Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970180 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen şu 4 lüyü bizim şuan ki 4 lümüzden daha etkili buluyorsan diyecek birşey yok o zaman :)

Şunu soracağım sadece bugün Fb ve Gs taraftarların sorsak Kerim'i mi istersiniz yoksa Töre'yi mi diye ne cevap vereceklerini hepimizi biliyoruz.

Beğenmediğiniz Ba 18 gol attı bu lig de bizim en son hangi forvetimiz bu kadar gol atabildi yanılmıyorsam İlhan gol kralı olduğu sezon 21 gol atmıştı.

Cenk'i de beğenen biriyim ve faydalanılması gereken de bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama Ba'dan formayı alıp direk Cenk'e verebilmek için Ba kadar iş yapmış olması lazım.

Mesela Gs'de Drogba gitti bu sezon Burak oynuyor belki onun da kalitesi belli ama bu lig de ortalama attığı gol sayısı en kötü 17-18 dir yani adamın güvenilecek bir tarafı var bizde de Cenk bu seviyelere ne zaman çıkar o zaman Ba'yı yollayıp Cenk'i ilk 11 e yazarız.

Onu ancak hücum oyununu öğrendiğimiz zaman yapabiliriz. Yoksa cenk ceza sahasında tek başına olacaksa ne kadar formda olursa olsun iş yapamaz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Sen şu 4 lüyü bizim şuan ki 4 lümüzden daha etkili buluyorsan diyecek birşey yok o zaman :)

Şunu soracağım sadece bugün Fb ve Gs taraftarların sorsak Kerim'i mi istersiniz yoksa Töre'yi mi diye ne cevap vereceklerini hepimizi biliyoruz.

Beğenmediğiniz Ba 18 gol attı bu lig de bizim en son hangi forvetimiz bu kadar gol atabildi yanılmıyorsam İlhan gol kralı olduğu sezon 21 gol atmıştı.

Cenk'i de beğenen biriyim ve faydalanılması gereken de bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama Ba'dan formayı alıp direk Cenk'e verebilmek için Ba kadar iş yapmış olması lazım.

Mesela Gs'de Drogba gitti bu sezon Burak oynuyor belki onun da kalitesi belli ama bu lig de ortalama attığı gol sayısı en kötü 17-18 dir yani adamın güvenilecek bir tarafı var bizde de Cenk bu seviyelere ne zaman çıkar o zaman Ba'yı yollayıp Cenk'i ilk 11 e yazarız.

seni anlamaya calisiyorum da olaylara cok farkli bakiyoruz gibi görünüyor.

evet o dörtlü su anki 4 lüden daha iyi is yapar diyorum. Gökhan bizde Banko oynayana kadar nerdeydi? gittigi her yerden gönderilmedi mi? neler basarmis ki bizim vazgecilmezimiz oluyor?

gelelim Ba'ya o golleri kime atmis? oyuna katkisi ne kadar olmus? önemli maclarda nerdeymis?  son aylardaki rezil durumunu ve kacirdiklarini hic saymiyormuyuz?

Burak'tan beklermiydin 30 dan fazla Gol atmasini? senin mantigina göre Burak'in o sezonda bekletilmesi gerkiyordu yani Trabzon icin harcanmis bir sezon olurdu belki de.

Cenk'in o kadar Gol atmayacagini nerden biliyoruz?  Bilic'e garantici ezberci diye kiziyoruz ama bakiyorum taraftar olarak ayni düsüncedeyiz. neymis onun adi varmis da öbürü kendini yeterince göstermemis. öyleyse kirala gitsin oynasin gelissin senelerce yedek bekletmekle olacak is degil bu. bekletirsen bu Oyuncularin harcanacagini da düsünmek lazim.

Çevrimdışı atalay

Aklı selim bir yönetimin yapması gereken ilk şey:

Tolga, İsmail, Pedro, Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Necip(K), Ozzie(K) gibi oyuncuların satışından asgari 7-8 milyonluk bütçe yaratmak olmalı.

