Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980386 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız şunu söylemem lazım kapalı kapılar arkasında birileri Fb'nin şampiyon olmasını istiyor ben öyle düşünüyorum en azından.

Fb, şike sürecinde maddi anlamda zarar uğradığı için en azından bu sezon şampiyon olup Ş.Ligi'ne gruplara kalmasıyla en azından o maddi kaybı biraz olsun gidermeyi isteyen bir grup var gibi geliyor bana katılmayan da olabilir tabi.
Ben katılıyorum. Belki çok saçma gelebilir size ama bu otobüs saldırısı olayında da değişik olaylar döndü gibi.

Çevrimdışı Deniz

Yanarım yanarım 2 tribünü kapalı değişiklik hakkı 2. yarının ilk dksı bitmiş,taraftarıyla oyuncusu birbirine girmiş fenere karşı şu bursanın yarısını oynayamadık ona yanarım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Kimse bitti demiyo kardeşim derbilerin öneminden bahsediyoruz

İyi de derbilerin çoğu geride kaldı onlardan yakınmanın bi manası yok artık. Bizim önümüz de ki maçlara özellikle bu hafta da ki Karabük maçına bakmamız lazım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ben katılıyorum. Belki çok saçma gelebilir size ama bu otobüs saldırısı olayında da değişik olaylar döndü gibi.
Zaten bu otobüse yapılan saldırı olayının da böyle bir boyutu olabileceğini düşünüyorum ama kanıtım olmadığı için tabi böyle birşey iddia etmem zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:29:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yalnız şunu söylemem lazım kapalı kapılar arkasında birileri Fb'nin şampiyon olmasını istiyor ben öyle düşünüyorum en azından.

Fb, şike sürecinde maddi anlamda zarar uğradığı için en azından bu sezon şampiyon olup Ş.Ligi'ne gruplara kalmasıyla en azından o maddi kaybı biraz olsun gidermeyi isteyen bir grup var gibi geliyor bana katılmayan da olabilir tabi.

Tazminat davası var 100 milyon euroya yakın bunun pazarlığı yapılıyor olabilir.

Juve tazminat davası sayesinde kupaları almayı bile kabul etmedi istiyorsan 400 milyon eurosunu.

Sen bana Ibrahimovic'i Zambrotta'yı Viera'yı sattırdın al sana diyor. Benzer durum var sadece burada pazarlık farklı yürüyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi de derbilerin çoğu geride kaldı onlardan yakınmanın bi manası yok artık. Bizim önümüz de ki maçlara özellikle bu hafta da ki Karabük maçına bakmamız lazım.
Büyük ihtimalle şampiyonu belirleyecek bir derbi var kardeşim önümüzde :)

Oraya kadar oynayacağımız maçlarda ben güveniyorum takıma trabzon maçı da dahil
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

abi şampiyon olmak istiyosan çıkacan en iyi takımı kuracan herkesi yenecen ister hakem engeli olsun ister başka bişey alıcan o gabiliyeti bir şekilde
Artık şampiyonluğu istiyorsak çıkacaz adam gibi top oynayıp bütün maçlarımızı kazanacaz.Kopara kopara.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten bu otobüse yapılan saldırı olayının da böyle bir boyutu olabileceğini düşünüyorum ama kanıtım olmadığı için tabi böyle birşey iddia etmem zor.
Adamlar şahıslar bulunana kadar maça çıkmayacağız dediler 1 hafta sonra maça çıktılar. Bir de o Uslu'nun gevşek gevşek gülerek falan konuşması beni o gün şüphelendirdi. Peşine kupa maçında verilen saçma penaltı hadi onu da geçtim bugün Bursa'nın verilmeyen golü bu kadar da tesadüf olamaz bence her şey ortada gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

İsmail Kartal: "Sakatlarla boğuşuyorduk, bir bölümünü toparladık. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum."

Burada Arap otobüse saldırı yapanlara ve Tff'ye teşekkür etmek istiyor.

Çevrimdışı Tolga

Tazminat davası var 100 milyon euroya yakın bunun pazarlığı yapılıyor olabilir.

Juve tazminat davası sayesinde kupaları almayı bile kabul etmedi istiyorsan 400 milyon eurosunu.

Sen bana Ibrahimovic'i Zambrotta'yı Viera'yı sattırdın al sana diyor. Benzer durum var sadece burada pazarlık farklı yürüyor.
İşte böyle bir pazarlık yapılıyor gibi geliyor bana da ne desek boş tabi.

Çevrimiçi Samet Ç

Artık şampiyonluğu istiyorsak çıkacaz adam gibi top oynayıp bütün maçlarımızı kazanacaz.Kopara kopara.
Sıkıntı şurada senin kazanmanda yetmiyor bu saatten sonra fenerinde puan kaybetmesi lazım olma ihtimali var mı dersen var ama zor.

Çevrimdışı atalay

Öncelikle 2 saat öncesi ile şimdi ki şanslar eşit filan değil.İpler bizim elimizdeydi;Webo'nun golü ile ipler Fb'nin elinde.Bu arada FB bu kaşar oyuncuları ve hakem işgüzarlığı ile tahmin ettiğim gibi 2 maç değil en fazla gününde olmaz ve rakipleri cezalandırmasını bilirse 1 maç filan kaybeder.+4 dakikalık uzatmayı bile doğru düzgün yönetemeyen işgüzarlıktan bahsediyoruz.

