Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979802 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dinsizin hakkından imansız gelir diye güzel bir söz var.Ligte dinsiz çok ama bizde imansız yok işte...1-2 tane lazım.

Bugün Emre ve Caner'in hakemle nasıl maç yönettiğini gördünüz.

Türkiye'de işler böyle yürüyor yapacak bir şey yok maalesef.Artık görelim bunları...Yıllardır eksiğini çekiyoruz böyle oyuncunun.Al 2-3 tane böyle adam.Bak bakayım o emrecikler volkancıklar seni eziyor mu maçta,bak bakalım leblebi gibi derbi galibiyetleri geliyor mu?

Çevrimdışı GÖRKEM

Sow resmen eliyle mi birakmis topu Webo'nun önüne yoksa ben mi yanlis görüyorum?

Lig tv yi izliyorum. gösterdiler ama hic üstüne varmadilar. BU KADAR DA OLMAZ!

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Çakar, Lig Tv'ye sallıyor yine :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Çakar, Lig Tv'ye sallıyor yine :icool:
İlk defa destekliyorum. Moralim yerine gelsin diye açtım ciddiye bağladılar.  :)

Çevrimdışı Tolga

İlk defa destekliyorum. Moralim yerine gelsin diye açtım ciddiye bağladılar.  :)
Şuan söylediklerinde de haklı aslında bizim konuştuklarımızı dile getiriyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şuan söylediklerinde de haklı aslında bizim konuştuklarımızı dile getiriyor :)
Getiriyor da takan yok kendi çalıyor kendi söylüyor.  :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sow resmen eliyle mi birakmis topu Webo'nun önüne yoksa ben mi yanlis görüyorum?

Lig tv yi izliyorum. gösterdiler ama hic üstüne varmadilar. BU KADAR DA OLMAZ!

11 cm ofsayt diyor eyyamcılar

Çevrimdışı GÖRKEM

Fener Ligi cok büyük ihtimalle Galatasaray'in gerisinde bitirecek.

Fener Sampiyon olmaz. benden söylemesi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 23:52:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Onlar 111 cm ofsaytı bile geri çekerler, çektiler zamanında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Getiriyor da takan yok kendi çalıyor kendi söylüyor.  :D
Orası öyle ama en azından gündeme getiren birisi var diye seviniyorum :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Orası öyle ama en azından gündeme getiren birisi var diye seviniyorum :evillol:
:)

Çevrimdışı GÖRKEM

maci seyredemedim.

Lig tv de gol oldugu pozisyonun tartismasini izledim. ofsayta dikkat etmedim ama golde Kalecinin uzaklastiramadigi topa Sow yere düserken koluyla bilncli olmasa da net bir hamle yapmis ve topun böyle Webo'nün önüne düsmesini saglamis.

ben digiturkplay den izledigim icin geriye alabiliyorum. lütfen imkani olanlar tekrar izlesinler pozisyonu.

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerbahçe Cumhuriyetinin tekrar diriliş vakti normal bunlar.

Çevrimdışı Deniz

aziz lick tvnin gizli patronudur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aziz lick tvnin gizli patronudur.
İngiliççe güzel dil ya, bak ne güzel uymuş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Factatum

Biz de siyah-beyaz renklere aşığız, ama aşkımız gözümüzü kör etmiyor. Kimse Fenerbahçe'ye şans vermezken, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde yazmıştım; Fenerbahçe şampiyon olur diye.

En rahat fikstür onlarda. Psikolojik avantaj da onlara geçti. Eskişehir maçında puan kaybetmezlerse, lig sonuna kadar puan kayıpsız gidebilirler. 

Çevrimdışı Kemal

Biz de siyah-beyaz renklere aşığız, ama aşkımız gözümüzü kör etmiyor. Kimse Fenerbahçe'ye şans vermezken, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde yazmıştım; Fenerbahçe şampiyon olur diye.

En rahat fikstür onlarda. Psikolojik avantaj da onlara geçti. Eskişehir maçında puan kaybetmezlerse, lig sonuna kadar puan kayıpsız gidebilirler. 

objektif bir yorum olmuş, tebrikler katılıyorum.

Tek üzüntüm ise bunlar 1 elmanın 2 yarısı şimdi diğer sarı oğlan seneye bizde ısteriz 4. yıldız diye tutunacak onun lobisi çalışacak olan yine Vodafone Arena da bize olacak. Hazırlayın kendinizi 2 yıl..

Çevrimdışı scape_bjk

Dün bilic'i tartışıyorduk sene başından bu yana yapılanları gördükten sonra hala bilic'in takımı yarışın içinde tutması başarı değil mi sizce? Fenerin her maçında bariz şekilde yapılan sözde  hakem hataları(kimse yemiyor artık). Aynı şekilde bizim takıma yapılan hatalar tabi yersen. Bu lig çok pis. Açıkcası ben fener maçından sonra çokta zevkle maçları izlemek istemez oldum kendi adıma, daha önce izlediğim filmi tekrar izlemek istemiyorum.

Çevrimdışı cisse557

(Küfür Yasak)₆'nin özel haberine göre Atiba, Kasımpaşa ile anlaşmış.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

At. Madrid Gökhan töre için taksitler halinde ödemek koşuluyla 23 milyon euro teklif etmiş.

Hani gerçekse, sırtımda götürürüm töreyi ispanyaya kadar.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Atiba, takımda kalmak için birde imza parası istemiş he.  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Serkan P.

Gunaydin herkese.. Dunyanin en ahlaksiz liginin en serefli takiminin taraftarina gunaydin..

Çevrimdışı Deniz

Benim de okuduguma gore atiba 2+1 sene ve 1.5 milyon € istemis.

Yönetim 1+1 ve 1 milyon veririm demis.

Mustafa pektemegin 1.7 aldigi takimda atibanin bu parayi istemesi normal ama muhtemelen kasimpasaya bu sartlarda imza atar oraya gider biz bu parayi ona vermeyiz sanmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı scape_bjk

Benim de okuduguma gore atiba 2+1 sene ve 1.5 milyon € istemis.

Yönetim 1+1 ve 1 milyon veririm demis.

Mustafa pektemegin 1.7 aldigi takimda atibanin bu parayi istemesi normal ama muhtemelen kasimpasaya bu sartlarda imza atar oraya gider biz bu parayi ona vermeyiz sanmiyorum.
bizim peedro da bi sakatlık mı var ki biz ersan işkencesini çekmek zorundayız. pedro ve sivok birlikte oynasa keşke

Çevrimdışı Deniz

bizim peedro da bi sakatlık mı var ki biz ersan işkencesini çekmek zorundayız. pedro ve sivok birlikte oynasa keşke
Bilic oynatmıyor pedro sapasağlam