Bunu da yapamıyorsanız zaten yönetmeyin kulübü. - ki bahsi geçen oyunculara verilen yüksek kontratları düşünürsek bu gerçekleşmeyecek-

Yıllardır Beşiktaş'ın başarısızlığının en büyük problemi bu: "yama transferler".

Çevrimdışı Tolga

seni anlamaya calisiyorum da olaylara cok farkli bakiyoruz gibi görünüyor.

evet o dörtlü su anki 4 lüden daha iyi is yapar diyorum. Gökhan bizde Banko oynayana kadar nerdeydi? gittigi her yerden gönderilmedi mi? neler basarmis ki bizim vazgecilmezimiz oluyor?

gelelim Ba'ya o golleri kime atmis? oyuna katkisi ne kadar olmus? önemli maclarda nerdeymis?  son aylardaki rezil durumunu ve kacirdiklarini hic saymiyormuyuz?

Burak'tan beklermiydin 30 dan fazla Gol atmasini? senin mantigina göre Burak'in o sezonda bekletilmesi gerkiyordu yani Trabzon icin harcanmis bir sezon olurdu belki de.

Cenk'in o kadar Gol atmayacagini nerden biliyoruz?  Bilic'e garantici ezberci diye kiziyoruz ama bakiyorum taraftar olarak ayni düsüncedeyiz. neymis onun adi varmis da öbürü kendini yeterince göstermemis. yleyse kirala gitsin oynasin gelissin senelerce yedek bekletmekle olacak is degil bu. bekletirsen bu Oyuncularin harcanacagini da düsünmek lazim.

Asıl sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun ortada bir gol seviyesi var Ba'nın kime ne gol attığından çok attığı gol sayısı önemli.

Ben Cenk'e o kadar gol atamaz diye birşey yazmadım diyorum ki Cenk bu güveni oynayarak önce vermeli ondan sonra Ba ile yollar ayrılmalı sen diyorsun ki hiçbir veri yokken elimiz de Ba'yı yollayalım Cenk gelsin kesin atar o kadar gol bunun garantisini verebiliyor musun.

Burak demişsin ben de aynı konudan bahsettim.Trabzon'daki şampiyonluk beklentisiyle sendeki aynı şey değil.

Burak'ın 30 gol attığı sezon da Ts yarışta bile yoktu tüm oyuncuları ayrılmıştı elde bir Burak kalmıştı mecbur onu oynatacaklardı.Sezonu verimli geçirdikten sonra zaten oradan ayrıldı kim aldı Gs aldı niye aldı çünkü iyi bir performans gösterdiği için aldı.

Ortada olan birşey var bir de olmayan ya olursa denen birşey var ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz.

Yok yav hakikaten taraftar olarak bize bazı şeyler müstahak umarım Ba satılır da gelecek sene yarışta oluyor muyuz olamıyor muyuz herkes görür.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Şunu da ekleyeyim Cenk ile başladık sezona Allah korusun bir sakatlık yaşadı ki bu sezon dönem dönem ciddi sakatlıklar geçirdi.

Ya da 1-2 maç cezalı duruma düştü bu takımın yedek forvetlerine bir bakalım elimizde kimler var.

Pektemek ve kalırsa Ömer.

Şimdi bu 3 forvetle mi biz şampiyonluk kovalayacağız.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kadrodaki en iyi adamları göndererek bir yere varamayız. Demba'nın, Töre'nin, Sosa'nın yerlerine değil yanlarına bu kalitede oyuncular bulmalıyız. Arkada Motta, Serdar, Ersan, Tolga oynarken önde Ba'yı çıkarıp aşağı yukarı benzer kalitede bir adamı koyunca değişen birşey olmayacak.

Kaliteyi yükseltmek istiyorsak işe en zayıf mevkilerden başlamak lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı GÖRKEM

Asıl sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun ortada bir gol seviyesi var Ba'nın kime ne gol attığından çok attığı gol sayısı önemli.

Ben Cenk'e o kadar gol atamaz diye birşey yazmadım diyorum ki Cenk bu güveni oynayarak önce vermeli ondan sonra Ba ile yollar ayrılmalı sen diyorsun ki hiçbir veri yokken elimiz de Ba'yı yollayalım Cenk gelsin kesin atar o kadar gol bunun garantisini verebiliyor musun.

Burak demişsin ben de aynı konudan bahsettim.Trabzon'daki şampiyonluk beklentisiyle sendeki aynı şey değil.

Burak'ın 30 gol attığı sezon da Ts yarışta bile yoktu tüm oyuncuları ayrılmıştı elde bir Burak kalmıştı mecbur onu oynatacaklardı.Sezonu verimli geçirdikten sonra zaten oradan ayrıldı kim aldı Gs aldı niye aldı çünkü iyi bir performans gösterdiği için aldı.

Ortada olan birşey var bir de olmayan ya olursa denen birşey var ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz.

Yok yav hakikaten taraftar olarak bize bazı şeyler müstahak umarım Ba satılır da gelecek sene yarışta oluyor muyuz olamıyor muyuz herkes görür.

ben senin dedigini anliyorum da yanlis anlama. biraz kaliplasmis düsünce tarzi gibi geliyor bana söylediklerin.

Fernandao 22 Gol atmis. bu otomatikmen ligin en iyi Forveti oldugunu mu gösteriyor? degil.

bir Oyuncunun klasini sadece attigi gollerle ölcemezsin. gollerin hangi sartlarda ve hangi sekilde atildigi da önemli.

18 Gol atmak iyi bir istir ancak Sampiyonluga oynayan bir Takimin Santrfor icin cok anormal bir sayi mi bu?

bize bugüne kadar daha golcü bir yabanci gelmediyse bu Ba'nin kalitesinin bir kaniti olmaz. ancak bizim ne kadar kötü Transfer yaptigimizin göstergesidir.

kaldi ki gösterdigi rezil performanslarin hic üstüne bile varmiyorsun. elbette her Oyuncu formsuz olabilir ancak Ba formsuzlugu gecmis. vücut olarak cok cok geriledi. böyle uzun bir sezonu kaldiramayacagini gösterdi. kariyerinde bu kadar mac yapmadi daha 1 sezonda. yani bu sezon onun icin iyi bir test oldu. koca sezonu götürecek bir fizige sahip olmadigini net bir sekilde gösterdi. asil onunla birinci Santrfor olarak devam etmek büyük bir risktir. bunu da görelim artik.

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 16:04:04 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı Altınordu yu inceliyor musun müthiş yapılandılar .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 16:35:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Altınordu yu inceliyor musun müthiş yapılandılar .

Takip ediyorum abi fırsat olursa ziyaret etmek de istiyorum çok büyük paraya malolmadı hem de biz şunu 15 yıldır beceremedik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 16:36:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben de kim yazar diyordum Töre Sosa Ba hepsi gönderilmiş bile oh ne güzel rahatladık :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 16:38:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'yi nereden cikardin?  :alala: göndermeyecegim bir Oyuncu varsa o da Sosa'dir.

Oyuncudan Oyuncuya fark var elbette. Ba ile Töre kesinlikle hayal kirkligi. hadi diyelim Gökhan seneye kendine gelebilir ancak bunun Garantisi varmi? hem kendine gelse nolur? ne yapmis ki Töre? kac Gol atmis kac tane attirmis? oyuna katkisi ne olmus? karakteri mi cok saglam? nedir bu Adami vazgecilmez kilan?

hani Garanti diyorsun ya Töre'ye Kerim'den daha fazla güvenmemiz icin yeterli sebep varmi? bana göre yok. Kerim'in henüz neler yapacagina tam olarak göremedik. yani o da varsayim olur ancak ben kendi acimdan futbol anlayisima dayanarak Kerim Gökhanin yerini fazlasiyla doldurur diyorum.

bir de sunu söyleyeyim: Aatif Chahechouhe Gökhan'i ikiye katlar. Gökhan'i satip Aatif'i alirsak diger kanata da Kerimi adapte edersek bu Takim ön tarafta seviye atlar.

ileri 4 lümüz ; Kerim-Sosa-Aatif-Cenk

Aatif Töre'yi ikiye mi katlar  :biggrinking:

Dilerim dediğini biz değil de Bizden Kerim'i alarak Sivas yapar görürsün sen de tezini ama mümkünse bizde olmasın bunlar  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de kim yazar diyordum Töre Sosa Ba hepsi gönderilmiş bile oh ne güzel rahatladık :)
Yok abi ben pes ettim kim varsa elimizde yollayalım nasılsa çok mükemmel kadromuz var ya yolladıklarımızın yerini kapatırız çok rahat bir şekilde. :)

Çevrimdışı halvetifarazi

bana birisi yabancı sınırının kalktığı sezonda m pektmek ersan gülümle 1,m€ civarı yapılan sözleşmelerin nedenini açıklasın. başka bir şey istemiyorum. birtane yönetici çıksın desinki pektemek'e şu şu şu yüzden para verdik.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gökhan Töre yetenekli ama pozisyon bilgisi 0 olan bir oyuncu..Bunu geliştirmesi lazım

Çevrimdışı Celestine Babayaro

bana birisi yabancı sınırının kalktığı sezonda m pektmek ersan gülümle 1,m€ civarı yapılan sözleşmelerin nedenini açıklasın. başka bir şey istemiyorum. birtane yönetici çıksın desinki pektemek'e şu şu şu yüzden para verdik.

Beşiktaş'ın çocukları (yersen)

Çevrimdışı GÖRKEM

Aatif Töre'yi ikiye mi katlar  :biggrinking:

Dilerim dediğini biz değil de Bizden Kerim'i alarak Sivas yapar görürsün sen de tezini ama mümkünse bizde olmasın bunlar  :)

yapmayin nolur Aatif'i takip ettiniz mi hic. Adamin kac yildir skora ve oyuna baya katkisi var. bu sezon 12 Gol atmis kanat oyuncusu olarak. kabiliyetlerini saymiyorum bile.

bunlari nasil yabana atarsiniz?

üstelik Kerim'i niye birden silip atiyorsunuz. Kerim'in yetenegi inkar edilmez. ben sahsen Kerime güveniyorum. tutmazsa mecburiyetten Olcayi oynatirsin yani bu sezona göre yine bir eksimiz olmus olmaz.

Aatifi kullanmasini bilirsek hücumda kesinlikle büyük bir arti olur.
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 17:22:51 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 17:28:03
  • Beşiktaş / Bodrum
yapmayin nolur Aatif'i takip ettiniz mi hic. Adamin kac yildir skora ve oyuna baya katkisi var. bu sezon 12 Gol atmis kanat oyuncusu olarak. kabiliyetlerini saymiyorum bile.

üstelik Kerim'i niye birden silip atiyorsunuz. Kerim'in yetenegi inkar edilmez. ben sahsen Kerime güveniyorum. tutmazsa mecburiyetten Olcayi oynatirsin yani bu sezona göre yine bir eksimiz olmus olmaz.

Youlayı hatırlar mısın çok skor katkısı yapıyordu anadolu takımlarında?

Şuan Sivas çıkarsın satılığa bakalım teklif gelecek mi 2-3 milyon euro. Töre ile asla ama asla kıyaslamam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

Çevrimdışı GÖRKEM

Yok abi ben pes ettim kim varsa elimizde yollayalım nasılsa çok mükemmel kadromuz var ya yolladıklarımızın yerini kapatırız çok rahat bir şekilde. :)

abartmaya gerek yok. ben Piyasasi olan ama bekledigimiz verimi alamadigimiz Oyunculari söylüyorum = Ba ve Gökhan.

bunlarin yerine alacagimiz Parayi düsünüyorum. belki de bunlari satmadan Transfer bile yapamayacagiz.

iyi bir Paraya satarsak ise sadece eksik Bölgelere degil bunlarin yerine de faydali olacak Oyuncu alabiliriz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Youlayı hatırlar mısın çok skor katkısı yapıyordu anadolu takımlarında?

Şuan Sivas çıkarsın satılığa bakalım teklif gelecek mi 2-3 milyon euro. Töre ile asla ama asla kıyaslamam.

iste sadece skora katkisi da degil. teknik becerisi, fizigi ve oyun görüsü de iyi. üstelik bencil de degil gördügüm kadariyla.

Youla cok farkli bir Oyuncuydu. Aatif ile kiyaslamak komik olur.

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 17:40:13 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Atkar

Gökhan Töre 9/10 istatislik yaptı.İyi bir teknik direktörle Töre sadece ligde 10/10 yapabilecek potansiyele sahip.1 Aydır kötü diye kimse Töreyi kesip atamaz.Ne Kerim nede Cenk bu takımda sadece rotasyon oyuncusu olur.Sizin gibi düşünenler yüzünden belkide 7 yılda bir şampiyon oluyoruz.Aatif kimdir?Anadolu takımında her iyi oynayan futbolcuyu alacak mıyız? Tabata-Amrabat hepsi çok iyi istatislik yapıyordu ve alayı gitti.Ben bu takımın kalite seviyesinin Mbia-Tolgay-Sosa-Töre-Dzduks-Gignac seviyesinde olmasını isterim.Veli-Atiba-Olcay-Kerim-Cenk-Serdar iyi yedek olabilir.Oğuzhan-Tolga-Motta-Pektemek artık yedek olarak bile kalmamalı.Çıkın lan artık eziklik psikolojisinden

Çevrimdışı ahmetx

Takip ediyorum abi fırsat olursa ziyaret etmek de istiyorum çok büyük paraya malolmadı hem de biz şunu 15 yıldır beceremedik.
bizim becerme ihtimalimiz zayıf görünüyor bu yönetim yapısında en güzeli pilot olarak anlaşmak Altınorduyla ,çünkü İzmir takımları içerisinde en az taraftara sahip kulüplerden çok itiraz eden çıkmaz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

abartmaya gerek yok. ben Piyasasi olan ama bekledigimiz verimi alamadigimiz Oyunculari söylüyorum = Ba ve Gökhan.

bunlarin yerine alacagimiz Parayi düsünüyorum. belki de bunlari satmadan Transfer bile yapamayacagiz.

iyi bir Paraya satarsak ise sadece eksik Bölgelere degil bunlarin yerine de faydali olacak Oyuncu alabiliriz.

Ba gitsin Gignac gelsin dersen buna varım ama sen bana Ba'yı gönderip Cenk bize yeter dersen bunu kabul edemem işte.

Aslında Ba'nın satılmasına karşıyım ama Ba'ya söylendiği gibi 17-18 m euro'luk teklif varsa ve sözleşmesi bitecek olan Gignac'ı alabilme durumumuz varsa o zaman satılmasına çok soğuk bakmam.

Kaliteyi düşürmeden yolumuza devam etmeliyiz.

Çevrimdışı ahmetx

Çok ilginç bizim taraftar yahu ne Töresi Ne Bası takımdan en son gidecek adamları istemiyoruz şaka gibi.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Gökhan Töre ve Ba için özellikle Ba için teklif gelirse 1 dk düşünmem satarım..

Demba Ba seneyede takımda kalırsa biz 10.hafta Mustafa Pektemek santrafor oynasın yazılarınını heryere yazmaya başlarız..

Gökhanın fiyatıda maksimum noktada. Artık daha fazlası olmayacağı açık. İyi para ederken satmak lazım .

Hiç bir oyuncu vazgeçilmez değildir.Rakiplerde Gökhan Töre yoktu da ne oldu, geldiler senin sahanda topu eline verip geri döndüler..

Ancak Töre nin ayrılması ancak iyi parayla olur, saçma sapan fiyatlarla satılması yanlış olur..

Ama iyine diyeyim Demba Ba bitmiş bir santrafor görüntüsünde. Seneye bu takımın 1. SANTRAFORU olacaksa Bu takım seneyede Şampiyon olamaz şimdiden diyeyim.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net