Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982792 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Bu sezon şampiyon olursak zaten bizim ne düşündüğümüzün bir önemi kalmayacak gelecek senede takımın başında olacak :)

Şimdi sen dua mı ediyorsun BJK şampiyon olsun diye yoksa olmasın diye. :lol:

BJK'yi şampiyon yaparsa da gidebilir. Biraz yourgun görüyorum sanırım uğraşmaktan bıktı artık. Bence kafası rahat olabileceği bir takıma gitsin West Ham ya da Everton gibi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic'in bize tek bir artısı olur kalırsa.

Avrupa'da her sene en kötü bu noktaya geliriz.

Aslında uzun vadede beklentiyi her türlü karşılar ama sabır kalmadı bizde.

Yoksa kalsın 10 yılda 3-4 defa oluruz 3-4 defa çeyrek final yarı final görürüz kupalarda eminim.

Bu oyun içi tercihleriyle sadece yerimizde sayarız.Bilic belki çok çok uzun sürede başarılı olur yaşının verdiği soğuk kanlılık ve tecrübeyle belki bir şeyler başarır.Ancak adamın futbol anlayışı takım savunmasından ibaret.İleride herhangi bir sistem yok sadece bireysel yeteneğe bağlı.Oyun içi dizilişe bile inanmıyor adam.Ben oyunculardaki isteksizliği biraz da Bilic'e olmayan güvene bağlıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 00:12:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sezon şampiyon olursak zaten bizim ne düşündüğümüzün bir önemi kalmayacak gelecek senede takımın başında olacak :)

Ya sıkıntı şu.

Kalacaksa öyle 1-2 yıllık olmaz. O zaman kalacak 10 yıl burada. Bunu sağlayacağız bir şekilde.

O zaman gerçekten alır kafadan 3-4 şampiyonluk o bize yeter. Ama asıl mesele şampiyonluğu aldıktan sonra şampiyon olamadığı sene hemen sepetler bizimkiler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 00:14:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu oyun içi tercihleriyle sadece yerimizde sayarız.Bilic belki çok çok uzun sürede başarılı olur yaşının verdiği soğuk kanlılık ve tecrübeyle belki bir şeyler başarır.Ancak adamın futbol anlayışı takım savunmasından ibaret.İleride herhangi bir sistem yok sadece bireysel yeteneğe bağlı.Oyun içi dizilişe bile inanmıyor adam.Ben oyunculardaki isteksizliği biraz da Bilic'e olmayan güvene bağlıyorum.

İşte burada güvendiğim şu benim.

Ön tarafa Olcay ve Veli yerine 2 tane üst düzey adam alırsan hücumu her türlü çözersin Türkiye'de.

Ama haklısın dediğin gibi plan ve sistem yok tamamen spontane.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şimdi sen dua mı ediyorsun BJK şampiyon olsun diye yoksa olmasın diye. :lol:

BJK'yi şampiyon yaparsa da gidebilir. Biraz yourgun görüyorum sanırım uğraşmaktan bıktı artık. Bence kafası rahat olabileceği bir takıma gitsin West Ham ya da Everton gibi.
Ben şampiyon yapsın gitsin istiyorum ama haklı da olabilirsin belki burada zorluklarla uğraşmaktan sıkılıp sezon sonu her türlü sonuçta bırakabilir de.

Yönetim açısından değerlendirdim aslında şampiyon yapan hocayı göndereceklerini sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ilginç bir istatistik...:Beşiktaş'a bu sezon gösterilen 10 kırmızı kartın 5'i Cüneyt Çakır tarafından gösterilmiş...
Adam bize gelince tetikçi gibi çekiyor kartları.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Ben şampiyon yapsın gitsin istiyorum ama haklı da olabilirsin belki burada zorluklarla uğraşmaktan sıkılıp sezon sonu her türlü sonuçta bırakabilir de.

Yönetim açısından değerlendirdim aslında şampiyon yapan hocayı göndereceklerini sanmıyorum :)

Valla YD olsa kesin gönderir derdim de FO vefalı adamdır uzatmak isteyecektir.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Valla YD olsa kesin gönderir derdim de FO vefalı adamdır uzatmak isteyecektir.  :evillol:
Başkan, şampiyon yapmasa da göndermez bence ama ANÇ başta olmak üzere diğer yöneticiler başkanı yeni bir hoca konusunda ikna ederler diye düşünüyorum :icool:

Çevrimdışı talha

Başkan, şampiyon yapmasa da göndermez bence ama ANÇ başta olmak üzere diğer yöneticiler başkanı yeni bir hoca konusunda ikna ederler diye düşünüyorum :icool:

Valla ANÇ ve "diğerleri" inşallah TD seçiminde yD'ye döndürmezler işi.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Valla ANÇ ve "diğerleri" inşallah TD seçiminde yD'ye döndürmezler işi.  :evillol:
Sezonu şampiyon bitirelim de gerisi halledilir bir şekilde :icool: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bilici yönetimde sadece Başkan istiyor.
Futboldan sorumlu ve 2. başkan ANÇ kesinlikle istemiyor.
Bilic şampiyon yaparsa onu ANÇ gönderemez.2. likte de gönderemez sanmıyorum ama 3. lükte anç acımaz fitili ateşler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Sezonu şampiyon bitirelim de gerisi halledilir bir şekilde :icool: :evillol:

Valla Samet Aybaba gelmeden önce o "diğeleri"nin başımıza açtıklarını htırladıkça tırsmıyorum değil. :lol:

Çevrimdışı talha

Bilici yönetimde sadece Başkan istiyor.
Futboldan sorumlu ve 2. başkan ANÇ kesinlikle istemiyor.
Bilic şampiyon yaparsa onu ANÇ gönderemez.2. likte de gönderemez sanmıyorum ama 3. lükte anç acımaz fitili ateşler..

