Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976345 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı acan07

Onlar konuşsa ne olacak ki kaç defa adamı getirip yolladılar hala Şenol Güneş hakkında konuşuyorlar utanmadan.
şenol güneş adam gibi adamlardan biri , kendine laf söyletmemek için bile gelmez valla .

Çevrimdışı Tolga

şenol güneş adam gibi adamlardan biri , kendine laf söyletmemek için bile gelmez valla .
Eğer birilerinin sözünü dikkate alıp karar alıyorsa zaten gelmesin açıkçası böyle insanları hiç sevmem.

Fakat Şenol Hoca'nın da böyle biri olmadığını düşünüyorum eğer ciddi bir teklif yaparsak her türlü kabul edecektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Senol hocaya teklif yapilirsa kabul eder
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Ben senol gunes gelirse olacaklari söyleyim.

5 macta 5 galibiyet alamazsa,1 maglubiyette bile adama gömecek tayfa hazirda bekliyor.hele ki oldu ya kotu bir baslangic yapti ,10. Hafta demeden istifa sesleri yukselir.

Lucescuda da bu kredi 15 hafta olur.sonra yine gömerler adama.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş kişilik olarak gerçekten sevdiğim bir insandır. Hele bir maç kazandığında " Bize kahraman muamelesi yapmayın biz sadece bir maç kazandık, eğer şimdi kahraman muamelesi yaparsanız ileride maç kaybettiğimizde de vatan haini muamelesi yaparsınız " deyişini hiç unutmam. Ama ben Has Beşiktaş'lı Rıza olsa daha iyi derim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben senol gunes gelirse olacaklari söyleyim.

5 macta 5 galibiyet alamazsa,1 maglubiyette bile adama gömecek tayfa hazirda bekliyor.hele ki oldu ya kotu bir baslangic yapti ,10. Hafta demeden istifa sesleri yukselir.

Lucescuda da bu kredi 15 hafta olur.sonra yine gömerler adama.

Deniz, bu biliç mevzusu uzadıkça olacak olan aynen o.

Biliç gitsin diyenler, biliç kalırsa ilk fırsatta biliçe yüklenecekler.

Biliç kalsın diyenler, biliçin yerine gelecek hoca için fırsat kollayacaklar. Olacak olan bu. Yanlış strateji. Biliç o açıklamayı yaptığı an ilişiği keseceklerdi, tartışma büyümeyecekti.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic kalırsa büyük dönüm noktası olur

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic kalırsa dükkanı kapatıp gidelim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu günlerde fb li arkadaşlara takılıyorum " Bağırın Ulan En Büyük Beşiktaş Diye "    :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

3 saat toplantı yaptılar sadece bunu mu konustu bu adamlar yok mu teknik direktor olayında bir gelisme

vardırda onlar sızmıyordur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ayrıca bu hafta hakkımız yenilirse siz görün bakalım fb liler nasıl ortalığı ayağa kaldıracak. Bizim yapamadığımızı onlar yapacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

ne şifosu be abi gittiği her takımı küme düşürdü adam rıza şifo sergen bunlar vasat adamlar

öyle deme
hatırlıyorum bizle maçlarını hep 4*4,,, 3*3 bitiyordu ilk zamanlarında proje adamı bide yani onuda geçtim bi kere kazanmayı bilen bir insan ve hırs onun için büyük bir motivasyon kaynagı
bence diğer saydıgımız adamların arasında bu sansı en iyi hakeden kendisidir..
cnk benden olmayan senol gunestense denediğim ertugrullar rızalardansa bu adama ben 1+1 yaparım
hem hatırlayın cok iyi bir hocanın yanında stajını yapmıstı ismini unuttum simdi yani bosver bilictense bari bizim cocugumuz bu sansı almalı
hem ligi biliyor zaten en iyi kendi bilyor diyelim:)

ama işte proje adamı olması ona ters bi yonetim var uyusmazlar onun için bosuna yazıyorum burda
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 20:20:25 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

öyle deme
hatırlıyorum bizle maçlarını hep 4*4,,, 3*3 bitiyordu ilk zamanlarında proje adamı bide yani onuda geçtim bi kere kazanmayı bilen bir insan ve hırs onun için büyük bir motivasyon kaynagı
bence diğer saydıgımız adamların arasında bu sansı en iyi hakeden kendisidir..
cnk benden olmayan senol gunestense denediğim ertugrullar rızalardansa bu adama ben 1+1 yaparım
hem hatırlayın cok iyi bir hocanın yanında stajını yapmıstı ismini unuttum simdi yani bosver bilictense bari bizim cocugumuz bu sansı almalı
hem ligi biliyor zaten en iyi kendi bilyor diyelim:)
Bilic eğer kalmayacaksa işimizi şansa bırakmayacak bir hoca lazım  fenerin durumunda olsam sıcak bakardım şifoya şu an için asla ve asla olmamalı

Çevrimdışı Deniz

Deniz, bu biliç mevzusu uzadıkça olacak olan aynen o.

Biliç gitsin diyenler, biliç kalırsa ilk fırsatta biliçe yüklenecekler.

Biliç kalsın diyenler, biliçin yerine gelecek hoca için fırsat kollayacaklar. Olacak olan bu. Yanlış strateji. Biliç o açıklamayı yaptığı an ilişiği keseceklerdi, tartışma büyümeyecekti.
Bilice gömmeyle yeni td gommek cok farkli.
Arada ciddi fark var.bilic 2 senesini basarisiz tamamlamis ve son sansini kullanıyor olacak,yeni td daha cicegi burnunda elestirilere maruz kalacak.
Bu nedenle ben şenol güneşi istemiyorum artik.art niyetli insanlar iki ayda yerler adami.
Kalsin bilicleri ,anadolu takimlarina son dk da yenilir hep beraber sarilip ağlaşırlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı scape_bjk

Bugun Bilic'i gunah keçisi ilan eden arkadaşların bir kısmına sözüm. Biraz samimi olun be. Siz ne zaman bu adamın arkasında durdunuz? Daha ligin ilk yarısında bile kaybedilen en ufak puanda adama saldırıp durdunuz. Adam orda bizim için mücadele ederken siz hep yukardan bakıp adamın hatasını kolladınız. O kıytırık kadroyla Arsenal'e kök söktürdük memnun olmadınız, Totenham'ın oldugu grubu lider bitirdik memnun olmadınız. Daha bikac yıl once 8-0 yenildigimiz Liverpool'u eledik memnun olmadınız. Ligin 14 haftasını lider tamamladık memnun olmadınız. Yahu siz geçmişi ne cabuk unuttunuz? 10 senedir sürünen biz degilmiyiz. Daha dün emekleyen takımın bugun hemen koşmasını istiyorsunuz. Yok neymiş hakemi de yenmeliymişiz gerkirse. Yahu biz Bayer Munih miyiz Barcelona mıyız. O kadar kolay mı oluyor sanıyorsunuz bu işleri. Siz istiyorsunuzki Beşiktaş 10-15 puan farkla ligi süpürsün. Hayal görüyorsunuz. Oyle bir dunya yok. Seneye Maurinho da gelse sizin hayallerinizi gercekleştiremeyecek.

2008-2009 sezonunda şans eseri bi şampiyonluk elde ettik de ne oldu. Ertesi sene hem şampiyonlar liginde rezil olduk hem lige havlu attık. Ben kalıcı ve sürdürülebilir başarı istiyorum. Belli bir standartı olan ve bunu her sene sürdüren bir Beşiktaş istiyorum. Futbol ekolü olan bir Beşiktaş. Avrupada ekol olan bir Beşiktaş. Bu tiyatro liginde şampiyon olmak zerre umrumda degil. Galatasarayın bu sezon alacagı şampiyonluktan 10 tanesini verseler Beşiktaşa yine istemem. Nicelikle degil nitelikle ilgileniyorum.
güzel yazı  :claps: :claps: :claps:

Bilice gömmeyle yeni td gommek cok farkli.
Arada ciddi fark var.bilic 2 senesini basarisiz tamamlamis ve son sansini kullanıyor olacak,yeni td daha cicegi burnunda elestirilere maruz kalacak.
Bu nedenle ben şenol güneşi istemiyorum artik.art niyetli insanlar iki ayda yerler adami.
Kalsin bilicleri ,anadolu takimlarina son dk da yenilir hep beraber sarilip ağlaşırlar.

Güzel kardeşim gömme vs değil konu.

1 konuda kutuplaşma varsa, o konu bir daha kolay kolay iflah olmaz.

Bak ülkeden örnek al. Şuan feci şekilde kutuplaşmış durumdayız, insanlar birbirini boğazlayacak duruma gelmiş. Bugün iktidar değişse, yerine gelecek iktidarı durmadan eleştirip protesto edecek olanlar, şuanın iktidarını destekleyenler.

Q7 sevenler ve sevmeyenler diye ayrıştırılmıştık hatırlarsın.

Olcay geldi, Skor anlamında daha fazla katkı yapmasına rağmen, Al işte Q7 gitti olcay geldi, Q7 olsa böyle olmazdı, Q7 varken başkaydı falan diyenler, aradan kaç yıl geçmesine rağmen devam ediyor.

Kutuplaşma=İnatlaşma

Şimdi X hoca geldi, ilk mağlubiyette, bugün biliç kalmalı diyenler, Biliçi yolladık işte gelen hoca... başlayacaklar buna. Çünkü KUTUPLAŞTIK.

Biliç pazartesi akşamı veda edecekti, bugün yeni hoca açıklanacaktı bitecekti. yine kutuplaşma olacaktı ama bu boyutta değil.

Bak gör pazar akşamı neler olacak. Derbi kazanılırsa, ne giydirmeler başlayacak biliç gitsin diyenlere. Derbi kaybedilirse, ne giydirmeler yapılacak, biliç kalsıncılara. ve bu hemen her maç devam edecek artık.

