Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980283 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Motta sivok ba sosa atiba

Hadi koyun pedroyu 11 e.

Çevrimdışı scape_bjk

Motta sivok ba sosa atiba

Hadi koyun pedroyu 11 e.
bunlardan bi tanesi cezalı olduğunda olabilir ancak haklısın

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic oynatmıyor pedro sapasağlam
@Deniz bu cümleye bu cevap gelir he .... biliç saglık ekjibi vs bilmiyor sen biliyorsun denir :steamed: :steamed:
Tam iyileşmemiş kondüsyon düşük...! Ersan mecburiyetten oynatıyor belki...!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tek isteğim inşallah Hilbert'teki gibi bir pişmanlık yaşamayız Atiba'da :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nihat

Fikret Ormancılar, Reza zarrab açıklamalarından sonra Fikret Orman'ın gerçek yüzünü gördüler mi acaba?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikret Ormancılar, Reza zarrab açıklamalarından sonra Fikret Orman'ın gerçek yüzünü gördüler mi acaba?
Fikret Orman'ın gerçek yüzü nedir anlatırmısın kardeşim?
Cidden soruyorum, benim göremediğim birşey var mı acaba diye :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nihat

Fikret Orman'ın gerçek yüzü nedir anlatırmısın kardeşim?
Cidden soruyorum, benim göremediğim birşey var mı acaba diye :)
Beşiktaş taraftarının haksızlıklara, hilekarlıklara ve yolsuzluklara karşı duruşu bu kadar netken Fikret Orman'ın reza zarrab denen herife yeni stadımızdan loca satması ve üstüne bir de çıkıp o iyi bir beşiktaşlıdır, suçu ispatlanmamıştır gibi cümleler kullanması. Daha ne yüzünü istiyosun anlamadım.

Taraftar hükümetin kirli oyunları yüzünden mahkeme mahkeme gezerken Beşiktaş başkanının yaptığı şeye bak. Yazıklar olsun

Çevrimdışı atalay

Geçen yıl ilgilendiğimiz Elkeson

:ok:

Çevrimdışı Serkan P.

Nihat dh den sinirsiz banlandin sira buraya mi geldi?

Çevrimdışı Tolga

Geçen yıl ilgilendiğimiz Elkeson

:ok:

Geçen sezon gelmesini çok istemiştim bu sene kiralık falan alma şansımız olabilir mi acaba :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

(Küfür Yasak)₆'nin özel haberine göre Atiba, Kasımpaşa ile anlaşmış.

üzülmem aynı ernst gibi biter kariyeri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı nihat

Nihat dh den sinirsiz banlandin sira buraya mi geldi?
Sıra derken?

Hala deli gibi fikret orman'ı savunuyosunuz ya inanamıyorum size

Çevrimdışı Tolga

TFF, Fb maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle yaptığımız itirazı reddetmiş.

Şaşırdık mı tabiki de hayır.

Çevrimdışı LithuM

Benim de okuduguma gore atiba 2+1 sene ve 1.5 milyon € istemis.

Yönetim 1+1 ve 1 milyon veririm demis.

Mustafa pektemegin 1.7 aldigi takimda atibanin bu parayi istemesi normal ama muhtemelen kasimpasaya bu sartlarda imza atar oraya gider biz bu parayi ona vermeyiz sanmiyorum.

1.5 milyon dan 1+1 yapılmalı diye düşünüyorum atiba ile.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haberler doğruysa, Hem 3 yıllık istiyor, hemde imza parası istiyor.

1 Yıllığı kabul edip, imza parası istese dahi, ilk fırsatta şutlanmalı.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Olcay ve Ersan isimli iki süper zeka futbolcumuz adem kırmızı gördükten sonra gidip hakeme itiraz ediyorlar kartı iptal etmek için...Bu kadar saf olunmaz,saflık değilse de tribüne oynamaktır bunun adı.

Aynı futbolcular emre abileri bilic'e söverken gıklarını çıkarmadılar şimdi gidip haksız rakibin oyuncusunu savunuyorlar.Biz bu kafayla bir şey kazanamayız.Hayatımda böyle amatörlük görmedim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beşiktaş taraftarının haksızlıklara, hilekarlıklara ve yolsuzluklara karşı duruşu bu kadar netken Fikret Orman'ın reza zarrab denen herife yeni stadımızdan loca satması ve üstüne bir de çıkıp o iyi bir beşiktaşlıdır, suçu ispatlanmamıştır gibi cümleler kullanması. Daha ne yüzünü istiyosun anlamadım.

Taraftar hükümetin kirli oyunları yüzünden mahkeme mahkeme gezerken Beşiktaş başkanının yaptığı şeye bak. Yazıklar olsun

ee ne yapalım yani?

Biz Fikret Orman aşığı falan değiliz.Forumda savunan da yok...

Burada insanlar Beşiktaş'a sempati duyuyor,değer veriyor.Yöneticilere ya da loca sahiplerine değil...

Biz de eleştiriyoruz bu insanları ama durduk yere takım başlığında Fikret Orman laf ediyorsun amacın farklı senin.

Çevrimiçi Samet Ç

2015-2016 sezonu 14 ağustosta başlayıp 22 mayıs tarihinde bitecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Haberler doğruysa, Hem 3 yıllık istiyor, hemde imza parası istiyor.

1 Yıllığı kabul edip, imza parası istese dahi, ilk fırsatta şutlanmalı.
Kesinlikle bundan sonra yatacaktır. Son kontratını iyi yapmak istiyor Ts ve Paşa ile yapsın bizle değil.

Çevrimdışı nihat

ee ne yapalım yani?

Biz Fikret Orman aşığı falan değiliz.Forumda savunan da yok...

Burada insanlar Beşiktaş'a sempati duyuyor,değer veriyor.Yöneticilere ya da loca sahiplerine değil...

Biz de eleştiriyoruz bu insanları ama durduk yere takım başlığında Fikret Orman laf ediyorsun amacın farklı senin.
Fikret Orman başlığı mı var nereye yazıcam başka? Fikret Orman'ı savunan yok dediğin forumda başta yöneticiler olmak üzere herkes bu adama anlaşılamayacak şekilde aşık olmuş durumda.

Reza Zarrab'ın Beşiktaş Vodafone Arena'da işi yoktur isterse 10 milyon ödesin yine o adam bu stada giremez bu kadar basit.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman başlığı mı var nereye yazıcam başka? Fikret Orman'ı savunan yok dediğin forumda başta yöneticiler olmak üzere herkes bu adama anlaşılamayacak şekilde aşık olmuş durumda.

Reza Zarrab'ın Beşiktaş Vodafone Arena'da işi yoktur isterse 10 milyon ödesin yine o adam bu stada giremez bu kadar basit.
Senin bu yazına göre Çarşı'da giremez girmemeli.Ben de başkanı sevmem eleştiririm ama Zarrab'ın demokratik hakkıdır loca alması. Taraftar Beşiktaş'ı siyasete bulaştırmamalı diyor başkan için ama kendileri çoktan bulaştırdı. Yani başkanın da bunu yapması şu saatten sonra normal.

Çevrimdışı Tolga

Olcay ve Ersan isimli iki süper zeka futbolcumuz adem kırmızı gördükten sonra gidip hakeme itiraz ediyorlar kartı iptal etmek için...Bu kadar saf olunmaz,saflık değilse de tribüne oynamaktır bunun adı.

Aynı futbolcular emre abileri bilic'e söverken gıklarını çıkarmadılar şimdi gidip haksız rakibin oyuncusunu savunuyorlar.Biz bu kafayla bir şey kazanamayız.Hayatımda böyle amatörlük görmedim.
Bu işi de fazla abartmaya başladı bizim oyuncular bu lig de fair-play falan hikayedir bunu her hafta görüyoruz.

Rakiplerimiz dediğimiz takımlar türlü çirkefliklerle kazanmak için herşeyi yapsınlar bizimkiler de "Doğrucu Davut" olmaya devam etsinler.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu işi de fazla abartmaya başladı bizim oyuncular bu lig de fair-play falan hikayedir bunu her hafta görüyoruz.

Rakiplerimiz dediğimiz takımlar türlü çirkefliklerle kazanmak için herşeyi yapsınlar bizimkiler de "Doğrucu Davut" olmaya devam etsinler.

Iste bu olay Oyuncularin kazanma hirsi'nin yeterli olmadigini gösteriyor.

Bir futbolcu sahada gercekten kazanmaya sartlanmissa rakib Kart gördügünde o karti asla sorgulamaz. ya kart gösterttirmek icin itiraz eder ya kirmizi'yi ister ya da isine bakar.

Bilic'in meyveleri bunlar.