33.haftaya gelirsek dün de yazdığım gibi o maça kadar GS 1,FB 2 maçta puan kaybederse beraberlik zaten yeter.Fakat soru şu:
Biz 5'te 5 yapabilecek miyiz?

Ayrıca milyonuncu kez yazacağım bizim için son 6 yılın en önemli maçı FB mücadelesi idi ve evet bu takımın teknik adamı ve oyuncuları sahaya çıkarken "kazanmayı" zerre düşünmemişler.Lütfen,75 ile 90+1'e kadar olan kısmı bir daha izleyin.Şu an FB'yi konuşma tenezzülünde bile bulunmayacaktık.

Çevrimdışı Tolga

Maçlara haftalara tek tek bakmamız lazım ama tabi bizim için kritik maç Ts maçı.

Trabzon'u yenersek Gs maçına kadar puan kaybetmeyiz.

Çevrimdışı Togay_1981

Yanarım yanarım 2 tribünü kapalı değişiklik hakkı 2. yarının ilk dksı bitmiş,taraftarıyla oyuncusu birbirine girmiş fenere karşı şu bursanın yarısını oynayamadık ona yanarım.

Asıl mesele buda işte herkes olaya başka bakıyor. O maça adam gibi inanarak çıkılsa idi bugün puan hesabı yapılmayacaktı. Şimdi bekleyelim bakalım kim puan alacak Fenerden. Kendi kaderimizi yazacakken nerelere getirdik ligi.

Çevrimdışı Deniz

Sıkıntı şurada senin kazanmanda yetmiyor bu saatten sonra fenerinde puan kaybetmesi lazım olma ihtimali var mı dersen var ama zor.
Fenerde 7de 7 yapacak potansiyel göremiyorum ben.Bir yerlerde tökezleyecektir.Ama 3 puandan fazla kaybedeceğini düşünmüyorum..Ya 1 mağlubiyet alır ya da beraberlik..

Çevrimdışı Tolga

Fenerde 7de 7 yapacak potansiyel göremiyorum ben.Bir yerlerde tökezleyecektir.Ama 3 puandan fazla kaybedeceğini düşünmüyorum..Ya 1 mağlubiyet alır ya da beraberlik..
Fener iç sahadaki 3 maçını da kazanır artık deplasmandaki maçlarda puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Tek umudum Sergen şu saatten sonra.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:41:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Öncelikle 2 saat öncesi ile şimdi ki şanslar eşit filan değil.İpler bizim elimizdeydi;Webo'nun golü ile ipler Fb'nin elinde.Bu arada FB bu kaşar oyuncuları ve hakem işgüzarlığı ile tahmin ettiğim gibi 2 maç değil en fazla gününde olmaz ve rakipleri cezalandırmasını bilirse 1 maç filan kaybeder.+4 dakikalık uzatmayı bile doğru düzgün yönetemeyen işgüzarlıktan bahsediyoruz.

33.haftaya gelirsek dün de yazdığım gibi o maça kadar GS 1,FB 2 maçta puan kaybederse beraberlik zaten yeter.Fakat soru şu:

Ayrıca milyonuncu kez yazacağım bizim için son 6 yılın en önemli maçı FB mücadelesi idi ve evet bu takımın teknik adamı ve oyuncuları sahaya çıkarken "kazanmayı" zerre düşünmemişler.Lütfen,75 ile 90+1'e kadar olan kısmı bir daha izleyin.Şu an FB'yi konuşma tenezzülünde bile bulunmayacaktık.

Yerden göğe haklısın her kelimesinde. Malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Son paragraf olayı özetlemiş.

Çevrimdışı Deniz

Tek umudum Sergen şu saatten sonra.
Başakşehir ve mersin maçları da zor geçecektir.Ama dediğin gibi sivas en büyük umut

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener iç sahadaki 3 maçını da kazanır artık deplasmandaki maçlarda puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Sergen :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:43:30
  • Beşiktaş / Bodrum
5 galibiyet 2 beraberlik alabiliriz. 2 beraberlik derbilere yazın.

75 puan yapıyor.

İçimiz umarım yanmaz ama bu iş ikili hatta üçlü averaja kalabilir o zaman oturur ağlarım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir ve mersin maçları da zor geçecektir.Ama dediğin gibi sivas en büyük umut
Fenerin işi Başakşehir maçına kalırsa fark atarlar Mersin zorlu geçer ama kazanırlar Sergen'den umutluyum dediğim gibi tabi her an her şey olabilir biz ne kadar tahmin yapsak boş bu saatten sonra zaman her şeyi gösterecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:45:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok basit hesap yapıyorum.

Galatasaray Akhisar ile berabere kalır biz de Trabzon ve Galatasaray ile.

Galatasaray ile puanlar eşitleniyor bu durumda sene sonu.

Fener de Sivas ve Eskişehir ile berabere kalırsa üç takımın da puanları eşit oluyor.

İşin özeti bizi şu durumda şampiyonluğa götürecek tek bir şey kalıyor.

Trabzon'u yenip Galatasaray ile berabere kalacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli