Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968634 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:47:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Muhalefet varmi ki?

en son karsilarina kimse cikmaz diyordunuz.

Mutlaka çıkan olur.

Kuvvetle muhtemel Adalı yine çıkar nabız kontrol edip.

Sanırım Hasan Arat yine cesaret edemeyecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

belki kizacaksiniz ama sormadan duramayacagim.

Bilal'i Takimda görmek isteyen varmi?  :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

Mutlaka çıkan olur.

TFF'ye seçilemezse Yd var bide  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

belki kizacaksiniz ama sormadan duramayacagim.

Bilal'i Takimda görmek isteyen varmi?  :biggrinking:
O satılmış karaktersizi isteyen varsa trolldür.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 18:49:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bazı arkadaşlar 3.olalım sezona geç başlayalım diyor da 3.olursak şampiyonlar ligi şansımız olmayacak ve kalitesiz bonservisi elinde adamlar alınacak...Seneye de şampiyonluk şansımız kalmaz bu durumda

Çevrimdışı talha

Tabi bu kadar konuşup da bize Prödl, Danny, isimsiz sağ bek ve sol bek + uzatılmış Atiba ile gelme ihtimalleri de var.

O zaman 2016 seçimleri öncesi kendi kuyularını kazmış olurlar.

Diğerlerini tamam da Danny nesi var
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

O satılmış karaktersizi isteyen varsa trolldür.

niye? bilmedigim birsey mi var?

Çevrimdışı Anıl

niye? bilmedigim birsey mi var?
Galatasaray ve bize karşı oynadığı oyunları izleyen varsa anlar ne demek istediğimi

Çevrimdışı Tolga

Melo ve Selcuk'un kalitesi belli. bizdeki durum biraz farkli.

Ne farklı anlamadım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Ne farklı anlamadım.

Ba bitik. böyle bir sezonu kaldiramadigini net sekilde gösterdi.

Gökhan ise kalitesini yeterli derecede ispatlamamis bir Oyuncu. (diyeceksin ki Kerim ispatlamis mi? o yüzden diyorum ki ikisinin arasinda su anda bile pek bir fark yok.)

ayrica Melo ve Selcuk'un kariyeri bunlarinkiyle bir mi?

Çevrimdışı GÖRKEM

Galatasaray ve bize karşı oynadığı oyunları izleyen varsa anlar ne demek istediğimi

G.Saray maclarini nadiren izledigim icin kacirmis olabilirim.

Çevrimdışı Tolga

Ba bitik. böyle bir sezonu kaldiramadigini net sekilde gösterdi.

Gökhan ise kalitesini yeterli derecede ispatlamamis bir Oyuncu. (diyeceksin ki Kerim ispatlamis mi? o yüzden diyorum ki ikisinin arasinda su anda bile pek bir fark yok.)

ayrica Melo ve Selcuk'un kariyeri bunlarinkiyle bir mi?
Niye Melo bitikken buraya gelmedi mi Selçuk 2 sezondur ortalarda yok nasıl aynı değil.

Ba formsuz olabilir ama bitik halde demek çok yanlış.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mutlaka çıkan olur.

Transfer yasağı varken YD ve Adalı aday olmazlar. Adamların amacı yıldız getirip reklam yapmak.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

Niye Melo bitikken buraya gelmedi mi Selçuk 2 sezondur ortalarda yok nasıl aynı değil.

Ba formsuz olabilir ama bitik halde demek çok yanlış.

onlardaki bitiklik degildi. formsuz olmus olabilirler o ayri. Ba'nin bitik oldugunu söylüyorum ama Gökhana bitik demiyorum o formsuz ancak aradaki fark kendisini yeteri kadar ispat etmemesidir.

üstelik onlarin yasadigi Sampiyonluklar var. bu sene 3. yü yasayacaklar muhtemelen. Kariyerli dedigimiz Demba Ba hayatinda Sampiyonluga oynamamis bir oyuncu.

ayrica Selcuk performans olarak bu sezon gördügümde gayet iyi. Melo da sakatlanmadan baya iyidi gördügüm kadariyla.

Çevrimdışı talha

Transfer yasağı varken YD ve Adalı aday olmazlar. Adamların amacı yıldız getirip reklam yapmak.

Valla bir kaç gündür takip ettiğin sosyal medyadaki gruplara bakarsak istedikleri adamlarda onlar.  Adamın biri ya bile fo fan iyiydi yazmıştı nerden baksan grubun yarısı desteklemişti
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

onlardaki bitiklik degildi. formsuz olmus olabilirler o ayri. Ba'nin bitik oldugunu söylüyorum ama Gökhana bitik demiyorum o formsuz ancak aradaki fark kendisini yeteri kadar ispat etmemesidir.

üstelik onlarin yasadigi Sampiyonluklar var. bu sene 3. yü yasayacaklar muhtemelen. Kariyerli dedigimiz Demba Ba hayatinda Sampiyonluga oynamamis bir oyuncu.

ayrica Selcuk performans olarak bu sezon gördügümde gayet iyi. Melo da sakatlanmadan baya iyidi gördügüm kadariyla.

Ba Chelsea'de oynarken şampiyonluk mücadelesi vermedi mi şimdi biz Ba'ya da mı sıradan bir oyuncu gözüyle bakacağız.

Hadi Ba şampiyonluk görmedi diyelim Cenk şampiyonluk mu gördü de direk formayı ona vereceğiz.Ba en azından Chelsea gibi bir takımın formasını giydi Mou gibi bir hocayla çalıştı.

Ayrıca bu Ba'ya bitik diyorsanız zaten tartışmaya gerek yok.

Bir de Selçuk bu sezon biraz top oynamaya başladı 2 sezondur kendi taraftarı bile isyan ediyordu ne oldu bu Selçuk'a böyle diye.

Çevrimdışı Kadir G.

Biz seneye ne yapıp ne edip Oğuzhan Tolgay Sosa Töre bu 4'ünü monte etmemiz gerek.

Bunlardan hangisi oynamasa ziyan.

Ben bu yüzden Şenol Güneş diyorum bu oyuncuları bir arada oynatabilir.

Kalbimden geçen Ba'nın Gignac ikna edilmek şartıyla 13-15'e gidip  gelen kaynak ile Danny, Cech, Maxi , Samba ve Fuchs'a yürümek.

Bu adamların hepsi bonservissiz Cech hariç. Ba'dan gelen imza paralarına gider olduğu gibi.

Dediğim zor ama gerçekten kararlı 3-4 adam bu işleri bitirebilir bu parayla.

Buna benzer bir anlayış olmazsa gelecek senede umut olmaz. Hele prödllar gelirse kendimi hiç zorlamam bir sene daha sinir sıkıntı çekmeye tahammülüm kalmadı. Stat açıp solda motta ersan vs oynayacaksa boşa gitmiş olacak.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Valla bir kaç gündür takip ettiğin sosyal medyadaki gruplara bakarsak istedikleri adamlarda onlar.  Adamın biri ya bile fo fan iyiydi yazmıştı nerden baksan grubun yarısı desteklemişti

Valla sosyal medyadaki grupların kimi desteklediği pek önemli değil açıkçası. Kongre üyeleri karar veriyor başkana.

YD aday olursa en az %50 kazanma şansı var, onu inkar edemem ama dediğim gibi transfer yasağı varken ne YD ne de Adalı aday olurlar. Zaten YD TFF başkanlığına tekrar aday olacağını söylemiş.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

Ba Chelsea'de oynarken şampiyonluk mücadelesi vermedi mi şimdi biz Ba'ya da mı sıradan bir oyuncu gözüyle bakacağız.

Hadi Ba şampiyonluk görmedi diyelim Cenk şampiyonluk mu gördü de direk formayı ona vereceğiz.Ba en azından Chelsea gibi bir takımın formasını giydi Mou gibi bir hocayla çalıştı.

Ayrıca bu Ba'ya bitik diyorsanız zaten tartışmaya gerek yok.

Bir de Selçuk bu sezon biraz top oynamaya başladı 2 sezondur kendi taraftarı bile isyan ediyordu ne oldu bu Selçuk'a böyle diye.

pardon 1 defa oynamis onu da kaybetmis. dogru.

bir kere sunu atlama : Ba Chelsea de kac Mac oynamis?

Adam en son 30 in üzerinde Mac oynadigi sezon 2 sene önceydi.

yasi  simdi 30 a geldi. bu yasta bircok Oyuncunun vücudu pes etmeye baslar. Ba'da bu belirtiler cok net görülüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bana birisi yabancı sınırının kalktığı sezonda m pektmek ersan gülümle 1,m€ civarı yapılan sözleşmelerin nedenini açıklasın. başka bir şey istemiyorum. birtane yönetici çıksın desinki pektemek'e şu şu şu yüzden para verdik.
Bence teknik kadronun raporlarına göre sözleşmeler yapıldı. Bilic efendi sağolsun..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Youlayı hatırlar mısın çok skor katkısı yapıyordu anadolu takımlarında?

Şuan Sivas çıkarsın satılığa bakalım teklif gelecek mi 2-3 milyon euro. Töre ile asla ama asla kıyaslamam.
Olcay'ın yerine tercih ederim ama hiç yoktan iyidir be abi. Danny olmazsa tabi, olursa tadından yenmez :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Çok ilginç bizim taraftar yahu ne Töresi Ne Bası takımdan en son gidecek adamları istemiyoruz şaka gibi.

cok ilginc resmen tore sayesinde sampiyonluk gitti bizde hala onu savunan var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Tabi bu kadar konuşup da bize Prödl, Danny, isimsiz sağ bek ve sol bek + uzatılmış Atiba ile gelme ihtimalleri de var.

O zaman 2016 seçimleri öncesi kendi kuyularını kazmış olurlar.

ne kuyusu be basket arena dicek yine seçimi kazanacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

cok ilginc resmen tore sayesinde sampiyonluk gitti bizde hala onu savunan var

Töre bizi çoğu maç sırtında taşıdı birde bu var ama.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler