Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974347 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan

Katılıyorum.

Lobimiz yok evet ama iyi bir kadro ve iyi bir hoca ile bu lig de şampiyon olmak o kadar da zor olan birşey değil.

Antep-Akhisar-Konya maçlarında kaybedilen puanların saha dışıyla alakası yok gerçekçi olalım.

İşi son haftalara kadar getirmişken bir takım şampiyon olamıyorsa bu sadece saha dışı faktörlerle açıklanacak bir durum değil.

Gs ve Fb'nin lobisi çok güçlü buna katılıyorum ama bizim bu düzeni değiştirebilmemiz için güçlü yönetim, iyi hoca ve iyi bir kadroya sahip olmamız şart.

Başarı gelmeden lobimiz ne olur ne de güçlenir bu kadar basit.
Saha dışı olaylarla alakası nasıl yok dersiniz allah aşkına.
Antep maçındaki kırmızı kart penaltı pozisyonu neydi peki, Antaple birlikte  Akhisarsporu'un bize karşı oynadıkları futbola ne demeli.
Her iki takımında Rize maçlarında oynadığı futbol ortada.
Bunların üstüne GS maçlarında yaşanan olayları gözlemleyen bir BJK'li profesyonel neden çıkıpta top oynasın ki.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Böyle ayrılmasaydık keşke...
Bilic kötü bir hocaydı ama çoğu hocada ondaki adamlığın yarısı yoktu böyle sonu haketmedi

Çevrimdışı Tolga

Saha dışı olaylarla alakası nasıl yok dersiniz allah aşkına.
Antep maçındaki kırmızı kart penaltı pozisyonu neydi peki, Antaple birlikte  Akhisarsporu'un bize karşı oynadıkları futbola ne demeli.
Her iki takımında Rize maçlarında oynadığı futbol ortada.
Bunların üstüne GS maçlarında yaşanan olayları gözlemleyen bir BJK'li profesyonel neden çıkıpta top oynasın ki.
O zaman ligden çekilelim bitsin gitsin ne için çabalıyoruz ki o zaman.

Antep'ten 1 gol yiyoruz evlere şenlik, Akhisar saçma sapan bir gol atarak öne geçiyor, Konya maçını konuşmuyorum bile.

Eğer biz herşeyi tümüyle saha dışına bağlarsak önümüzdeki 10 yıl daha şampiyon olamayız üzgünüm.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Böyle ayrılmasaydık keşke...
Bilic kötü bir hocaydı ama çoğu hocada ondaki adamlığın yarısı yoktu böyle sonu haketmedi
Carvalhal bence Bilic'ten daha adamdı ve daha sempatikti. Ama iyi hoca değildi. Şimdi adam diye sempatik diye gitmesin mi ? Beşiktaş Bilic'le şampiyon olamaz. Bu çok net. O yüzden taraftar nefret etmeden güzel şekilde vedalaşalım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hakemler beşiktaşı sabote etmeseler antepi 6-0 akhisarı 1-6 konyayıda 5-0 yenecektik, olmadı.

Carvalhal bence Bilic'ten daha adamdı ve daha sempatikti. Ama iyi hoca değildi. Şimdi adam diye sempatik diye gitmesin mi ? Beşiktaş Bilic'le şampiyon olamaz. Bu çok net. O yüzden taraftar nefret etmeden güzel şekilde vedalaşalım.
Gitmesin demiyorum gitsin tabi.Ama sezon sonu beklenebilirdi şimdi göndermek şovdan başka bir şey değil...

Keşke Bilic'i böyle göndererek şov yapacaklarına katledildiğimiz maçlarda adam gibi konuşup samimi olsalardı

Çevrimdışı ahmetx

Biz Biliçi boşuna gönderiyoruz o zaman . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Gitmesin demiyorum gitsin tabi.Ama sezon sonu beklenebilirdi şimdi göndermek şovdan başka bir şey değil...

Keşke Bilic'i böyle göndererek şov yapacaklarına katledildiğimiz maçlarda adam gibi konuşup samimi olsalardı
Haklı olabilirsiniz ama bence de devam edilmeyecekse son 2 maça çıkmamalı. Çünkü olası bir GS mağlubiyetinde tepki daha da artacak. Asıl onu haketmiyor bence.

Çevrimdışı yigitcan1903

Lobin yoksa sorunun diğer tarafını değiştirmenin hiçbir fayda getirmediğini 20 senede gördük. Çözüm ne diyorsunuz, demek ki çözüm hocayı değiştirmek değilmiş, bu kadar basit. Ben bunu Bilic kalsın diye söylemiyorum, seneye Luce ya da Şenol Güneş ya da X kişisi geldiğinde ona da aynıları yapacak ve biz yine bunları konuşuyor olacağız, bu yüzden söylüyorum.
Herhangi birini getirip koyalım o zaman takımın başına
Ya da Bilic kalsın
Öyle bakalım belki bir gün başarılı oluruz diye
Katlediliyoruz
Her sene aynı
Eee çözüm?
Yok başkan yumruğunu masaya vursun,sandalyeyi devirsin
Olmayacak bunlar
Sistem fb gs nin elinde ve bu şartlarda başarılı olmazsan da değişmeyecek
Yakınmayı çok iyi biliyoruz,çözüm yok
"Bizi yapmazlardı abi zaten"
Her senenin sonu aynı
Kapatalım o zaman

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hakemler beşiktaşı sabote etmeseler antepi 6-0 akhisarı 1-6 konyayıda 5-0 yenecektik, olmadı.

Her sene Antep'i 6-0, Akhisar'ı 1-6, Konya'yı 5-0 yeniyorduk da bu sene Bilic yüzünden, ondan önce Aybaba yüzünden, ondan önce Carvalhal-Tayfur yüzünden, ondan önce Schuster yüzünden, ondan önce Denizli yüzünden, ondan önce Ertuğrul, Tigana, Rıza, Del Bosque, Daum, Scala, Briegel, Feldkamp, Toshack, Rasim Kara yüzünden yenemedik, olmadı.

Öyle mesaja böyle cevap.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı yigitcan1903

Katılıyorum, ligin ikinci yarısında hakemden şikayet edecek kadar top oynamadık. 2-3 maç hariç çoğunda kötü oynadık hatta. İlk yarıdaki gibi oynasak hakemler bile engelleyemezdi şampiyonluğu.
Anıl kendine mi katıldın la  :evillol:

Tolgay Fenerbahçe ile görüşüyor diyorlar.
3-4 aydır para alamıyormuş serbest kalma olasılığı var

Çevrimdışı Anıl

O zaman ligden çekilelim bitsin gitsin ne için çabalıyoruz ki o zaman.

Antep'ten 1 gol yiyoruz evlere şenlik, Akhisar saçma sapan bir gol atarak öne geçiyor, Konya maçını konuşmuyorum bile.

Eğer biz herşeyi tümüyle saha dışına bağlarsak önümüzdeki 10 yıl daha şampiyon olamayız üzgünüm.
Katılıyorum, ligin ikinci yarısında hakemden şikayet edecek kadar top oynamadık. 2-3 maç hariç çoğunda kötü oynadık hatta. İlk yarıdaki gibi oynasak hakemler bile engelleyemezdi şampiyonluğu.

Çevrimdışı Anıl

Tamam da biz samet aybabayı niye gönderdik? ondan önce her sene ona buna 5 6 atmıyorduk oysa ki, ne bileyim şampiyon falan da olmuyorduk, ikinci olmuyorduk. 3. oldu yolladık.

Neden?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her sene Antep'i 6-0, Akhisar'ı 1-6, Konya'yı 5-0 yeniyorduk da bu sene Bilic yüzünden, ondan önce Aybaba yüzünden, ondan önce Carvalhal-Tayfur yüzünden, ondan önce Schuster yüzünden, ondan önce Denizli yüzünden, ondan önce Ertuğrul, Tigana, Rıza, Del Bosque, Daum, Scala, Briegel, Feldkamp, Toshack, Rasim Kara yüzünden yenemedik, olmadı.

Öyle mesaja böyle cevap.
Cuk bu işte  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Madem ki Bilic kesin olarak gidiyor. O halde şunu söylemek gerek.

Öncelikle bu sadece bir teknik direktör meselesi değil. Malumunuz Türkiye'de ki spor konjonktürü ve Beşiktaş'ın buradaki yeri ile alakalı. Üstelik Beşiktaş'a ayrılan yerin yukarısına çıkaramayan bir yönetimsel yetersizlikte söz konusu. Fakat ne olursa olsun şampiyonluk için oynayan bir takımın 3 maçta 7 puan bıraktığı ve bu puanları bırakırken Teknik Direktörün büyük yanlışlıklar yaptığı da bir gerçek.

Bilic muhafazakar, inatçı hatta futbol direktörü ile fikir alışverişlerinde ki tutumuna bakılırsa biraz da bağnaz bir antrenör. Maalesef de tahayyül sınırlı kısıtlı bir futbol adamı. Esnek değil, pragmatik hiç değil. 100 maçtır denenmişi denemesi ve halen oyun olarak bu takımın en kötü seviyesini veriyor olması büyük handikap. Tabii, tüm bu olumsuzluklara rağmen kümülatif oyun anlayışı, maç önü planları , Feyenoord, Arsenal, Liverpool, Tottenham eşleşmelerinde ki 8 maçlık ideal oyun (iyi,güzel,doğru) Bilic'in en büyük artıları.

Fakat her sene havlu atmamızın, bir şekilde yarış dışı kalmamızın, son dakikaya kadar oyunun içinde olamayışımızın en büyük sebebi teknik adamlar değil. Herkes 29.haftaya kadar işi buraya getiren oyuncuların baskıyı nasıl buradan sonra yaşadığına şaşırıyor. Şaşırılacak bir şey yok. Aynı takım derbilerde de baskıyı kaldırmadı. Hatta 14 hafta lider kalan, absürt hatalarını tekrarlamış olmasa haftalar önce şampiyon olacak bu takım, eğer rakipleri hata yapmamış olsaydı belkide 29.haftaya iddiasız bir şekilde girecekti.

O yüzden ne kadar klişe olsa da bu takımın saha içi bir lideri yok, saha içinde teknik adama sormaksızın sorumluluk alacak kaliteli bir oyuncu grubu da yok. Volkan, Gökhan, Emre, Egemen, Caner, Topal gibi oyuncular olursa; ne oynarsan oyna oyun içinde kalıyorsun.

Bizde ise son 3 maçta sorumluluk alan sadece bir oyuncu vardı o da Sosa. Böyle şampiyon olamazsın. Belki rakipler iyi oynamadı; son dakikalarda şans golleri ile kazandı diyebilirsiniz fakat sorunda bu zaten. Tüm bunlara rağmen üçüncü olduk.

O yüzden esnek, kompakt oynamayı bilen , güçlü oyun şablonları olan, yenilikçi, hücum futbolunu düstur edinmiş bir hocada gelse bu oyuncu grubu "kazanma sanatına" vakıf değil. 4 oyuncu dışında şampiyonluk apoleti olan futbolcu yok 25 kişilik ekipte; antrenör ekibi ve yöneticiler de dahil. Sorun bu. Üstelik bugün değil; yıllardır sorun bu. Sonra biye finalleri yapamıyoruz diye ağlamayalım.

Çevrimdışı eski inönü

celal kolotlar, kaya çilingiroğulları falan çıkmış yine piyasaya.  :D

Bu süreç sürdükçe; Bugün Biliç kalsın diyenler, yeni gelecek TD bilenecek. Bugün gitsin diyenler, kalırsa biliçe bilenecek. Acil karar şart.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bana renklilerin " hakemi de yenerek " şampiyon oldukları tek bir sene gösterin . Lütfen çok bilmiş kardeşlerim gönüldaşlarım.. Lütfen . O zaman size hak vereceğim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski TD''lerin başarılı ya da başarısız olması
Bilic'in durumuna,sahada oynanan futbola bakmadan,açıklık getiriyor zaten
Bizi hep bu hakem federasyon yedi
Hep müthiştik halbuki
Bilic de mükemmeldi
Sorun hep başkasındaydı
Harika ötesi yönetimler görev aldı
Hep iyi hocalar getirdiler
Ama bizi şampiyon yapmak istemiyorlar
Denizli zamanı boşlarına geldi demekki
Tey Allaam
Ağlayalım böyle beraberce belki düzelir

20 senede 3 kere şampiyon olmuş ama öyle ama böyle.. son 10 senede 2.dahi olamamış, şampiyonluk sezonu hariç, rakipleri gerek basketbolda gerek voleybolda uçup gitmiş camialara karşı beşiktaşın daha az kollanması kabul edilebilir birşey.

Kabul ettiğimiz gün kazanacağız.. Yine iyi durumdayız bakın diyorum size, acil başarı gelmediği sürece daha kötü olacak.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay Fenerbahçe ile görüşüyor diyorlar.
3-4 aydır para alamıyormuş serbest kalma olasılığı var
Öyle birşey olmaz rahat olun Tolgay burada olmaktan mutlu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Bu süreç sürdükçe; Bugün Biliç kalsın diyenler, yeni gelecek TD bilenecek. Bugün gitsin diyenler, kalırsa biliçe bilenecek. Acil karar şart.
alakası bile yok. Bugun Bilice destek olanlar yarın gelecek hoca gunah keçisi ilan edildigi zaman o hocaya da sahip çıkacak kişilerdir. Bu bir duruş meselesi