Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974248 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

1) Lucescu, 2) Senol Gunes, 3) Sergen Yalcin...Taraftarin kabul edebilecegi heyecan yaratabilecek isimler bunlar.

Riza hoca iyi ama taraftar sahiplenir mi? Iki gune kapinin onune koymaktansa birakalim rahat rahat isini yapsin.

Ersun Yenal olmaz..detayli yazmayacagim, bize uymaz..

Abdullah Avci da ayni sekilde olmaz, zaten kariyerinde pek bir numara yok.

Sifo da fena degil belki ama Anadolu takimindan bize gelecek asamayi gosterdigini dusunmuyorum.

Bir de Carsi Bilic'e sahip cikti haberleri var, bunun asli astari var midir? Varsa neden? Carsi memnun mu Bilic'in performansindan, yoksa yonetimin istifa etmesini istemek icin Bilic'i bahane mi ediyorlar..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çarşı ise tamamdır. Adamların Bilic'i istedikleri falan yok. Hızlı başlamışlar propagandalara yanlız. İyi bakalım Fikret Orman'ı da göndersinler. Yerine de Serdar Adalı'yı isterler Y.D'nin yaveri.

Beşiktaş proje takımı değil valla, anlıyorum istemiyorlar proe takımı falan olmamızı ama o zaman Y.D'yi 8 sene oranın başında tutup tüm parayı ve klübü heba etmesini izlemeyeceklerdi. Maalesef artık düzen böyle...
Bu kitle iyice saçmaladı yani hakkaten bu kadar yd yalayıcısı görmedim ben arkadaş.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yeni nesil kimden bahsediyorsunuz?

Ben 21 yaşındayım şu yaşıma kadar benim yaşım civarı tanıdığım Beşiktaş'lı bir elin parmağını geçmez.Yeni nesilde bu daha da azdır.

Yani Beşiktaş'a zarar veren sizce çok azınlıkta olan yeni nesilin düşünceleri mi?

Çevrimdışı ebabil

şifo bütün takımları küme düşürmekten başka iş yapmıyor. luce tek yol

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bakın Argüman şu..

Son 10 sezon puan durumunu yazmış, beşiktaşın.

Bu sene 64 puandaymışız, Eğer şu son 3 maçı kazansaymışız, rekor puan almış olacakmışız.

Argüman bu sığlıkta bazılarında, soramıyorum gerçi bunu diyen adama, peki yukarıda ki sezonlarda, kaybedilmiş herhangi 3 maç, kaybedilmeseydi kaç puan olacakmışız?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben zaten senol hoca gelsin istemiyorum artik.bugun bilic kalsin diyenlerin buyuk cogunlugunun yorumlarina bakinca "gdlecsk sezon ilk 5 hafta gorururum hocanizi" tarzinda yorumlar yapanlar var.olurbya gelecek hoca kötü baslarsa bunlar 5. Haftadan istifa cigirtkanligina baslarlar.
Gerek yok kim gelse harcanacak,luce xd harcanacak sdnol gunes de.bu nedenle kalsin bilic..
O kafalara ne denir ki. Adamlar F.Orman'dan birine loca sattı diye nefret ettiler. Böyle kafaya herşey müstehak

Muhalif düşüncenizi sevsinler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anil

Bilic birde gidince West Ham dan Necip-Pektemek-Ersan a teklif gönderiyormuş :D

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş'ın şu an teknik direktorden daha acil olarak iyi bir futbol aklına ihtiyacı var. Yönetim üzerindeki bu baskıyla çok yanlış seçimler yapabilir. Aklı selim bir futbol direktörüne ihtiyacımız var.

Çevrimdışı talha

Bilic birde gidince West Ham dan Necip-Pektemek-Ersan a teklif gönderiyormuş :D

Çok garip gelebilir ama Necip orada iş yapabilir. :icool: :icool:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok garip gelebilir ama Necip orada iş yapabilir. :icool: :icool:
Abi necip burda ne yaptı ki orda yapsın :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş yönetiminin bugünkü toplantısında Hırvat teknik adamla iki maç daha devam edilmesi, sezon sonunda ise yolların ayrılması kararı verildi.

