Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984344 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Kulüp bugünlerde dar boğazdan geçiyor anlaşılan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kulüp bugünlerde dar boğazdan geçiyor anlaşılan
Şuan kendimi Çöküş filminde gibi hissettim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Durum bu kadar vahimse yazın 1-2 transfer yapılır o kadar çok büyük beklentiye girmeye gerek yok.

Hatta Bilic'le devam edileceğini bile ciddi ciddi düşünüyorum bu durumda Lucescu ya da Şenol Hoca kolay kolay takımın başına gelip risk almazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yattığı yerden para alan İsmail, Pektemek, Uğur Boral, Oğuzhan mı Beşiktaş'a daha fazla zarar veriyor yoksa adı yolsuzluklara karışan birisinin loca alması mı? Bunu da bi düşünmek gerekiyor.
Ya da yattığı yerden bu adamlara para veren yönetim mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Ee ne bekliyordunuz o zamandan kalan borçların öpücükle mi temizleneceği. Aktif reklam olayının da bir gün patlayacağı çok belliydi. Maalesef yıldız istemekle olmuyor işte. Ya da saçma sapan yenilenen imzalarla. Anlayın artık. Bu takımın parası olmadığından transfer yapamıyor.Bu düzen böyle 2 sene daha gider.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben kulübün bir sahibi olmasını bu şekilde bir yönetim anlayışıyla yönetilmesine yeğlerim. Avrupa'daki ve Amerika'daki çoğu kulübün bir sahibi var ve onlar yönetiyorlar takımları. Hal böyle olunca her gelen yönetim günü kurtarmaya çalışıyor ama takımın sahibi olan birisi yatırımının zarar görmesini ister mi? Bu açıdan bakalım olaya bir de.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Bu gidişat iyi değil onu bilir onu söylerim bu şekilde biz ne şampiyon oluruz ne de büyüyebiliriz.

Çevrimdışı cisse557

Ya da yattığı yerden bu adamlara para veren yönetim mi?
Kesinlikle güzel bir soru.

Ben kulübün bir sahibi olmasını bu şekilde bir yönetim anlayışıyla yönetilmesine yeğlerim. Avrupa'daki ve Amerika'daki çoğu kulübün bir sahibi var ve onlar yönetiyorlar takımları. Hal böyle olunca her gelen yönetim günü kurtarmaya çalışıyor ama takımın sahibi olan birisi yatırımının zarar görmesini ister mi? Bu açıdan bakalım olaya bir de.
İşte buna da verilebilecek en güzel örnek YD. Bir tarafta kendi mal varlığını büyüten diğer tarafta harcamalardan, kar ve zararlardan sorumlu olmadığı bir kurumu (Beşiktaş) batıran bir iş adamı.

Çevrimdışı atalay

Bakın Beşiktaş'ın geleceği filan yok.Kulüp harbiden batacak.Kartalyuvasından anahtarlık almak ile 1 milyarlık borç bitmez. :lol:
3 yıldır yönetimin stat ve Vodafone sponsorluğu dışında gelir elde edebileceği tek bir proje yok.Sürekli söylüyorum gelir kalemlerinin en büyüğü FUTBOL.Yani futbol takımı her sene ŞL oynayan ligde Şampiyon olan bir takıma dönüşecek ki reklam,galibiyet,katılım gelirleri vb. derken önemli bir kaynak yaratılsın.Yoksa Beşiktaş tüm takım sporlarında böyle durursa borç nasıl azalsın?Stat olduğu zaman satacağın 40.000 bilet ile de borç azalmaz.Senin yaptığın bir maç hasılatı oyuncuların maç başı ve galibiyet primi.Başarı yoksa para da yok demektir;denklem basit.

Çevrimdışı Tolga

Bakın Beşiktaş'ın geleceği filan yok.Kulüp harbiden batacak.Kartalyuvasından anahtarlık almak ile 1 milyarlık borç bitmez. :lol:
3 yıldır yönetimin stat ve Vodafone sponsorluğu dışında gelir elde edebileceği tek bir proje yok.Sürekli söylüyorum gelir kalemlerinin en büyüğü FUTBOL.Yani futbol takımı her sene ŞL oynayan ligde Şampiyon olan bir takıma dönüşecek ki reklam,galibiyet,katılım gelirleri vb. derken önemli bir kaynak yaratılsın.Yoksa Beşiktaş tüm takım sporlarında böyle durursa borç nasıl azalsın?Stat olduğu zaman satacağın 40.000 bilet ile de borç azalmaz.Senin yaptığın bir maç hasılatı oyuncuların maç başı ve galibiyet primi.Başarı yoksa para da yok demektir;denklem basit.
Aynen öyle bunu bayadır ben de söylüyorum.

Belki diğer branşlardan para kazanamayız ama futboldan kazanabiliriz.

Her sene Ş.Ligi'nde olan bir kulüp olalım bakın bakalım 5 sene sonra borç falan kalıyor mu ortada.

Her sene 3. olarak borç falan kapanmaz çünkü gelirimiz yok stat falan da gelirimizi arttırmayacak yani en azından önümüzdeki 3 sene boyunca gelir elde edemeyeceğiz çok fazla.

Ürün satarak ya da kombine satarak da bu borçlar erimez durum ortada yani.

Başarılı olmak zorundayız bunun başka yolu yok.

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş'ın kurtuluşu iki yolla olur: Ya zengin birisinin satın almasıyla ya da yönetimlerin yapmış olduğu harcamalardan sorumlu olmasıyla.

Çevrimdışı talha

OLmayan parayla mı başarıyı alacağız? Daha beter hallere düşmek istiyoruz sanırım. Bana kalsa şu 2-3 dönem biz kabuğumuza çekilmeliydik. Ama tabi tüm camiada benim gibi düşünen biri olmadığından halen daha bir şeylerin peşindeyiz. Ve bence daha beter bir sonuç bekliyor bizi.

GS azaltamadı ve yine o batağın içine düştü. Anlayamadığımız nokta büyük paralarla alınan yıldızlar 1-2 seneyi kurtarır ama o bataktan kurtulamazsın.

Çevrimdışı atalay

OLmayan parayla mı başarıyı alacağız? Daha beter hallere düşmek istiyoruz sanırım. Bana kalsa şu 2-3 dönem biz kabuğumuza çekilmeliydik. Ama tabi tüm camiada benim gibi düşünen biri olmadığından halen daha bir şeylerin peşindeyiz. Ve bence daha beter bir sonuç bekliyor bizi.

GS azaltamadı ve yine o batağın içine düştü. Anlayamadığımız nokta büyük paralarla alınan yıldızlar 1-2 seneyi kurtarır ama o bataktan kurtulamazsın.
Ne yıldızı;hangi yıldız?Amerikan Star kavramı Türkiye'ye salgın gibi yerleşti.Bakın yıldız takımı için her şeyini veren katkı sağlayan adamdır.Kontratında 3,5 milyon aşağı yazamayan adam değil.Yıldız olmadan da ŞL'ne katılıp;şampiyon olunur.Olmayan para demişsin.Bu takım iki yılda bonservislere 30 milyon euro harcamış.Olanı nereye harcamış?Sezer Öztürk,Enaramo,Uğur Boral,Opare,Cenk Gönen,Ersan,Pektemek daha onlarca sayarım ya oyuncunun ederinden fazlasını vererek 4-5 yıllık sözleşme uzatmış ya da yama transferler ile gün bile kurtarılamamış.Ayrıca rakibin saçmalıkları bizi ilgilendirmez bu ezik psikolojiyi bırakın.Bana ne FB ve GS kötü yönetiliyorsa onları örnek gösterecek isek ŞL çeyrek final oynadılar;2 sene de 1 şampiyon oluyorlar.Baskette ŞL finali,Voleybolda şampiyon oluyorlar. Bunları örnek gösterin.Büyük yıldız isteyen yok derdini Ernst Hasan TÜRK koşacak deyip altyapıdan bir tane oyuncu çıkaramayan yönetim ve antrenörlere anlat.Dortmund modeli deyip Sezer Öztürk'e 15 milyon maliyet yaratanlara anlat.

Çevrimdışı blackeagle35

Başarılı olmak zorundayız..Şampiyonlar Ligi'ne gitmek zorundayız..Şampiyonlar Ligi gelirleri takımı finanse etsin ki yaptığın sponsorluk anlaşmaları senin borcunu azaltsın..Ama başarı bu yaptığın sözleşmelerle falan gelmez,sadece borcunu arttırırsın..Başkan yıllardır borcu azaltacağız diyor ancak tam tersi gidişat söz konusu..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başarılı olmak zorundayız..Şampiyonlar Ligi'ne gitmek zorundayız..Şampiyonlar Ligi gelirleri takımı finanse etsin ki yaptığın sponsorluk anlaşmaları senin borcunu azaltsın..Ama başarı bu yaptığın sözleşmelerle falan gelmez,sadece borcunu arttırırsın..Başkan yıllardır borcu azaltacağız diyor ancak tam tersi gidişat söz konusu..
Geçen sene gsye hediye ettik şampiyonlar ligini.. bilic efendi sağolsun ne zaman gs puan kaybettiyse o da kaybetmeyi başardı..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Ne yıldızı;hangi yıldız?Amerikan Star kavramı Türkiye'ye salgın gibi yerleşti.Bakın yıldız takımı için her şeyini veren katkı sağlayan adamdır.Kontratında 3,5 milyon aşağı yazamayan adam değil.Yıldız olmadan da ŞL'ne katılıp;şampiyon olunur.Olmayan para demişsin.Bu takım iki yılda bonservislere 30 milyon euro harcamış.Olanı nereye harcamış?Sezer Öztürk,Enaramo,Uğur Boral,Opare,Cenk Gönen,Ersan,Pektemek daha onlarca sayarım ya oyuncunun ederinden fazlasını vererek 4-5 yıllık sözleşme uzatmış ya da yama transferler ile gün bile kurtarılamamış.Ayrıca rakibin saçmalıkları bizi ilgilendirmez bu ezik psikolojiyi bırakın.Bana ne FB ve GS kötü yönetiliyorsa onları örnek gösterecek isek ŞL çeyrek final oynadılar;2 sene de 1 şampiyon oluyorlar.Baskette ŞL finali,Voleybolda şampiyon oluyorlar. Bunları örnek gösterin.Büyük yıldız isteyen yok derdini Ernst Hasan TÜRK koşacak deyip altyapıdan bir tane oyuncu çıkaramayan yönetim ve antrenörlere anlat.Dortmund modeli deyip Sezer Öztürk'e 15 milyon maliyet yaratanlara anlat.

Saydıkların içinde bir Sezere sanırım para verildi Opare ise 150bin euro'ya oynuyor. Hayır yapacak birşey yok. Hadi Cenk Ersan ve Mustafa uzatmadık diyelim. Ee ilerisi ne olacaktı? Uzatılmasına karşıyım. Bana kalsa 30m harcamam bile. Ne Demba Ba ne Sosa. Hİçbirini almam. Ne Eneramo ne Sezer. Demek istediğimi kimse anlamıyor.

Çevrimdışı talha

Birader bu mu istediğiniz? Alalım Beklere Maxi ile Funch ortaya De jong bağlayalım hepsine 2.5m maaş. Şampiyonluğu kaparız. Sonra bir sene ŞL oynarız sonra ki sene GS'de olduğu gibi borçlular kapımızı tekrar çalar. Tüm bu ateş 2 senelik bir şampiyonluk hikayesi mi bizim istediğimiz bu mu?

Çevrimdışı talha

Bugünlere tekrar dönüleceği öyle belliydi ki. Halen daha diyorum saçma sapan harcanan paralarla, yapılan garip sözleşmeler le ve en önemlisi inadına yapılan bir kapışmayla nereye kadar götürecektik.

Ayrıca, taraftarda sağolsun ağızlarından iki tane küfürü eksik etmeyerek milyonlarca lirayı TFF'ye aktardığı için. :s20:

Çevrimdışı atalay

Saydıkların içinde bir Sezere sanırım para verildi Opare ise 150bin euro'ya oynuyor. Hayır yapacak birşey yok. Hadi Cenk Ersan ve Mustafa uzatmadık diyelim. Ee ilerisi ne olacaktı? Uzatılmasına karşıyım. Bana kalsa 30m harcamam bile. Ne Demba Ba ne Sosa. Hİçbirini almam. Ne Eneramo ne Sezer. Demek istediğimi kimse anlamıyor.
Opare 150 bin değil;600.000 maaş,Milo,700.000,Uğur 3 seneden bilmem kaç,Ali şu kadar Veli bu kadar derken o yama transferler bir anda büyük maliyete dönüşüyor ve yıllardır böyle.İsmail,Uğur,Motta aza oynuyor ama toplasan 1 tane sol bek yapmazlar hatta bazen sol bek bulamıyoruz maçlara oynatacak.Cenk Tosun 1.7,Pektemek 1.7,Demba ba 3.2 haftalardır bu takımın santraforu yok.Transfer böyle yapılmaz madem az paran var az olacak;öz olacak.ŞL ve şampiyon olamadığımız sürece (ki arka arkaya) Beşiktaş'ın borcu bitmez.Bak kendi görüşünü kendin yalanlıyorsun bir nevi.Bu yılda olmadı para yok,risk yok gelecek yılda olmadı.Para yok,bütçe yok bir daha ki senede olmadı.Bu borçları kim ödeyecek gökten mi gelecek bu para?Sportif başarı olmaz ise borçta bitmez.Eğer bütçen az ise oyuncu seçiciler iyi olacak halen Prödl'ın peşinde koşmayacaksın.

Çevrimdışı talha

ŞL ile bitmez o borçlar. ŞL dediğiniz çok büyük bir mebla getiren yer değil. En azından bir Türk takımı için. Bakın borç 800m sen ise ŞL diyorsun ŞL dediğin yer 20m para getiren yer. Senin 40 defa ŞL'ye gitmen lazım. Böyle mi çözeceğiz sorunu? GS niye çözemedi o halde? ŞL sadece yılı rahatlatır. Daha büyük bir ekonomik plana ihtiyacımız vardı. Ve maalesef yapamadık. Yapamayızda çünkü TR burası. Burada taraftara 3 yıl kabuğumuza çekiliyoruz desene topa diker gönderirler seni.

Çevrimdışı Sarp

Haciz, Veli'nin omuzu falan derken gayet nefis bir gün oluyor  :akuma: 

Çevrimdışı atalay

ŞL ile bitmez o borçlar. ŞL dediğiniz çok büyük bir mebla getiren yer değil. En azından bir Türk takımı için. Bakın borç 800m sen ise ŞL diyorsun ŞL dediğin yer 20m para getiren yer. Senin 40 defa ŞL'ye gitmen lazım. Böyle mi çözeceğiz sorunu? GS niye çözemedi o halde? ŞL sadece yılı rahatlatır. Daha büyük bir ekonomik plana ihtiyacımız vardı. Ve maalesef yapamadık. Yapamayızda çünkü TR burası. Burada taraftara 3 yıl kabuğumuza çekiliyoruz desene topa diker gönderirler seni.
Yok sanki ben bir tek ŞL'ne gidersek hallederiz diyorum.Zaten yazdım herhalde daha büyük bir projeye ihtiyaç var.Lakin;ŞL gelirleri bu denli yüksek iken bu geliri de sağlayamazsan hiçbir şey daha iyi olmaz.

ŞL gelirleri arttı artık katılım bedeli 12 MİLYON EURO.
GALİBİYET 1,5 MİLYON EURO;BERABERLİK 500.000 EURO.İLK 2 SIRADA BİTİRİRSEN 5,5 MİLYON EURO DAHA.ÇEYREK FİNAL 6 MİLYON EURO.
YAYIN HAVUZUNDAN GELEN PARA 500 MİLYON EURO / 32 TAKIM.

Şimdi bu paralar elinin tersi ile itebileceğin paralar mı?3 YILDIR ELİMİZE FIRSAT GELİYOR VE BİZ KÖTÜ GS VE FB'YE BU PARALARI VERİYORUZ.BU GELİRLERİ ELDE EDEN BİZ OLSAYDIK EN AZINDAN BİR SEVİYE YAKALAR,SPORTİF BAŞARI KAZANIRDIK DAHA GÜÇLÜ KADROLAR KURAR,BORCU BİRAZ OLSUN AZALTIRDIK.Avrupa'da tanınırlığını olası sponsor desteklerini saymıyorum.

Çevrimdışı blackeagle35

Senin önerin nedir peki kardeşim??Gayrimenkul satışı hariç ne gibi bir çözüm bulunabilir??Takımı küçültsen bütçeden kar etsen ne kadar edebilirsin,kaç yılda borca etki edebilirsin??Şampiyonlar Ligi'ne gitmediğin sürece mevcut durumda bütçen açık verir ve bunu sponsorluktan,stad gelirlerinden kaydırmalarla çözersin..Böylece borçları ödeyecek gelirler takıma gider,borçlar aynı kalır ya da büyür..Ayrıca hesabında hata var..Gelecek para 25 milyon avro civarı..Bu 70 milyon tl civarı eder..Borcun 10'da biri olur 40'da biri değil..
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 14:28:35 blackeagle35 ]

Çevrimdışı Kemal

Futbol takımı futbolu bilenlerle yönetilir, geçen sene resmen hediye ettiler Şampiyonlar Ligini Beyoğlu güllerine . Neyse kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz .

Çevrimdışı talha

Senin önerin nedir peki kardeşim??Gayrimenkul satışı hariç ne gibi bir çözüm bulunabilir??Takımı küçültsen bütçeden kar etsen ne kadar edebilirsin,kaç yılda borca etki edebilirsin??Şampiyonlar Ligi'ne gitmediğin sürece mevcut durumda bütçen açık verir ve bunu sponsorluktan,yayın gelirinden kaydırmalarla çözersin..Böylece borçları ödeyecek gelirler takıma gider,borçlar aynı kalır ya da büyür..Ayrıca hesabında hata var..Gelecek para 25 milyon avro civarı..Bu 70 milyon tl civarı eder..Borcun 10'da biri olur 40'da biri değil..

Herkes tek gelir kapısı olarak ŞL'yi görüyor sanırım. Ayrıca borçların hiç sanıldığı gibi az olduğunu düşünmüyorum.

Yapılması gerekenler her batan bir takımın yapmadı gerekenlerdi.

1.Feda dönemini bir sene daha devam ettirecektik.
2. YÜklü maaşlara sebep verenlerden kurtulacaktık. Buna Ersan-Cenk-Pektemek 3 lüsü dahil.
3.Tamamiyle tesisleşme ve altyapıya yöenelcektik. Şu 30m'i biz altyapı ve scouta aktarsak daha verimli olurdu.
4.Başımızda ki yönetici denen ve klüpde ki kan emicilerden kurtulacağız.
5.Taraftarın serzenişleri bir nebze gözardı edilecek. :evillol:
6. En azından 3 sene boyunca yarışta kopmalıydık.

Bizim kafamıza göre para başarı getirir. Aslında o kadar yanlış ki. Sistem ve plan başarı getirir.