seni anlamaya calisiyorum da olaylara cok farkli bakiyoruz gibi görünüyor.
evet o dörtlü su anki 4 lüden daha iyi is yapar diyorum. Gökhan bizde Banko oynayana kadar nerdeydi? gittigi her yerden gönderilmedi mi? neler basarmis ki bizim vazgecilmezimiz oluyor?
gelelim Ba'ya o golleri kime atmis? oyuna katkisi ne kadar olmus? önemli maclarda nerdeymis? son aylardaki rezil durumunu ve kacirdiklarini hic saymiyormuyuz?
Burak'tan beklermiydin 30 dan fazla Gol atmasini? senin mantigina göre Burak'in o sezonda bekletilmesi gerkiyordu yani Trabzon icin harcanmis bir sezon olurdu belki de.
Cenk'in o kadar Gol atmayacagini nerden biliyoruz? Bilic'e garantici ezberci diye kiziyoruz ama bakiyorum taraftar olarak ayni düsüncedeyiz. neymis onun adi varmis da öbürü kendini yeterince göstermemis. yleyse kirala gitsin oynasin gelissin senelerce yedek bekletmekle olacak is degil bu. bekletirsen bu Oyuncularin harcanacagini da düsünmek lazim.
Asıl sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun ortada bir gol seviyesi var Ba'nın kime ne gol attığından çok attığı gol sayısı önemli.
Ben Cenk'e o kadar gol atamaz diye birşey yazmadım diyorum ki Cenk bu güveni oynayarak önce vermeli ondan sonra Ba ile yollar ayrılmalı sen diyorsun ki hiçbir veri yokken elimiz de Ba'yı yollayalım Cenk gelsin kesin atar o kadar gol bunun garantisini verebiliyor musun.
Burak demişsin ben de aynı konudan bahsettim.Trabzon'daki şampiyonluk beklentisiyle sendeki aynı şey değil.
Burak'ın 30 gol attığı sezon da Ts yarışta bile yoktu tüm oyuncuları ayrılmıştı elde bir Burak kalmıştı mecbur onu oynatacaklardı.Sezonu verimli geçirdikten sonra zaten oradan ayrıldı kim aldı Gs aldı niye aldı çünkü iyi bir performans gösterdiği için aldı.
Ortada olan birşey var bir de olmayan ya olursa denen birşey var ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz.
Yok yav hakikaten taraftar olarak bize bazı şeyler müstahak umarım Ba satılır da gelecek sene yarışta oluyor muyuz olamıyor muyuz herkes görür.