NTVSpor

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş'ın şu an teknik direktorden daha acil olarak iyi bir futbol aklına ihtiyacı var. Yönetim üzerindeki bu baskıyla çok yanlış seçimler yapabilir. Aklı selim bir futbol direktörüne ihtiyacımız var.
:D olanı gönderdiler zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı talha

Hem de iki kere. :kop: Abi işleri böyle yöneteceklerse uzaklaşsınlar takımdan bunlardan da fayda gelmez bize.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

gönderirken yeri boş kalmayacak yeni futbol direktoru getirecegiz demedi mi FO ?

Çevrimdışı ahmetx

Toplantıdan çıkacak sonucu şimdiden söyleyebilirim.
1.Kalan 2 maçta takımın başında Biliç çıkacaktır.
2.Gelecek sezonla ilgili takımın başında Biliç olmayacaktır, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.
3.Yurt içi ve dışından belirlerlenen isimlerle görüşmeler yapıldıktan sonra beşiktaş için en iyisine karar verilecektir
kendimi alıntılayım bari  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

3 saat toplantı yaptılar sadece bunu mu konustu bu adamlar yok mu teknik direktor olayında bir gelisme
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Büyük hata yapılıyor, çok büyük. Geri dönüşü mümkün olmayan yola gireceğiz pazar akşamı.  :by2:

Çevrimdışı Çağatay

önder özen in yerini doldurabilecek biri lazım td ile birlikte
mesele sadece td bulmak değil
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anil

Şunuda söyleyeyim.Eğer biz bu 2 maçı kazanalım Bilic kesinlikle kalır.Biz duygusal insanlarız.Kazanır mıyız ? Kesinlikle hayır.

Çevrimdışı f_madida

Bilic 2 senedir bu takimin basinda, simdi Akhisar gibi kritik bir macta Tolgay'in yerine Kerim'i sokuyorsa Kerim'in nerede nasil oynadigini biliyor mu diye merak ediyoruz haliyle. Yani bir hoca takimdaki oyuncularin nerede oynayabilecegini bilmez mi, ogrenemez mi 2 senede? Biz bile taraftar olarak az cok biliyoruz bunu. Hadi Daum bazen birseyler uretiyordu kafasindan ama mantikli olabilecek islere gidiyordu, yani Atinc'i forvete koysa anlarim mesela, son dakikalarda gol ararken hava topu indirir vs. ama macin son 20-25 dksini tek ortasahayla gecirmek hem de topun hakimiyetine ihtiyacin oldugu anlarda bunu yapmak pek mantikli degil...Pektemek'i tek forvet cikartmak ayni sekilde mantikli degil. Tek tek yazmayacagim ama o kadar cok bu tarz hatalari var ki, bunlardan bir ders alip duzelir diyemiyorum. Ayrica kondisyoner isi ayni sekilde problem, takim her sene ikinci yari dusuyor...Sakatliklar konusu yine problem, bunlar duzelecek mi mesela? Veya 1-0 one gectiginde takimin lig sonuncusuyla dahi oynarken geriye cekilmesi, topu rakibe birakmasi bunlari nasil duzeltecek? Bunlar duzelmeyecekse hic gerek yok kalmasina..

Çevrimdışı Tolga

3 saat toplantı yaptılar sadece bunu mu konustu bu adamlar yok mu teknik direktor olayında bir gelisme
Yüksek ihtimalle sadece Bilic konuşulmuştur.

Yani şimdi mi yollayalım yoksa 2 maç sonra mı diye.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Bence Bilic sonrasi gelecek adayi da konusmuslardir, simdiden gorusmeleri lazim sonucta...Senol Gunes ise o, yoksa Luce veya baskasi artik kimse.

Çevrimdışı Renton

Sen simdi yollarsan 1.7 m kitlerler adama anlasma yapmadan kabak gibi belliydi devam edecegi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anil

Beşiktaşın çocuğu Samet bile istedi tazminatı.Bilic istemez ama bence.

Çevrimdışı Alper1903

Derbide pektemek, necip'in 11'de oldugunu tolgay'in 60'da ciktigini dusunsenize  :evillol: :evillol: :steamed: