Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974287 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Attila

Bilic kalacak  :super: :super:
Sen bir daha yazmayacaksan, Bilic kalabilir troll kardes. Forumdan soguttun yeminle!
Senol Gunes

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gordon da başarısızdı iki sene, sonra noldu diyen arkadaşlar vardı.

Başarısızlığı bile başarıymış adamın  :lol: :lol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çarşı ne ya?

Sırf Bilic 1-2 defa sosyalist muhabbeti yaptı diye yalayıp yutuyorlar.Hala bunları taraftardan sayan kaldı mı?
İşleri güçleri sosyal mesaj

Çevrimdışı talha

Gordon da başarısızdı iki sene, sonra noldu diyen arkadaşlar vardı.

Başarısızlığı bile başarıymış adamın  :lol: :lol:

Hacı gitti tamam sıkıntı yok.  :kop:

Ama bizim seneye artık birşeyler yapmamız lazım. Eğer yönetim yapmıyorsa biz yaparız. Taraftar artık hani binayı ateşe verir bilemem TFF'mi olur MHK'mı olur ama bir gözlerini korkutmak lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

Diyelim Şenol hoca geldi ve ilk sezonunda Beşiktaş 3. oldu. Ben bir ''Bilic fan boy'' olarak Şenol hocanın arkasında dururum. 2 sene de şampiyon yapmasın yine arkasında dururum. Ama burda ''Bilic gitsin de kim gelirse gelsin'' ci arkadaşlar arkasında durur mu ondan hiç emin degilim.

Çevrimdışı eski inönü

Teknik direktor degistirmekle bal gibi basari da gelir, kupalar da gelir. Yalniz getirecegin hocaya bagli bu, asi tutarsa basari gelir. Tabi bunun kistaslari da var; hocanin gecmisine bakarsin, yabanciysa farkli ulkelerde calismis mi, farkli ulkelerde sampiyonluklar kazanmis mi....vs. Ancak bunlarin hicbiri sonucu garanti etmeyebilir.

Ornegin: biz yillar once Parma mucizesinin yaraticisi ve taninmis bir teknik direktor olan Nevio Scala'yi getirmis ve ligi 4. olarak bitirmistik. Ondan sonra da GS eskisi, Italya'da kisa suren Inter macerasi disinda sadece orta siralardaki takimlari calistiran Lucescu'yu getirmistik ve basari gelmisti. Lucescu kistasa daha cok uyuyordu. Neden? GS sirasiyla butun yildizlarini kaybederken, perezler, florkinler ve adini hatirlayamadigim bir dunya dandik futbolcuyla harika bir is cikarmisti Lucescu. Herkes de buna sahit olmustu.

Simdi bakiyorum da Super Lig'de, farkli donemlerde, farkli kadrolarla bir sampiyonluk, 3 ikincilik almis, takimini daima zirveye oynatmis, zirveden kolay kolay kopmamis, sampiyonlugun yaninda turkiye kupalari ve super lig kupalari da kazanmis, ustelik de bunu Trabzonspor'da gerceklestirmis bir hocayi, Bursa'yi ilk uce oynatamadigi icin elestirenler var. Sanki Lucescu Italya'da calistirdigi dandik takimlari zamaninda ilk uce oynatabilmis gibi.

Ayni sey Bilic icin de gecerli; bir taraftarin hocasini savunmasi gayet dogal ama bunu Senol Gunes'e cemkirerek yapamazsin. Neymis; Senol Gunes milli takimi dunya ucuncusu yaptiginda kadromuz cok iyiymis, ondan yapmis. Gunes'e karsi savundugu Bilic'in 6 sene calistirdigi Hirvatistan a milli takimi kadrosundaki yildizlardan habersiz, en buyuk basarisi AK'da ceyrek finalde bize elenmek olan Bilic icin iyi Gunes icin "loser" diyor.

Kimsenin Senol hocanin kara gozune asik oldugunu sanmiyorum. Adamligi falan da cok umrumda degil. Dogma buyume Istanbullu olsam da koken olarak Trabzonlu olmam ve 35 yasimda olmam sebebiyle gecmisten gunumuze kadar yaptiklarini, oynattigi oyunu ve potansiyelini cok iyi biliyorum. Sampiyon yapar diye kimse garanti veremez ama adam takimini daima zirveye oynatmak bir yana 82 gibi rekor bir puanla sampiyon yapmis. Biz en son ne zaman ikinci olduk? Ne zaman 82 puan toplayip sampiyon olduk? Allahin Trabzonspor'undan bahsetmiyorum, bir Istanbul kulubu olan Besiktas'tan bahsediyorum.
Önder hocam sorun Şenol hocada degil. Sorun Beşiktaş'ın yeni nesil popüler kültür taraftarında.

Çevrimdışı Deniz

Diyelim Şenol hoca geldi ve ilk sezonunda Beşiktaş 3. oldu. Ben bir ''Bilic fan boy'' olarak Şenol hocanın arkasında dururum. 2 sene de şampiyon yapmasın yine arkasında dururum. Ama burda ''Bilic gitsin de kim gelirse gelsin'' ci arkadaşlar arkasında durur mu ondan hiç emin degilim.
Bilicin 2 sezon arkasinda durdum,son ana kadar destek verdim ve simdi degismesini istiyorum.gelecek hocanin da iki sene arkasinda dururum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Önder hocam sorun Şenol hocada degil. Sorun Beşiktaş'ın yeni nesil popüler kültür taraftarında.

Populer kultur taraftardan kastin her sene sampiyonluk beklemek mi?

Çevrimdışı eski inönü

Bilicin 2 sezon arkasinda durdum,son ana kadar destek verdim ve simdi degismesini istiyorum.gelecek hocanin da iki sene arkasinda dururum.
umarım oyle olur. cunku korkuyorum. Bu şampiyonluk isteme çılgınlıgı Şenol hocayı da harcayacak diye korkuyorum

Çevrimdışı Yusuf

Biliç kesin gönderileceğine göre yönetimin Lucescu'yu getirmekten başka çaresi kalmadı artık. Bize tartışmasız başarı kazandıracak bir hoca lazımken Şenol Güneş büyük bir risk olur.

Keşke umut vaat eden biri gelseydi en başında.5 kere üçüncü olsak da sesimi çıkarmazdım açıkçası.Yeter ki ışığı alalım.

Çevrimdışı talha

Ben hem Rıza hocaya hem de Şenol hocaya tavım. AMA birşeye tav değilim, eğer yönetim ÖZELLİKLE ANÇ egosunu bir kenara bırakır, Futbol şubesini bir özel şirket gibi profosyonel hale getirirse. Sen Başkan olabilirsin ama bu işten anlayan bir adam CEO olacak. Senin tüm ekibin, diyetisyeninden kondisyonerine kadar hocanın kontrolünde değil klüp içi yönetime tabi olacak. Artık adam akıllı bir trasnfer komitesi kurulacak, saçma iç transfer ve dış transfere izin verilmeyecek. Transferde anca son söz T.D.'nin olacak. Ne yönetime ne de T.D. ne de herhangi bir manager istediği adamı getiremeceyecek. Transfer komitesi inceleyecek sonra nahi karar verilecek.

Özen bunun için çok çabaladı ama maalesef hem ANÇ'yi hm de Bilic'i yenemediğinden istifa etti. Eğer seneye de işler böyle ilerleyecekse. Yönetim şimdiden bıraksın.

Bence gelme ihtimali en yüksek aday Rıza Çalımbay'dır.
Gs-Fb'de eski toprak işi tuttu bizim vizyonsuzlar da deneyecekler ama tutmayacak

Çevrimdışı Deniz

umarım oyle olur. cunku korkuyorum. Bu şampiyonluk isteme çılgınlıgı Şenol hocayı da harcayacak diye korkuyorum
Ben zaten senol hoca gelsin istemiyorum artik.bugun bilic kalsin diyenlerin buyuk cogunlugunun yorumlarina bakinca "gdlecsk sezon ilk 5 hafta gorururum hocanizi" tarzinda yorumlar yapanlar var.olurbya gelecek hoca kötü baslarsa bunlar 5. Haftadan istifa cigirtkanligina baslarlar.
Gerek yok kim gelse harcanacak,luce xd harcanacak sdnol gunes de.bu nedenle kalsin bilic..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Attila

Biz biraz sansliydik. Cok sampiyonluk gorduk. Ornegin; cocukken Fenerbahce maci oldugu zaman hic seyredesim gelmezdi. Durmadan 3-5 atip gonderiyorduk. Gencligimizdeyse hep beraber Seba'yi gondermistik. Gitmesinin zamani geldigini dusunuyorduk. Taraftar profili Carsi'nin palazlanmasindan sonra degismisti biraz. Ozellikle de 95'ten sonra.
Senol Gunes

Çevrimdışı Tolga

Eğer suçlu hala taraftardaysa boşuna konuşuyoruz o zaman.