Ben netim kardeşim, Biliç geldiği gün demiştim amatör hocalarla olmaz bu iş diye. Hala da fikrimin arkasındayım. 2 maç kazandı diye kral demedim, 3 maç kaybedince soytarı ilan etmedim.. NET

Çevrimiçi Samet Ç

gsyi yenersek bilic kalır umarım fark yeriz bu kulübün bundan sonra bir dakika bile vasıfsız hocalara şans vermemesi gerekiyor

Çevrimdışı Tolga

Bilic'in bileti kesildi kalacağını falan sanmıyorum fakat olurda kalırsa zaten geçmiş olsun yine 3. oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Zamanında 15 sene sonra şampiyon olduk, damga vurduk 80lere. Şimdi yine duraklama devri, yine şahlanacağımız günler gelecek elbette ama, Bu takımı şampiyonluğa oynattı hocamız wuhuuu yapanlar var ya, işte onlar beşiktaşı ya tanımamış, yada çok yanlış tanımış kişilerdir.

Beşiktaş şampiyon olduğu zaman mutlu olmalı insan, şampiyonluğa oynadığı için mutlu olup gurur duymak değil mesele.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bakıyorum hala 8-0 lık liverpool mağlubiyeti bir şekilde konu içinde geçiyor. Yahu arkadaş o maçtan iki hafta önce biz aynı liverpool u İstanbul da 2-1 yenmedik mi. Arada ne oldu ?Unutanlara söyleyeyim o arada FB maçı vardı ve takım yine katledildi. Siz hala başarının her ne olursa olsun sahaya çıkıp topa vurmak olduğunu sanın.
Tek Büyük Beşiktaş

Bakıyorum hala 8-0 lık liverpool mağlubiyeti bir şekilde konu içinde geçiyor. Yahu arkadaş o maçtan iki hafta önce biz aynı liverpool u İstanbul da 2-1 yenmedik mi. Arada ne oldu ?Unutanlara söyleyeyim o arada FB maçı vardı ve takım yine katledildi. Siz hala başarının her ne olursa olsun sahaya çıkıp topa vurmak olduğunu sanın.

Brügge niye iki maçta da tokatladı sayın abim beşiktaşımızı? Hakemler mi katletti bizi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Brügge niye iki maçta da tokatladı sayın abim beşiktaşımızı? Hakemler mi katletti bizi?
Evet . Brügge ile İstanbul da oynanan maçın başında Ba'yı indirdiler. Son adam kırmızı kart. gs uefa yı almadan önce 4 sene proje takım olarak kollandı. Sen bana 1996 - 2000 arası gs nin transferlerini söyleyebilirmisin ? ( İlie geldi bir tek ve tek sezon durdu ) O ara kaç tane maçı ertelendi. Kötü dönemlerinde BJK maçı ertelendi sonra düze çıkıp bizi 2-0 yendiler bilmem kaç ay sonra. Biz ne yaptık Perşembe  pazar maç oynadık.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı Kartal Ç

3 büyüklerin şampiyonluklarına baktığımızda son dönemde yerli hocalarla alınan şampiyonlukların ağırlıklı olduğunu görüyoruz.
Kişisel düşüncem, bunun en önemli sebeplerinden birinin yerli oyunculardan alınan verimin taktiğe ve sisteme olan bağlılıklarından daha çok teknik ekipten aldıkları tabiri caizse gazla (bknz fatih terim, şenol güneş, ersun yanal) doğru orantılı olduğu yönünde.
Aynı zamanda teknik ekiple olan anlık iletişimleri de bir diğer önemli nokta. Tamam çok iyi çevirmenler var takımlarda ama maç anındaki o hararetli atmosferinde yerli oyuncuların çevirmen aracılığıyla yada yabancı antrenörün çat pat türkçesiyle alabildikleriyle yerli hocadan aldıkları enerji bence çok farklı oluyor. Bu zamana kadar geniş kadroların ve kalıplaşmış ilk 11 lerin çoğu yerli oyunculardan kuruluydu ve yerlilerinden en iyi verimi alabilenin şampiyonluk şansı daha yüksek oluyordu.

Yeni yabancı kuralıyla birlikte ligdeki takımların ilk 11 lerinde ortalama  8 tane yabancı oyuncu olacağını düşünüyorum. Bu durumda farklı ülkelerden gelen ve ilk 11de yer alacak bu kadar yabancıdan en iyi verimi alabilecek bir hoca bir adım önde olacaktır gibime geliyor.

mesela ülkenin en iyi teknik direktörlerinden biri olan fatih terim yerli oyuncularla oluşturabildiği sinerjiyi milan yada fiorentina gibi yabancı oyunculu takımlarda yakalayamadı. aynı şekilde şenol güneş de seulde bu problemi yaşadı.

Yani önümüzdeki sene başlayacak bu yeni sistemde biz ne yapmalıyız? sizce yerli bir hoca mı olmalı yoksa yabancı mı?
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 21:28:20 Kartal Ç ]