Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967377 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

turgay demir ne güzel demiş
"Galatasaray, 3 maçını kazandığı zaman sen istersen Konya'da 86-0 kazan, 26 tane röveşata ile gol at, 106 tane de asist yap hikaye"

yani biz o sansımızı akhisarla kaybettik,, arada 4 mac var bugun bi beraberlik haftaya yendiğimizde yarısta olucaz fakat bu seferde fenerbahce diye bi takım ortaya cıkacak

cok sinirliyim kac gun gecti hala duzelemedim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bana bir de su adami savunanlar vardi.iyi "golcu"ymus..alin size istatistikleri,alin size faturasi.
Buna 4 senede 20 milyon liralik sozlesmeyi yapanlar da cebinden odesin bir zahmet.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Aynen oyle.
Hem sosaya eziyet etti,hem takim kayiplar yadadi hem de oziyi kazanmak icin hicbir caba gostermedi.

aslında basta gosterdi bundan onceki sene fakat kullanamadı
pedroyu nasıl 6 oynatmadı sonrasında oynattı simdi yine sildi onu
bu adamın bazı inatları var akıllara zarar tutturma huyuna diyecek yok...
cok cabuk birsekilde yol ayrımına gidilmeli
yapar yine iki sempatik hareket yine bizimkileri acaba sorusunu sordurursa yandık demektir

Çevrimdışı Deniz

aslında basta gosterdi bundan onceki sene fakat kullanamadı
pedroyu nasıl 6 oynatmadı sonrasında oynattı simdi yine sildi onu
bu adamın bazı inatları var akıllara zarar tutturma huyuna diyecek yok...
cok cabuk birsekilde yol ayrımına gidilmeli
yapar yine iki sempatik hareket yine bizimkileri acaba sorusunu sordurursa yandık demektir
Onun yapabilecegi tek sempatik hareket tokide gsyi yenmek olur.onun haricinde agziyla kus tutda millete yutturamaz artık..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Onun yapabilecegi tek sempatik hareket tokide gsyi yenmek olur.onun haricinde agziyla kus tutda millete yutturamaz artık..
Şampiyon olamadan tokide gs yi yenmek sempati değil tepki getirir bence @Deniz Yeni mi uyandın derler, stresi kaldıramadığın iyice belli oldu derler. Derler de derler. Tabiiii ben de derim  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

rakipler bilici kolluyor zaten burdan anlıcaksınız
egerki birini sevip ovuyorlarsa bilinki bu adamın kendi takımına hayrı yoktur
biz terimi neden sevmiyoruz? arap ismaili simdide hamzayı??
tersine donersekte  senol hocayı seviyoruz_ yılmaz vuralıda  bakkalıda??
anlıyorsunuz dimi? dahada acmaya luzum yok

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşlı adamlarda oluşmuş algı şu; bizi şampiyon yapmazlar, yaptırmazlar.
Bize gs maçını kazandırtmazlar, kazanmamıza izin vermezler.
Bize onu yaptırtmazlar, bize bunu yaptırtmazlar.

Gücün varsa, Öyle bir yaparsın ki, felekleri şaşar. Öyle bir yaparsın ki, dizleri titrer. Sen akhisarda 45 dk şut atamadan, ikinci yarı rüzgardan yüklendin diye kimse evet bu beşiktaş şampiyon olur dedirtemezsin. Ki demezler de. Bir gün önce, rakiplerinden biri, küme düşmüş takıma kalesinde puan verdi, sen kalkıyorsun 45 dk 3 pas yapamıyor, şut atamıyorsun.
Maçın 10.dakikasında anladım maçı alamayacağımızı. Motta saçmalıyor, ersan saçmalıyor, olcay saçmalıyor, töre saçmalıyor.. Saçmalamayan tek adam var sahada, 3. kalecimiz.

Sen Kendin inanmıyorsun galatasarayı yenebileceğine, bugün gençlerbirliğinden süpriz bekliyorsun. Oda yetmiyor, fb de puan kaybedecek de, sen kazanacaksın vs vs.