Valla gidip Benitez'i getirecekse eyvallah ama Şenol'u istiyorsa  :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Valla gidip Benitez'i getirecekse eyvallah ama Şenol'u istiyorsa  :steamed:
Şenolu getirse ben razıyım.Sergen diyorlar  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı GÖRKEM

Vallah Sergen ve Snol Hoca'nin Takimlarinin Sahaya Dizilisine bakinca Sergeni kesinlikle önde görüyorum.

Aradaki Fark su: Senol Hoca Disiplin ve Motivasyon saglayabiliyor. Sivas özellikle kücük Takimlara karsi cok isteksiz ve oyun disiplininden uzak oynuyor. Sergen bu Disiplini ve Istikrari ilerde saglayabilir mi bilmem. Saglayabilirse gercekten iyi bir TD olabilir.

Çevrimdışı Deniz

Bilic gidecekse gelecek hocanın minimum Şenol Güneş ayarında olması lazım.
Getirebiliyorsan getir Luceyi ama gelmeyecek.
Jurgen Klopp diyecem bizim ülkedeki adaletsizliğe bu adam uyum sağlayamaz.Harcanır burada.
Roberto martinez diyecem ama kesinlikle bir winner değil.Bilicin kafada..
Bielsa güzel bir isim ama maliyeti yüksek olur..Her kadroya gelmez.
Eğer varsa Bilici yollama planı ,şimdiden bu tarz hocalarla görüşmek lazım.1 günde ikna edemezsin bu adamları.

Çevrimdışı Efe

önümüzdeki 31 gün sonunda şampiyon belli olacak herşey oynanacak 6 maça bağlı artık hayırlısıyla lider başladığımız mayıs ayını lider kapatarak şampiyonluğa uzanacağız :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Vallah Sergen ve Snol Hoca'nin Takimlarinin Sahaya Dizilisine bakinca Sergeni kesinlikle önde görüyorum.

Aradaki Fark su: Senol Hoca Disiplin ve Motivasyon saglayabiliyor. Sivas özellikle kücük Takimlara karsi cok isteksiz ve oyun disiplininden uzak oynuyor. Sergen bu Disiplini ve Istikrari ilerde saglayabilir mi bilmem. Saglayabilirse gercekten iyi bir TD olabilir.
Sergen kötü değil ama daha ham.Harcanır burada.Biraz pişsin ligin tozunu yutsun.Zorluklarla baş etmeyi öğrensin.3 sene sonra olabilir..

Çevrimdışı Tolga

Gönül istiyor ki Lucescu ile Zago beraber gelsinler 5 yıl Lucescu çalışsın sonra onun yerine Zago devam etsin de işte bunun olması zor görünüyor. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Gönül istiyor ki Lucescu ile Zago beraber gelsinler 5 yıl Lucescu çalışsın sonra onun yerine Zago devam etsin de işte bunun olması zor görünüyor. :)

Lucescu 5 yil sonra 75 yasinda.  :D

her ne kadar yüksek futbol anlayisina sahip olsa da eskisi gibi olmama ihtimali yüksek.

bence unutalim artik Lucescu'yu. Dünyada futbolu bilen baska Teknik Direktörler de var. önemli olan onlari bulmak.

Çevrimdışı Tolga

Lucescu 5 yil sonra 75 yasinda.  :D

her ne kadar yüksek futbol anlayisina sahip olsa da eskisi gibi olmama ihtimali yüksek.

bence unutalim artik Lucescu'yu. Dünyada futbolu bilen baska Teknik Direktörler de var. önemli olan onlari bulmak.
Heynckes de aynı yaşlardaydı B.Munich ile tüm kupaları kazanırken :D

Mutlaka iyi hocalar var Bielsa-Benitez vb. ama bunları getirmemiz çok zor.

Sıradan bir yabancı hoca geleceğine Bilic kalsın daha iyidir :)

Çevrimdışı talha

Al işte bir de Bilic gitsin diyorsun. Sergen'e takımı anca GS ve üstü seviyede kadro kurarsan teslim edebilirsin gerisi hikaye.

Çevrimdışı Deniz

Al işte bir de Bilic gitsin diyorsun. Sergen'e takımı anca GS ve üstü seviyede kadro kurarsan teslim edebilirsin gerisi hikaye.
Ben bilic gitsin demiyorum,daha iyisini getirsinler öyle gitsin diyorum.Sergen falan gelecekse tabii ki bilice razıyız.En azından takım sezonun sonuna kadar yarışta kalıyor.
Sergen gelince 10 maçta istifa edebilir 28. hafta şampiyonluğunu ilan da edebilir.
Böyle bir risk alınmamalı.

Çevrimdışı talha

Ya daha iyisi dediğim gibi adamları getirmek çok zor buralara çünkü rahatlarını bırakmazlar. Ve aşırı maliyetli olur. Lucian Favre-Lucescu-Benitez-Roger Schmitd- Klopp- Martinez falan.

Belki Ausburg ya da Lyon'un hocaları olabilir diyecemde bilemiyorum valla.