Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968552 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

cok ilginc resmen tore sayesinde sampiyonluk gitti bizde hala onu savunan var
Saçmalamasak artık ? Avrupada ve ligde kaç tane maç aldı adam bu sene. Şampiyonluk potasındayken onun katkısı yok muydu ? Son 5 maçtır kötü diye şampiyonluk onun yüzünden mi gitmiş oldu ? Övmeyi de sövmeyi de İNANILMAZ abartıyoruz.

Çevrimdışı ozan062

Töre bizi çoğu maç sırtında taşıdı birde bu var ama.

demba ve toreyi
bu sezonda 3 kez izleme fırsatı buldum dün ozellikle sunu fark ettim ligin basındada ortasındada sonundada sıfır fark yarattılar sahada yani basta neyi vaad ettiyse sonundada onu yaptı gelişme yok
saha içinde boyle ozurluce bana gore tabiki bu pozisyon alan bir kanat oyuncumuz varken oda yetmiyor forvet gidiyor defasnta top kurtarıyor veya atak yaparken ceza sahasında gorunmuyor
boyle aptalca seylerden sonra isterse 125 gol atsın bana kupa kazandırmadıgı surece
ariza makakuladan farkı yoktur...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Yonetimin son kozu var gelecek sene sampiyonlugu kazanmak.hiçbir bransta basarimiz yok bu kadar da olmaz.kume dusen takimlarimiz ve kapatilan branslarimiz var..

Yonetim de bunun farkinda ve bu son sanslarini bilicle kullanmak istemeyecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Saçmalamasak artık ? Avrupada ve ligde kaç tane maç aldı adam bu sene. Şampiyonluk potasındayken onun katkısı yok muydu ? Son 5 maçtır kötü diye şampiyonluk onun yüzünden mi gitmiş oldu ? Övmeyi de sövmeyi de İNANILMAZ abartıyoruz.

enson yazdıgımı oku
ne abartıcam dahada yazarımda bırak allah askına
o kişinin defansa gelip rakipe attırdıgı golu ne cabuk unuttuk
daha koca sezonda boyle bir hatayı hiçbir takımda gormedim ben
dahada bozmayımsizin morallerini sakin sakin devam

Çevrimdışı Deniz

Abi bir sakin olun nedir bu gerginlik.
Tamam gitti sampiyonluk sorumlusu da bizzat bilic ona kizin.
Ben gökhan toreye kizmam,9 mactir kayip olan adami oynatan bilice kizarim.
Ben mustafa pektemege kizmam,ona 4 sene 20 milyon lira sözleşme yapan yonetime ve inatla onu oynatan bilice kizarim.

Burda birbirinize karsi sert uslup kullanmanin bir anlami yok, uzmeyin tatli canınızı burda hicbirimiz suclu degiliz.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

enson yazdıgımı oku
ne abartıcam dahada yazarımda bırak allah askına
o kişinin defansa gelip rakipe attırdıgı golu ne cabuk unuttuk
daha koca sezonda boyle bir hatayı hiçbir takımda gormedim ben
dahada bozmayımsizin morallerini sakin sakin devam
Tamam şampiyonluğu 43 maçta 9 gol atıp 11 asist yapan Töre ve 42 maçta 27 gol atıp 7 asist yapan Ba yüzünden kaybettik. İkisini satalım yerine adam almayalım seneye şampiyon oluruz.

Çevrimdışı ozan062

yokbe oglum ne tartısması oda biliyor bende biliyorum zaten ortak amac ugruna yazıyoruz
herkes bildiğini okuyor ben her gittiğiğm maçta kaybedince o deplasmanı hissettiğim için ve oyuncuların ruhsuzlugundan ve bilic vakasından doalyı hatta yonetimide katalım bunlarında uyumsuzlugu sebebiyle herkese ayrı ayrı tavım
bu sebeble bana gore agır olmayan sizlere gorede cok abarttıgım tepkimdir

Çevrimdışı Serkan P.

Sezon sonu puan durumu;
1.Beşiktaş 75
2.Galatasaray 74
3.Fenerbahçe 72

Çevrimdışı EMİR EMRE

Töre yüzünden şampiyonluk mu gitti? Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yahu. Bu adam bu takımı buralara getiren 2-3 oyuncudan biri değil mi? Bence bu takımdaki etkisi Demba Ba kadar var en az. Töreyi savunmamak biraz nankörlük olur diye düşünüyorum. 3-5 maç kötü oynadı diye yerlere vurmayalım... Taraftar profili bu kadar çabuk nasıl değişti inanamıyorum artık, o formayı giyene ölümüne destek vermek lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sezon sonu puan durumu;
1.Beşiktaş 75
2.Galatasaray 74
3.Fenerbahçe 72
:duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

hadi canım sende
bir oyuncuyla ne şampiyonluk kazanılır nede şampiyonluk gider
zaten öyle bir şey olsa heralde elindeki oyuncunun 200 M$ bonservisi olur
satar borçlarımızı öderiz yıl boyunca çok iyi oynadı çok iyi oynarkende saçma goller kaçırdı
o zaman iyiydide şimdimi kötü oldu takımın genelinde düşüş var Tolgay gibi hepimizin alkışladığı oyuncunun kaçırdığı gole ne demeli
o zaman oda şampiyonluğa maal oldu bu mantıkla düşünürsek
sen kalk her zaman kötü oynasada süpriz gollere imza atan en iyi ikinci golcünü beke çek yerine pektemek gibi golle yakından uzaktan ilgisi olmayan bir adamı sok
sonrada faturayı Töreye çıkartın

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Gençler, isimlerden önemlisi stad şuan. Ben ağaçlı yolda yürümeyi izledim, elimde Ayranla falan  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Ba Chelsea'de oynarken şampiyonluk mücadelesi vermedi mi şimdi biz Ba'ya da mı sıradan bir oyuncu gözüyle bakacağız.

Hadi Ba şampiyonluk görmedi diyelim Cenk şampiyonluk mu gördü de direk formayı ona vereceğiz.Ba en azından Chelsea gibi bir takımın formasını giydi Mou gibi bir hocayla çalıştı.

Ayrıca bu Ba'ya bitik diyorsanız zaten tartışmaya gerek yok.

Bir de Selçuk bu sezon biraz top oynamaya başladı 2 sezondur kendi taraftarı bile isyan ediyordu ne oldu bu Selçuk'a böyle diye.

onlardaki bitiklik degildi. formsuz olmus olabilirler o ayri. Ba'nin bitik oldugunu söylüyorum ama Gökhana bitik demiyorum o formsuz ancak aradaki fark kendisini yeteri kadar ispat etmemesidir.

üstelik onlarin yasadigi Sampiyonluklar var. bu sene 3. yü yasayacaklar muhtemelen. Kariyerli dedigimiz Demba Ba hayatinda Sampiyonluga oynamamis bir oyuncu.

ayrica Selcuk performans olarak bu sezon gördügümde gayet iyi. Melo da sakatlanmadan baya iyidi gördügüm kadariyla.

benimde gördüğüm kadarıyla sende ciddi bir gs sempatizanlığı var

burası gs formu değil gs oyuncularını öveceksen git orda öv

@GÖRKEM

Çevrimdışı Yılmaz Aygün

Beşiktaş'ın sorunu güvenilir bir yönetime sahip olmamaktan kaynaklanıyor.
Bu yönetim ne Beşiktaş'ın değerlerini biliyor nede büyüklüğünü biliyor.
Bu zihniyet değişmediği sürece başarılı olmak imkansızdır.

Çevrimiçi Necmi

bana ne Gs'li Oyunculardan. konuya giren benmiydim? arkadas bir soru sordu ben de cevapladim. ben oyuncu moyuncu övmem. gördügümü söylerim.

sirin görünmek icin yorum yapmiyorum hicbir zaman yapmamisimdir. burada tartisirken farkli yerlere gidebiliyor konu. isine gelmeyen birsey yazildi diye burada ahkam kesmen de benim hosuma gitmiyor.

napcaz simdi?

sen bir şey yapamazsın burda iti köpeği övüyorsun
bir tek ben değilimki burda bütün adminler senin renkli olduğunu düşünüyor
çünkü her yazın bu şekilde sürekli Beşiktaşı kötüle renklileri öv Bursayı oyuncularını öv
şimdi söylediğin her şey Beşiktaş taraftarını tahrik etmeye yönelik ve asla hiç bir Beşiktaşlının övmeyeceği oyuncuyu burda övüyorsun
bu iş konunun gelişi falan değil resmen tahrik etmeye dönük şimdi kalkıp biri küfür etse it yüzünden forumdan atılır
senin övdüğünü biz tasma takıp kapıya bağlıyoruz zaten Beşiktaşlı olsan bırak övmeyi adını bile ağzına almazsın
sen yazmaya başlayınca insanlar sayfadan çekiliyor ya Beşiktaşlıyım diyorsan Beşiktaşlı gibi davran
yada sana ikazımı yaptım. konu şirin görünme olayı değilki sen Beşiktaşla ilgili hiç bir şey bilmiyorsun hadi diyorum yurt dışında yaşıyor
bazı olaylardan birhaberdir ama nedense en fazla tahrik edecek olaylardan habersizsin yada kasten yapıyorsun
ben yanlış bulsam bile herkesin fikrine saygı gösteririm ama seninki saygı gösterilecek bir şey değilki
 @GÖRKEM  sen kimseye şirin görünme sadece Beşiktaşlı gibi davran yeter yapabilirsen tabiki

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın sorunu güvenilir bir yönetime sahip olmamaktan kaynaklanıyor.
Bu yönetim ne Beşiktaş'ın değerlerini biliyor nede büyüklüğünü biliyor.
Bu zihniyet değişmediği sürece başarılı olmak imkansızdır.
Güvenilir yönetim nasıl oluyor
onlar Beşiktaşın değerini ve büyüklüğünü bilmiyorsa kim biliyor
hangi zihniyet gelsin Beşiktaşı batıranmı
iki yıl avrupadan ceza aldıranmı
öyle lafı ortaya bırakmamak gerekiyor
kimmiş Beşiktaşın değerini bilen büyüklüğünü bilen
birde bu zihniyetin nesi varmış yanlışsa nasıl bir zihniyet olmalı
açıklada bilelim kardeşim

Çevrimdışı Geovani

Bugün g.birliği y.a.v.ş.a.k fransızlardan puan alacak son düdük çaldıktan sonra 1 puan farkla şampiyon olucaz,hayatta hiç birşey tesadüf değildir antep maçında sivas maçında son saniyelerde boş kalemize girmeyen toplar o bir puan bizi şampiyon yapacak.......
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Bugün g.birliği y.a.v.ş.a.k fransızlardan puan alacak son düdük çaldıktan sonra 1 puan farkla şampiyon olucaz,hayatta hiç birşey tesadüf değildir antep maçında sivas maçında son saniyelerde boş kalemize girmeyen toplar o bir puan bizi şampiyon yapacak.......

:D İnanırmısın bugün dünyaları içtim, düşündüm taşındım, şu sonuca varamadım, yok yaşa sen.  :lol: :lol:

Beşiktaşlı adamlarda oluşmuş algı şu; bizi şampiyon yapmazlar, yaptırmazlar.
Bize gs maçını kazandırtmazlar, kazanmamıza izin vermezler.
Bize onu yaptırtmazlar, bize bunu yaptırtmazlar.

Gücün varsa, Öyle bir yaparsın ki, felekleri şaşar. Öyle bir yaparsın ki, dizleri titrer. Sen akhisarda 45 dk şut atamadan, ikinci yarı rüzgardan yüklendin diye kimse evet bu beşiktaş şampiyon olur dedirtemezsin. Ki demezler de. Bir gün önce, rakiplerinden biri, küme düşmüş takıma kalesinde puan verdi, sen kalkıyorsun 45 dk 3 pas yapamıyor, şut atamıyorsun.
Maçın 10.dakikasında anladım maçı alamayacağımızı. Motta saçmalıyor, ersan saçmalıyor, olcay saçmalıyor, töre saçmalıyor.. Saçmalamayan tek adam var sahada, 3. kalecimiz.

Sen Kendin inanmıyorsun galatasarayı yenebileceğine, bugün gençlerbirliğinden süpriz bekliyorsun. Oda yetmiyor, fb de puan kaybedecek de, sen kazanacaksın vs vs.

Bir de dikkat edin, Beşiktaşlı sevdiğimiz yazarlar yorumcular spikerler vs ( Güntekin, ercan taner vs) Biliç ile olmayacağını söylüyor ama ne hikmetse!!, hıncal uluç ve rıdman dilmen gibi Sinsi tilkiler şeytanlar, biliç mükemmel, biliç harika biliç kalmalı konusunda her hafta ısrar ediyorlar ? Niye?

Bana kalırsa, ismail kartal, Fenerbahçede muhakkak kalmalıdır. Hatta 5 sene imzalamalıdır. Ama 10 fenerliye sorun 10 uda ismail kartal gitmeli der. Burada size sorayım, ismail kartal kalsın mı fenerbahçede diye, 10 unuz da kalsın dersiniz.

Biraz zeki olmak lazım, bu çakallıkları sezinlemek lazım. Rıdvan Şeytanmış falan traş, ciğerini biliyoruz o insanların.

Koskoca Beşiktaş, Koskoca 2 sene, koskoca 7 Derbi, Galibiyet yok, 7 maçın 5inde falan gol dahi atamamışsın, kupan yok, şampiyonluğun yok, muhtemeldir bu sinerji ile gidilecek arenadan da puansız ayrılacaksın..

Beşiktaşı, en iyi burada yaşca bizlerden daha büyük abilerimizden dinlesin arkadaşlarım. Hani o biliçi savunup, sevinmek için sevmedik goygoyunu yapan arkadaşlar.

Fenerbahçeliler, bizimle maç yapacakları haftalar depresyona giriyorlardı. 3 mü yeriz 4 mü yeriz diyorlardı, yaz 0 puan diyorlardı, kadıköyde inönüde farketmez.
Topçularımız, aliler feyyazlar, fenerbahçeyi 4 ledikleri maçtan sonra Şampiyon olacağız, bu sene de her zaman ki gibi rakibimiz galatasaray diyorlardı.

Şimdi ne ? senelerdir ne içerde ne dışarda yenemiyorsun bunları. Bunlar tamam biliçin suçu değil, daha doğrusu 3 sene önceki maçlar biliçin suçu değil ama bakın o adamlar şuanda yok bizde. Schuster tayfur carvalhal vs..
Biliç de gidecek, X gelecek. X de gidecek Y gelecek. 2 sene futbol için yeterli bir süredir. Sezon boyu 50 maç yapıyorsun, Eskiden 34 maç yapıyordun, averaj maçlarına çıkıyordun. Şimdi öyle de değil, sistem oturtmak, varyasyon geliştirmek, işin matematiğini öğretmek için sezon başına 50 maçtan bahsediyorum.

Geçen sene de öne geçtiğimiz maçları koparıp gidemiyorduk, bu sene de gidemiyoruz.
Geçen sene de 1 gol yediğimiz zaman dağılıyorduk, uzun süre sallanıyorduk, bu sene de öyle yapıyoruz.

Hatırlayın geçen sene ki fener deplasmanını, on kişi kaldı rakip, ilk yarının sonunda 2 gol buldun 3-2 önde kapadın..

İkinci yarı rakip seni boğdu öldürdü, afedersiniz kazma bir arkadaşımız kırmızı gördü, 5-10 dk sonra fişi çektiler. 3-3 bitti maç.
Olimpiyattaki maçı hatırlayın, hiç bir şey oynamadan, yine afedersiniz kazma diğer bir arkadaşımız on kişi bıraktı takımı, fenerbahçe kazanmak istemedi! onun için 1-1 berabere kaldık. İzleyenler hatırlayacaktır.

Bu sene ne değişti? Fenerbahçeye ki, tarihinin en karışık akşamını yaşayan, tribünleri kapalı olan fenerbahçeye karşı, koca bir 45 dk hiç birşey yapamadık, yine diğer koca bir 45 dakikada 1.5 pozisyona girdik. Ama işte daha ne olsun 2 pozisyonumuz var, fenerde pozisyona giremedi gıy gıy goy goy. Vallahi utandım bunları diyen arkadaşlar yüzünden ben.

Geçen sene 29. haftadan itibaren(Son dönemeç) kazandığımız sadece 2 maç var. 32. hafta 33. hafta
Bu sene, 2 hafta üst üste puan kaybediyoruz.

Geçen sene 31. hafta sivasspor deplasmanında ezildik 3-0 kaybettik.
Bu sene akhisar deplasmanında, ilk yarının sonunda boş pozisyonu atsalar belki aynı skor olacaktı. Değişen birşey var mı? Yok. Koca bir hiç. Geçen senenin üstüne tolgay gelmiş, Almeida diye bir odun vardı o gitmiş ba gelmiş, değerlendiremediğin fernandes gitmiş sosa gelmiş ama değişen koca bir hiç.. Üstünden 50 maça yakın da tecrübe kazanmış takımın ve teknik direktörün.

Daha 4 gün önce yaptığı değişiklikle, takımın kimyasını bozan, gol atabilecek takımı sallayan hamleni, çok matahmış gibi yine yapabilecek psikolojiye sahip bir teknik direktörün var. Biliçi, Brügge teknik direktöründen yediği tokatlardan sonra yollamalıydık. Bu sinerji için gerekliydi, bu takımı şoklama adına gerekliydi, yapmadık, sezon da gitti.

Eğer biliç ısrarı devam ederse, korkarım gelecek seneyide baştan kaybedeceğiz çünkü hoca bir winner değil, loser. winner olabilmesi için 10 senesi var, bizde stajyer yetiştirme kulubü değiliz!

BİZ BEŞİKTAŞIZ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

hadi canım sende
bir oyuncuyla ne şampiyonluk kazanılır nede şampiyonluk gider
zaten öyle bir şey olsa heralde elindeki oyuncunun 200 M$ bonservisi olur
satar borçlarımızı öderiz yıl boyunca çok iyi oynadı çok iyi oynarkende saçma goller kaçırdı
o zaman iyiydide şimdimi kötü oldu takımın genelinde düşüş var Tolgay gibi hepimizin alkışladığı oyuncunun kaçırdığı gole ne demeli
o zaman oda şampiyonluğa maal oldu bu mantıkla düşünürsek
sen kalk her zaman kötü oynasada süpriz gollere imza atan en iyi ikinci golcünü beke çek yerine pektemek gibi golle yakından uzaktan ilgisi olmayan bir adamı sok
sonrada faturayı Töreye çıkartın

son haftalarda yarıstan kopmamıza sebeb olan arkadas budur cnk
yoksa donem donem herkes kotu oynadı onlar yuzundende puanlar alamadık
ama ben pozisyon harcayanlara bakarım olcayla beraber ikisi müthis pozisyon yiyiciler
onlara top geldiğinde anlıyorsunki ya gol olacak yada hiçbirsey...
dengesizler yani bende buınu hiç sevmem... simdi rakiplerden bahsetmeyim ama
ikisininkide bizden farkı bu daha stabiller..

Çevrimdışı cisse557

Abi şu takımda eleştirebilecek en son oyunculardan gelir Gökhan Töre. Bu kadar da acımasız olmayın yahu. 2-3 hafta önce Reissin Töre, 2-3 maç kötü oynayınca Adam değilsin Töre. Günah keçisi ilan ettiniz adamı. Elden çıkarmayı planladınız, piyası değerini düşürdünüz.

Kulübe transfer yasağı gelmiş Ba ile Töre'yi gönderme planları yapıyorsunuz. İsmail, Uğur, Ersan, Pektemek, Tolga. Hele bi şunları gönderin. Töre ve Ba'yı sonra düşünürüz..

Çevrimdışı Deniz

Suç torede degil, toreyi formsuzken inatla oynatip taraftafin önüne yem diye atan bilictedir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Suç torede degil, toreyi formsuzken inatla oynatip taraftafin önüne yem diye atan bilictedir.
Sosa'yı da sakat sakat oynattı. Adam son 2 haftadır nasıl diri. Belki daha diri olacaktı..

Çevrimdışı Deniz

Sosa'yı da sakat sakat oynattı. Adam son 2 haftadır nasıl diri. Belki daha diri olacaktı..
Aynen oyle.
Hem sosaya eziyet etti,hem takim kayiplar yadadi hem de oziyi kazanmak icin hicbir caba gostermedi.