Bir de dikkat edin, Beşiktaşlı sevdiğimiz yazarlar yorumcular spikerler vs ( Güntekin, ercan taner vs) Biliç ile olmayacağını söylüyor ama ne hikmetse!!, hıncal uluç ve rıdman dilmen gibi Sinsi tilkiler şeytanlar, biliç mükemmel, biliç harika biliç kalmalı konusunda her hafta ısrar ediyorlar ? Niye?

Bana kalırsa, ismail kartal, Fenerbahçede muhakkak kalmalıdır. Hatta 5 sene imzalamalıdır. Ama 10 fenerliye sorun 10 uda ismail kartal gitmeli der. Burada size sorayım, ismail kartal kalsın mı fenerbahçede diye, 10 unuz da kalsın dersiniz.

Biraz zeki olmak lazım, bu çakallıkları sezinlemek lazım. Rıdvan Şeytanmış falan traş, ciğerini biliyoruz o insanların.

Koskoca Beşiktaş, Koskoca 2 sene, koskoca 7 Derbi, Galibiyet yok, 7 maçın 5inde falan gol dahi atamamışsın, kupan yok, şampiyonluğun yok, muhtemeldir bu sinerji ile gidilecek arenadan da puansız ayrılacaksın..

Beşiktaşı, en iyi burada yaşca bizlerden daha büyük abilerimizden dinlesin arkadaşlarım. Hani o biliçi savunup, sevinmek için sevmedik goygoyunu yapan arkadaşlar.

Fenerbahçeliler, bizimle maç yapacakları haftalar depresyona giriyorlardı. 3 mü yeriz 4 mü yeriz diyorlardı, yaz 0 puan diyorlardı, kadıköyde inönüde farketmez.
Topçularımız, aliler feyyazlar, fenerbahçeyi 4 ledikleri maçtan sonra Şampiyon olacağız, bu sene de her zaman ki gibi rakibimiz galatasaray diyorlardı.

Şimdi ne ? senelerdir ne içerde ne dışarda yenemiyorsun bunları. Bunlar tamam biliçin suçu değil, daha doğrusu 3 sene önceki maçlar biliçin suçu değil ama bakın o adamlar şuanda yok bizde. Schuster tayfur carvalhal vs..
Biliç de gidecek, X gelecek. X de gidecek Y gelecek. 2 sene futbol için yeterli bir süredir. Sezon boyu 50 maç yapıyorsun, Eskiden 34 maç yapıyordun, averaj maçlarına çıkıyordun. Şimdi öyle de değil, sistem oturtmak, varyasyon geliştirmek, işin matematiğini öğretmek için sezon başına 50 maçtan bahsediyorum.

Geçen sene de öne geçtiğimiz maçları koparıp gidemiyorduk, bu sene de gidemiyoruz.
Geçen sene de 1 gol yediğimiz zaman dağılıyorduk, uzun süre sallanıyorduk, bu sene de öyle yapıyoruz.

Hatırlayın geçen sene ki fener deplasmanını, on kişi kaldı rakip, ilk yarının sonunda 2 gol buldun 3-2 önde kapadın..

İkinci yarı rakip seni boğdu öldürdü, afedersiniz kazma bir arkadaşımız kırmızı gördü, 5-10 dk sonra fişi çektiler. 3-3 bitti maç.
Olimpiyattaki maçı hatırlayın, hiç bir şey oynamadan, yine afedersiniz kazma diğer bir arkadaşımız on kişi bıraktı takımı, fenerbahçe kazanmak istemedi! onun için 1-1 berabere kaldık. İzleyenler hatırlayacaktır.

Bu sene ne değişti? Fenerbahçeye ki, tarihinin en karışık akşamını yaşayan, tribünleri kapalı olan fenerbahçeye karşı, koca bir 45 dk hiç birşey yapamadık, yine diğer koca bir 45 dakikada 1.5 pozisyona girdik. Ama işte daha ne olsun 2 pozisyonumuz var, fenerde pozisyona giremedi gıy gıy goy goy. Vallahi utandım bunları diyen arkadaşlar yüzünden ben.

Geçen sene 29. haftadan itibaren(Son dönemeç) kazandığımız sadece 2 maç var. 32. hafta 33. hafta
Bu sene, 2 hafta üst üste puan kaybediyoruz.

Geçen sene 31. hafta sivasspor deplasmanında ezildik 3-0 kaybettik.
Bu sene akhisar deplasmanında, ilk yarının sonunda boş pozisyonu atsalar belki aynı skor olacaktı. Değişen birşey var mı? Yok. Koca bir hiç. Geçen senenin üstüne tolgay gelmiş, Almeida diye bir odun vardı o gitmiş ba gelmiş, değerlendiremediğin fernandes gitmiş sosa gelmiş ama değişen koca bir hiç.. Üstünden 50 maça yakın da tecrübe kazanmış takımın ve teknik direktörün.

Daha 4 gün önce yaptığı değişiklikle, takımın kimyasını bozan, gol atabilecek takımı sallayan hamleni, çok matahmış gibi yine yapabilecek psikolojiye sahip bir teknik direktörün var. Biliçi, Brügge teknik direktöründen yediği tokatlardan sonra yollamalıydık. Bu sinerji için gerekliydi, bu takımı şoklama adına gerekliydi, yapmadık, sezon da gitti.

Eğer biliç ısrarı devam ederse, korkarım gelecek seneyide baştan kaybedeceğiz çünkü hoca bir winner değil, loser. winner olabilmesi için 10 senesi var, bizde stajyer yetiştirme kulubü değiliz!

BİZ BEŞİKTAŞIZ
bu sefer sana katılmıyorum diyemeyeceğim :D  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kalan maçlarda 1 puan kaybı bile bizi 3.yapar görünen tablo böyle.Yani GS'yi de yenmemiz gerekiyor ikincilik için çünkü muhtemelen Fb zor puan kaybeder artık

Çevrimdışı Necmi

son haftalarda yarıstan kopmamıza sebeb olan arkadas budur cnk
yoksa donem donem herkes kotu oynadı onlar yuzundende puanlar alamadık
ama ben pozisyon harcayanlara bakarım olcayla beraber ikisi müthis pozisyon yiyiciler
onlara top geldiğinde anlıyorsunki ya gol olacak yada hiçbirsey...
dengesizler yani bende buınu hiç sevmem... simdi rakiplerden bahsetmeyim ama
ikisininkide bizden farkı bu daha stabiller..
kardeşim Törenin ne suçu var adamın belli sorunları var düşüşte hoca oynatmayacak
ben kaç haftadır görüyorsam bunu oda kulübede görecek ama adamın derdi kendi aldırmadığı
oyuncuları oynatmamak olunca sol açıktan sağ bek yaratmaya çalışır Opare kulübede otururken
kaç haftadır hiç bir varlığı olmayan motto neden oyunda ha olcayın yetersiz olduğunu düşünüyorsan dışarı alırsın
neden sağ bek çıkarttığın serdarın kötü hali olcaydan iyidir bekte kaldıki 10+10 ortalamayla oynayan bir oyuncuyu
ilerden çekmek hem takıma ihanettir hemde olcaya ihanettir resmen beke göndererek taraftarın önüne yem olarak atıyorsun
ikinci yarının başından itibaren saçmalamalarıyla takımın güveninide kırdı son haftalarda sürekli şans vererek
Mustafayıda bitirdi Bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz Hoca inönüyü bilmiyor yada çoktan kalma olayını kafasında bitirdi
yoksa bu oyuncuları ateşe atmazdı
işin kötü yanı takım formsuz değil çok diri ve tamamen teknik hatalardan dolayı maçları veriyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu sefer sana katılmıyorum diyemeyeceğim :D  @Armağan Bozkurt
Bu kadar uzun sayılabilecek bir yazıya tek kelimelik bir yorum .....? Şu kısmına katılmıyorum sadece ; biz sahaya çıkıp hakemi de yenmeliyiz (Mealen).  Ne zorumuz var ki hakemi düşünelim. Sevinmek için sevmedik goygoyuyla aynı bu laf. Hakemlerden yana baskıyı peşinen kabullenmek demek bu . Örneğin Gaziantep maçında Ba ya yapılan penaltıdan ve verilmeyen kırmızıdan çok 10 - 15 pozisyonu gole çeviremeyişimiz konuşuldu. Oysa bana göre dk.30 da rakibin 10 kişi kalacağı ve 2-0 öne geçişimiz konuşulmalıydı. Zamanıyla takımlar derbilerden önce çarşambadan kampa girerdi ve cuma günü hakem açıklanırdı. Bir Beşiktaş - gs maçında hakem Ahmet Çakar olarak açıklandı ve bütün gazetelerde ortak manşet " Beşiktaş kampına hüzün çöktü " . Çakarın maçta ilk işi defansa kart göstermek dengeyi bozmak olurdu, olmadı uydururdu penaltıyı. Bu gün bunlar tekrar ediyor. Bir melo küfür yokunun Ersan ile psikolojisi bir mi? Ersan iyidir kötüdür ön plana çıkarmaktansa Ersan'ın psikolojisini irdelemeyi yeğlerim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Hasan Tahsin 2002-2003 de herkesi üst üste koyup şampiyon olduğumuzda da, 2008-2009 da çifte kupa yaptığımızda da, bu hakemler vardı, bu çark işliyordu. Ne alman hakem vardı, nede japon idareciler gibi onurlu idareciler.

Yani özetle, sen iyiysen, hakem makem tırıvırı. koskoca 90 dakikada 1 penaltı pozisyonuna, 1 taç atışına, 2 yalnız karta sığınmaz beşiktaş, sığınmamalı. 10 kırmızı gördüysek 8 i %100 doğru, 1 i tartışmalı, 1 i yanlıştır. ama yok beşiktaşa şu kadar kart çıktı, hurraaaaaaa yakışmıyor.

Kabahati, başkalarında aradığın müddetçe, asıl sorundan bir o kadar uzaklaşırsın. Sorun demişken, 15 yılda 2 kere şampiyon olmak sorundur.  :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abitoğlu, düdük çaldığı bu 27 karşılaşmada Beşiktaşlı oyunculara 63 sarı ve 4 kırmızı kart çıkarırken; rakip takım oyuncularına ise 54 sarı ve 6 kırmızı kart gösterdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

@Hasan Tahsin 2002-2003 de herkesi üst üste koyup şampiyon olduğumuzda da, 2008-2009 da çifte kupa yaptığımızda da, bu hakemler vardı, bu çark işliyordu. Ne alman hakem vardı, nede japon idareciler gibi onurlu idareciler.

Yani özetle, sen iyiysen, hakem makem tırıvırı. koskoca 90 dakikada 1 penaltı pozisyonuna, 1 taç atışına, 2 yalnız karta sığınmaz beşiktaş, sığınmamalı. 10 kırmızı gördüysek 8 i %100 doğru, 1 i tartışmalı, 1 i yanlıştır. ama yok beşiktaşa şu kadar kart çıktı, hurraaaaaaa yakışmıyor.

Kabahati, başkalarında aradığın müddetçe, asıl sorundan bir o kadar uzaklaşırsın. Sorun demişken, 15 yılda 2 kere şampiyon olmak sorundur.  :busted_cop:

o samsun maçında bile biz ilk kırmızı yı gördükten sonra bile gidip beraberlik golünü atmıştık yani 10 kişi bile kalsak durduramıyorlardı bizi lakin papila denilen tetikçi kurşunları sıralayınca artık takımında yapacak birşeyi kalmadı. Demek istediğim o zamanlar dağılmıyorduk makina gibi işliyordu herşey. geçen sene fb 3-2 yenik ve 10 kişiyken ikinci yarı bizi nasıl dağıttıysa o zmanda biz öyleydik. bizimkilerin şimdi de o zamanki gibi olmamız gerek işte dağılmayan bozulmayan, tuttuğunu koparan adamlar olması lazım takımda
Hope for the Best, Plan for the Worst

o samsun maçında bile biz ilk kırmızı yı gördükten sonra bile gidip beraberlik golünü atmıştık yani 10 kişi bile kalsak durduramıyorlardı bizi lakin papila denilen tetikçi kurşunları sıralayınca artık takımında yapacak birşeyi kalmadı. Demek istediğim o zamanlar dağılmıyorduk makina gibi işliyordu herşey. geçen sene fb 3-2 yenik ve 10 kişiyken ikinci yarı bizi nasıl dağıttıysa o zmanda biz öyleydik. bizimkilerin şimdi de o zamanki gibi olmamız gerek işte dağılmayan bozulmayan, tuttuğunu koparan adamlar olması lazım takımda
Valla bende net hatırlıyorum, aptal aptal kart görmek için uğraşmıştık o maçta. gördüğümüz kartların %80 i de doğruydu. Ondan öncesi araştırılmalı. O değil.

e kardeşim, 10 kişi kalıyorsun dağılıyorsun, rakip 10 kişi kalıyor e yine sen dağılıyorsun. ne anladım ben bu işten.

Çevrimdışı Necmi

Valla bende net hatırlıyorum, aptal aptal kart görmek için uğraşmıştık o maçta. gördüğümüz kartların %80 i de doğruydu. Ondan öncesi araştırılmalı. O değil.

e kardeşim, 10 kişi kalıyorsun dağılıyorsun, rakip 10 kişi kalıyor e yine sen dağılıyorsun. ne anladım ben bu işten.
rakip on kişi kalınca bizimkiler oyunu sulandırıyor
ne zaman rakip kırmızı görse içim ürperiyor :o_o:
maç zora girdi diyorum

Çevrimdışı ozan062

maç zora girdi diyorum

işte ozguven eksikliğidir bunun nedeni:((

Çevrimdışı Tolga

maç zora girdi diyorum
Bilic'in bu konu üzerinde çalışmamasından kaynaklı bir durum bu @Necmi abi :)

Bir hoca hem kendi takımı 10 kişi kaldığında A-B-C planı hazırlar hem de rakip takım 10 kişi kaldığında ona göre A-B-C planı hazırlar.

Bilic'in bu konuda takımı hiç çalıştırmadığı oynanan maçlarla ortaya çıktı zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bilic'in bu konu üzerinde çalışmamasından kaynaklı bir durum bu @Necmi abi :)

Bir hoca hem kendi takımı 10 kişi kaldığında A-B-C planı hazırlar hem de rakip takım 10 kişi kaldığında ona göre A-B-C planı hazırlar.

Bilic'in bu konuda takımı hiç çalıştırmadığı oynanan maçlarla ortaya çıktı zaten.
11-11 oynanan maçta tek taktik değişikliği, töre ile olcayın yerlerini sürekli değiştirmek olan birinden bahsediyoruz. 11-10 10-11 e ne yapıyordur, muamma.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

11-11 oynanan maçta tek taktik değişikliği, töre ile olcayın yerlerini sürekli değiştirmek olan birinden bahsediyoruz. 11-10 10-11 e ne yapıyordur, muamma.  :evillol: :evillol:
:biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

zaten sorun o maçta haksız kart görmemiz değil, evet o kartların çoğu haklıydı ama sorun şu, benzer hareketlerde diğer takımlar bu şekilde sert cezalandırılmadılar.. sonra da dağıldık zaten ki başka türlü de dağılmazdık o kadar. peşinede tribünde küfür olayı serdar bilgili nin istifası ve karanlık dönemin başlangıcı...

bizim sıkıntı oyunu kontrol edememede yani rakip eksik kalınca tamam artık takım yürür buradan diyemiyoruz birisi saçmalar diye
çünkü bilic takımı o yönde oynatamıyor resmen deneme yanılma usulü maç yapıyoruz
eksik kalınca da aynısı oluyor kalenin önüne otobüs çekerek maç almaya puan almaya bakıyoruz
ve berbat bir futbol çıkıyor ortaya..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Ben gördüğümuz kartlara bise demiyorum da su renklilerin gormedigi kartlarla sikintim var.

Lig 1. Si 0 kirmizi kart gormus.hem de melo gibi cirkefin krali varken.

Gs 0 BJK 10 kirmizi görünce ben bu ise normal demem.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Armağan Bozkurt Çok şey yazacaktım ama son cümlende olayı çözmüşsün 15 yılda 2 kez şampiyon olmak sorundur diyerek. Bu şartlarda , bu haksızlıklar karşısında herkesi üst üste koyarak ancak 15 yılda 2 kez şampiyon olabilirsiniz. Biz de onu olmuşuz zaten.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

Ben gördüğümuz kartlara bise demiyorum da su renklilerin gormedigi kartlarla sikintim var.

Lig 1. Si 0 kirmizi kart gormus.hem de melo gibi cirkefin krali varken.

Gs 0 BJK 10 kirmizi görünce ben bu ise normal demem.

bugünkü maçta melonun hareketini veli yada atiba yapsa direk attıydı hakem.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Karşı apartmanda gs liler var. Nasılda hak etmiş gibi seviniyorlar. Halbuki melo küfür yoku daha maçı başında atılmalı ve 10 kişi oynamalıydılar. Bu sene şampiyon olurlarsa ve biz böyle herkesi üst üste koyalım havasında olursak tarih maalesef sadece şampiyonlukları yazacak. Ondan sonra da neden yeni nesil renkli oluyor demesin kimse bana. Şu şike olayında fener ligde kalacaktı ama eksi puanla başlayacaktı. Adamlar puan silemezsiniz GEREKİRSE İKİNCİ LİGE DÜŞERİZ  dediler. Ne olacaktı ikinci lige düşünce; lig tv zarar edecekti. Sonuç ne oldu; hiç bir şey. Puanları silinmedi üstüne şampiyon oldular. Bu adamlar ne zaman herkesi üst üste koyup şampiyon olmuşlar da sadece bizden bekleniyor bu. Hem de Beşiktaş'lılığından şüphe etmeyeceğim arkadaşlar söylüyor bunu. Maalesef şerefli ikincilikler gibi, sevinmek için sevmedik gibi algıları kendi içimizde körüklüyoruz. Yok arkadaş Beşiktaş'ımızın hakkı yenmiş, renkliler kollanmıştır. Bir belgesel yapıp yeni nesillere de göstersinler bunu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Kusura bakmayın da bu ligi bu saatten sonra izleyen enayidir. Bilic'i haftalarca kazanınca bile eleştirdim işi rakibe bırakmayın kazanın diyerek oyuncuları eleştirdim lakin; geçiniz.Galatasaray alenen kollanıyor. Sadece bu maçta Melo'nun 2 tane kırmızı kartı es geçildi. Bize verilmeyen penaltılar, kartlar aleyhimize kolay çıkan kartlarda çabası.

Bu saatten sonra forumu anca uzaktan takip ederim. Bir tane yönetici de çıkıp konuşmuyor. Adamlar Beşiktaş'ı piyon olarak kullanıyor. 6,7 senede elimize bir ağzımıza bir emzik gibi kupa verirler.

Ama ruhsuzlar topluluğuna da helal olsun milyonuncu kez dediğim gibi 6 senenin en önemli fb maçını kaybettik, 50 kere elimize gelen fırsatı teptik ve sonuç bu.

Süleyman Seba kupasını Melo kaldıracak. Enayiler izlesin.  :s20: