Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980395 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

5 galibiyet 2 beraberlik alabiliriz. 2 beraberlik derbilere yazın.

75 puan yapıyor.

İçimiz umarım yanmaz ama bu iş ikili hatta üçlü averaja kalabilir o zaman oturur ağlarım.
Averaj olayına kalırsa hiç şansımız yok.

O değilde bu sezon çok iyi bir puanla ligi bitirip şampiyon olamazsak gerçekten çok üzülürüm.

Şampiyon olamazsak kötü derbi performansından dolayı olacak maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Bunlara kafayi takmayin, bu ligde daha cok maclar var, rakiplerin kupa maclari da var ustune ustluk...Biz 24 Mayis'a kadar 6 mac yapacagiz, rakipler 8'er mac, yani onumuzdeki 5 haftada rakipler haftaici (1 lig 2 kupa maci da dahil) 3 mac oynayacaklar ki ligdeki durum ortada kimse turkiye kupasindan kolay kolay vazgecemez, yani yorulacaklar, sakatlik olacak konsantrasyon problemi olacak vs vs...

Biz kendi isimize bakalim.

Dun yazdim, bugun tekrar yaziyorum,

Bu takim Sampiyon olur!
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok basit hesap yapıyorum.

Galatasaray Akhisar ile berabere kalır biz de Trabzon ve Galatasaray ile.

Galatasaray ile puanlar eşitleniyor bu durumda sene sonu.

Fener de Sivas ve Eskişehir ile berabere kalırsa üç takımın da puanları eşit oluyor.

İşin özeti bizi şu durumda şampiyonluğa götürecek tek bir şey kalıyor.

Trabzon'u yenip Galatasaray ile berabere kalacağız.

Valla abi açık olmak lazım. 33. haftadaki o gs maçında adamlar şampiyonluk gidiyo diye öyle bir bastırırlarki nasıl çıkıcaz o baskıdan bilemiyorum...

Her yan topta ceza sahamızda 4-5 kişi olucak belki daha da fazla..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:50:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valla abi açık olmak lazım. 33. haftadaki o gs maçında adamlar şampiyonluk gidiyo diye öyle bir bastırırlarki nasıl çıkıcaz o baskıdan bilemiyorum...

Her yan topta ceza sahamızda 4-5 kişi olucak belki daha da fazla..

O maç sadece şampiyonluk maçı değil.

İlk iki sıraya Beşiktaş ve Galatasaray girip yenen şampiyon yenilen 3. olabilir böyle b.ktan bir durum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

galatasaraylı arkadaşımın söylediği:

"Biz şampiyon olmak istiyorsak sizi yenmeliyiz,siz olmak istiyorsanız bizi yoksa fener her türlü işi götürür."

Sanırım iş oraya gidecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Tazminat davası var 100 milyon euroya yakın bunun pazarlığı yapılıyor olabilir.

Juve tazminat davası sayesinde kupaları almayı bile kabul etmedi istiyorsan 400 milyon eurosunu.

Sen bana Ibrahimovic'i Zambrotta'yı Viera'yı sattırdın al sana diyor. Benzer durum var sadece burada pazarlık farklı yürüyor.

cok acayip seyler var
mesela bizim baskan kasımpasa macını tekrardan oynatabilme gücünü gosterdi yani o konuda tamam
ama onun bir tık üstü olan emreyi bir türlü halledemedik ve adam maçlar oynuyor takımı kazanıyor
ona dokunamıyoruz heleki bizim takımı etkileyecek konularda agırlıgımızı dusunemiyorum:(((
kesinlikle onumuzdeki yıllarda bu konuda yatırımlarda sartoglu sartt
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O maç sadece şampiyonluk maçı değil.

İlk iki sıraya Beşiktaş ve Galatasaray girip yenen şampiyon yenilen 3. olabilir böyle b.ktan bir durum.
Seyirci baskısıyla, saha avantajıyla işimiz zor orda dürüst olmak lazım.
Ya çok iyi top çevirip baskı yemiycez, ya 2-3 tane atıp dirençlerini kırıcaz, ya da o gün kalemizde kim varsa doğa üstü bir performans gösterecek.

Ancak öyle puan çıkarabiliriz ordan, benim şahsi görüşüm böyle valla..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zaten 2 senedir şu tokicilere hediye ettiğimiz puanlar aklıma geldikçe sinir oluyorum. :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:55:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Buna benzer efsane bir sezon İtalya Serie A'nın en iyi lig olduğu 2001/02 Sezonudur merak edenlere.

Son haftaya girerken Puan durumu

Inter 69

Juventus 68

Roma 67

Lig Sonu

Juventus 71

Roma 70

Inter 69
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Güntekin gerçekten böyle bir şey dedi mi ? İzleyen var mı ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:56:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Seyirci baskısıyla, saha avantajıyla işimiz zor orda dürüst olmak lazım.
Ya çok iyi top çevirip baskı yemiycez, ya 2-3 tane atıp dirençlerini kırıcaz, ya da o gün kalemizde kim varsa doğa üstü bir performans gösterecek.

Ancak öyle puan çıkarabiliriz ordan, benim şahsi görüşüm böyle valla..

Aslında o kadar da değil.

Fener maçını gördük Bilic'e rağmen maç ortadaydı Oğuzhan soksa topu iş bitmişti.

Baskı yeriz ama öyle çok aşırı pozisyon vermeyiz biz kadar onlar da korkacaklar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Buna benzer efsane bir sezon İtalya Serie A'nın en iyi lig olduğu 2001/02 Sezonudur merak edenlere.

Son haftaya girerken Puan durumu

Inter 69

Juventus 68

Roma 67

Lig Sonu

Juventus 71

Roma 70

Inter 69
Şike var  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 22:57:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin gerçekten böyle bir şey dedi mi ? İzleyen var mı ?

Çok sağlam sıkmış birisi.

İzledim ben demedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Zaten 2 senedir şu tokicilere hediye ettiğimiz puanlar aklıma geldikçe sinir oluyorum. :akuma:

yani sadece bu sebeble gecen sene milyon eurolar gitti
kimse burada sucu ustune almadı
ama bir yere kadar birikir ve patlar
işte teraziyi iyi dengelemekte buyuk abilere kalıyor ama hic oralı değiller
daha baskanımız oyuncuların gece kluplerine gitme olayını denetliyecez  sozlesmelerine ozel maddeler koydurcaz deyip
sene sonunda vazgectik demesinden sonra ben
her kotu olayı buyuterek sezon sonuna kadar goturme olayına hemfikirim nekadar yarısta olsakta cnk ustune yatıyorlar iyi bir hadise değil...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslında o kadar da değil.

Fener maçını gördük Bilic'e rağmen maç ortadaydı Oğuzhan soksa topu iş bitmişti.

Baskı yeriz ama öyle çok aşırı pozisyon vermeyiz biz kadar onlar da korkacaklar.
Abi fener maçında bir sürü etken vardı.
Kale arkaları kapalıydı, seyirci futbolcuya tepki gösterdi, futbolcu sahayı terk etti, fbnin değişiklik hakkı erkenden bitti.
Bunlara rağmen kazanamadık bide :)
Başlangıçta çok iyiydik evet katılıyorum önde karşılamıştık.
Ama tokide eğer tribün kapatma, sakatlık, ceza vs olmasa dediğim gibi bir oyun bekliyorum ben malesef..

Çevrimiçi Samet Ç

Çok sağlam sıkmış birisi.

İzledim ben demedi.
Tüh bende sevindim sonunda birileri medyada bizi savunuyor diye.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Tüh bende sevindim sonunda birileri medyada bizi savunuyor diye.  :bandit:
Fatih doğan savunuyor  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk parolamız şudur;

6 galibiyet 1 beraberlik o beraberlikte Gs maçı :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Şimdi daha önce yazmıştım ama geriye dönüp bakmayacağım.Brugge maçı öncesiydi sanırım.Yolun sonunda herkesin nedamet maçları olacak yıllardır aynı filmi izliyorum ve bu filmin sonu kötü bitiyor diye.Özellikle genç arkadaşlar ne kadar vakıf bilmem alma;Beşiktaş'ın son 10 yılı bu.Bazen 25.haftada bazen 5.hafta da bir "kırılma" yaşar işte.Tabiri caizse çokta şey yapmayın;nasıl olsa hedefte belli değil.

O yüzden olur da şampiyon hatta 2.olamaz isek Balıkesir,Erciyes diye üzülmeyin biz şampiyonlukları bu kadar basit tek maçlarda kaybetmiyoruz.Daha komplike bir mesele bu.Rakibine haddinden fazla saygı duyarak,hakkını savunmayarak,fırsatları altın tepside sunarak yapıyoruz.Söylediklerim hem saha içi hem saha dışı mevzular.

Yahu kaybetmemeyi bileceksin.Bazen 1-0 kaybetmek bile kardır diyeceksin ama risk alman gerektiği yerde de o 1 puana ya da 1-0'a razı olmayacaksın.İş Galatasaray'ı yenmek ile bitse 33.haftada(velev ki bu 5 haftada puan kaybeden biz olduk)1-0 yetmiyor.Sebep 85.dakika da oyuna giren İsmail'in Burak'ı yakalayamaması  :lol: Not:Çıkan oyuncuda Sosa.Veli'nin Gs maçında yaptığı;Brugge maçında olanlar.(Olcay'ın rakibine iki kez tekme atması)

Sıkıntı bunlar işte yoksa olur 7'de 7'de olur;son maçta şampiyonluk kaçar o da olur.Lakin;bu iş kaşar oyuncu ve kaliteli kadro ile çok rahat olur.Çok değil 2 tane derbide işi 0-0'a bağlasan yine "kral" sendin(Bilic)

O yüzden her yıl bir acemilik,bir anlamsızlık,bir bahane.Geçiniz bunları.Yok Serdar topu taca atsaydı;penaltı verilseydi;Dany penaltı yaptırmasaydı.Almeida,Sivas'ta o golü atsaydı hiç bir şey olmazdı.3 hafta önce 4 puan önde Fener olsaydı bizi İnönü'de,Olimpiyat'ta,Fizan'da gelip yener;bizi yarışın dışına atardı.Mesele bu. 

Çevrimdışı Türkay

Ben gs macına 3 puan yazıyorum ama diğer maçları bilmem.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şimdi daha önce yazmıştım ama geriye dönüp bakmayacağım.Brugge maçı öncesiydi sanırım.Yolun sonunda herkesin nedamet maçları olacak yıllardır aynı filmi izliyorum ve bu filmin sonu kötü bitiyor diye.Özellikle genç arkadaşlar ne kadar vakıf bilmem alma;Beşiktaş'ın son 10 yılı bu.Bazen 25.haftada bazen 5.hafta da bir "kırılma" yaşar işte.Tabiri caizse çokta şey yapmayın;nasıl olsa hedefte belli değil.

O yüzden olur da şampiyon hatta 2.olamaz isek Balıkesir,Erciyes diye üzülmeyin biz şampiyonlukları bu kadar basit tek maçlarda kaybetmiyoruz.Daha komplike bir mesele bu.Rakibine haddinden fazla saygı duyarak,hakkını savunmayarak,fırsatları altın tepside sunarak yapıyoruz.Söylediklerim hem saha içi hem saha dışı mevzular.

Yahu kaybetmemeyi bileceksin.Bazen 1-0 kaybetmek bile kardır diyeceksin ama risk alman gerektiği yerde de o 1 puana ya da 1-0'a razı olmayacaksın.İş Galatasaray'ı yenmek ile bitse 33.haftada(velev ki bu 5 haftada puan kaybeden biz olduk)1-0 yetmiyor.Sebep 85.dakika da oyuna giren İsmail'in Burak'ı yakalayamaması  :lol: Not:Çıkan oyuncuda Sosa.Veli'nin Gs maçında yaptığı;Brugge maçında olanlar.(Olcay'ın rakibine iki kez tekme atması)

Sıkıntı bunlar işte yoksa olur 7'de 7'de olur;son maçta şampiyonluk kaçar o da olur.Lakin;bu iş kaşar oyuncu ve kaliteli kadro ile çok rahat olur.Çok değil 2 tane derbide işi 0-0'a bağlasan yine "kral" sendin(Bilic)

O yüzden her yıl bir acemilik,bir anlamsızlık,bir bahane.Geçiniz bunları.Yok Serdar topu taca atsaydı;penaltı verilseydi;Dany penaltı yaptırmasaydı.Almeida,Sivas'ta o golü atsaydı hiç bir şey olmazdı.3 hafta önce 4 puan önde Fener olsaydı bizi İnönü'de,Olimpiyat'ta,Fizan'da gelip yener;bizi yarışın dışına atardı.Mesele bu.
:claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Gs maçına çıkacağımızda puan durumunu farz edelim şöyle birşey olsun:
Beşiktaş 70
fener 69
gs 68

Yine beraberlik isteyebilir miyiz?Tabii ki isteyemeyiz.Beraberlik bizi 2. ,mağlubiyet 3. yapar.
Lafı uzatmadan söyleyim:Gs maçına yenmek için çıkmalıyız ve yenmeliyiz.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

GS-FB fikstürleri çok kolay iki takımdan da 7'de 7 gelebilir..

Bizim son virajımız TS maçıdır.O maçı alırsak son haftaya kadar yarışta kalırız

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs maçına çıkacağımızda puan durumunu farz edelim şöyle birşey olsun:
Beşiktaş 70
fener 69
gs 68

Yine beraberlik isteyebilir miyiz?Tabii ki isteyemeyiz.Beraberlik bizi 2. ,mağlubiyet 3. yapar.
Lafı uzatmadan söyleyim:Gs maçına yenmek için çıkmalıyız ve yenmeliyiz.

Son 2 haftaya bu tabloyla girersek bir zahmet şampiyon olalım.O noktaya bu puanla gelmek hiç kolay değil

Çevrimdışı Deniz

Son 2 haftaya bu tabloyla girersek bir zahmet şampiyon olalım.O noktaya bu puanla gelmek hiç kolay değil
Gelmemiz lazim karabugu konyayi da yenemiyorsak zaten sampiyon olmayalim..