Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983011 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

bir Trabzonun Galatasaraya karsi oynadigi oyuna bakin. bir de bizim oyunumuza bakin.

özellikle mental anlamda arada büyük fark var. adamlar ellerinden geldigi kadar cesur oynayip Galatasaraya özellikle ilk yarida nefes aldirmadilar.

biz o golü yesek bir cok macta oldugu gibi dökülürdük. Trabzonspor ise yeniden ayaga kalkti ve maci resmen koparip aldi.

ve hala son 10 yilin en iyi futbolu diyenler var.  :ebebe:

bu gercekten dogru olsa bile bizim ne kadar iyi oldugumuzu degil de ne kadar berbat 10 yil gecirdigimizin bir göstergesi olur.

Sen kendini Trabzon gibi görme. Onların kaybedeceği birşey yok. Adamlar 4. olsa da 5. olsa da AL'ye gidecekler. Arkadan gelen kimse yok şampiyonluk gibi hedefleri de yok. Onun rahatlığında oynayabiliyor. Senin oyuncuların onun rhatlığında oynayamaz. Trabzon bu maçı kaybetse sadece bu puan kaybeder ama sen kaybetsen şampiyonluk gider. Oyuncularınızı biraz empati ile yorumlayın. Aynı kefeye koyun kendinizi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

savunmanın ne yararı var??
sampiyonluk alacak evet baska?? devam edecek gucu veriyormu tekrarında hayır
bu sebeble ben elestirmeyi daha dogru buluyorum
zaten biz basta hata yapıyoruz
sadece suclu hatalı hocamıdır?? tabiki hayır
sorumlulugu almayan yada kacınan topcularda aranmalı
ama tabi bizde duzen farklı işliyor sadece suclu hoca

Savunalım demiyorum ki sadece ağır eleştiriler yöneltmek yanlış diyorum.

Şampiyonluk şansımız öyle ya da böyle var ise bu noktaya da ne dersek diyelim Bilic ile geldik.

Ki ben Bilic ile devam edilmesini de çok doğru bulan biri değilim ama herşeyden önce bu sezon şampiyon olma şansımız var.

Herkesten herşeyden önce Beşiktaş'ın başarılı olması önemlidir.O yüzden kalan 7 haftada eleştiri dozajını düşürmek gerektiğini düşünüyorum.

Sezon sonu nasılsa bol bol eleştirecek vaktimiz olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Sen kendini Trabzon gibi görme. Onların kaybedeceği birşey yok. Adamlar 4. olsa da 5. olsa da AL'ye gidecekler. Arkadan gelen kimse yok şampiyonluk gibi hedefleri de yok. Onun rahatlığında oynayabiliyor. Senin oyuncuların onun rhatlığında oynayamaz. Trabzon bu maçı kaybetse sadece bu puan kaybeder ama sen kaybetsen şampiyonluk gider. Oyuncularınızı biraz empati ile yorumlayın. Aynı kefeye koyun kendinizi.

Fenerbahce ve Galatasaray bu baskiyi hissetmiyor mu yani?

Sorun iste orda. baskiyi hic bir sekilde kaldiramiyor oyuncular. bunun bas sorumlusu Bilic. tabiki oyuncularin da payi var ama Bilic Takimi hirslandiramiyor. kendisinin dedigi gibi "mağlubiyetle baş etme olgunluğu" kazandirmayi hedefliyor.

bu cümle herseyi özetliyor.

Çevrimdışı ozan062

Savunalım demiyorum ki sadece ağır eleştiriler yöneltmek yanlış diyorum.

Şampiyonluk şansımız öyle ya da böyle var ise bu noktaya da ne dersek diyelim Bilic ile geldik.

Ki ben Bilic ile devam edilmesini de çok doğru bulan biri değilim ama herşeyden önce bu sezon şampiyon olma şansımız var.

Herkesten herşeyden önce Beşiktaş'ın başarılı olması önemlidir.O yüzden kalan 7 haftada eleştiri dozajını düşürmek gerektiğini düşünüyorum.

Sezon sonu nasılsa bol bol eleştirecek vaktimiz olacak.

dogru diyorsun
belkide bilincaltımızda su var
eyvah sampiyon olursak bilic kalır ve daha uzun yıllar kabız olmaya mahkumuz
belkide bu sebeble:))

ben zaten maç maç gitmeyi simdilik daha dogru buluyorum en azından heyecanımızı korumak ianncımızı kırmamak bu sekilde mumkun :ok: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Fenerbahce ve Galatasaray bu baskiyi hissetmiyor mu yani?

Sorun iste orda. baskiyi hic bir sekilde kaldiramiyor oyuncular. bunun bas sorumlusu Bilic. tabiki oyuncularin da payi var ama Bilic Takimi hirslandiramiyor. kendisinin dedigi gibi "mağlubiyetle baş etme olgunluğu" kazandirmayi hedefliyor.

bu cümle herseyi özetliyor.

Oyunculari galibiyete sartlandirmiyor. maglubiyete fazla üzülmemelerini anlatiyor.

yani sahaya cikmadan maglubiyet olasiligini oyuncularin kafalarina yerlestiriyor. oyunculari resmen kitliyor.

Çevrimdışı talha

Oyunculari galibiyete sartlandirmiyor. maglubiyete fazla üzülmemelerini anlatiyor.

yani sahaya cikmadan maglubiyet olasiligini oyuncularin kafalarina yerlestiriyor. oyunculari resmen kitliyor.

Soyunma odasında motivasyon konuşması verirken Bİlic'in yanındasın sanırım bu kadar kesin olduğuna göre.

Çevrimdışı GÖRKEM

Soyunma odasında motivasyon konuşması verirken Bİlic'in yanındasın sanırım bu kadar kesin olduğuna göre.

hayir ama gecmisi, tavirlari, aciklamalari ve özellikle Takimin kritik anlardaki tutuklugu bunlari cok net gösteriyor.

at gözlügü takmayalim.

Çevrimdışı GÖRKEM

hayir ama gecmisi, tavirlari, aciklamalari ve özellikle Takimin kritik anlardaki tutuklugu bunlari cok net gösteriyor.

at gözlügü takmayalim.

zaten motivasyon soyunma odasi konusmasiyla olup biten bir sey degildir.

Takima etki yapan Hoca'nin Hayata genel bakis acisi ve Insanlara yaklasimi.

Çevrimiçi Necmi

bir Trabzonun Galatasaraya karsi oynadigi oyuna bakin. bir de bizim oyunumuza bakin.

özellikle mental anlamda arada büyük fark var. adamlar ellerinden geldigi kadar cesur oynayip Galatasaraya özellikle ilk yarida nefes aldirmadilar.

biz o golü yesek bir cok macta oldugu gibi dökülürdük. Trabzonspor ise yeniden ayaga kalkti ve maci resmen koparip aldi.

ve hala son 10 yilin en iyi futbolu diyenler var.  :ebebe:

bu gercekten dogru olsa bile bizim ne kadar iyi oldugumuzu degil de ne kadar berbat 10 yil gecirdigimizin bir göstergesi olur.
iyide trabzon o oyununu bize karşı neden oynayamadı 90 dakikanın her dakikasında dağıttık adamları böyle şeyler ölçü değilki her maçın hikayesi kendi içinde yazılır bir maçı diğerine örnek gösteremezsin hiç kimse şunu söylemiyor ilk devre derbilerde fenerin en güçlü yeri bekleri ama bizim bir hafta önce birini maç başındada diğerini olmak üzere fenerin beklerini silecek iki oyuncumuzu devre dışı bıraktılar hemde on kişi olarak oynadık gs maçında peki onların en güçlü olduğu yer neresi orta göbek değilmi peki onların bu orta göbeğini bizden kim etkisiz bırakır Veli ve Atiba değilmi peki oynayabildilermi hayır neden bir hafta önce biri maç esnasında diğeri gene takım onkişi ve rakibin en güçlü alanında ardına kadar açık  geçmiştede böyle değilmiydi fernandes nerdeyse derbi oynayamadan gitti neden tesadüf ya hep derbi öncesinde cezalı oluyordu bazı şeylerin hükmü verilirken daha geniş düşünmek gerekir Allahtan ikinci devre gelen  transfer bizim bu noktadaki açığımızı kapatıyorda gs maçında bizi göbekte zaafa uğratamazlar ya hiç düşünmüyorsunuz en basitinden fikstüre bakın iç saha iki maçımızı pazartesine veriyorlar birde yedide taraftar desteğini yok etme operasyonu resmen zaten maç ayaş stadında ankaralıların maça yetişmesi nerdeyse imkansız ha rakiplerimizinde birer maçları pazartesi ama tesadüfe bak ikisininde deplasman maçları oluyor yani ordanda rakiplerinin taraftar gücünü kırma operasyonu yapmışlar böyle haksız rekabetin olduğu bir ligde en azından siz biraz adil bakın olaya tamam biliç kötü olabilir kimse mükemmel hoca demiyor ama böyle bir dönemde bu tür bir eleştiri sadece ve sadece rakiplerin ekmeğine yağ sürer bundan sadece rakipler kazanır

Çevrimdışı siyah-1903

bu kadar tüme varımcı bir yorum yapabilmek için takım konuşmalarına hakim olman lazım..
ben de biliçle devam edilmesi konusunda çekinceleri olan biriyim ama şuanda yarışın tam son düzlüğündeyiz, jokey değiştirecek halimiz yok
yapıcaz baskıyı verecez coşkuyu.. ankaraya gitmek iyi gelecek çocuklara.. istanbulda hiçbir lig maçında ruh yoktu bu sene, bitek arsenal, l'pool, brugge maçları iç saha havası yakaladık..
şimdi kriz yönetimi dönemidir.. halamın bıyıkları olsaydı diyebilecek bir halimiz yok.. malzeme bu, buna destek.. bu sene öyle yada sampiyon olursa bu kadro zaten seneye biliç de hem o hava hem de yeni stadla daha büyük düşünebilecek... şimdiden enseyi karartmayın, bu ülkede gs teknik direktörsüz şampiyon oldu.. ayrıca ne hamza nede İsmail kartal da dahi değil.. bu kadar yüklenmek yapıcı değil.. kulübün iyiliğine de değil...
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimiçi Necmi

at gözlügü takmayalim.

iyide Biliç sürekli ileri gidin diye işaret ederken oyuncular geri yaslanıyor yada oyunu tutun top çevirin derken amaçsız saldırıp kontra yediğimizde oluyor ne sanıyorsunuz biliç elinde uzaktan kumanda oyuncularımı yönetiyor orda insan faktörü var
bir hoca takıma ne kadar etki eder orda sahada olanın tahtaya yazılan taktiğe uyup uymamasıyla alakalı bir durum hoca defans ağırlıklı bir kadro çıkartır tamam dersin hoca kabahatli ama öyle değilki durum hücum oynayanda geriye yaslananda aynı takım ben stadda beğenmediğim çıkması gerekiyor dediğim her oyuncuyu bir iki istisna hariç hoca çıkartıyor Biliç evet gitmeli ama sizinle aynı nedenlerden dolayı söylemiyorum bunu ama şenol veya sergen gelecekse Biliçi on kere tercih ederim hayatında büyük takım çalıştırmamış şenol hocayla stadın ilk senesinde macera aramam sergenle hiç aramam bir tek lucescu gelecekse ben tamam derim onun dışı risktir takımı ve ligi tanıyan hocayla devam etmek daha mantıklıdır. biliç şampiyon olamamış hoca tamamda şenol kaç defa olmuş sergen kaç defa olmuş

Çevrimdışı GÖRKEM

iyide trabzon o oyununu bize karşı neden oynayamadı 90 dakikanın her dakikasında dağıttık adamları böyle şeyler ölçü değilki her maçın hikayesi kendi içinde yazılır bir maçı diğerine örnek gösteremezsin hiç kimse şunu söylemiyor ilk devre derbilerde fenerin en güçlü yeri bekleri ama bizim bir hafta önce birini maç başındada diğerini olmak üzere fenerin beklerini silecek iki oyuncumuzu devre dışı bıraktılar hemde on kişi olarak oynadık gs maçında peki onların en güçlü olduğu yer neresi orta göbek değilmi peki onların bu orta göbeğini bizden kim etkisiz bırakır Veli ve Atiba değilmi peki oynayabildilermi hayır neden bir hafta önce biri maç esnasında diğeri gene takım onkişi ve rakibin en güçlü alanında ardına kadar açık  geçmiştede böyle değilmiydi fernandes nerdeyse derbi oynayamadan gitti neden tesadüf ya hep derbi öncesinde cezalı oluyordu bazı şeylerin hükmü verilirken daha geniş düşünmek gerekir Allahtan ikinci devre gelen  transfer bizim bu noktadaki açığımızı kapatıyorda gs maçında bizi göbekte zaafa uğratamazlar ya hiç düşünmüyorsunuz en basitinden fikstüre bakın iç saha iki maçımızı pazartesine veriyorlar birde yedide taraftar desteğini yok etme operasyonu resmen zaten maç ayaş stadında ankaralıların maça yetişmesi nerdeyse imkansız ha rakiplerimizinde birer maçları pazartesi ama tesadüfe bak ikisininde deplasman maçları oluyor yani ordanda rakiplerinin taraftar gücünü kırma operasyonu yapmışlar böyle haksız rekabetin olduğu bir ligde en azından siz biraz adil bakın olaya tamam biliç kötü olabilir kimse mükemmel hoca demiyor ama böyle bir dönemde bu tür bir eleştiri sadece ve sadece rakiplerin ekmeğine yağ sürer bundan sadece rakipler kazanır

bizim oyun yapimiz Trabzona ters geliyor. bir de Bilic faktörü var tabiki. derbilerde anlayis olarak pek birsey degismese de daha temkinli cikartiyor oyunculari sahaya.

ve en önemlisi o zaman baska durumdaydik fizik olarak. Trabzondaki mac kesinlikle Konya'dakine benzemez.

Hakem ve Federasyon kararlarina gelelim. evet zorluk cikariyor gibiler ama üstesinden gelemeyecek seyler degil onlar. herseyde federasyona yüklenmeyelim. kartlara bakarsak oyuncularimizin da hatali oldugunu görüyoruz. Takimda biraz özgüven olsa derbi kaybetmezdik. bundan eminim.

tabiki bunlar simdi konusulmasi dogru mu tartisilir. biz düsündüklerimiz yaziyoruz. oyuncular buraya girip yazdiklarimizi okuyorlarmi bilmem. okusalar belki de bazi hatalarini görmelerini saglariz.

yani gercekleri söylemek zarar vermez kimseye.  :)

Çevrimdışı GÖRKEM

iyide Biliç sürekli ileri gidin diye işaret ederken oyuncular geri yaslanıyor yada oyunu tutun top çevirin derken amaçsız saldırıp kontra yediğimizde oluyor ne sanıyorsunuz biliç elinde uzaktan kumanda oyuncularımı yönetiyor orda insan faktörü var
bir hoca takıma ne kadar etki eder orda sahada olanın tahtaya yazılan taktiğe uyup uymamasıyla alakalı bir durum hoca defans ağırlıklı bir kadro çıkartır tamam dersin hoca kabahatli ama öyle değilki durum hücum oynayanda geriye yaslananda aynı takım ben stadda beğenmediğim çıkması gerekiyor dediğim her oyuncuyu bir iki istisna hariç hoca çıkartıyor Biliç evet gitmeli ama sizinle aynı nedenlerden dolayı söylemiyorum bunu ama şenol veya sergen gelecekse Biliçi on kere tercih ederim hayatında büyük takım çalıştırmamış şenol hocayla stadın ilk senesinde macera aramam sergenle hiç aramam bir tek lucescu gelecekse ben tamam derim onun dışı risktir takımı ve ligi tanıyan hocayla devam etmek daha mantıklıdır. biliç şampiyon olamamış hoca tamamda şenol kaç defa olmuş sergen kaç defa olmuş

Takima bunlari asilayamiyorsan nasil yapsin? arti hal birakmiyor ki ileri ciksinlar. sadece kosmayla olmaz bu isler. hic derinlik anlayisi yok.

ayrica ileri cikin top yapin dedigini bilmiyoruz tam olarak. dese bile ancak kücük takimlara karsi oynadigimizda söylemis olabilir oynanan oyuna bakarsak.

Takim Hocan'in dedigini yapmiyorsa zaten orda büyük sorunlar vardir.

kim gelirse gelsin Bilic gitmeli diyecek duruma geldik neredeyse. bu haftaya aldanmayalim. aynen farkli Erciyes galibiyeti sonrasini hatirlatiyor bu bana.

Çevrimdışı xenos

Selam arkadaşlar

Forumda 7'den 70'e bir taraftar profili var, eh bununla birlikte futbolunda göreceli bir oyun olduğunu düşünürsek her kafadan ayrı ses çıkması gayet normal.

Yalnız şöyle bir durum var, eleştiri mi getiriyoruz yoksa troll'luk peşinde mi koşuyoruz belli değil. Troll bile belli bir kaliteye sahip olur ama bu arkadaşlar ondan o kadar yoksun ki...
Adam Bilici yarın gönderelim mi deseler, evet derim kafasında. Seneye bu kafada olan adam stada gelmesin zaten, bugün sahaya inip Bilici taciz eden adam seneye elinde sopayla futbolcu koşturur.
Kimse eleştirilemez değil ama bunu yaparkende seviyeni koru  be adam !. Selefine bunları yapan adam halefine ne yapar artık siz verin kararını.

Rahmetli Kemal Sunal'ın çok güzel bir repliği var, birazda bu yazıya uyarlarsak

"Arkadaş sen eleştirme bokunu çıkarıyorsun."

Yönetici arkadaşlar kantarın topuzu kaçtıysa affola...

Çevrimdışı talha

Görkem bence biraz iddialı konuşuyorsun. O kadar iddialı konuşmak faydalı değil. Maçları %100 stata ilemedikçe kimin ne yaptığını Bilic'in ne gibi taktikler verdiğini bilemezsin.

Özellik bir maçta hatırlarım. Bilic çılgına dönmüştü ileriye taşıyın oyunu diye bizimkiler inadına çıkmamıştı. Bu işler biraz da psikolojiye bakar. Hiçbir TD maç sırasında takımına %100 hakim değildir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem bence biraz iddialı konuşuyorsun. O kadar iddialı konuşmak faydalı değil. Maçları %100 stata ilemedikçe kimin ne yaptığını Bilic'in ne gibi taktikler verdiğini bilemezsin.

illa statta mi izlemek gerekiyor? gördüklerimi söyledim ben.

eski oyuncusu'nun söylediklerini de oku:

http://www.futbolarena.com/haber/68425/slaven-bilice-eski-ogrencisinden-agir-elestiri.html

Alıntı
Özellik bir maçta hatırlarım. Bilic çılgına dönmüştü ileriye taşıyın oyunu diye bizimkiler inadına çıkmamıştı. Bu işler biraz da psikolojiye bakar. Hiçbir TD maç sırasında takımına %100 hakim değildir.

100% veremez ama ne kadar yaklasirsa o kadar iyidir.

Çevrimdışı Serkan P.

4 sayfa okudum hepsi bos mesaj. Surada 7 hafta kaldi 7 hafta destekle sonra yap elestirini.

Çevrimdışı f_madida

4 sayfa okudum hepsi bos mesaj. Surada 7 hafta kaldi 7 hafta destekle sonra yap elestirini.

Hah, iste bu!  :claps: :claps:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

bizim oyun yapimiz Trabzona ters geliyor. bir de Bilic faktörü var tabiki. derbilerde anlayis olarak pek birsey degismese de daha temkinli cikartiyor oyunculari sahaya.

ve en önemlisi o zaman baska durumdaydik fizik olarak. Trabzondaki mac kesinlikle Konya'dakine benzemez.

Hakem ve Federasyon kararlarina gelelim. evet zorluk cikariyor gibiler ama üstesinden gelemeyecek seyler degil onlar. herseyde federasyona yüklenmeyelim. kartlara bakarsak oyuncularimizin da hatali oldugunu görüyoruz. Takimda biraz özgüven olsa derbi kaybetmezdik. bundan eminim.

tabiki bunlar simdi konusulmasi dogru mu tartisilir. biz düsündüklerimiz yaziyoruz. oyuncular buraya girip yazdiklarimizi okuyorlarmi bilmem. okusalar belki de bazi hatalarini görmelerini saglariz.

yani gercekleri söylemek zarar vermez kimseye.  :)

bizim oyun yapımız trabzona ters geliyor kabul o zaman renklilerinde oyun yapısı bize ters geliyor yani iyi olduğumuzda oyun yapımız ters kötü olduğumuzda biliç suçlu demek biraz çifte standart olmuyormu bakın genel anlamda eleştirilerinize hak veriyorum haklı olduğunuz bir yan var ama kıstası sadece biliç üzerinden yapmanız yanlış ortada bir sürü faktör var ve bunların bir çoğu bir araya geldiğinde kötü sonuç ortaya çıkıyor bazen oyuncu maçı istemiyor kehren oynuyor bazen devreye hakem faktörü giriyor bazen hocanın yanlış taktik veya yanlış oyuncu seçimi durumu etkiliyor bazen mentel yorgunluk sahada oyuncunun istediğini yapmasına izin vermiyor yani bir maçın bu nedenlerle kötü sonuçlanmasında direk bütün suçu hocaya atmak hem haksızlık hemde olayın bütününü göremeyip insanın kendisini kandırması demek oluyor bunu anlatmaya çalışıyorum bu gün bu şekilde kendini kandırırsın bütün suç hocadadır değiştirirsin ama seneye aynı şey başına gene gelir ne yapacaksın genemi hoca suçlayacaksın bizdeki en büyük eksiklik ısıran oyuncu olmaması hani şu çirkef tabir ettiğimiz oyuncular varya işte onlardan işte öyle oyuncu rakibi yıldırır hakemi yıldırır kendi oyuncunun sinir katsayısını yükseltir ve oyunda kalmasını hırslanmasını sağlar biz kız takımı gibiyiz ısırmadığımız içinde başka takımlarda yüz bulamayan hakemler erkekliklerini bizde test ediyorlar o yüzden herkesden çok kart görüyoruz hakemlere suç bulmayalımda rakip hocaya küfür etti diye Töreyi atabiliyorsan bizim her iki fener maçımızdada  20 numara aynı nedenden atılmalıydı

Çevrimdışı GÖRKEM

ben destegimi böyle yapiyorum. yanlislara alet olarak degil.

Sampiyonluk sansi var diye duygulara kapilmiyorum. gercekci olmaya calisiyorum her zaman. bunun daha faydali oldugunu düsünüyorum.

kusura bakmayin ama belki sizin kadar fanatik degilim.

Çevrimdışı GÖRKEM

bizim oyun yapımız trabzona ters geliyor kabul o zaman renklilerinde oyun yapısı bize ters geliyor yani iyi olduğumuzda oyun yapımız ters kötü olduğumuzda biliç suçlu demek biraz çifte standart olmuyormu bakın genel anlamda eleştirilerinize hak veriyorum haklı olduğunuz bir yan var ama kıstası sadece biliç üzerinden yapmanız yanlış ortada bir sürü faktör var ve bunların bir çoğu bir araya geldiğinde kötü sonuç ortaya çıkıyor bazen oyuncu maçı istemiyor kehren oynuyor bazen devreye hakem faktörü giriyor bazen hocanın yanlış taktik veya yanlış oyuncu seçimi durumu etkiliyor bazen mentel yorgunluk sahada oyuncunun istediğini yapmasına izin vermiyor yani bir maçın bu nedenlerle kötü sonuçlanmasında direk bütün suçu hocaya atmak hem haksızlık hemde olayın bütününü göremeyip insanın kendisini kandırması demek oluyor bunu anlatmaya çalışıyorum bu gün bu şekilde kendini kandırırsın bütün suç hocadadır değiştirirsin ama seneye aynı şey başına gene gelir ne yapacaksın genemi hoca suçlayacaksın bizdeki en büyük eksiklik ısıran oyuncu olmaması hani şu çirkef tabir ettiğimiz oyuncular varya işte onlardan işte öyle oyuncu rakibi yıldırır hakemi yıldırır kendi oyuncunun sinir katsayısını yükseltir ve oyunda kalmasını hırslanmasını sağlar biz kız takımı gibiyiz ısırmadığımız içinde başka takımlarda yüz bulamayan hakemler erkekliklerini bizde test ediyorlar o yüzden herkesden çok kart görüyoruz hakemlere suç bulmayalımda rakip hocaya küfür etti diye Töreyi atabiliyorsan bizim her iki fener maçımızdada  20 numara aynı nedenden atılmalıydı

sadece 1 mac degilki. bütün derbilerde yokuz sahada.

derbileri birak diger maclarda da kanser oluyoruz kac zamandir.

hem sucu sadece hocaya da atmiyorum ancak iyi bir TD olsa su anki ligde daha iyi durumda olurduk. bas sorumlusu TD. bunu demek istiyorum.

Çevrimiçi Necmi

sadece 1 mac degilki. bütün derbilerde yokuz sahada.

derbileri birak diger maclarda da kanser oluyoruz kac zamandir.

hem sucu sadece hocaya da atmiyorum ancak iyi bir TD olsa su anki ligde daha iyi durumda olurduk. bas sorumlusu TD. bunu demek istiyorum.
Derbi diye bir şey yoktur kardeşim her maçın değeri 3 puandır insanların gelir arttırmak için taktıkları isimlerle şampiyonluklar değişmez
ben ne görüyorum ligde biz 4 beraberlik 5 malubiyet almışız gs 4 beraberlik 5 malubiyet fb 5 beraberlik 4 malubiyet almış bir maçı eksik şimdi onlar iyi biz kötümü oluyoruz birde üstüne üstlük eşit koşullarda mücadele etmiyoruz demekki çok daha zor şartlarda mücadele ettiğimiz halde Biliç takımı maçlara mental olarak hazırlayabilmiş ki rakiplerimizden geri kalmamışız bana lafla kötü demek yetmez buyur sana lig istatistiği hem dersiniz onlara göre yetersiz oyuncumuz var kadromuz zayıf hemde her maçımız deplasman olduğu halde başa başsak demekki burda hoca faktörü devreye giriyor biz toz pembe görüyoruz biz at gözlüğüyle bakıyoruzda bir tek siz gerçekleri görüyorsunuz varsın bu şekilde bakmak at gözlüğüyle bakmaksa ben hep böyle bakayım takımda hep tepede dursun ya burda 26 gol atmış ligde gol krallığına giden dembaba beğenilmiyor biliç beğenilmemiş normal karşılamak lazım birde tek ergüman derbi kazanamamış  ee peki seneye bütün derbileri ezerek kazansa ama gidip on maçta yenilse ve ligi orta sırada bitirsek iyi hocamı oluyor
şu an lideriz
malubiyet beraberlik rakiplerle denk
attığımız yediğimiz ortalaması rakiplerle denk hatta iyi bile sayılır
avrupada bizi hiç utandırmadı
ama aslında bu hoca çok kötü biz at gözlüğüyle baktığımız için değerler bize iyi geliyor
tabiki Beşiktaş daha iyi olmalı bunu herkes ister
ama daha iyi olmalı kelimesi şu an kötü olduğu anlamınada gelmez
uzun yıllardır ilk defa bu sene takımım avrupa standartlarında iyi takımlar seviyesindeydi
bundan sonraki hedef en iyi takımlar seviyesine çıkabilmek
ha bu Biliçle olur olmaz o konu ayrı tartışılır merdivenler birbir çıkılır bu basamakta biliç gayet iyi sonuç verdi bir sonraki basamağı kiminle çıkarız göreceğiz ama gene diyorum biliç giderse seneye umarım aramayız bende yenileme taraftarıyım aslında ama beni korkutanda yerine kimin geleceği merdiven çıkalım derken bir kaç basamak inmekte var ve bu başarısızlık seneye kendi stadımızda olursa bunun yıkımı çok daha büyük olur o yüzden taşları yerinden oynatırken dikkatli olacaksınki fazla sancı yapmasın Biliçi göndermek o kadar kolay alınacak bir karar değil ancak biliç kendi giderse olur başka türlü yerine gelecek hoca da yönetimde topun ağzındadır zaten biliç kendi gitse bile yönetim anlaşamadı diye gene kıyamet kopacak bu gün gitsin diyenlerin çoğu o gün geldiğinde elde tutamadığı için yönetime sallayacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2015, 19:33:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Takım lider, son 7 haftada ciddi şampiyonluk şansı var ama taraftar şu forumda bile birbirini yemiş.

Bunu bana biri mantıklı şekilde açıklayabilir mi?

Gerçekçi olmak ile negatif olmak arasında fark vardır.

Şu yorumları göstersek dün 5 yiyen Beşiktaş sanar birisi.

He biz size 7 hafta sonrası gösteriyoruz uyanın derseniz , en kolayı budur zaten. En kötü tahminde bulunmak marifet değil,  zaten 59 senenin 46'sı olumsuz bitmiş %75 haklı çıkacaksınız.

Herkes her şeyin farkında. Ama insanlar umutlu. Bırakın da bunun umudunu yaşasınlar. Yaptığınız marifet de iyi bir şey de değil. Üzücü olay olmadan peşin peşin üzlün demek bu.

Bilic'in hayat felsefesini sorgulayanlar aslında kendi karakterini ve hayata bakış açısını da sorgulanır hale getiriyorlar farkında değiller.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Takım lider, son 7 haftada ciddi şampiyonluk şansı var ama taraftar şu forumda bile birbirini yemiş.

Bunu bana biri mantıklı şekilde açıklayabilir mi?

Gerçekçi olmak ile negatif olmak arasında fark vardır.

Şu yorumları göstersek dün 5 yiyen Beşiktaş sanar birisi.

He biz size 7 hafta sonrası gösteriyoruz uyanın derseniz , en kolayı budur zaten. En kötü tahminde bulunmak marifet değil,  zaten 59 senenin 46'sı olumsuz bitmiş %75 haklı çıkacaksınız.

Herkes her şeyin farkında. Ama insanlar umutlu. Bırakın da bunun umudunu yaşasınlar. Yaptığınız marifet de iyi bir şey de değil. Üzücü olay olmadan peşin peşin üzlün demek bu.

Bilic'in hayat felsefesini sorgulayanlar aslında kendi karakterini ve hayata bakış açısını da sorgulanır hale getiriyorlar farkında değiller.
ileride üzülmemek için şimdiden üzülmeye başlayın :lol: