Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985297 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş kulübünü bu hale getirenleri hale mahkemeye vermeyip başka çıkarlar peşinde koşanlar Beşiktaş'ı şu an tüm Türkiye'ye rezil ediyorlar. Stat yapıyorlar diye bu rezilliğin oluşmasındaki katkılarını unutacak değiliz. Yazık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı src35

Herkes tek gelir kapısı olarak ŞL'yi görüyor sanırım. Ayrıca borçların hiç sanıldığı gibi az olduğunu düşünmüyorum.

Yapılması gerekenler her batan bir takımın yapmadı gerekenlerdi.

1.Feda dönemini bir sene daha devam ettirecektik.
2. YÜklü maaşlara sebep verenlerden kurtulacaktık. Buna Ersan-Cenk-Pektemek 3 lüsü dahil.
3.Tamamiyle tesisleşme ve altyapıya yöenelcektik. Şu 30m'i biz altyapı ve scouta aktarsak daha verimli olurdu.
4.Başımızda ki yönetici denen ve klüpde ki kan emicilerden kurtulacağız.
5.Taraftarın serzenişleri bir nebze gözardı edilecek. :evillol:
6. En azından 3 sene boyunca yarışta kopmalıydık.

Bizim kafamıza göre para başarı getirir. Aslında o kadar yanlış ki. Sistem ve plan başarı getirir.
çok ilhan cavcavvari çözüm olmuş, olmamış

Çevrimdışı talha

Beşiktaş kulübünü bu hale getirenleri hale mahkemeye vermeyip başka çıkarlar peşinde koşanlar Beşiktaş'ı şu an tüm Türkiye'ye rezil ediyorlar. Stat yapıyorlar diye bu rezilliğin oluşmasındaki katkılarını unutacak değiliz. Yazık.

Kİmi ne mahkemesine veriyorsunuz. Bu da bizim avuntumuz. Türkiye'de klüğp batıranlara karşı bir kanun falan mı var? Yoksa kimler kimler dava edilmişti. Maalesef elin kolun bağlı yapacak bir gram hamlen yok. Eğer takım üstünden yolsuzluğa bulaşmışsa ayrı. Ama senin pisliğin maalesef sen kendn temizleyeceksin. Şu geçmişi boşverin artık.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

çok ilhan cavcavvari çözüm olmuş, olmamış

İyi batalımda aklımız başımıza gelsin. Koca Dortmund bu yolu izledi biz Dortmund'dan dha mı köklüyüz. Anlamıyorum valla. Ben isterim şu saçılan saçma sapan tüm paraların altyapıya ve tesislendirilmeye yatırılmasını. Sizn için daha farklı bir kurtuluş yolu varsa belitrin.

Çevrimdışı blackeagle35

Herkes tek gelir kapısı olarak ŞL'yi görüyor sanırım. Ayrıca borçların hiç sanıldığı gibi az olduğunu düşünmüyorum.

Yapılması gerekenler her batan bir takımın yapmadı gerekenlerdi.

1.Feda dönemini bir sene daha devam ettirecektik.
2. YÜklü maaşlara sebep verenlerden kurtulacaktık. Buna Ersan-Cenk-Pektemek 3 lüsü dahil.
3.Tamamiyle tesisleşme ve altyapıya yöenelcektik. Şu 30m'i biz altyapı ve scouta aktarsak daha verimli olurdu.
4.Başımızda ki yönetici denen ve klüpde ki kan emicilerden kurtulacağız.
5.Taraftarın serzenişleri bir nebze gözardı edilecek. :evillol:
6. En azından 3 sene boyunca yarışta kopmalıydık.

Bizim kafamıza göre para başarı getirir. Aslında o kadar yanlış ki. Sistem ve plan başarı getirir.
Sözleşmeler konusu tamam hemen herkes aynı fikirde zaten..Tesis ve altyapı için bugün yatırımını yaparsın verimi alman en az 5-6 seneyi bulur,kısa vadede çare değildir..Bu feda dönemini devam ettirsen her yıl iyi ihtimal 10 milyon avro kar etsen bile 3 sezonda ancak bir şampiyonlar ligi geliri eder..Büyümeden bu borç kapanmaz..Gelir artacak ki borç azalsın..Tasarruf ile bir yere kadar borç azalır..Borçlarımız avro,gelirlerimiz genelde dolar üzerinden..Burada kur bizim lehimize ancak bunu kullanamadık pek..Kulüp büyümeli ama öyle Mustafa bizim evladımız,Bilic ile kimyamız tuttu ile bu iş olmaz..Yaklaşık 1.5-2 milyon avro bu oyunculara vererek ne kulüp planlaması olur ne bir şey..

Çevrimdışı Tolga

ŞL ile bitmez o borçlar. ŞL dediğiniz çok büyük bir mebla getiren yer değil. En azından bir Türk takımı için. Bakın borç 800m sen ise ŞL diyorsun ŞL dediğin yer 20m para getiren yer. Senin 40 defa ŞL'ye gitmen lazım. Böyle mi çözeceğiz sorunu? GS niye çözemedi o halde? ŞL sadece yılı rahatlatır. Daha büyük bir ekonomik plana ihtiyacımız vardı. Ve maalesef yapamadık. Yapamayızda çünkü TR burası. Burada taraftara 3 yıl kabuğumuza çekiliyoruz desene topa diker gönderirler seni.
Gs'nin ekonomik problemlerle boğuşmasının sebebi oyunculara verilen yüksek maaşlardır.

Sneijder,Melo zamanında Drogba acayip paralar aldılar ve almaya da devam ediyorlar.

Yerlilerden Burak,Selçuk,Hamit ve birkaç tane daha oyuncu fahiş paralar alıyorlar tabi vergi falan da olmadığını düşünürsek Avrupa'da kazanılan paraların çok çok üstünde.

Yani illa ki iyi takım kurmak çok büyük paralar harcamakla olmaz bonservissiz her oyuncu da yıllık 3-4 m euro isteyecek diye birşey de yok.

Başarı olmadan para da kazanamazsın gelir de elde edemezsin bu böyledir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

İyi batalımda aklımız başımıza gelsin. Koca Dortmund bu yolu izledi biz Dortmund'dan dha mı köklüyüz. Anlamıyorum valla. Ben isterim şu saçılan saçma sapan tüm paraların altyapıya ve tesislendirilmeye yatırılmasını. Sizn için daha farklı bir kurtuluş yolu varsa belitrin.
teoride batık zaten kulüp, A.Ş olupta eksi sermayen olması demek batman demektir. kamuya yararlı dernek vasfı olmasa zaten iflasın istenmişti.
dortmund o yolu izlerken bütün almanya federasyonu aynı yolun yolcusuydu. bitik alman futbolunu tekrar dünyanın bir numarası yapmak.

Tr'de bunu yapabilir misin? hayır. o zaman boşa dortmunda niyetlenmeyeceksin...
o yüzden yönetim buna benzer ama daha kısa yoldan gitmeyi düşündü. bence de izledigi yolda sıkıntı yok. sadece gelirlerine kavuşamıyor.
oda malum şahsın eseri...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kasımpaşa maçında Töre yerine Pektemek oynayabilir..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kasımpaşa maçında Töre yerine Pektemek oynayabilir..
Ya dur allahını seversen Yusuf zaten ortalık karışık  :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Öyle sadece kemer sıkmayla,küçülmeyle ekonomik düzeni sağlayamazsın
Spor kulübüsün sen
Sportif başarı birincil amacın
Ülkede doğru düzgün sistem yok,oyuncu havuzu yok bok yok
Oyuncuyu geliştirecek adamlar yok,saldım çayıra kafasıyla gidiyor
Milli takım bitmiş okeye dönüyor
Hala altyapı bilmem ne
Onların hepsi sabaha karşı olur,sabaha karşı
Bu işin başında olanlara niyetlerini sormak lazım önce
Sporla çok mu alakalılar yoksa şahsi menfaatlerini sağlayıp şahsi mastürbasyonlarını mı gerçekleştiriyorlar

Çevrimdışı talha

Gs'nin ekonomik problemlerle boğuşmasının sebebi oyunculara verilen yüksek maaşlardır.

Sneijder,Melo zamanında Drogba acayip paralar aldılar ve almaya da devam ediyorlar.

Yerlilerden Burak,Selçuk,Hamit ve birkaç tane daha oyuncu fahiş paralar alıyorlar tabi vergi falan da olmadığını düşünürsek Avrupa'da kazanılan paraların çok çok üstünde.

Yani illa ki iyi takım kurmak çok büyük paralar harcamakla olmaz bonservissiz her oyuncu da yıllık 3-4 m euro isteyecek diye birşey de yok.

Başarı olmadan para da kazanamazsın gelir de elde edemezsin bu böyledir.

Hayır ister. Boservissiz her adam ya imza parası ister ya da yüksek maaş ister. Çünkü manajerlerinin kafasında burası katar. Ve buna maalesef 3 büyük elelele vererek biz gerçekleştirdik.

Şimdi boştaki adamalra bakacak olursak.

Neto ve Romero var. Biz Neto'yu istiyoruz ama Neto'Nun manageri hem Avrupa'da hem de TR'de pazarı olan bir adama Avrupa 1m maaş isterken senden 2m isteyecek hatta Neto gibi bir oyuncuya belki de 3m hem de 1m de imza parası.

Romero ikinci altrnatif. O bile gelirken en az 1.5m maaş isteyecek.

Maxi diyoruz L'pool ilgileniyor. Bize gelmesi için cazip bir teklif lazım. Nerden baksanız 4m maliyetli bir transfer.

De Jong diyoruz Gaal istiyor. Ayrıca Avrupa'nın yarısı adamın peşinde. TR'de 3 klüp adamla pazarlık içinde. Al etti sana 5m maliyet.

Mavuba en az 3-3.5m maliyet

Funch nerden baksan 2.5-3m maliyet.

Ayew 3.5m maaş artı bir o kadar da imza parası isteyecektir.

Danny içlerinde alınacak tek isim.

Maalesef bonservissiz olması bedava olduğu anlamına gelmiyor. Hatta daha büyük maliyetlere yol açıyor. Dediğim gibi bonservissiz gezen ve bizim istediğim maaş aralığında ki adamlar Prodl tipi adamlar. Onlara da biz karşı çıkıyoruz. Ee nasıl çözülecek bu iş?

Çevrimdışı talha

Öyle sadece kemer sıkmayla,küçülmeyle ekonomik düzeni sağlayamazsın
Spor kulübüsün sen
Sportif başarı birincil amacın
Ülkede doğru düzgün sistem yok,oyuncu havuzu yok bok yok
Oyuncuyu geliştirecek adamlar yok,saldım çayıra kafasıyla gidiyor
Milli takım bitmiş okeye dönüyor
Hala altyapı bilmem ne
Onların hepsi sabaha karşı olur,sabaha karşı
Bu işin başında olanlara niyetlerini sormak lazım önce
Sporla çok mu alakalılar yoksa şahsi menfaatlerini sağlayıp şahsi mastürbasyonlarını mı gerçekleştiriyorlar

Bu işlere biri el atmalı bu gidişatın sonu yok. Anlayamıyoruz ve öğrenilmiş çaresizlikle sürdürüyoruz. Halen daha ülkede altyapı yok diyoruz ama taşın altına elimizi koyup biz yapmıyoruz bunu. Mesela Erzurum'da yaşıyorum ben. Niye 3 büyük klübün burada bir tane tesisi yok? Burada oynayan çocuklar heba oluyor çöp oluyorlar resmen. Çok pırlanta çocuklar var. Erzurumspor ise almış Belediye ve Adnan Polatı arkasına saçma sapan paralar harcayıp çıkmayı umutlandırıyor. Ama tahmin edin ne oluyor 3 senedir yerinde sayıyor. Çünkü altyapın olmazsa kendi çocupun olmazsa bir yerlere varmazsın.

Çevrimdışı Tolga

Hayır ister. Boservissiz her adam ya imza parası ister ya da yüksek maaş ister. Çünkü manajerlerinin kafasında burası katar. Ve buna maalesef 3 büyük elelele vererek biz gerçekleştirdik.

Şimdi boştaki adamalra bakacak olursak.

Neto ve Romero var. Biz Neto'yu istiyoruz ama Neto'Nun manageri hem Avrupa'da hem de TR'de pazarı olan bir adama Avrupa 1m maaş isterken senden 2m isteyecek hatta Neto gibi bir oyuncuya belki de 3m hem de 1m de imza parası.

Romero ikinci altrnatif. O bile gelirken en az 1.5m maaş isteyecek.

Maxi diyoruz L'pool ilgileniyor. Bize gelmesi için cazip bir teklif lazım. Nerden baksanız 4m maliyetli bir transfer.

De Jong diyoruz Gaal istiyor. Ayrıca Avrupa'nın yarısı adamın peşinde. TR'de 3 klüp adamla pazarlık içinde. Al etti sana 5m maliyet.

Mavuba en az 3-3.5m maliyet

Funch nerden baksan 2.5-3m maliyet.

Ayew 3.5m maaş artı bir o kadar da imza parası isteyecektir.

Danny içlerinde alınacak tek isim.

Maalesef bonservissiz olması bedava olduğu anlamına gelmiyor. Hatta daha büyük maliyetlere yol açıyor. Dediğim gibi bonservissiz gezen ve bizim istediğim maaş aralığında ki adamlar Prodl tipi adamlar. Onlara da biz karşı çıkıyoruz. Ee nasıl çözülecek bu iş?

Saydığın çoğu isim açısından fiyatlar bence fazla abartılı.

Maxi Avrupa'nın hiçbir yerinde 3 m euro'yu ham olarak alamaz ya da Fuchs.

Biz de vergi olmaması bu açıdan bir avantaj aslında tabiki her bonservissiz oyuncunun ederi düşük olacak diye birşey yok ama bonservis ile zaten oyuncu alacak durumumuz yok 2,5-3 civarına çok çıkmadan bonservissiz oyunculara yönelmek zorundayız.

İyi kadro kurmadan bu işler olmuyor maalesef tek gerçek bu.

Çevrimdışı talha

Saydığın çoğu isim açısından fiyatlar bence fazla abartılı.

Maxi Avrupa'nın hiçbir yerinde 3 m euro'yu ham olarak alamaz ya da Fuchs.

Biz de vergi olmaması bu açıdan bir avantaj aslında tabiki her bonservissiz oyuncunun ederi düşük olacak diye birşey yok ama bonservis ile zaten oyuncu alacak durumumuz yok 2,5-3 civarına çok çıkmadan bonservissiz oyunculara yönelmek zorundayız.

İyi kadro kurmadan bu işler olmuyor maalesef tek gerçek bu.

Tolga tamam abartılı geliyor olabilir ama bakın Vergiyi falan boşverin. Bizim Lig tanınır bir lig değil. Kapalı bir lig. Adamlar senin ligine gelmek için birşeyi cazip olması lazım. O da maaştır. Sneijder bile burada aldığının yarısını alamaz Avrupa'da. Ya da Demba Ba ama maalesef bize gelince adamların maaşları katlanıyor.

Bunu görmezlikten gelebilirsiniz ama acı gerçek budur. Şuan kalbur üstü her oyuncunun bize maliyeti en azından 3m olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu işlere biri el atmalı bu gidişatın sonu yok. Anlayamıyoruz ve öğrenilmiş çaresizlikle sürdürüyoruz. Halen daha ülkede altyapı yok diyoruz ama taşın altına elimizi koyup biz yapmıyoruz bunu. Mesela Erzurum'da yaşıyorum ben. Niye 3 büyük klübün burada bir tane tesisi yok? Burada oynayan çocuklar heba oluyor çöp oluyorlar resmen. Çok pırlanta çocuklar var. Erzurumspor ise almış Belediye ve Adnan Polatı arkasına saçma sapan paralar harcayıp çıkmayı umutlandırıyor. Ama tahmin edin ne oluyor 3 senedir yerinde sayıyor. Çünkü altyapın olmazsa kendi çocupun olmazsa bir yerlere varmazsın.

Başta böyle bir niyet yok,bunu anlamak lazım
Kimsenin umrunda olmaz Türkiyede altyapı,yetenek
Menajerlerle bir araya gelip cep doldurmak varken
Günü kurtarmak varken

Çevrimdışı talha

Başta böyle bir niyet yok,bunu anlamak lazım
Kimsenin umrunda olmaz Türkiyede altyapı,yetenek
Menajerlerle bir araya gelip cep doldurmak varken
Günü kurtarmak varken

Bu niyet maalesef bize olması gerekiken biz de manajer kucağına oturmuş durumdayız. Hatta bunun için Özen ve Altınsay gibi insanları kapı dışarı ettik. Benim için en büyük haya kırıklığı budur. Beşiktaş yönetimi birşeyleri düzeltmek istiyor gibi gözüksed buna göz yumuyor ve aracı oluyor. Ve maalsef F.O. gitse bile yerine gelecekleri düşündükçe bu döngünün içinden çıkamayacağımızı gördükçe üzülüyorum.

Çevrimdışı Fatih

Hesap soracagim diye populizm yapma, hesap sor...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hesap soracagim diye populizm yapma, hesap sor...

Fikret orman hesap mesap soramaz seçim öncesi oy toplamak için bu sözleri kullandı bence

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

ersoy özdem @ersoyozdem  ·  2 dk. 2 dakika önce
Beşiktaş'ın Aktif'e borcu yok. Sadece geciken ödeme için haciz başlattılar.

Çevrimdışı Tolga

Denetim raporu açıklansa herkes neyin ne olduğu görecek de açıklanmıyor işte neden acaba.

Çevrimdışı ACAB1903

Beşiktaş'ı üzüyorlar... :(

Çevrimdışı Tolga

Siyah beyazlı kulüpten borsaya yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"28.12.2012 tarihli Özel Durum Açıklamamızda belirtildiği üzere, Şirketimiz ile Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizm. Tic. Ltd. Şti. arasında sulh protokolü imzalanmış olup, Şirketimiz protokol gereği tüm yükümlülüklerini/ödemelerini eksiksiz olarak yerine getirmiştir.

Ancak Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizm. Tic. Ltd. Şti., protokolün ihlal edilmiş olduğunu öne sürerek alacakları ile ilgili olarak Şirketimiz aleyhine icra takibi başlatmıştır. Bunun üzerine Şirketimiz tarafından borçlu bulunmadığımızın tespiti amacıyla menfii tespit davası açılmıştır. Hukuki süreç devam etmekte olup, yargı kararının beklenmesinin gerektiği açıktır. Konu ile ilgili gelişmeler konusunda Kamuoyu bilgilendirilmeye devam edecektir."