Büyük takımların hedefi her zaman şampiyonluktur.

Bir hocaya ilk sezonunda şampiyon yapamadığı zaman 1 sezon daha şans verirsin ama yine yapamıyorsa 1 yıl daha şans vermezsin eğer hedefin şampiyonluksa tabi.

Onu da geçtim bir hoca çalıştırdığı 2 sezonda şampiyon yapamasa bile en azından ligi bir kez de olsa 2. bitirsin ki en azından şans verilebilecek bir durum olabilsin.

Bilic ile 2 sezondur ligi 3. bitiriyoruz ve 7 derbide 0 galibiyet var.

Bilic'i tutup ondan birşeyler beklemek bu saatten sonra hayalicilik olur ki Bilic'in de şampiyon olacağına inancı yok artık bu yüzden de kalmak istemiyor zaten.

Bilic gider West Ham'ın başına geçer M.United-Arsenal-Chelsea gibi takımlardan puan alır hatta onları yener ama gider en saçma takımlara puan kaybeder ligi de orta sıralarda bitirir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Populer kultur taraftardan kastin her sene sampiyonluk beklemek mi?
tam olarak o degil. tabiki de hepimiz her sene şampiyonluk bekliyoruz. Onda sıkıntı yok. sıkıntılı olan konu sabır yok ve her şeyi çok çabuk tüketiyoruz. çok yıkıcıyız. yerine geçecek olanın nasıl bir şey olabilecegini daha düşünmeden eskisine yol veriyoruz. kullanılmış elbise gibi, telefon gibi.

Ve mesela bir statü aracı olarak takım tutmak. En yıkıcı olanı. Bu tiplerden gs ve fb'li olanı bolca var. ama Beşiktaşlılık bu degil.

Çevrimdışı Türkay

Rıza Çalımbay falan diyolar  :s20: Rıza Çalımbay gelecekse Bilic kalsın
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rıza, ertuğrul, sergen, şifo falan korkmayın arkadaşlar. Lütfen korkmayın.

Son kurşunu kalan insan, bu risklere girmez. Ne pahasına olursa olsun girmez.

Çevrimdışı eski inönü

Biz biraz sansliydik. Cok sampiyonluk gorduk. Ornegin; cocukken Fenerbahce maci oldugu zaman hic seyredesim gelmezdi. Durmadan 3-5 atip gonderiyorduk. Gencligimizdeyse hep beraber Seba'yi gondermistik. Gitmesinin zamani geldigini dusunuyorduk. Taraftar profili Carsi'nin palazlanmasindan sonra degismisti biraz. Ozellikle de 95'ten sonra.
Sanırım Seba'yı o şekilde gondermekle başladı her şey.

Çevrimdışı src35

kesinlikle katılıyorum. popüler kültürle yetişen yeni nesil, daha çok hoca harcar gibi geliyor.

Çevrimdışı Türkay

Luce veya Şenol Güneş. Bunlardan biri gelmeyecekse Bilic kalsın. Abdullah Avcı falan gelir  :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Bu kadar bağnaz yaklaşmayın olaya dünya T.D. var. Kafana ve plana en uygunu getirmek her zaman en iyisidir. Rıza hocaysa Rıza hoca gelsin Şenol hocaysa Şenol hoca gelsin. İkisi de sever altyapıyı. Ama ikisine de transfer yaptırmayacaksın. :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

asla Beşiktaş şampiyon olamadı diye gs'li fb'li arkadaşlarınıza karşı aşagılık kompleksine girmeyin. Onlara tuttukları takımların ne kadar aşagılık işler yaptıgını her fırsatta hatırlatın. Birazcık onurları kalmışsa utanacaklardır zaten.