersiz bulanlardanım ama şu milli takıma seçildiği, kafasını gözünü yardığı dönemlerde ise oldukça beğenirdim. E madem Şenol hoca diyorsunuz o zaman Mustafa Pektemek zamanı demektir. Burak Beşiktaş'ta iken Mustafa Pektemek'in yanında freni patlamış kağnı gibiydi, saç baş yoldururdu. Madem onu Şenol hoca adam etti Mustafa Pektemek'i hayli hayli eder
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onu da hazırlasın zaten
Kim iyiyse o alsın kaleyi

harun tekin gibi yetenksiz bi kalecide bile ısrar eden senol gunes bence yetenkleri olan GUNAY da ısrarcı olur yıllar sonra kalecimiz olur.

Çevrimdışı talha

Bence de lazım ama zannetmiyorum alınacağını.
Günay bir şekilde götürür. Hele ki Şenol hoca ile birlikte. Arkada Veysel ile Enes de var. Tolga ve Cenk'i saymıyorum çünkü Sambade bile adam edemedi onları. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Luçe konusu kapandı. Oyuncu satmadan bonservisli transfer yapmak yasak. Biliç, yönetim, futbolcuların 3-4 tanesi hariç 1 sene daha kalmalı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Luçe konusu kapandı. Oyuncu satmadan bonservisli transfer yapmak yasak. Biliç, yönetim, futbolcuların 3-4 tanesi hariç 1 sene daha kalmalı.
Orada koç gibi bekleyen Rıza varken Bilic'in 1 sene daha kalması yazık olur.
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Orada koç gibi bekleyen Rıza varken Bilic'in 1 sene daha kalması yazık olur.
Hasan abi ben Rıza Kaptanı hep altyapının başında istiyorum. Hem yakışır hem becerir hemde Beşiktaşlı yapar çocukları. Torpil falan işlerini de bitirir.

Çevrimdışı Anıl

Ya bu Rıza Çalımbay nerden çıktı, şaka mı ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan abi ben Rıza Kaptanı hep altyapının başında istiyorum. Hem yakışır hem becerir hemde Beşiktaşlı yapar çocukları. Torpil falan işlerini de bitirir.
Keşke senin benim gibi olsa bunlar. Beşiktaş'ın çocukları olarak sağlam temeller atsalar. Kısaca haklısın  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Bunun için de alt yapı hocasına iyi para vermek lazım
Üç kuruş paraya çalıştırıyorlardı en son
Rıza Hoca iyidir Anıl
Küçümseme bence
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 16:19:36 Abdülkader Keita ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gönlümden çıktı @anilt kardeşim. Biliçten , Şenol Güneş'ten daha mı kötü olacak. Beşiktaş'ın öz evlatları gelince kaprislerini de görmüyorsun hiç olmazsa. Yok şunu isterim bunu isterim, şu kadar yıllık sözleşme isterim, şu kadar para isterim demezler, git deyince de giderler sitem etmeden.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

Günay > Tolga  :tabe:
olma potansiyeli var diyelim acele etmeyelim. ama oynatılması lazım sürekli.

Çevrimdışı Türkay

olma potansiyeli var diyelim acele etmeyelim. ama oynatılması lazım sürekli.

Günay Tolga'ya göre bana daha çok güven veriyor. Bence Günay 1. kaleci olmalı kaleci alınmayacaksa tabi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günay Tolga'ya göre bana daha çok güven veriyor. Bence Günay 1. kaleci olmalı kaleci alınmayacaksa tabi.
Yalnız o kadar zor durumda kalmadı Günay henüz. Geride bıraktığımız maçlarda 1-2 pozisyonda evet başarılıydı ama tam anlayabilmek için uzunca bir süre oynaması lazım :tabe:

Bakalım derbide ne yapacak..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Derbi hakemi Hüseyin Göçek...