Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968656 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Gökhan Töre 9/10 istatislik yaptı.İyi bir teknik direktörle Töre sadece ligde 10/10 yapabilecek potansiyele sahip.1 Aydır kötü diye kimse Töreyi kesip atamaz.Ne Kerim nede Cenk bu takımda sadece rotasyon oyuncusu olur.Sizin gibi düşünenler yüzünden belkide 7 yılda bir şampiyon oluyoruz.Aatif kimdir?Anadolu takımında her iyi oynayan futbolcuyu alacak mıyız? Tabata-Amrabat hepsi çok iyi istatislik yapıyordu ve alayı gitti.Ben bu takımın kalite seviyesinin Mbia-Tolgay-Sosa-Töre-Dzduks-Gignac seviyesinde olmasını isterim.Veli-Atiba-Olcay-Kerim-Cenk-Serdar iyi yedek olabilir.Oğuzhan-Tolga-Motta-Pektemek artık yedek olarak bile kalmamalı.Çıkın lan artık eziklik psikolojisinden

bu eziklik psikoljisi degil futbol anlayisi'dir. Kulübe asil zarar verenler futbolu bilmeyerek duygusalca hareket edenlerdir.

belki hatirlayan vardir bu son 1 aya girmeden de yaziyordum Gökhan'in fazla abartildigini. ayrica Aatif Anadolu Takim seviyesi Oyuncusu degildir. Türkiye Liginin üzeri kalitede bir Oyuncu.

o saydigin adamlari alamayacagimiz bilmiyormusun? Para olsa bende isterdim öylelerini.

duruma göre konusuyoruz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Gökhan Töre ve Ba için özellikle Ba için teklif gelirse 1 dk düşünmem satarım..

Demba Ba seneyede takımda kalırsa biz 10.hafta Mustafa Pektemek santrafor oynasın yazılarınını heryere yazmaya başlarız..

Gökhanın fiyatıda maksimum noktada. Artık daha fazlası olmayacağı açık. İyi para ederken satmak lazım .

Hiç bir oyuncu vazgeçilmez değildir.Rakiplerde Gökhan Töre yoktu da ne oldu, geldiler senin sahanda topu eline verip geri döndüler..

Ancak Töre nin ayrılması ancak iyi parayla olur, saçma sapan fiyatlarla satılması yanlış olur..

Ama iyine diyeyim Demba Ba bitmiş bir santrafor görüntüsünde. Seneye bu takımın 1. SANTRAFORU olacaksa Bu takım seneyede Şampiyon olamaz şimdiden diyeyim.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 17:51:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iste sadece skora katkisi da degil. teknik becerisi, fizigi ve oyun görüsü de iyi. üstelik bencil de degil gördügüm kadariyla.

Youla cok farkli bir Oyuncuydu. Aatif ile kiyaslamak komik olur.

Ben de onu diyorum Töre ile Aatif ı kıyaslamak hem de iki katı demek baya komik oluyor  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben de onu diyorum Töre ile Aatif ı kıyaslamak hem de iki katı demek baya komik oluyor  :)

tabi böyle genel aciklamalar yanlis olur ancak dogru sartlarda Gökhan'dan cok daha verimli olabilir.

sen begenmiyorsun hatta hiz'dan baska bir özelligi olmayan Youla ile kiyasliyorsun.  :)

Çevrimdışı Tolga

Şunu anlamıyorum Gs'de Selçuk kaç sezondur top oynamıyordu onlar satalım kurtulalım demediler kalitesine inandılar çünkü.

Melo-Sneijder bunlar genele bakarsak birkaç sezondur kötü performans gösteren oyuncular ama onlar gidelim de hepsini satalım demiyorlar.

Biz ise bazı oyuncuların son dönemde formsuzluk yaşamasından dolayı hemen yollama derdindeyiz.

Kadro istikrarı ve kalitesini belli oranda sağlayamadıktan sonra siz seneye yarışta olabileceğimizi sanıyorsanız bence yanılıyorsunuz.

Bu takımdan gidecek oyuncular aslında belli ama çoğu ile sözleşme yaptığımız için gitmeyeceklerini biliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Atkar

bu eziklik psikoljisi degil futbol anlayisi'dir. Kulübe asil zarar verenler futbolu bilmeyerek duygusalca hareket edenlerdir.

belki hatirlayan vardir bu son 1 aya girmeden de yaziyordum Gökhan'in fazla abartildigini. ayrica Aatif Anadolu Takim seviyesi Oyuncusu degildir. Türkiye Liginin üzeri kalitede bir Oyuncu.

o saydigin adamlari alamayacagimiz bilmiyormusun? Para olsa bende isterdim öylelerini.

duruma göre konusuyoruz.
Demba ba 15M a satılırsa yazdığım futbolcular hiç hayal değil.Mbia-Mavubadan birisi-Dzduks-Ayew vb birisi ve Gignac.Mbia 2.5M-Dzduks 2.5-3M-Gignac 3.5-4M'a ikna edilebilir.Kusura bakmayın kimse bana Sosa-Olcay-Kerim-Cenk demesin.Olcay-Sosa-Töre-Ba yapamadı o zaman kaliteyi artırıcaksın gidip 3kat kaliteyi düşürmiceksin

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şunu anlamıyorum Gs'de Selçuk kaç sezondur top oynamıyordu onlar satalım kurtulalım demediler kalitesine inandılar çünkü.

Melo-Sneijder bunlar genele bakarsak birkaç sezondur kötü performans gösteren oyuncular ama onlar gidelim de hepsini satalım demiyorlar.

Biz ise bazı oyuncuların son dönemde formsuzluk yaşamasından dolayı hemen yollama derdindeyiz.

Kadro istikrarı ve kalitesini belli oranda sağlayamadıktan sonra siz seneye yarışta olabileceğimizi sanıyorsanız bence yanılıyorsunuz.

Bu takımdan gidecek oyuncular aslında belli ama çoğu ile sözleşme yaptığımız için gitmeyeceklerini biliyoruz.

Biz formsuzlukla kazmalığı karıştırıyoruz çünkü, problem burada. Verdiğin Selçuk örneği de çok doğru, adam belki 2 senedir formsuzdu ama kumaşı belli, asla kazma denebilecek bir oyuncu değil. Çıkıp en önemli maçlardan birinde 85. dakikada galibiyet golünü getirebiliyor.

Töre son 1 aydır formsuz, kabul. Ama formda olduğu zaman tek başına sezonda 5-6 maç kazandıracak bir oyuncu.

Bizim işte bu tarz tek başına maç kazandırabilecek oyuncu sayısını arttırmamız lazım. Ba, Töre, Sosa ve biraz da Cenk dışında böyle oyuncumuz yok.

Tekrar söylüyorum, bir takımın kalitesini yükseltecekseniz bu işe önce kalitesiz oyuncuları değiştirerek başlarsınız. Ba gidip Gignac gelince takım bir anda sınıf atlamayacak ama Motta'nın Ersan'ın Necip'in yerine Ba kalitesinde adamlar aldığınızda kaliteyi arttırmış olursunuz.

Bu arada hazır Ba konusu açılmışken, vakti olan açsın sene başındaki Feyenoord, Arsenal maçlarının özetlerini izlesin. Şu anki statik oyunundan eser yok, kıpır kıpır, yerinde duramayan, sürekli pozisyon arayan bir santrfor görürsünüz. Ba'nın sorunu kalitesizlik değil kondisyon. Kariyerinde bir sezonda bu kadar fazla maç oynamamış bir oyuncu, fazla yüklendik kendisine. Tam dinlendirilmesi gereken haftalarda da Cenk ve Pektemek sakatlardı maalesef.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı src35

Gökhan Töre ve Ba için özellikle Ba için teklif gelirse 1 dk düşünmem satarım..

Demba Ba seneyede takımda kalırsa biz 10.hafta Mustafa Pektemek santrafor oynasın yazılarınını heryere yazmaya başlarız..

Gökhanın fiyatıda maksimum noktada. Artık daha fazlası olmayacağı açık. İyi para ederken satmak lazım .

Hiç bir oyuncu vazgeçilmez değildir.Rakiplerde Gökhan Töre yoktu da ne oldu, geldiler senin sahanda topu eline verip geri döndüler..

Ancak Töre nin ayrılması ancak iyi parayla olur, saçma sapan fiyatlarla satılması yanlış olur..

Ama iyine diyeyim Demba Ba bitmiş bir santrafor görüntüsünde. Seneye bu takımın 1. SANTRAFORU olacaksa Bu takım seneyede Şampiyon olamaz şimdiden diyeyim.
daha fazlası olur gökhandan, henüz potansiyelin tamamına ulaşmış degil...

Çevrimdışı GÖRKEM

Demba ba 15M a satılırsa yazdığım futbolcular hiç hayal değil.Mbia-Mavubadan birisi-Dzduks-Ayew vb birisi ve Gignac.Mbia 2.5M-Dzduks 2.5-3M-Gignac 3.5-4M'a ikna edilebilir.Kusura bakmayın kimse bana Sosa-Olcay-Kerim-Cenk demesin.Olcay-Sosa-Töre-Ba yapamadı o zaman kaliteyi artırıcaksın gidip 3kat kaliteyi düşürmiceksin

Ba'ya kimse 15 Milyon vermez.

Çevrimdışı GÖRKEM

Melo ve Selcuk'un kalitesi belli. bizdeki durum biraz farkli.

Çevrimdışı src35

takımı dagıtma aklı nerden geliyor anlayamadım. bu takımın hala vadettiği önemli potansiyeller var.

sadece bir kaç ekleme yapılması gerek, özellikle defans dörtlüsüne.

vur deyince öldürmek bu olsa gerek. alayını satalım mantıgıyla olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:24:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba'ya kimse 15 Milyon vermez.

Ba'ya Katar'dan 15'e kadar çıkabilir fiyat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:29:42
  • Beşiktaş / Bodrum
İngiliz basınına konuşan Petr Cech'in menajeri Viktor Kolar, Çek kalecinin kontratının devam etmesine rağmen başka kulüplerle görüşmesine Chelsea yönetimi tarafından izin verildiğini söyledi.

İznin ardından transfer görüşmelerine başladıklarını vurgulayan Kolar, "İlk olarak hafta içinde Beşiktaş ile görüştük. Petr, düzenli olarak forma giyeceği bir kulüpte oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ofans ile Defansi ayirmamak gerekiyor. Savunmayi ve defansif orta sahayi güclendirirsen sadece Defansif yönün degil Takim olarak daha baskin bir Oyun oynaman da kolaylasir. Ofansa da etkisi olur bunun.

Ba ile Töre'yi satip o parayla geriye en önemli Transferleri yaptiktan sonra bir de ön tarafa 1-2 tane faydali olacak Adam alabilirsek cok büyük is basarmis oluruz.

Töre'de bu kadar emin degilim ama Ba'nin kesinlikle satilmasi gerekiyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:34:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz seneye ne yapıp ne edip Oğuzhan Tolgay Sosa Töre bu 4'ünü monte etmemiz gerek.

Bunlardan hangisi oynamasa ziyan.

Ben bu yüzden Şenol Güneş diyorum bu oyuncuları bir arada oynatabilir.

Kalbimden geçen Ba'nın Gignac ikna edilmek şartıyla 13-15'e gidip  gelen kaynak ile Danny, Cech, Maxi , Samba ve Fuchs'a yürümek.

Bu adamların hepsi bonservissiz Cech hariç. Ba'dan gelen imza paralarına gider olduğu gibi.

Dediğim zor ama gerçekten kararlı 3-4 adam bu işleri bitirebilir bu parayla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:36:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Fuchs 1.86 bu arada.

Hem devamlı bindirir hem de boy ortalamasını ciddi yükseltir savunmanın.

Maxi'yi söylemeye bile gerek yok.

Samba da 1.93 tam aradığımız sert stoper. Arka tarafa bu 3 adam +Cech yapabilirsek takım 2 sınıf birden atlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:38:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Para çıkarabileceğimiz oyuncular var.

Mustafa 2-3 Milyona Rusya'ya itelenebilir bir ihtimal.

Ba'nın Katar'da 10-15 arası bir piyasası var.

Şu iki adam bile satılsa Cech'i ve Gignac'ı getirecek para çıkar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Biz seneye ne yapıp ne edip Oğuzhan Tolgay Sosa Töre bu 4'ünü monte etmemiz gerek.

Bunlardan hangisi oynamasa ziyan.

Ben bu yüzden Şenol Güneş diyorum bu oyuncuları bir arada oynatabilir.

Kalbimden geçen Ba'nın Gignac ikna edilmek şartıyla 13-15'e gidip  gelen kaynak ile Danny, Cech, Maxi , Samba ve Fuchs'a yürümek.

Bu adamların hepsi bonservissiz Cech hariç. Ba'dan gelen imza paralarına gider olduğu gibi.

Dediğim zor ama gerçekten kararlı 3-4 adam bu işleri bitirebilir bu parayla.

kaleciye gerek yok. Defansif orta sahaya var ama.

Mavuba'yi ekle. Cech'i cikar. zaten bonservis sorunu da var onda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:41:38
  • Beşiktaş / Bodrum
kaleciye gerek yok. Defansif orta sahaya var ama.

Mavuba'yi ekle. Cech'i cikar. zaten bonservis sorunu da var onda.

Yabancı antrenör gelirse haklısın ama Şenol Güneş gelirse bence Oğuzhan Tolgay ya da Veli Tolgay oynar göbekte.

Atiba kalsa bile oynayamaz. Mavuba kaliteli oyuncu ama Şenol hoca onu bile aldırmaz bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:43:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Tabi bu kadar konuşup da bize Prödl, Danny, isimsiz sağ bek ve sol bek + uzatılmış Atiba ile gelme ihtimalleri de var.

O zaman 2016 seçimleri öncesi kendi kuyularını kazmış olurlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Lego ta benzemez futbol onu gönder bunu getir şunu sat yerine adam al. Kimse yi satmaya gerek yok gidenler çürükleri temizle bir dört tane adam getir yeter. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Yabancı antrenör gelirse haklısın ama Şenol Güneş gelirse bence Oğuzhan Tolgay ya da Veli Tolgay oynar göbekte.

Atiba kalsa bile oynayamaz. Mavuba kaliteli oyuncu ama Şenol hoca onu bile aldırmaz bence.

aslinda Senol Hoca gelirse tam da alinmasi gereken Oyuncu Mavuba.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:45:43
  • Beşiktaş / Bodrum
aslinda Senol Hoca gelirse tam da alinmasi gereken Oyuncu Mavuba.

İyi oyuncu.

Eğer imza parası vermeden 1.6-2 arasına getirebilsek herkes kucak açar bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Tabi bu kadar konuşup da bize Prödl, Danny, isimsiz sağ bek ve sol bek + uzatılmış Atiba ile gelme ihtimalleri de var.

O zaman 2016 seçimleri öncesi kendi kuyularını kazmış olurlar.

Muhalefet varmi ki?

en son karsilarina kimse cikmaz diyordunuz.