Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976337 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

anlaşmışlardır hocayla sezon sonu karşılıklı feshederler +1 opsiyonu. İyi bari 2 tam sezon çalıştırmış olacak. En son hangi hocayla bu kadar çalışmıştık?

Çevrimdışı Factatum

Sergen, Denizli veya Avcı isimlerinden biri olacak sanki.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çarşı ne ya?

Sırf Bilic 1-2 defa sosyalist muhabbeti yaptı diye yalayıp yutuyorlar.Hala bunları taraftardan sayan kaldı mı?
İşleri güçleri sosyal mesaj
Yavaş Gel Toz kalkmasın...! @Celestine Babayaro  dediğin grup ruhtur...! renkli çıtır çerezlere benzetme sakın...!

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilic birde gidince West Ham dan Necip-Pektemek-Ersan a teklif gönderiyormuş :D
Dana keserim

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yavaş Gel Toz kalkmasın...! @Celestine Babayaro  dediğin grup ruhtur...! renkli çıtır çerezlere benzetme sakın...!
Ruh olabilir,bazı yaptıklarını taktir de ederim ama Beşiktaş taraftarları değildir gözümde

Çevrimdışı ALI RIZA

Ruh olabilir,bazı yaptıklarını taktir de ederim ama Beşiktaş taraftarları değildir gözümde
sana göre taraftar hangisidir..!

Çevrimdışı ozan062

şifoyu istiyorum
geldiğinde fazlasıyla destekçisi olurum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anil

Zaten Beşiktaş taraftarı değiller.Çarşı taraftarı çoğu.Beşiktaş üzerinden reklam malzemesi olursa Beşiktaşlı olabilirler kısa süreliğine.

Çevrimiçi Samet Ç

şifoyu istiyorum
ne şifosu be abi gittiği her takımı küme düşürdü adam rıza şifo sergen bunlar vasat adamlar

Çevrimdışı Celestine Babayaro

sana göre taraftar hangisidir..!
Taraftar grubu tribün cezası almadığı sürece takımını destekleyendir.Passolig'i protesto etmek uğruna takımını satmaz,klübünü siyasete bulaştırıp klübün geleceğini tehlikeye sokmaz..Taraftarsa önce düşüneceği şey Beşiktaş olacak ne kendi ismi ne başka bir şey...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çarşı meselesinde herkesi aynı kefeye koyarsanız
Sizin Beşiktaşlılığınız da burda tartışma haline gelir
Ben de sorarım sen kimsin diye
Çok kurcalamayın ondan arı kovanını

Çevrimdışı ozan062

Hakemler beşiktaşı sabote etmeseler antepi 6-0 akhisarı 1-6 konyayıda 5-0 yenecektik, olmadı.

yok oyuncuların heyecanı yoktu bikere geçelim hakemleri
oyle olsaydı insanlar bu denli bilici yoketmezlerdi emin ol :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

sabah namazını eyüp sultanda kılan  beşiktaşlıda var akşam olunca restorantta demlenen beşiktaşlı ..cumhurbaşkanı olan beşiktaşlı da var çöpden kagıt toplayan beşiktaşlıda var... ruh dedigin ne @ALI RIZA

Çevrimiçi Samet Ç

Alper Bahadır ‏@alperbah  16 dk.16 dakika önce
Hakaret Yasak)₅ almış yürümüş biz Güneş'le konusuyoruz eski yönetici hocayı arıyor sakın gitme Beşiktaş'a yönetim değişecek diyor!pusucular

Çevrimdışı Renton

Bilic kalabilir belki metin albayragin agzindan laf aldilar su derbi yaparsa bilic kalir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

şifoyu istiyorum
Şenol Güneş yerine Şifo demene şaşırıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı acan07

Bilic kalabilir belki metin albayragin agzindan laf aldilar su derbi yaparsa bilic kalir

bilic derbyi kazanırsa eğer spor kamuoyundada  , taraftardada bilic kalsın imajı oluşacak . " yoksa transfer işleri yaş , yeni hoca takıma ayak uydurması zaman alıcak , adam stadsız gene iyi işler yaptı , stadla birlikte şans vermek lazım ,hem derbi şansızlığınıda kırdı." gibi muhabbetler dönecek. yönetimde bundan cesaret alıp yeni bir rüzgara yelken açma riskine girmeyip bilic ile yola devam edecek.

böyle bir senaryo mümkün bence .

Çevrimdışı Deniz

sabah namazını eyüp sultanda kılan  beşiktaşlıda var akşam olunca restorantta demlenen beşiktaşlı ..cumhurbaşkanı olan beşiktaşlı da var çöpden kagıt toplayan beşiktaşlıda var... ruh dedigin ne @ALI RIZA
Hem sabah namazini eyup sultanda kilip aksam demlenen de var Oktay abi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Bi sevap bi günah iki tarafada eşit davranıyor

Çevrimdışı Renton

bilic derbyi kazanırsa eğer spor kamuoyundada  , taraftardada bilic kalsın imajı oluşacak . " yoksa transfer işleri yaş , yeni hoca takıma ayak uydurması zaman alıcak , adam stadsız gene iyi işler yaptı , stadla birlikte şans vermek lazım ,hem derbi şansızlığınıda kırdı." gibi muhabbetler dönecek. yönetimde bundan cesaret alıp yeni bir rüzgara yelken açma riskine girmeyip bilic ile yola devam edecek.

böyle bir senaryo mümkün bence .
Suan bile var o algi aynen ozet olarak boyle olacak oyuncular 4 aydir para alamiyor kulupte devam karari cikarsa takdir ederim kolay is degil turkiyede samp almadan 3 sene hoca tutmak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı acan07

yerlilerden gelecekse şenol güneş gelmeli fakat bursaspor ile verilmiş sözleri varsa şenol hoca asla gelmez .
bide trabzonlular şey yazıp duruyo şenol hoca şikecileremi gidecek  yazıklar olsun diye , yakın çevresindende böyle fikirleri olanlar varsa aklını çelebilirler şenol güneşin .

Çevrimdışı yigitcan1903

Hem sabah namazini eyup sultanda kilip aksam demlenen de var Oktay abi
:evillol:

Çevrimdışı Tolga

yerlilerden gelecekse şenol güneş gelmeli fakat bursaspor ile verilmiş sözleri varsa şenol hoca asla gelmez .
bide trabzonlular şey yazıp duruyo şenol hoca şikecileremi gidecek  yazıklar olsun diye , yakın çevresindende böyle fikirleri olanlar varsa aklını çelebilirler şenol güneşin .
Onlar konuşsa ne olacak ki kaç defa adamı getirip yolladılar hala Şenol Güneş hakkında konuşuyorlar utanmadan.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Adı başka takımlarla özdeşleşmiş adamlara yönelirseniz böyle olur işte. Ben Luce olmazsa Rıza olsun derim. Hele bir de Metin Tekin ve Feyyaz yılların hatırına yardımcılıkları kabul ederlerse ne güzel olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Bilic kalsin kalsin ,giderse pusuds bekleyip yeni teknik direktöre her firsatta darbe vurmaya çalışanlar olacak.gerek yok gariban hocalari bu taraftara kurban etmrye.sir slaven bilic kalsin mutlu mesut yasasinlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba