sadece 1 mac degilki. bütün derbilerde yokuz sahada.
derbileri birak diger maclarda da kanser oluyoruz kac zamandir.
hem sucu sadece hocaya da atmiyorum ancak iyi bir TD olsa su anki ligde daha iyi durumda olurduk. bas sorumlusu TD. bunu demek istiyorum.
Derbi diye bir şey yoktur kardeşim her maçın değeri 3 puandır insanların gelir arttırmak için taktıkları isimlerle şampiyonluklar değişmez
ben ne görüyorum ligde biz 4 beraberlik 5 malubiyet almışız gs 4 beraberlik 5 malubiyet fb 5 beraberlik 4 malubiyet almış bir maçı eksik şimdi onlar iyi biz kötümü oluyoruz birde üstüne üstlük eşit koşullarda mücadele etmiyoruz demekki çok daha zor şartlarda mücadele ettiğimiz halde Biliç takımı maçlara mental olarak hazırlayabilmiş ki rakiplerimizden geri kalmamışız bana lafla kötü demek yetmez buyur sana lig istatistiği hem dersiniz onlara göre yetersiz oyuncumuz var kadromuz zayıf hemde her maçımız deplasman olduğu halde başa başsak demekki burda hoca faktörü devreye giriyor biz toz pembe görüyoruz biz at gözlüğüyle bakıyoruzda bir tek siz gerçekleri görüyorsunuz varsın bu şekilde bakmak at gözlüğüyle bakmaksa ben hep böyle bakayım takımda hep tepede dursun ya burda 26 gol atmış ligde gol krallığına giden dembaba beğenilmiyor biliç beğenilmemiş normal karşılamak lazım birde tek ergüman derbi kazanamamış ee peki seneye bütün derbileri ezerek kazansa ama gidip on maçta yenilse ve ligi orta sırada bitirsek iyi hocamı oluyor
şu an lideriz
malubiyet beraberlik rakiplerle denk
attığımız yediğimiz ortalaması rakiplerle denk hatta iyi bile sayılır
avrupada bizi hiç utandırmadı
ama aslında bu hoca çok kötü biz at gözlüğüyle baktığımız için değerler bize iyi geliyor
tabiki Beşiktaş daha iyi olmalı bunu herkes ister
ama daha iyi olmalı kelimesi şu an kötü olduğu anlamınada gelmez
uzun yıllardır ilk defa bu sene takımım avrupa standartlarında iyi takımlar seviyesindeydi
bundan sonraki hedef en iyi takımlar seviyesine çıkabilmek
ha bu Biliçle olur olmaz o konu ayrı tartışılır merdivenler birbir çıkılır bu basamakta biliç gayet iyi sonuç verdi bir sonraki basamağı kiminle çıkarız göreceğiz ama gene diyorum biliç giderse seneye umarım aramayız bende yenileme taraftarıyım aslında ama beni korkutanda yerine kimin geleceği merdiven çıkalım derken bir kaç basamak inmekte var ve bu başarısızlık seneye kendi stadımızda olursa bunun yıkımı çok daha büyük olur o yüzden taşları yerinden oynatırken dikkatli olacaksınki fazla sancı yapmasın Biliçi göndermek o kadar kolay alınacak bir karar değil ancak biliç kendi giderse olur başka türlü yerine gelecek hoca da yönetimde topun ağzındadır zaten biliç kendi gitse bile yönetim anlaşamadı diye gene kıyamet kopacak bu gün gitsin diyenlerin çoğu o gün geldiğinde elde tutamadığı için yönetime sallayacak