Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986539 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı murat

aşçıoğlu ofisleri aldı daha ne alsın...  :)
ofisler ve yemek alanları aşçıoğluna 1/4 fiyatına verildi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:10:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aşçıoğlu ofisleri aldı daha ne alsın...  :)

Bu kiraların tamamı temlik.

Biz kendimize düşeni temlik verip kırdırdık Aşçıoğlu kendi payını böyle yapmamıştır diye soruyorum o yüzden bilginiz var mı içinde mi bunun Aşçıoğlu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Müteahhit firmaya ait Konut Blokları A-B blok
Kulübe ait Ofis,FoodCourt,Çarşı(C,D,E,F Blok) ve Hastane H blok
Üstte yazdıklarım kulübe ait olan yerlerin kira durumu olarak belirtilmiş
Tamamı bize ait yani 4 kalemin

*Bilgiler idari mali genel kurul dokümanından

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:12:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaşın önü çok açık.. temlikler kalkıyor, stad gelirleri patlayacak , vodafone gelirleri geliyor , kombine gelirleri..
bir de üstüne ŞL ye gidersek önünü alamazlar..

demirören ve içimizdeki hainlerin korkusu da bu...

bu gelirler gelmeden Fikret Reyizi postalamak istiyorlar... YEDİRMEYİZ....

Umut var yalnız kesinlikle böyle iyi bir durum yok sallapati bir an önce farkına varırsan şok yaşamazsın.

Çok ciddi kısa zamanlı borç var.

Beşiktaş 2020'ye kadar daha baya zorlanacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

güzel fikir.adı üstünde kısa vadeli kredi.adamlara ne diyeceksin biz dolarda yükseliş öngörüyoruz bunu euroya mı çevirelim diyeceksiniz.yada bunlar saftır doların değerleneceğini bilmezler bir şansımızı deneyelim mi diyeceksiniz.senin finansal kökenli yöneticin veya çalışanın olsa ne olur borcun direk finans şirketlerine zaten.onlar senden daha iyi biliyordur.

bizim taraftar eleştirecek birşey bulur her zaman..

olumlu konuşacak olsak...

vodafone ile dolar ile anlaşma yapıldı... dolar da yükseldi.. büyük karımız oldu diyebiliriz mesela...

vodafone ile anlaşma yapıldığında dolar 1.80 di... şimdi 2.70..

145 milyon dolar 260 milyon tl idi... şimdi 400 milyon tl oldu.. 2 yıl içinde...

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman'ın en hatalı söylemi Beşiktaş'ın gerçek sahibi kongre üyeleridir söylemidir.

Çok çok büyük hatadır. Burası Beşiktaş burası taraftar olmasa ayakta kalamaz.

Taraftara sarılacağına bunu söyleyerek çok büyük hata yaptı ısrarla tükürdüğümü yalamam mantığı güttüğü içinde büyük kısmın desteğini alamıyor.
Açıkçası ilk bakışta insan kabul etmiyor ama baktığın zaman mantıksız da sayılmaz :)

Y.D 8 sene bu kulübü yönetti taraftar hiçbir şey yapmadı ya da yapamadı o kongre üyeleri de tıpış tıpış her seferinde onu başkan yaptılar.

Benzer durum yine olsa yine birşey yapamayacağız biz sadece olanları izleyip peşinden sürükleniyoruz.

Taraftar ne istemiş ne düşünmüş kimsenin umrunda değil o yüzden ben o konuda başkanın samimi davrandığını düşünüyorum maalesef gerçekleri söylemiş yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

teşekkürler kardeşim.

peki bu kiraların sözleşme süreleri hakkıdan bilgin varmı?

birde aşcıoğluna kiralanan ofis katları vardı sanırım.onun hakkında bilgisi olan varmı?
Yazdığım bilgiler mevcut
Daha detaylı bulamadım sözleşme süreleri vs

Çevrimdışı fore_kazık

güzel fikir.adı üstünde kısa vadeli kredi.adamlara ne diyeceksin biz dolarda yükseliş öngörüyoruz bunu euroya mı çevirelim diyeceksiniz.yada bunlar saftır doların değerleneceğini bilmezler bir şansımızı deneyelim mi diyeceksiniz.senin finansal kökenli yöneticin veya çalışanın olsa ne olur borcun direk finans şirketlerine zaten.onlar senden daha iyi biliyordur.

bu konuda yol gösterici olunması gerekiyor abi. Bu işin içinde olan biri olarak söylüyorumki pekala yapılabilirdi. farklı birşey istemiyorsun. kısa vadeli kredi demek 1 yıla kadar vadeli kredi demektir. belki içlerinde 1 ay vadeli ve vade sonrası yenilenen kredilerde vardır. bu konuda finans kurumunun hiçbir şey demeye hakkı yoktur. en fazla marj koyarsın teminatlara ve yoluna devam edersin. tanımlanan limit usd üzerinden tanımlansada istersen o limit karşılığına gelecek kadar euro da kullanabilirsin. sonuçta euro gelirin de azda olsa mevcut. finans kurumları aldıkları faize bakarlar. müşteriye krediyi verirken kura karşı türev ürünleri kullanarak zaten kendini sağlama alırlar. o nedenle pozisyon açığı olmadıkça kredi riski dışında kur riski ile kolay kolay karşılaşmazlar. ki zaten TL de %18 döviz kredisinde de %9 ortalama faiz ödeyerek adamları ihya ediyoruz. bu oranlar piyasa oranlarının çok üzerinde zaten...

Çevrimdışı yigitcan1903

Derneklere,kulübün önde gelenlerine bağlı olmaksızın
Koyun gibi güdülmeyecek,menfaat beklemeyecek üyeler lazım
Ocu bucu diye dolaşmayan,kendi fikri olan adamlar
"Kimsenin adamı olmayan" adamlar
Üye olun,sesinizi duyurun
Son zamanlarda şartlar zorlaşsa da vazgeçmeyin
Taraftar derneklerine üye olsanız dahi onların anaforuna kapılmayın
Tek tip adam,tek tip taraftar olmayın
Blok oyların parçası olmayın
Beşiktaşın geleceği Beşiktaşlının elinde olsun artık
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 23:22:29 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı fore_kazık

Derneklere,kulübün önde gelenlerine bağlı olmaksızın
Koyun gibi güdülmeyecek,menfaat beklemeyecek üyeler lazım
Ocu bucu diye dolaşmayan,kendi fikri olan adamlar
Üye olun,sesinizi duyurun
Son zamanlarda şartlar zorlaşsa da vazgeçmeyin

kesinlikle katılıyorum. Param olsa kombineden önce klübe üye olacağım zaten :)

klübün gerçek sahibi olmak istiyorum.   :D sonra başa geçicem vurucam kırbacı vurucam kırbacı   :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:26:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu üyelik işi zıvanadan çıktı yalnız.

Hür iradeyle oy verecek adam istemiyorlar resmen çünkü bir yandan üyelikler su gibi devam ediyor.

Ya bırakın işte stadtan büyük hayrınız olacak şu 1 yıl buna engel olmazsanız. Geleceği kurtulacak kulübün.

Bir kez olsun koltuğu düşünmeyin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Üyelik ücretini kongrenin sonunda 3000 TL yapmaya çalışarak
Kulübün gerçek sahibi taraftarı kapının dışında bırakmak isteyen elitistlerin eline kalmamalı Beşiktaşın kaderi

Çevrimdışı sallapati

Bizim taraftarı anlamıyorum abi..

Reza Zarrab loca aldı diye başkana sallıyor... Ne yapacak başkan loca satmıyorum mu diyecek... Hangi hakla bunu yapacak..
O zaman istediği adamı stada almayan Aziz Yıldırım dan farkı kalır mı.. Kim ne alırsa alır abi.. Başkana sallanmaz bu konuda..

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaşın önü çok açık.. temlikler kalkıyor, stad gelirleri patlayacak , vodafone gelirleri geliyor , kombine gelirleri..

müthis mantık tebriklerr
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:39:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto, Bayern Münih’i 3-1 yenerken, Beşiktaş’ın eski yıldızı Quaresma iki gol kaydetti.

:kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Porto Quaresma'yı 3. kez satabilir mi ne dersiniz  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto, Bayern Münih’i 3-1 yenerken, Beşiktaş’ın eski yıldızı Quaresma iki gol kaydetti.

Kavga çıkar ben kaçtım  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Porto Quaresma'yı 3. kez satabilir mi ne dersiniz  :kop: :kop:

iyiki cincona vermemisiz onlar bu konuda usta
en azından bizdekinden 2 kat iyi performans gosterirdi
buyuk bir beladan kurtulmus sevgili fikret orman
nadir dogru hareketlerden biri dimi:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Satar mı satar bu Porto'dan herşey beklenir :kop: :kop:

Çevrimdışı fore_kazık

bu senin dediğin biraz dost işi olur.kimse doların yükseleceğini öngörüyorsa borcu tl veya euroya çevirmez.diyelim benim sana 1000 dolar borcum var buda 2000 tl yapıyor.sende bende biliyoruzki bu borç seneye yine 1000 dolar ama 3000 tl olacak .neden kabul ederin.aramızda iyi bir hukuk yoksa ve ben sana mecbursam neden böyle birşey yapasın?

abi dikkatini çekerim sen bana 1000 dolar borç verip 1000 dolar alıyorsun. ben  döviz bürosundan borç almıyorum bankadan alıyorum. banka karını kur farkından almaz. fazla parası varsa elinde zaten kazanır kurdaki artıştan. banka zaten senden faiz alıyor.

ben sana 1000 dolar olarak vereceğim için borcumu ödeme türünü değiştiremem. ama sen bana dersenki 1000 dolar veririm 1100 dolar alırım o zaman bende sana derimki madem faiz veriyorum neden birde kur riskine katlanayım o zaman TL olarak veririm 1200 veririm derim... anlatabildimmi?  :ok:

şahsınız gibi algılamayın olayı. bankalar sonuçta o parayı da dışarıdan kredi alarak elde ediyor. 50 milyon euro da olsa 50 milyon usd de olsa o parayı TL ye çevirmiyor zaten direk sana döviz kredisi veriyor senden aldığı ödemeden sonra kendi kredisini kapatıyor. tabi bu kadar basit değil mevzu ama olay anlaşılsın diye böyle yazıyorum :)

bu konuda tek handikap şu, bankadan çok faktoring firması ile çalışmamız... o zamanda eli koğlu bağlı olabiliyor insanın malesef :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:45:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Kavga çıkar ben kaçtım  :evillol:

:biggrinking:

iyiki cincona vermemisiz onlar bu konuda usta
en azından bizdekinden 2 kat iyi performans gosterirdi
buyuk bir beladan kurtulmus sevgili fikret orman
nadir dogru hareketlerden biri dimi:))

Bizde tabiki daha da kötü olacaktı lakin Bilic'in elinde olsa farklı verim alınabilir miydi? Hiçbir zaman bilemeyeceğiz.

Gönderilişi doğru ama gönderiliş şekli çok büyük yanlıştı. 6 ay oynatsak en az 10 milyon euro civarı gelir elde ederdik çünkü daha da ön plana çıkacaktı takım boşaldığı için.

Ama o zaman da muhtemelen 3. olamayacaktık. Adam her türlü el yakıyor hayırlısı olmuş  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:45:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Satar mı satar bu Porto'dan herşey beklenir :kop: :kop:

Monaco bir hamle yaparsa şaşırmam  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

2.golü yine sağ ayağının dışıyla bırakmış rahatsız

Çevrimdışı Tolga

Monaco bir hamle yaparsa şaşırmam  :icool:
Belki yanı başındaki Benfica alır  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Şu "yedirmeyiz" mantığını bıraksan diyorum?Yok bilici yedirmeyiz yok fikret reyizi yedirimeyiz ,Beşiktaş taraftarını yamyam falan mı sanıyorsun?

Borç eski olabilir ama 3 senedir de bu kulübün başkanı Fikret Orman.Bizzat kendisinin ağzından "bütün borçlarımızı ödedik,bütün davaları hacizleri kapattık" diye 20 tane röportajını alır koyarım buraya.
Değil borcu kapatmak adamlar kamyonlarla kapımıza hacze geldi neden bahsediyorsun sen?

Fikret Orman güzel işler yaptığında elbette desteklemek lazım ama "ite köpeğe" bu kulübü maskara edecek hareketler yaparsa kimseden destek falan beklemesin yanlışa yanlış derler.Demeyen de otursun kendini sorgulasın.

Bugün o kadar üzüldüm ki o kamyonların fotosunu gördükçe için dağlandı.

Yemişim bilic'ini de orman'ını da adalı'nı da arat'ını da BEŞİKTAŞI YEMESİNLER.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba